30 maja, 2023

“Braco, niko neće znati”

1
dvostruka penetracija sa braćom

Autobus za turneju se povukao sa parkinga nakon više nego uspešnog koncerta. Sestra i dva brata, članovi pop muzičkog benda opustili su se u salonu modernog autobusa nakon što su oduševili svoje fanove. Put do sledećeg grada bi trebao da traje najmanje dvanaest sati, što je najduža vožnja koju su morali da prođu od početka turneje.

28-godišnja Sanja i njena dva mlađa brata, 23-godišnji Petar i 21-godišnji Nikola, značajno su porasli u popularnosti od objavljivanja njihovog poslednjeg hit singla. U to vreme pre samo godinu dana, bili su samo predgrupa za jače bendove, ali su sada dobijali ogromnu popularnost i potražnju.

Nakon otprilike tri sata vožnje, sedeli su i dalje pod utiskom od svirke. Sanja je izašla iz kupatila nakon tuširanja. Petar i Nikola su posmatrali kako se njihova sestra vraća do svog sedišta, sa kovrdžavom plavom kosom koja je još uvek bila mokra i njenim vitkim telom prekrivenim samo belim peškirom.

„Šta ćemo da radimo? Pitala ih je. „Ne možemo da spavamo, televizor neće da se upali, govno obično… baš je dosadno.“

„Pa seko, verovatno bi mogla da se vratiš u svoju odeću.“ rekao je Nikola dok se borio da odvrati pogled od blistave kože svoje sestre.

„Šta je bilo, uzbudio si se što me vidiš polu golu?“ Rekla je uz smeh dok je on gledao u zemlju. “Dobro, onda ću se obući.” Sanja je ustala i krenula da se vraća u kupatilo kada je iznenada stala. Okrenula se i pustila peškir da joj padne sa tela, dajući svojoj braći pun pogled na njeno golo telo koje je svetlucalo na svetlima.

“Ups!” Zakikotala se pre nego što je polako zatvorila vrata. Petar je primetio da njegov brat zabezeknuto gleda u vrata. “Hej!” Pucnuo je prstima. “Prestani da razmišljaš o svojoj sestri, perverznjaku.”

Nekoliko trenutaka kasnije, Sanja je ponovo došla, odevena u usku belu majicu bez rukava i par labavih ružičastih bokserica. “Da li je ovako bolje braco ili da obučem neki skafander?” Zavalila se na kauč. “Šta ćemo sada?”

Svo troje su gledali okolo i pokušali da smisle šta da rade. Nikola se borio da izbaci sliku svoje gole sestre iz glave. Počeo je da se oseća kao da ga gledaju, što je i bio slučaj. Pogledao je i video je kako bulje u njega. “Šta?” Upitao je.

“Razmišljaš o nečem lepom?”

U početku je bio zbunjen sve dok nije pogledao dole i video o čemu govori. Nosio je šorts koji je imao veoma primetnu izbočinu. Odmah je prekrstio noge i pokušao da je sakrije. „Ne pokušavaj da to sakriješ kao da nisam videla. Dakle, o kome si razmišljao? O onoj slatkici što te je poljubila na nastupu?“

Počeo je da skreće pogled sa nje. “Razmišljaš o onome kad si me video golu?” Odjednom joj je uzvratio pogled.

“Koji kurac jebote! Ona ti je sestra!” rekao je Petar nakon što ga je udario po potiljku.

“Ja…ja…ja…” Nije mogao pravilno da sastavi reči.

“Vau, treba ti ozbiljna pomoć.” Rekao je njegov stariji brat, izgledajući razočarano.

“Znači, svidelo ti se ono što si video?” upitala je Sanja.

“Seko! Šta koji kurac!?” viknuo je Petar.

„Smiri se, neka odgovori.“

“Ja… naravno da nije.” Nikola je posrnuo.

“Lažljivac.” Ona je odgovorila.

“To ne možete dokazati.” Rekao je, i dalje pokušavajući da sakrije erekciju.

Sanja ga je pogledala sa đavolskim osmehom. Ustala je i polako prišla do njega, sedeći na naslonu za ruke. “Ne mogu to da dokažem? Zvuči kao izazov.” Senzualno ga je pomazila po ramenu. “O moj Bože… šta to radiš!” pitao je Petar.

“Umukni jebote. Bezazlena zabava.” Rekla je, i dalje se smešeći svom najmlađem bratu.

„Seksualno uzbuđivanje brata je bezazleno?“

„Ne sećam se da si se žalio kada sam tebi to radila.“

Nikola je pogledao svog brata nakon njenih reči. „Ne dozvoli mu da te nervira Nidžo, samo je ljubomoran jer ga više ne zavodim.“ uhvatila je brata kako drka

“Više?” Pitao je, veoma zbunjen.

“Vidiš braco, dan nakon što sam završila srednju školu, uhvatila sam tvog brata kako se ‘zabavlja’ sa nekim slikama u mom školskom albumu. Prikrala sam mu se i videla da je slika na koju drka jedna od mojih.”

“Sanja prestani.” reče Petar nečujno.

“Ne, on mora da zna šta smo uradili.” Počela je da miluje Nikolinu kosu.

“Šta ste vas dvoje uradili?”

„Ništa, nismo uradili ništa…“ počeo je Petar, ali ga je sestra prekinula.

“Popušila sam mu kurac!”

Obojica su bili u šoku!

“Prišunjala sam mu se iza leđa i tapkala ga po ramenu. Pitala sam šta radi, a on nije hteo da odgovori, kao što nisi ni ti, pa sam se sagnula i počela da ga mazim po tvrdom kurcu. Jedna stvar je vodila ka drugoj i počela sam sisati.”

“Samo jednom?” upita Nikola.

“Naravno da ne, obično mu sisam kod kuće kada spavate.”

Najmlađi brat bio je u šoku, ali je bio uzbuđen i radoznao.

“Da li ste ikada otišli dalje od oralnog?”

„Ne, nije u redu da neko ostane isključen iz toga… jel se slažeš braco?“ Polako je pomerila usne i poljubila svog najmlađeg brata u usne. “Nisam htela da te izostavimo Nikola.” Petar je ustao i počeo lagano da mazi Sanjina leđa. Očigledno je shvatio da su maske pale i da nema smisla da se i dalje kriju.

„Sada je vreme da te uključimo.“ Sanja je grubo stisnula Nikolin tvrdi penis, navodeći ga da zastenje. Ponovo je počela da ga ljubi dok je njegov stariji brat počeo da joj skida odeću. Poljubio je u središte njenih leđa i krenuo dole dok nije stigao do gaćica i izložio njenu golu guzu. Kleknuo je iza nje i počeo da joj trlja mokru picu.

Plavuša je ostala gola i pritisnula je svoje grudi u Nikolino lice. Nije imao pojma šta da radi pa je počeo da ih ljubi. Mogao je da oseti kako se pomera jer je njeno telo počelo da reaguje na dodir prsta njegovog brata na njenom pulsirajućem klitorisu. Privukla je Nikolinu glavu uz svoju bradavicu i zastenjala dok ju je lagano sisao.

“To je dobar dečko.” prošaputala je.

Sanja je osetila kako se Petrove usne pritiskaju na mesto njenog anusa lagano ga ljubeći gore-dole dok je još uvek grubo zlostavljao njen klitoris. Oslobodila je Nidžin pulsirajući penis iz bokserica. Malo je poskočio na njen prvi dodir, ali se brzo opustio i uživao u osećaju. Ustala je, Petarov prst i dalje prislonjen na klitoris, i podigla drugog brata na noge. Skinula je ostatak njegove odeće sa njegovog tela dok se i drugi brat skinuo.

Sada su svo troje bili goli. Tvrdi kurčevi i Petar sa veoma vlažnom rukom. Sanjine bradavice su bile veoma tvrde, a njena pica je bila vruća i mokra. Svi su mogli da namirišu koliko je uzbuđena. Polako je pala na kolena i uzela penise u ruke, polako ih milujući.

“Jeste li sigurni da bi trebalo da radimo ovo?” upita Nikola.

“Naravno.” Sanja je šaputala dok se njen palac poigravao glavom njegovog penisa. “Braco – niko neće znati.” Polako je njegov penis smeštala u usta dok je on glasno stenjao. Njena ruka je nastavila da drka drugi penis. Nikoli je bilo očigledno da je imala mnogo vežbe kada je u pitanju sisanje kurca. sestra sisa kurčeve svoja dva brata

Uživala je u ukusu svoga brata pazeći da pravilno koristi jezik. Svako mesto na njegovom glaviću bilo je prekriveno njenom slatkom pljuvačkom. Sanja je polako izvukla kurac, poljubila ga i nasmešila mu se pre nego što je skrenula pažnju na kurac svog drugog brata. Njena leva ruka je počela da steže Nikolina jaja, dok je Petar dobio još jedno neverovatno pušenje od svoje starije sestre.

Mlađi brat je kleknuo na zemlju, oslobodivši jaja iz sestrinog stiska, i uhvatio se za njene bokove. Povukao ju je dole dok nije sela i tada je pljunuo na njenu pičku koja je curila i pre nego što se sagnuo i radio jezikom po njoj. Petar je mogao osetiti njeno stenjanje nad njegovom kitom dok je jezik njegovog mlađeg brata ulazio i izlazio iz njene pičke.

Nagomilana seksualna napetost u njenom telu bila je prevelika da se nosi i doživela je svoj prvi orgazam te noći. Premazala je bratova usta svojim sočnim sokovima dok je jače sisala kurac u sopstvenim ustima. Nakon što ga je nekoliko sekundi primila niz grlo, izvukla ga je i duboko udahnula. “Sada mi treba jedan u sebi. Nikola?” upitala je teško dahćući.

Sanja je ustala i dopuzala se na jedan od naslonjača, pokazujući zadnjicu svom najmlađem bratu. Petar se vratio u njena usta dok je Nikola trljao kurac o njen vrući otvor. Polako je počeo da ga nabija u nju. Bio je iznenađen koliko se lako uklapao u nju uprkos tome koliko je bila uska. Bila je opasno mokra. Uhvatio se za njene bokove i nežno je počeo da je jebe.sestra u sendviču dva brata

Mogao je čuti svaki uzdah uprkos mesu koje joj je bilo u grlu. Sa kitom u ustima i pički, veoma napaljena Sanja je doživela još jedan orgazam koji je povukao i Nikolu da ubrza. Možda je počeo polako, ali sada ju je jebao kao zec. Pustila je penis iz usta da dođe do daha. “Petre, želim da uđeš u moju guzu….”

Premestili su se, Petar sada iza nje i počeo je da trlja svoj mokri kurac o njen zatvoren šupak. Poljubio ju je u potiljak i polako ga uvukao. Nikola i Sanja su sklopili usne dok mu je predela niz grlo. Ovo nije bio prvi put da je imala kurac u guzi, tako da je bilo malo ili nimalo boli pri ulasku. Trebalo je samo nekoliko sekundi dok muškarci nisu sinhronizovali svoj tempo.

Svo troje su veoma glasno stenjali dok se sirova seksualna energija širila po njihovim povezanim telima. Sanja je svršavala iznova i iznova dok su grubo zlostavljali njeno mlado napaljeno telo. Nikola joj je stavio ruku na dojku dok je Petar nastavio da je ljubi i gricka po vratu i ramenu.

Oporavljala se od svog ko zna kojeg orgazma kada su obojica muškaraca spomenula da su blizu. Polako je povukla svoje istrošeno telo iz njihovih penisa i pala na kolena. Svaki muškarac je stajao kad su ih njene ruke ponovo pronašle. “Svršiću seko!” viknuo je Petar.

Sanja je brzo zatvorila usne oko njegovog penisa i snažno sisala nekoliko sekundi dok nije osetila mlaz za mlazom njegove poznate vruće sperme kako joj klizi niz grlo. Izvukla ga je iz sebe kada joj je poslednji veliki hitac pao na obraz. Otresla je poslednjih nekoliko malih kapljica koje su joj pale na grudi. Pre nego što je znala šta da radi, Nikola ju je privukao za kosu do sebe. incest cumshot

Zatvorila je oči dok je on uperio svoj kurac na njeno čelo i istovario svoju spermu na nju. Osećala je da joj sperma udara u čelo i kaplje dole. Otvorila je usta da uhvati sve što je mogla. Kada je konačno završio, ona je uvukla njegov kurac u svoja usta i isisala ga.

Svi su se srušili na pod. Dvojica muškaraca su gledali kako Sanja prstima skuplja spermu i senzualno sisa. Nastavila je to da radi nekoliko minuta dok joj lice nije bilo čisto. Ustala je i krenula prema njima, dajući im poljubac pre nego što je otišla do zadnjeg dela autobusa da ode u krevet. Obojica su začuđeno sedeli sve dok nisu čuli kako ih doziva. “Hoćete li sedeti i drkati jedno drugom ili ćete doći u krevet!”

Obojica su brzo potrčali do kreveta i uskočili kod sestre.

KRAJ!

(Visited 8.353 times, 13 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 26 Prosecna ocena: 4.2]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on ““Braco, niko neće znati”

  1. Savrsen inc grupnjak. Ocigledno da je sestra glava i verovatno ce jos nekoga uvesti u taboo grupnjak.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!