Oženjen sam kurvom

Dobro, znam da naslov možda i nije adekvatan jer, što bi bila definicija kurve? Nekada u mladim danima smo, mi dripci, žene koje su se voljele jebati, varati muževe ili često mijenjati partnere nazivali kurvama. Pa nije se baš mnogo toga ni danas promijenilo glede toga, zar ne? No nije to sad ni bitno. Moja žena spada u kategoriju onih koje nisu vjerne i vole šarati. Dakle i moja žena spada među one koje se vole “kurvati”. Oboje smo, ja i žena, ljudi koji su prešli četrdeset godina života. Kako je vrijeme prolazilo gotovo da nisam primjetio da sve više vremena provodim radeći a sve manje sam kod kuće. Moja supruga Ana sve više je izbivala iz kuće a ja baš nisam ni vodio brigu o tome gdje je ona dok ja radim. Uglavnom sve je naoko izgledalo OK. Kuća je bila uredna, ručak ili večera spremljeni, veš opran… Istina je bila da smo se seksali sve manje i sve rijeđe. No kako ipak nisam bio slijep kod zdravih očiju primjetio sam da moja Ana mnogo pažnje posvećuje svom izgledu. Redovito je bojala kosu, posjećivala frizera, kozmetičarku, pa je čak krenula i u teretanu. I hajde dobro, sve 5. Žena želi izgledati lijepo i to je normalno, zar ne? Ali kada je počela pretjerivati s odijevanjem shvatio sam da je vrag odnio šalu. Kada kažem, počela pretjerivati s odijevanjem, mislim na to da se za izlaske i na naobičniju kavu počela odijevati jako izazovno, čak bi se usudio reći, jebozovno. Neki put mi je izgledala toliko sexi da bi na ulici za tako odjevenu ženu pomislio da je kurva.

A onda je uslijedio šok. Konačno sam shvatio da moja Ana ima ljubavnika. Jedne večeri došao sam kući ali kako mi je auto ostao u kvaru, došao sam taksijem. Ana je sjedila iza kuće na terasi a kako nije čula otvaranje kapije nije ni shvatila da sam ja stigao.Vrata dnevnog boravka koja vode na terasu bila su širom otvorena. Dnevni boravak u mraku a ona je sjedila na terasi i razgovarala na mobitel. Neću vas ovdje sad zamarati detaljima razgovora iz kojeg sam zaključio da razgovara s ljubavnikom. Uglavnom sve mi je u nekoliko minuta postalo jasno. Lagano sam se iskrao nazad u dvorište pa potom ponovo ušao u kuću nastojeći da me ona čuje i pomisli kako sam tek sada stigao. Nisam joj ništa govorio. Želio sam srediti misli i postupiti kranje trezveno a za to mi je trebalo vremena. Odlučio sam si dati truda i otkriti s kim se sastaje i ljubuje. Što sam se više igrao dektetiva to me je sve više ta čitava situacija palila. Odjednom sam sam sebi morao priznati da uopće nisam ljubomoran i da štoviše uživam u tome što mi ženu jebe netko drugi. Ovdje neću opisivati detalje svoje osobne istrage jer nikako ne bi želio kompromitirati neke osobe koje su mi pomogle. No usljedio je novi šok. Moja žena nije imala jednog ljubavnika već dvojicu.

Dakle, kako rekoh, neke detalje i stvari naprosto moram preskočiti jer, predugo bi trajalo a priča je ionako podugačka. Osim toga nikako ne bi želio da netko tko nas poznaje ovo slučajno pročita pa nas iz priče prepozna. Također moram voditi brigu da neke druge ljude ne dovedem u neugodnu i nezgodnu situaciju.

Uglavnom saznao sam gotovo sve bitno o njezinom ljubavniku. Bio je to mlad, visokoobrazovani muškarac, neoženjen. Saznao sam gdje radi i što radi. Također sam znao u koje kafiće i restorane zalazi. Sve to mi je bilo jako bitno jer sam skovao jedan poprilično, uvjetno ga nazovimo, pakleni plan. Preko nekih znanaca želio sam Aninog ljubavnika, Vinka, angažirati za jedan posao. Uspio sam s njim stupiti u kontakt a to mi je bila prilika da se uvjerim kako on mene slučajno ne poznaje. Naime postojala je eventualna mogućnost da me je nekada negdje vidio s Anom. Dogovorili smo susret u Mimari. To je idealno mjesto za u miru popiti kavu i porazgovarati o poslu. Najprije sam se zahvalio Vinku što je pronašao vremena za mene. Odmah sam shvatio da me ne poznaje. Vrlo brzo sam mu objasnio da posao koji mu nudim nije ni hitan ni toliko bitan. Vinko je odgovorio kako mu to i paše jer već je početak ljeta a ima mnogo posla kojeg mora dovršiti prije godišnjeg odmora. No onda mu je tek u glavi proradio klik pa je upitao zašto sam onda toliko inzistirao na susretu?

Nisam želio okolišati. Rekao sam mu kako sam u stvari ovdje zbog Ane. Upitno me je pogledao ne shvačajući ništa. Tada sam mu rekao kako sam ja Anin suprug. Za trenutak mi se činilo kako će se srušiti sa stolice. Odmah sam mirnim tonom nastavio priču. Objasnio sam mu kako ga nemam namjeru napadati, naprotiv, želim s njim sklopiti prijateljstvo. Vinko je tek sad bio totalno zbunjen. Nije znao je li ovo neka šala ili zbilja.Ukratko sam mu objasnio neke bitne stvari znajući da njemu sad treba vremena da sabere dojmove i misli. Znajući da će se situacija odvijati otprilike ovako, unaprijed sam sastavio jedno opširno pismo u kojem sam se potrudio sve napisati, precizno i jasno. Dao sam mu pismo zamolivši ga da ga u miru pročita. Nekoliko puta sam ga zamolio da ovaj naš susret Ani nikako ne spominje. To sam mu i upismu posebno naglasio. Znao sam da ako nazove Anu i sve joj ispriča stvari će otići u sasvim drugom smjeru, zato sam imao u rezervi i drugi plan. Ostavio sam zbunjenog Vinka rekavši mu kako ću ga sutradan nazvati a on neka svakako pročita pismo.

Nisam uopće sumnjao da će Vinko pismo pročitati s velikom pažnjom. Drugi dan kada sam ga nazvao prvo što me je pitao jesam li ja uistinu Anin suprug ili je ovo neka brutalna šala odnosno zajebancija? Rekao je kako je pismo pročitao a Ani ništa nije govorio, tj. nije ju zvao. Iz Aninog ponašanja već sam shvatio da ona ništa ne zna i to je bilo super. Nisam ga trebao nagovarati na ponovni susret. Taj drugi put kada smo se našli i kada je bio sto posto uvjeren da sam ja taj za kojeg se predstavljam, Vinko je bio mnogo opušteniji a i svidjelo mu se ono što je u pismu pročitao.

Tada sam saznao mnogo bitnih detalja. Između ostaloga i to da moja Ana istovremeno ima dva ljubavnika. Jedan je bio Vinko a drugi Damir. Vinko je u stvari Anu upoznao preko Damira. Sad moram ovdje reći nekoliko riječi o Damiru. Damir je bio iz jedne jako dobrostojeće zagrebačke obitelji. Stariji brat radio mu je za jednu njemačku kompaniju tako je i Damir došao u priliku da radi za istu. Zbog prirode posla vrlo često je putovao u Njemačku. Dok bi Damir bio u Zagrebu on je ševio Anu a kada bi otputovao nastavio ju je obrađivati Vinko. Ana se nije libila sastajati s jednim ili drugim čak i kada su obojica bili u Zagrebu. Jedan dan s jednim a dan ili dva kasnije s drugim. Vinko je rekao kako je nikada nisu jebali obojica istovremeno a imali su tu želju i to im je bio plan. Ana im se svidjela jer je voljela sex. Zgodna je, izgleda jebozovno i uživa u svemu što sex podrazumijeva a sdruge strane nije im nametala nikakve obveze. Za razliku od Vinka Damir je bio oženjen, odnosno sad već rastavljen. Veliki zajednički stan ostavio je ženi i djeci a on se preselio u staru obiteljsku kuću u Remetama koju je odlučio temeljito preurediti. Damirovi roditelji živjeli su na moru, u blizini Zadra, gdje su se bavili iznajmljivanjem apartmana. Damir i Vinko zajednički su kupili jednu staru kuću na moru. Preciznije rečeno ne baš na moru već u jednom selu koje se nalazi blizu Crikvenice. Kuću su preuredili i služila im je za odlaske na vikend i odmor od posla a idealno je bilo to što je relativno blizu Zagreba. Niti dva sata vožnje.

Tijekom tog našeg drugog susreta i pročitanog pisma Vinko je bio znatno opušteniji i dobro raspoložen. Kazao je kako ga je moje pismo, odnosno ideje koje sam opisao, potaknulo na razmišljanje pa sad i on ima neke prijedloge koje će mi iznjeti prilikom idućeg susreta. Srdačno smo se rukovali i dogovorili novi susret kroz dva dana.

Naravno da sam jedva dočekao taj susret. Sve moje planove Vinko je sa zadovoljstvom prihvatio te je još dodao nekoliko svojih ideja koje su se meni svidjele. Dogovor je bio da s Anom odem preko vikenda u tu njegovu kuću blizu Crikvenice. On, a ni Damir, nikada Ani nisu spominjali tu kuću. Kada sam Ani rekao kako mi je jedan poslovni partner ponudio mogućnost odlaska preko vikenda u njegovu kuću koja se nalazi blizu Crikvenice, Ana je to s oduševljenjem prihvatila. Rekao sam joj kako mi je već dao ključeve jer on ne zna hoće li i kada će doći no nastojati će doći makar na jedan dan. Naime, počinjalo je ljeto i to je Ani bila idealna prilika da nabaci boju. Naravno da me je pitala tko je taj tip ali ja sam vješto izbjegavao odgovore govoreći joj kako će ga vjerojatno dolje upoznati.

Krenuli smo u petak rano ujutro. U to selo stigli smo već oko devet sati. Kuću smo lako pronašli. Dvorište i kuća bili su opasani velikim kamenim zidom. Ušavši autom u kamenom popločeno dvorište ugledali smo staru kuću od kamena koja je uistinu izgledala lijepo. Unutrašnjost kuće nas je također oduševila. Bila je lijepo i moderno preuređena. Dugačkim hodnikom izlazilo se kroz staklena vrata na terasu iza kuće. Terasa nije bila velika ali je bila prekrasna. Mnogo zelenila i malo umjetno jezerce. Uistinu pravo mjesto za odmor i oslobađanje od stresa. Ana je također tako mislila ali nije znala da nju baš tu čeka stres.

Smjestili smo se zauzevši jednu sobu u kojoj se nalazio veliki bračni krevet. Bočna vrata vodila su iz sobe u malu kupaonicu i wc. Soba je bila jednostavno ali lijepo i ukusno uređena. Sjeli smo na terasu i Ana se ponovo počela raspitivati o vlasniku kuće. Napokon sam joj rekao njegovo ime. Tek tada se trznula. Naglo je zašutjela a na licu joj se vidjelo da je zabrinuta. Hinila je mirnoću. Onda je opet onako usput počela ispitivati tko je, odakle je, koliko godina ima, čime se bavi…Vjerojatno je mislila da se ipak ne radi o njezinom jebaču Vinku već je u pitanju neki drugi Vinko.

Prekinuo sam njezina propitkivanja rekavši joj kako idemo do Crikvenice ili N. Vinodolskog na ručak. Primjetio sam da baš nije imala apetita. Kada smo već bili pri kraju s ručkom zazvonio mi je mobitel. Bio je to Vinko. Rekao sam Ani kako se moramo vratiti jer Vinko upravo stiže pa će ga napokon upoznati. Doslovce je problijedila ali ništa nije govorila. Tek što smo se parkirali u dvorište i ušli u kuću stigao je Vinko. Ne moram vam reći da kada ga je ugledala Ana je bila šokirana i to je jako teško mogla prikriti mada se trudila. Vinko je također vrlo vješto glumio zbunjenost. Bilo mi je presmiješno kada sam ih upoznavao. Jako me zabavljala Anina gluma. Zaključio sam kako u kući nema nikakvog pića. Rekoh Ani i Vinku da ću autom skoknuti do trgovine a oni neka sjednu na terasu i malo popričaju. Morao sam Ani dati vremena da se sabere.

Kasnije mi je Vinko pričao da je bila sva u komi. Jednostavno nije mogla vjerovati da je on taj Vinko. Vinko je također glumio da je zbunjen i kako pojma nije imao da je ona moja žena. Vratio sam se s nekoliko boca vina. Ana je iznjela čaše i nazdravili smo. Potom smo Vinkovim autom otišli do Vinodolskog na kupanje. Vinko je odlučio počastiti nas večerom u jednom restoranu kojeg je držao njegov bratić. Vratili smo se s kupanja i krenuli spremati za večeru. Ja i Vinko bili smo relativno brzo gotovi. Ani je ipak trebalo malo više vremena. No kada je izašla na terasu izgledala je uistinu jebozovno. Lijepo našminkana, u krem haljini, golih leđa, u čarapama za koje sam znao da su samostojeće, što me je još više rajcalo i također krem cipelama s izrazito visokom petom. Obojica smo joj udijelili nekoliko komplimenata i to ju je raspoložilo. Već se vidno oporavila od šoka ali ni dalje nije niti slutila da smo ja i Vinko zajednički osmislili ovaj plan kao što nije znala da ja znam kako je Vinko njezin ljubavnik.

Večera je bila izvrsna, vino također. Obojica smo Anu nutkali da pije a nije ju posebno trebalo ni nagovarati jer joj je vino godilo i oslobađalo ju pritiska koji je zacijelo osjećala. Potom nas je Vinko odvezao do susjednog sela gdje je bila upriličena nekakva fešta, ribarska večer ili tako nešto. To je bilo na otvorenom. Glazba je svirala a domaćini su nudili na kušanje domaće sireve, kulen, plodove mora i slične delicije. Uz dobro vino i glazbu svi smo se opustili. Potom sam s Anom i zaplesao. Plesao je s njom i Vinko. Bilo je već poprilično kasno i Ana je rekla kako joj se pomalo vrti u glavi. Oči su joj se caklile što je bila posljedica ispijenog vina. Krenuli smo prema autu a Vinko je malo zaostao jer je odlučio kupiti sira, domaće rakije i koju bocu vina. Ani se piškilo pa sam je otpratio do jednog žbunja. Gledao sam je kako je zadigla haljinu otkrivši samostojeće čarape na svojim lijepim nogama, spustila je gaćice čučnula i to me je zbilja napalilo. Dok se ustajala malo je zateturala i priskočio sam do nje uhvativši je da ne padne. Gaćice su joj još bile spuštene i iskoristio sam priliku gurnuti ruku između njezinih nogu. Napipavši njezinu od mokraće vlažnu pičku kurac mi je odmah otvrdnuo. Privio sam je k sebi i strasno smo se poljubili.Trljala je preko hlača moj nabrekli kurac i činilo mi se da ću svršiti. Rekoh joj kako nas Vinko čeka. Pomogao sam joj navući gaćice i krenuli smo k autu.

Vinko nas je naravno čekao. Objasnih mu kako smo morali otići u mrak zbog zova prirode. Ana, sad već dobrano podgrijana vinom, kurvinski se smješkala. Ušavši u kuću Vinko je inzistirao da probamo još po čašu vina koje je kupio. Ispili smo svaki po čašu i Ana je rekla kako se ide presvući i istuširati. Krenuo sam za njom. Nije se stigla ni presvući a kamoli istuširati. Polegao sam je na krevet i svukao joj gaćice. Bila je strašno napaljena. Trljao sam joj prstima pičku koja je obilno slinila. Nisam joj ni skinuo haljinu već sam ju samo zadigao iznad struka. Svukao sam hlače, košulju i gaće te se bacio na krevet. U sobi je gorjela samo noćna lampa. Oboje smo bili okrenuti jedno prema drugome na boku. Ljubili smo se dok mi je ona rukom drkala kurac… U tom trenutku u sobu je tiho otvorivši vrata ušao Vinko. Bio je posve gol a Ana je shvatila da je on ušao tek kada je on legao na krevet iza nje. Trgnula se osjetivši njegovo prisustvo ali ja sam je čvrsto držao rukama priljubljenu uza se. Primio sam je za nogu podigavši je u zrak. Vinko ju je također primio za nogu jednom rukom, usmjerivši svoj kurac prema njezinoj vlažnoj pički.

Ana se počela vrpoljiti, željela se izvući iz mog stiska, nešto je željela reći no već u idućem trenutku je glasno jauknula. Vinkov kurac ušao je duboko u nju. Vrtjela je glavom govoreći; ne, ne, ne…
Kleknuo sam pored njezine glave. Rukom sam joj primio glavu i ugurao joj kurac u usta. Konačno je svaki otpor popustio. Prepustila se u potpunosti. Vinko je uz glasne uzdahe svršio u njezinu pičku. Trenutak kasnije zalio sam joj lice spermom. Uzeo sam s poda svoju košulju i obrisao joj lice. Ležala je zatvorenih očiju valjda pokušavajući sabrati misli i shvatiti što se to upravo dogodilo. Vinko je ustao iz kreveta i napustio sobu. Ja sam izašao za njim. Na terasi smo se kucnuli čašama i nazdravili. Desetak minuta kasnije otišao sam do sobe. Ana se zaogrnula plahtom i čvrsto je spavala. Nije se ni svukla a ni istuširala.

Ujutro sam se rano probudio pa otišao do Vinkove sobe probudivši i njega. Ana je još spavala. Sjeli smo u kuhinju za stol i ispijajući rakijicu koju je jučer kupio tiho razgovarali. Obojica smo bili zadovoljni i sad nas je samo zanimala Anina reakcija. Kad smo začuli šum vode znali smo da se Ana probudila i da se tušira. Dugo je vremena prošlo a Ana nije izlazila iz sobe. Otišao sam do sobe i otvorivši vrata dozvao je. Bila je u kupaonici. Rekoh joj neka nam se pridruži u kuhinji. Samo je kratko rekla; “doći ću”.

Napokon je izašla. Na sebi je imala moju košulju a na nogama cipele. Najprije je izašla na terasu sređujući još uvijek misli u svojoj glavi. Izgledala je zbilja jebozovno. Nakon nekoliko minuta krenula je prema kuhinji. Ušla je spuštene glave nastojeći da joj se pogled ne sretne ni sa jednim od nas. Rekoh joj neka sjedne. Ponudio sam joj domaću rakiju ali ona je odbila. Ja i Vinko kucnuli smo se čašicama i ispili. Tek tada je progovorila; “vidim, vi ste se jako dobro sprijateljili”. Ustao sam poljubivši je u kosu. Potom sam joj stavio prste ispod brade i podigao glavu. Nježno sam je kratko poljubio u usta. Rekao sam kako ću otići do pekare i u trgovinu. Ostavio sam nju i Vinka da u miru porazgovaraju.

Namjerno sam se dulje zadržao. Kupivši potrebne namirnice uzeo sam novine i sjeo u lokalni kafić ispijajući kavu. Išao sam pješke tako da mi je od centra mjesta, gdje je pekara i trgovina, do Vinkove kuće, trebalo petnaestak minuta. Ulazna vrata kuće bila su otvorena. Ušao sam u kuhinju a Ane i Vinka nije bilo. Tiho sam krenuo hodnikom prema terasi. Vinko je sjedio u pletenoj stolici široko razmaknutih nogu. Ana je leđima okrenuta meni čučala između njegovih nogu i pušila mu kurac. Nisu me primjetili i odlučio sam da tako i ostane. Vratio sam se u kuhinju i u tišini krenuo spremati, sad već kasn, doručak. Nakon možda desetak minuta čuo sam korake u hodniku. Ana je skrenula u sobu a Vinku zaogrnut velikim ručnikom došao je do kuhinje. Pitao me kada sam se vratio? Rekoh mu; “dovoljno rano da vidim ono što se događa na terasi”. Nasmiješio se.

Ukratko mi je ispričao kako je razgovarao s Anom, kada sam ja otišao, i kako ona još uvijek ne zna što da misli nakon svega. Totalno je zbunjena. Tražio je da mu popuši kurac i u početku se opirala ali onda je ipak pristala. Zbunjena je ali i narajcana poput kuje. Uopće nisam sumnjao da će i ovaj dan, koji slijedi, biti buran. Sada kada je shvatila da sam je spreman dijeliti s drugim ona će, u to nema sumnje, to obilno iskoristiti.
Znam da je moja Ana napaljena kuja ali meni to ne smeta. Volim da je takva i volim je takvu. Uskoro nam se za stolom pridružila i Ana. Pred nama je bio dugi dan i duga noć.

(Visited 35 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: Milichica

1 thought on “Oženjen sam kurvom

    dudlica

    (24 августа, 2013 - 4:18 am)

    i ja iman takvu zenicu…..samo poslije jebacine sa nekim drugim ja joj polizem pickicu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.