februar 23, 2024

Kada se Sestre dogovore Deo Prvi

1
dignut kurac pre dve sestre

Moja supruga Paula i ja smo bili pozvani kod njene sestre na slavu prošle godine što smo naravno sa zadovoljstvom prihvatili. Uvek smo pokušavali da joj ugodimo i izađemo u susret, prvo – zato što je sestra moje žene i, drugo, zato što je udovica koja je izgubila muža u ratu. Ona i Paula su uvek bile bliske, samo je godinu i po razlike između njih dve, Danica je mlađa.

Tokom druženja i kasnije tokom večere, razgovor je nekako prešao na masaže. Moguće da je to bilo jer sam pomenuo bolove u leđima koje sam imao od posla, ne znam, ali Danica je rekla da ima sto za masažu i da će me rado izmasirati nakon jela. Nisam imao pojma da je Danica završila kurs za maserku i da je povremeno davala prijatne masaže svojim prijateljima i poznanicima.

Nakon što smo pomogli da raščisti sto i odradili pranje sudova, odvela me je u malenu sobu i postavila sto. „Evo čistih peškira, skini se i legni na stomak.. peškir stavi preko zadnjice“, rekla je i izašla iz sobe.

Skinuo sam se i smestio na sto a moja žena je fino pokrila peškirom moju zadnjicu pre nego je pozvala sestru nazad. Danica je utrljala mirisno ulje na moja ramena i počela da me masira, pokazujući Pauli kako da radi na mojim ramenima i leđima, posebno na donjem delu leđa gde sam u poslednje vreme imao najviše neprijatnosti. Bilo je zaista divno, a čak se i moja žena priključila i masirala me dok ju je sestra navodila gde i kako.

E sada, nema potrebe objašnjavati zašto je masaža jedno veoma senzualno i erotično iskustvo. Nikada nisam imao seksualnog interesovanja za Danicu iako je bila veoma lepa, manje-više nešto mlađa verzija moje žene. Ali što se tiče Paule i mene, poslednjih nekoliko godina njeno interesovanje za seks se smanjilo dok je moje, pa, ako ništa drugo, možda čak i poraslo, ko zna zašto.

Tako da je u nedostatku redovng seksualnog života masaža uz četiri ženske ruke koje su klizile preko mog tela, uticala na moje opuštanje, osim na jednom mestu koje se naprezalo dok sam ležao na stomaku. Sestre su u tom trenutku radile na mojim nogama od butina do stopala. Sve ovo vreme pričale su o tome kako da opuste određene mišiće, Danica je pokazivala svoje različite tehnike, dok sam ja ležao tvrd i razmažen kao nikada ranije. dve sestre ga masiraju

Nečije ruke su zalazile duboko ispod peškira i okrzli se po strani mojih testisa. I to ne jednom ili dvaput, već iznova i iznova, svaki put sve više i više. „Vreme je da se okreneš“, rekla je Danica i ja sam se pomerio na leđa dok je Paula pomerala peškir, držeći ga preko mene. Znao sam, međutim, da ne moje uzbuđenje nemože ostati skriveno, ali nisam imao drugog izbora.

„Cccc… šta su ti muškarci. Par dodira totalno nevinih dovoljno im je da se stvrdnu.“ – Danica je dobacila usled čega su se ona i Paula zakikotale dok sam se ja crvenio. Ali onda su se uozbiljile i nastavile da rade ma prednjem delu mog tela. Nisam bio siguran da je to što Danica “masira“ moje bradavice standardna tehnika masaže, ali Paula je ubrzo uradila isto na svojoj strani. Nije prošlo dugo pre nego su se uputile ka mojoj očiglednoj erekciji koja se “skrivala“ ispod peškira.

Paula je trljala moje bedro dok su ruke njene mlađe sestre klizile između mojih nogu kako bi radile na mojoj unutrašnjoj butini ali nije se libila da dotakne i bazu moje kite i moja jaja. „Mislim da osećam ozbiljnu ukočenost seko, zar ne bi trebalo da je ublažimo? Izgleda da mu baš baš smeta, vidi ovo“, rekla je i skinula peškir sa mene.

Gledao sam Paulu i Danicu dok je moj očvrsli kurac snažno pulsirao pred njima. Smeškale su mi se a onda je Danica dodala još mnogo ulja, ovog puta preko cele dužine mog penisa, a zatim ga je obuhvatila prstima. „Da vidimo da li se sećam kako se ovo radi“, smejala se Danica.

„Meni se čini da nisi mnogo toga zaboravila,. Sjajno se snalaziš seko“, govorila je Paula dok je gledala sestrinu ruku kako klizi gore-dole po mojoj kurčini. Sve što sam mogao je da se smeškam i tiho stenjem. Totalno me je iznenadilo da je moja žena bila voljna da učestvuje u ovome Nju seks poslednjih godina nije uopšte zanimao a sada je bila voljna da gleda svoju rođenu sestru kako drka moj kurac! dignut kurac pre dve sestre

„Izgledaš zadovoljno dragi moj. Sviđa ti se Danicina stručna masaža?” upitala je Paula prilazeći niže kako bi me poljubila u usta.

„Postaje jebeno toplo. Preuzmi seko dok se ja raskomotim“, rekla je Danica mojoj ženi dok je skidala gornji deo sa sve grudnjakom. „Eto, zar nije ovako bolje?” upitala je dok su me njene ruke ponovo hvatale.

„Oh, mnogo bolje, nemam zamerki“, rekao sam joj uz osmeh. Imala je veoma lepe grudi, video sam je u bikiniju više puta, ali ovo je bio prvi put da ih vidim gole. Imala je trideset pet ali izgledala je kao da nema više od recimo dvadeset sedam. „Možda treba da pitam šta je dovelo do svega ovoga, iako znam da ne želim ovo da pokvarim.“

„Dragi, nije više tajna da moje interesovanje za seks nije ono što je bilo nekada. Danica to zna pa smo razgovarale i ona mi je rekla da je žestoko napaljena proteklih meseci. To me je navelo da razmislim i… zamolila sam je da sa mnom podeli moje “dužnosti“ kao tvoje žene.”

„Baš sam se smejala kada je to tako rekla, stvarno sam mislila da se šali”, rekla je Danica.

„Hajde seko, pokaži mu. Skini gaćice za njega.“

Nagnuo sam se na laktove da je bolje vidim. „Žena tvoje lepote i izgleda zaista zaslužuje da ima muškarca u svom životu Danice“, rekao sam joj iskreno.

„Sada ćeš je ti učiniti srećnom dragi.” Naravno, čuo sam te reči, bile su dovoljno jasne. „Samo nikada nemoj da kriješ kada u budućnosti budeš omao seks sa mojom sestrom, čak štaviše, želela bih sve da čujuem do detalja.“

Kada se Danica skinula gola pomogla mi je da siđem sa stola i svo troje smo krenuli niz hodnik do spavaće sobe. Bio sam u sredini i posle mnogo vremena bio sam veoma nervozan. Bio sam na ivici toga da se desi nešto o čemu sam samo čitao na sajtovima sa erotskim pričama. Svi znamo da je to samo mašta nekog napaljenog tipa koji to piše u svojoj sobi sam. Ali za mene san je postajao java.

Kraj 1. Dela

Za Deo Drugi kliknite OVDE.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 4]
(Visited 1.073 times, 5 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Kada se Sestre dogovore Deo Prvi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!