maj 24, 2024

Incest za Siromašne

1
jahanje sinovog kurca

Povremeno spavam sa mamom u istom krevetu iako sam punoletan. Razlog – tatin problem sa hrkanjem. Prilično smo siromašni i živimo u jednom romskom naselju, tako da samo imamo dnevnu sobu koja je istovremeno i spavaća, i moju malu sobu. Tatino hrkanje se pogoršalo poslednjih godina i mama jednostavno nije mogla da ga trpi.

Nisam imao izbora osim da povremeno spavam u istom krevetu sa mamom. Moj krevet je ionako premali za mene i mog debelog tatu, a pored njega ne bi nikada zaspao. Trebalo mi je vremena da se naviknem na sve to ali tokom meseci deljenja postelje ja sam se privikao.

Ipak, postojale su noći kada je mama dozvolila tati da spava sa njom, razlog – želela je da imaju seks. To takođe nije bila nikakva tajna jer kroz tanke zidove ja sam sve lako mogao čuti i iskren da budem godinama sam ih slušao i to je bila neka vrsta javne tajne.

Jedne baš takve noći, pošto mi se još uvek nije spavalo, malo sam se uzbudio znajući da se mama i tata jebu. Imao sam neki bedan telefon i veoma slab internet, ali dovoljan da mogu da pustim par pornića i da ga izdrkam na brzaka. Znao sam da imam barem pola sata samoće jer nekada nakon seksa tata bi tako jako zahrkao da bi ga mama probudila i dovela ga u moju sobu da se zamenimo.

Proveo sam nekoliko minuta pregledavajući omiljeni sajt tražeći sočan pornić. Odabrao sam neku milfaru, stavio telefon na krevet pored sebe, spustio donji veš i krenuo da drkam. Ne znam da li sam puna dva minuta gledao kada sam primetio da se vrata moje sobe otvaraju. Svetlo spolja počelo da se uvlači u moju mračnu sobu. uhvaćen u drkanju

Brzo sam podigao bokserice i pokrio kurac. Mama je ušla, pogledala me i zatvorila vrata za sobom. Izgledala je ljutito. Popela se i sela na krevet i pitala me: „Zašto si još uvek budan?”

„Gledao sam neki film“, brzo sam odgovorio i tehnički, to nije bila laž. „Izvini što pitam ali otkud ti tu?“

Mama me je opet ljutito pogledala: „Kako to misliš? Ti zaboravljaš da je ovo moja kuća i da imam pravo da budem gde god želim??”

„Nisam tako mislio mama.”

„Nemaš pravo da me tako ispituješ. Šta bi bilo da ja tebe ispitam malo kakav si to film gledao? Ove silne maramice oko tebe su za suze? Tužan neki film ha?“ Pre nego što sam uspeo da odgovorim, mama je uzela moj mobilni i rekla: „Daj mi šifru.“

„Mama, samo sam gledao neki glupi film, ništa bitno…“

„Znači ti mene možeš da preispituješ zašto je tvoj otac zaspao i zahrkao kao konj i ne mogu ga probuti pijanog, ali ja NE smem da pitam za tvoju šifru? Uostalom ne spava mi se, hajde da zajedno gledamo i plačemo.“ – sarkastično je rekla.

Nisam imao izbora. Uplašen i posramljen, otključao sam telefon i mama je odmah videla pauzirani video za odrasle. „Ti stvarno gledaš ove matorke? Bože sačuvaj, ova je starija od mene.” – opalila me je po potiljku namrgođeno.

„Jaoo… Izvini mama. Pogrešio sam.”

Mama me je onda ponovo pogledala i malo se rastužila. „Razumem, mislio si imaš krevet za sebe i imaš vremena da malo uživaš. Jasno mi je to sine. Živiš ovde u jebenh 30 kvadrata sa nama… Ali okrivi svog tatu za moju ovu posetu. Znala sam da se napio ali mislila sam možda će moći…“

„Da li se to dešavalo i ranije?”

„Slušaj, uglavnom bi moja usta rešila problem i podigla ga. Ali nije vredelo, bio je mortus. Umesto da mi uzvrati uslugu on je zaspao”, odgovorila mi je mama.

Nisam očekivao da će moja mama biti tako otvorena prema meni. Kao što rekoh, svi smo znali i čuli kada oni imaju seks, ali daleko od toga da smo to ikada pominjali. Bila je potpuno hladnokrvna, sve vreme je pričala mirnim tonom. Mama je tada promenila temu i pitala me: „Ajde, daj mi jednu slušalicu da vidim šta je toliko posebno u tome što gledaš.“

Pokrenula je pauzirani video i stavila jednu slušalicu u svoje uho. Mama se smestila i gledala u pornić a ja sam bio u neverici! Kako je mogla da bude tako opuštena dok pušta pornić u krevetu pored svoj sina?!

„Mama, jesi ti nekada gledala ovakve filmove?“ Pomisao da mama gleda pornografiju samo je dodala još krvi mom kurcu.

„E sine moj, pa nije sve počelo sa tvojom generacijom. Imala sam gomilu kaseta u tvojim godinama. Gledala sa braćom i sestrama i prijateljima. Imali smo samo jedan video plejer tu u kraju pa smo tamo gledali.“ Mama me je tada pogledala i tiho upitala: „Gde su mi maniri, nisam te ni pitala da li ti je neugodno? Mislim, ugasiću ako ti smeta?“

„Ne ne, ne smeta mi“ – previše uzbuđeno sam odgovorio.

„Znam da sam te prekinula u drkanju… tako da, ako želiš, možeš da nastaviš, evo postaviću telefon ovako da oboje vidimo. Jebote godine su prošle od kada sam gledala ovako nešto. Zgodna je ova matora koka a? A ni tip nije loš. Ima kurac dvostruko veći od tvog tate hahaha…“ – mama je bila totalno opuštena i razigrana. „Šta je? Nećeš? Neugodno ti je, razumem.“

„Nije mama, nego…“ – pogledao sam u mobilni kada je u krupnom planu bila ogromna obrijana kurčina.

„Šta? Ovo? Ne brini sine, to je samo na filmu. Takvi se u stvarnom životu ne sreću. Ja sam se malo šalila, veličina nije najvažnija i svaka koja ti kaže drugačije – laže. Koliki god da si – slobodno uživaj.“

Njene reči su me ohrabrile i moje lice se ozarilo. Ponosno, mada i dalje pomalo nesigurno, povukao sam donji veš i počeo sam polako da drkam kurac. Problem je bio što me film uopšte nije zanimao, i dok sam drkao ja sam gledao mamu u njenoj spavaćici bez brusa. Bila je pokrivena ćebetom od pupka naniže, ali nije bilo lako shvatiti da trlja svoju pičku. Nije se ona ni trudila da to sakrije.

„Nadam se da nemaš ništa protiv. Baš je lep filmić a i tvoj tata me je ostavio nedojebanu.”

„Ne smeta mama, ako ne smeta ni tebi“, odgovorio sam joj i tada se zagledala u moj kurac koji sam lagano nadrkavao.

Mama je polako i tiho stenjala dok je trljala svoju pizdu, ćebe joj je završilo ispod nogu i u polu mraku video sam da nema gaćice na sebi i da je blago dlakava. Mama je inače zgodna žena za svoje godine. Uvek je bila vitka, bila je svetlije puti iako romkinja, i lepo okruglo lice. Ali njena guza je bila san svakog momka u kraju, savršena zadnjica iako nikada nije trenirala. drkanje mama i sin

Dok sam gledao mamu kako energično trlja svoju pičku, i ja sam povećavao tempo drkanja, postao sam opčinjen njome. Bio je to prvi put da uživo gledam ženu kako masturbira. Iako se u našem naselju mnogo ranije ulazilo u seksualne vode, ja sam bio od onih stidljivih koji nije imao ni prvi poljubac. Morao sam da se pomerim da bih je još bolje video. Bila je tako seksi, noge razdvojene, prsti duboko u tamnijoj pičku, oči napola otvorene.

Izgubio sam pojam o realnosti i Mama je primetila da ja gledam nju, a ne video. „Sine… upali onu lampu ako želiš bolje da vidiš moju vaginu.“ Ustao sam i stojeći drkao dok sam pritiskao dugme na stonoj lampi. Zatim sam joj prišao a ona je raširila usne tako da sam mogao da vidim rupu iz koje sam izašao. Unutra je bilo ružičasto, bila je snažno mirisna i mokra.

„Pomiriši je sine. Ako si na tatu onda ćeš voleti miris pičke. Jel je ovo prva koju si video?“

„Mhm..“ – tiho sam promrljao i prišao da udahnem. Miris je bio prelep i tako jak, ali dok sam mirisao zatvorenih očiju osetio sam snažan stisak na jajima. Počela je da ih stiska i gnječi tako da sam zacvilio. Mama nije nosila grudnjak. Njene bradavice su bile tvrde i uspravne pa sam joj odgovorio na isti način, spustio spavaćicu i zgrabio joj sise.

U tom trenutku mama mi je snažno drkala kurac, mislio sam da će ga istrgnuti iz mene, bila je baš gruba. „Kurac ti je baš porastao od kad sam ga posledni put videla. Nemaš zašto da se stidiš sine.“ Mama je tada povukla moj kurac a samim tim i moje telo i odvela ga do svoje pičke. Počeo sam da trljam maminu pičku svojim napaljenim glavićem. Njena pica je bila tako klizava.

Mama je stenjala sve vreme. Na kraju, nisam mogao da se nosim sa osećajem mamine pičke na sebi i počeo sam da prskam. Svršavao sam po maminoj pički a ona je čekala da završim pa je potom počela da razmazuje spermu po pički i da spermive prste nabija u sebe.

Bio sam opčinjen sa mamom, spustio sam lice i počeo da ližem. Mogao sam da okusim mamin slatki nektar ali i svoju spermu. Nije mi bio prvi put da imam svoju spermu u ustima, ali je ovo bilo mnogo bolje i ukusnije. Sisao sam mamin klitoris i istovremeno ubacio kažiprst i srednji prst u njenu pičku.

Mama je glasno stenjala, glasnije nego pre. U jednom trenutku sam se uplašio da bi je tata mogao čuti, ali sa obzirom da je pijan bili smo bezbedni. Povukla me je na sebe i počela da me ljubi u usta. Moj prvi poljubac. Mama mi je gurnula jezik u usta i graciozno me lizala. Sisao sam njen meki jezik dok mi se kurac ponovo dizao. Ljubili smo se nekoliko minuta, a onda mi je mama rekla: „Lezi na leđa sine moj.“ jahanje sinovog kurca

Uveliko smo bili potpuno goli, mama je tada sela pored mene i sagnula se da uzme moj kurac u usta. Počela je sisati moj polu tvrdi kurac i lizati ga nekoliko minuta. Kotrljala je jezik po glaviću i rukom se igrala mojim testisima. Imao sam ukočen kurac za samo nekoliko minuta.

Popela se na mene i uvela moj kurac u svoju pičku pre nego je počela polako da me jaše. Mama mi je uzela nevinost te večeri! Nisam mogao ni sanjati da bih mogao izgubiti nevinost sa njom. Mama je okretala kukovima u kružnom pravcu dok je jahala moj kurac a ja sam gnječio njene sise. Nisam se mogao zasititi njenih sisa.

Jebala me je tako snažno i svršavala na meni da sam morao da je upozorim da sam blizu. Nije se pomerila niti skinula sa mene, nastavila me je tucati žestoko i nisam imao gde, morao sam svršiti u njenu pizdu. Izgleda da je to i želela jer mi se nasmejala, poljubila me i rekla – „Bravo sine.“

Tata je čvrsto spavao i hrkao kao i obično. Nije bio svestan jebačine koja se dogodila samo par metara od njega iza tankih zidova. „Znaš sine, godinama već planiram da ga prevarim. Ne može on da me zadovolji i bila sam spremna na to iako bi me izlemao ako bi saznao. Ali ovako sa tobom.. deluje kao da nije prevara. Ipak si ti naš sin.“

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 47 Prosecna ocena: 4.7]
(Visited 9.208 times, 11 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Incest za Siromašne

  1. Totalno napaljiva i realna prica. Tesko je u siromastvu ali i u losim vremenima ima nekih dobrih strana 😉

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!