april 15, 2024

Mama je Sjebala Porodicu

1
gleda brata kako jebe mamu

Dozvolite mi da počnem tako što ću vam reći nešto o svojoj porodici. Moj tata je mnogo radio tako da mama nije morala, i on dobro zarađuje. Ali, morao je mnogo da putuje zbog posla, odlazeći na nedelju pa i do mesec dana; prosečno gledajući nema ga oko šest meseci godišnje.

Moj stariji brat, jebote, koji je pet godina stariji od mene, i jedino što ga zanima jeste vutra i da da jebe devojke. Još sa sedamnaest godina je izbačen iz kuće jer je krao nakit i druge stvari mojih roditelja. Tako da smo ja i moja mama provodili svaki minut zajedno kada sam bio kod kuće.

Kada sam imao dvanaest godina, mama i tata su počeli da se svađaju sve više i više i čuo sam kako je naziva droljom, kurvom, kučkom itd. To me je opasno pogađalo zbog toga koliko smo moja mama i ja bili bliski; za mene je bila najslađa i najljubavnija osoba koju poznajem.

Ali, kada sam imao petnaest godina, oni su se razveli. Sada je ovo samo još više zbližilo mene i mamu, a prve dve godine nakon razvoda spavao sam u maminoj sobi da ne bi zaplakala ili da bi imala rame za plakanje. Mama i ja smo se toliko zbližili i toliko bili opušteni, da bi ona izašla iz kupatila ili prosto bila oko mene gola, a ja sam to shvatio kao normalna stvar i često se ponašao isto tako.

Iskreno, bio sam ludo zaljubio u nju pa sam, noću kada je spavala, igrao se sa njenim sisama i guzom, a ponekad bih gurnuo prst u njenu picu. Naravno da mi je najveća želja bila da imam seks sa svojom mamom.

Kada sam napunio osamnaest godina i odlučio da zaista kažem mami kako se osećam i podignem naš odnos na viši nivo, moj brat je nekako uspeo ubediti mamu da se promenio i da želi da se vrati u kuću. Rekao je će biti samo nedelju ili dve, da stane na noge, a moja mama je pala na njegove reči i prihvatila ga nazad. Ali on se nije promenio ni malo, stalno je noćima lutao a danju spavao. Uvek je dolazio kući pijan.

Jedne noći, ustao sam u dva ili tri ujutru, da bih otišao u kupatilo i čuo sam glasne jauke i šamare koji su dopirali iz dnevne sobe. Pomislio sam kako je moj brat priveo neku devojku kući; ali sam postao radoznao i hteo sam da vidim ko je ona. Zgrabio sam telefon da kasnije pokažem mami, čisto da zna kakvu je svinju pustila u kuću.

Ako idete niz hodnik iz spavaćih soba na spratu, mogli biste odozgo da vidite dole u dnevnu sobu, tako da sam to i uradio. Tiho sam prišao, i ono što sam tamo našao… slomilo mi je srce. Gledao sam dole u svog brata kako jebe moju mamu s leđa. Imala je kolena na kauču i držala se dok ju je moj brat jako i grubo jebao. gleda brata kako jebe mamu

Jednom rukom ju je udarao po guzici, a drugom hvatao njene velike sise. Mogao sam ga čuti kako je pita koliko voli kurac svog sina i kolika je drolja što je jebala sopstvenog sina. Govorila mu je koliko voli njegov kurac, i da je jebe jače. Snimio sam kratak video i otišao u svoju sobu.

Plakao sam i bio sam jebeno ljut na njih; ali, uglavnom na nju što je ovo radila sa njim, a ne sa mnom. Znao sam da moram da odem odatle što sam brže mogao. Uzeo sam nešto odeće, laptop i telefon i napustio svoju sobu. Ušao sam u dnevnu sobu i pogledao ih. Prošlo je otprilike minut pre nego što me je mama videla kako stojim i skočila sa bratovog kurca i oboje su kleknuli da se sakriju iza sofe tako da su im se videle samo glave.

Mama me je pitala šta radim, kao da to što ona radi nije ništa loše. Gledao sam ih na trenutak ljutito, rekao sam im da ne moraju da stanu zbog mene jer odlazim, i da nastave bez ikakve brige da će me probuditi.

Mama je počela da plače, tražeći da ne odlazim, da me najviše voli; i da sam ja bila jedina osoba u njenom životu do koje joj je stalo, kako su je svi ostali napustili. Pogledao sam je i rekao joj da je izgleda već našla nekoga koga voli više od mene, pa će biti dobro, i izašao sam iz kuće.

Odvezao sam se ali nisam imao gde da idem, pa sam pozvao tatu i pitao da li mogu da ostanem kod njega. Došao sam do njegove kuće i on me je pitao šta se dešava, a ja sam mu rekao i pokazao mu snimak. Činilo se da ga to nije uznemirilo i rekao mi je da je moja mama drolja i da je imala jebače sa strane sve vreme dok je on vredno radio kako bi nam sve obezbedio.

Nakon što je saznao, počeli su da se svađaju. Rekla je da će prestati, ali nikada nije. Zato ju je ostavio, i bilo mu je žao što sam ovako morao da saznam za nju, i da nije mogao da veruje da će to učiniti sa sopstvenim sinom.

Zvala me je non-stop par dana, ali nisam hteo da pričam sa njom. Tata mi je rekao da mogu da ostanem koliko god želim, i da je već imao spremnu sobu za mene jer je znao da će ovaj dan doći pre ili kasnije. Mama je nazvala tatu nekoliko dana kasnije i pitala me da li sam tamo. Rekao sam mu da kaže ne, ona mu je rekla da ako moj brat dođe kod njega, da pozove policiju.

Kada je otišla u prodavnicu po namirnice, on joj je ukrao sav nakit, njen novi televizor i druge stvari i otišao. Dalje je rekla kako joj je to što se vratio kući uništilo život. Tata joj se nasmejao i rekao joj da su stvari koje je uzeo verovatno bila naplata za jebanje. I da je ona nama uništila život, a ne on. Ona je bila ta koja je pokvarila odnose u porodici, i sama je kriva što više nije imala nikoga u životu ko je voli; ali sada je bila slobodna da jebe onoliko momaka koliko je želela. Kada je tata završio razgovor, imao je srećan izraz na licu i rekao mi je da je toliko dugo čekao da joj to kaže.

Mesec dana kasnije, naleteo sam na mamu u prodavnici i ona je pitala da li možemo da razgovaramo o tome šta se dogodilo. Rekao sam joj da nema o čemu da pričamo. I da je deo koji me je najviše boleo taj koliko smo bili bliski, a to što je ona to radila sa njim učinilo mi je da se osećam kao da nisam dovoljno dobar za nju.

Ostavio sam je uplakanu. To je bilo pre šest godina, a nisam sa njom razgovarao niti je video od tada. Poslednje što sam čuo, prestala je da razgovara sa porodicom, i većinu vremena je ostala u svojoj kući. A moj brat je završio u zatvoru mesec dana kasnije zbog oružane pljačke.

Ponekad razmišljam o njoj. Jedina baka za koju moja deca znaju je moja nova maćeha.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 55 Prosecna ocena: 4.2]
(Visited 29.246 times, 3 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Mama je Sjebala Porodicu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!