2 juna, 2023

Gangbang Ponižavanje u Liftu

1
gangbang u liftu

Njihov sastanak u tržnom centru nije trebalo da se odigra na ovaj način. Ne, lift nije trebalo da stane. Nije trebalo da se odvaja od nje. Najmanje od svega, Sara nije trebalo da bude na kolenima uz ruku koja je hvata za kosu. Nepoznati kurac joj se nabija u usta. Gomila muškaraca koja se okupljala oko njih, drka svoje penise i slikaju njeno droljasto lice dok su njena topla usta primala debelu tvrdu kitu.

“Saro!” Jakov je povikao.

Pokušao je da se probije napred, ali su ga stalno gurali unazad.

“Smiri se čoveče… opusti se i drkaj kurac dok gledaš kako jebemo tvoju droljastu devojku” – čovek u njegovoj blizini je povikao.

Svi su mu se ismevali. Pokušao je još jednom da se probije napred do nje, ali ovoga puta je bio toliko gurnut da je udario pravo u zid ogromnog lifta iza sebe. Dakle, sve što je Jacov mogao da uradi bilo je da gleda. Gledao je kako dva muškarca prilaze iza Sare, spuštajući joj suknju i otkrivajući njenu veliku zadnjicu.

Ona se migoljila i prestala sisati nepoznati kurac da se okrene iza. Ali muška ruka je zgrabila njenu kosu i on joj je još jednom zabio svoj kurac u njena usta. Iza nje, jedan od muškaraca je iskoristio priliku da joj svuče gaćice, otkrivajući njenu vrelu pičku i debelo dupe. Gledao je kako se muškarci guraju i smškaju, tražeći bolji ugao da bi slikali i snimili njene raširene noge, i pičku koja je curila dok joj se šupak trzao.

U tom trenutku, nekoliko muškaraca koji su stajali su prišli, ciljajući svojim kitama u Sarino lice, oblažući njeno lice i kosu svojom gustom toplom spermom. Čovek kojeg je sisala tiho je stenjao dok je svršavao u njena usta, a njegova sperma joj se slivala u grlo. Progutavši sve pala je na pod. jebanje u usta u liftu

“To neće moći, ne želimo da se prljaš pred svojim dečkom.” Rekao je muškarac dok joj je podigao košulju i otkopčao grudnjak, puštajući ga da padne na zemlju. Povukao ju je i gurnuo prema zidu blizu Jakova. Jacov je pomilovao svoj penis dok su dva druga muškarca krenula napred da podignu Sarine debele butine, izlažući njenu mokru macu publici i njihovim telefonima.

Dok se kretala da se pokrije, muškarac ju je zgrabio za ruke i držao ih iznad njene glave, otkrivajući njene tvrde bradavice i pičku koja je curila. „Ne brini kurvo, pokazaćemo tvom dečku kako da te jebe žestoko i bez milosti.“ Čovek je rekao dok ju je udarao po guzici. Upravo tada, nekoliko muškaraca je istupilo da se igraju sa njom. Njihove požudne ruke bile su svuda po njoj.

Jacov je gledao kako joj stiskaju sise i ližu njene bradavice, dok su joj prsti trljali klitoris i klizili unutar njene mokre droljaste pice. Gledao je kako muškarci svršavaju po celoj Sari, prekrivajući joj lice, grudi, stomak, picu, pa čak i dupe svojim semenom. Tada je čovek koji je Saru nazvao droljom uputio pogled svom prijatelju i oboje su istupili sa svojim penisima u rukama. Nasmešivši joj se, muškarac je trljao svoj kurac o njenu natopljenu picu, zadirkujući njenu rupu.

“Otvori širom za mene kurvo.” Rekao je, i tada joj nabio kurac u pičku. Sara je glasno stenjala dok ju je tucao po pički, jaja su udarala o nju dok ju je jebao sve brže i brže. Upravo tada, on ju je podigao dok je njegov prijatelj prišao s leđa i polako ubacio svoj kurac u njen napaljeni šupak. Sara se izvijala i stenjala. Dvojica muškaraca odvojili su svoje vreme jebajući Saru, dok su njeni jauci postajali sve glasniji i jači. gangbang u liftu

U tom trenutku, Jakov je odlučio da se pridruži zabavi. Prišao je Sari i gurnuo kurac u njena otvorena usta. Uhvativši je za kosu, pojebao je njena droljasta prigušivši njene jauke od jebanja dva kurca u pičku i čmar.

Ubrzo je Sara prebačena preko ivice. Stenjajući glasno, njena pulsirajuća pica svršila je dok je špricala na pod lifta. U isto vreme, dva muškarca su dostigla vrhunac svršavajući u njenu droljastu pičku i šupak.

Dok je sperma kapala iz njenih nestašnih rupa, Jacov je pustio svoju spermu duboko u njeno grlo. Dok je stajao da dođe do daha, ugledao je svoju droljastu devojku. Bila je nasilno izjebana i svršila je mnogo puta od strane mnogo nepoznatih muškaraca. I što je najlepše od svega – bila je drolja kojoj se to dopadalo.

KRAJ!

(Visited 3.261 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Gangbang Ponižavanje u Liftu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!