jun 15, 2024
jebanje sa dva tipa

Jedna seksi žena mi je ispričala osnove svoje priče na jednom forumu. Tako da je ovo istinita priča i dobio sam njen pristanak da je napišem. Naravno, promenio sam imena i popunio nekoliko detalja.

**

Nikada nisam imala seks ni sa kim osim sa svojim mužem. Bili smo veoma religiozni i bili smo osetljivi na sve te stvari o bludu i razvratu. Tek smo počeli da imamo seks kada smo se verili. Ali činilo se kao da je poslednjih nekoliko godina njegovo interesovanje za seks opalo. Što sam više saznavala o seksualnim životima drugih ljudi, postajala sam sve više frustrirana i ogorčena. Bila sam još uvek mlada (28 godina) i želela sam više.

Katarina i Dragana (moje dve prijateljice) su mi toliko toga rekle i ubedile me da treba da se pustim u promet. Ali bila sam tako plašljiva da muž ne sazna, da se nisam upuštala u afere od straha i stida. Ali jednog popodneva planirali smo da se nađemo u našem omiljenom kafiću. Kada sam stigla tamo, Katarina i Dragana su sedeli za stolom sa dva neverovatno zgodna muškarca – kasnije sam saznala da su to bili njihovi treneri u teretani – Karlo i Dejan.

Nakon nekoliko pića atmosfera je postala baš opuštena. „Dakle, Tanja, odlučili smo da ti napravimo malu žurkicu kod mene – iznenađenje!” Oči su mi se širom otvorile. Nije bilo teško shvatiti šta su imale na umu. Sada je bilo jasno zašto su poslednjih nekoliko dana bile toliko radoznale u vezi smene na poslu mog muža te nedelje. Ipak, imala sam samo nejasnu predstavu o tome šta bi se moglo dogoditi.

Ipak, ubrzo sam osetila kako moja pička počinje da luči obolne količine sokova. Kada smo stigli do Katarininog stana, svi smo uzeli piće iz frižidera. Kada sam se smestila na veliki nameštaj svi su se zbili oko mene. Neko je uzeo moje pivo i stavio ga na sto. Tada je, na moje zaprepašćenje, Dragana je postavila ruku preko mojih grudi. „Ne znam da li sam ti ikada rekla, ali imaš tako lepe sise.” tada me je poljubila i počela da mi raskopčava košulju.

Dejan joj se odmah pridružio i počeo da mazi moje sise, a Karlo i Katarina su se međusobno mazili i ljubili. Zadrhtala sam kada je Karlo otvorio kopču na mojim pantalonama i nežno spuštao šlic. Izašla sam iz cipela i pustila ga da ih skine i spusti na pod dok sam se izvlačila iz otvorene košulje. Dejan je svukao moj grudnjak i počeo da mi sisa bradavicu. Ostala sam bez ičega osim mojih običnih ružičastih pamučnih gaćica.

Čim je Katarinina ruka skliznula u moje gaćice i da, prsti su joj odmah postali mokri. Morate da shvatite da je ovo sve bilo novo za mene. Moj muž ne radi ništa osim da mi malo gnječe sise i jebe me u misionarskoj pozi. Ponekad jedva mogu i da ovlažim sa njim. Karlo je kleknuo na pod, podigao mi stopalo i ljubio mi nožne prste. Dragana i Dejan su sisali moje bradavice. Karlovi poljupci su se kretali uz moju nogu – zglobove, listove, kolena, butine. Sada je lizao preblizu moje pice.

A onda mi je poljubio usmine. Prsti su bili gurnuti unutra i istraživali su me zajedno sa jezikom. O moj Bože, osećanja u mom stomaku. Sad sam stenjala. Stenjala naglas. Moje telo je počelo da se trese. Nikad nisam znala da orgazam može biti tako jak. I mogla sam da čujem Karla kako slobodnom rukom otkopčava pantalone. Došao je između mojih nogu i počeo da trlja svoj kurac tamo gde su mu bili prsti i jezik. orgije MMFFF

Kukovi su mi se ljuljali u pohotnim seksualnim pokretima. Koristio ga je da mi zadirkuje klitoris i čak mi golica šupak. Osetila sam njegov kurac na otvaranju. Tu me je neko vreme golicao. Onda ga je gurnuo za centimetar. Leđa su mi se izvila prema njemu i odjednom je bio duboko u meni. Duboko u meni! Uranjanje i izlaženje. Unutra pa napolje. Nikad se ništa nije osećalo tako dobro.

O Bože. O Bože. Stenjanje, stenjanje. Dejan je prestao sisati moju sisu i ustao pored mene. Bio je njegov kurac pravo u mom licu. Bio je to tek drugi kurac koji sam ikada videla uživo – nisam ni videla Karlov pre nego što ga je gurnuo u mene. Bilo je očigledno da je hteo da mi ga stavi u usta. Prihvatila sam ga. Prvi kurac ikada u mojim ustima.

Nisam bila sigurna šta da radim, ali on je počeo pokrete, a ja sam omotala usne oko njega i pokušavala da ne dozvolim da ga zubi izgrebu. Bila sam jebana u usta i pičku – istovremeno. Moj orgazam je splasnuo i vratio se, a Karlo me je i dalje jebao. Ali konačno sam čula kako je počeo da stenje. Tada su njegovi pokreti postali grčevitiji i osetila sam mlazove njegovog sperme kako šikljaju u meni.

Bila sam jako srećna! Moje devojke su znale da imam spiralu i pretpostavljam da su rekle muškarcima. O kondomima nije bilo ni reči. Činilo se kao da sperma nikada nije prestala da izlazi iz njega, ali čak i nakon što je više nije bilo, nastavio je da me jebe sve dok nije omekšao i izašao iz mene. jebanje sa dva tipa

Očekivala sam da će Dejan svršiti u moja usta, ali je umesto toga je stao. Dok se Karlo udaljavao, Dejan je ustao i predložio da kleknem. Bilo je nezgodno ali kada sam to uradila, malo me je trljao – mora da sam bila užasan nered – a onda je gurnuo svoj kurac unutra. O, Bože, to je bilo dobro. Drugačije pod tim uglom. Tako duboko.

Očigledno je bio spreman i nije prošlo mnogo vremena pre nego što je i on stenjao i sve je krenulo napolje. Bilo mi je toplo po celom telu. Mogla sam da pogledam preko sobe dok se to dešavalo i zanemela sam! Katarina je bila između Draganinih nogu i lizala joj picu. Karlo je bio iza Katarine i lizao njenu pičku. Odmarala sam od seksa i gledala divan prizor jebačine preda mnom. Karlo je završio u Katarinu i napunio je obilno.

Dragana je morala da stigne kući na vreme da se počisti pre nego što se njen muž vrati kući. Moj muž je još uvek imao nekoliko sati u smeni, ali smo svi odlučili da to bude to. Došla sam kući i istuširala se i dala sve od sebe da bude detaljno i temeljno. Moje gaćice, pa čak i pantalone, imale su dokaze o mojoj preljubi, pa sam odlučila da je vreme da pokrenem mašinu za pranje veša. Naravno prošle su tri nedelje pre nego što je moj muž poželeo seks. Bilo je osrednje kao i uvek.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 22 Prosecna ocena: 4.6]
(Visited 3.997 times, 2 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Moja prva Afera

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!