maj 24, 2024

Ćerka je Ostvarila svoj San

0
jebanje sa tatom u kupatilu

Bila je nervozna, ali uzbuđena. Maša je na prstima prišla vratima kupatila i slušala. Iznutra je mogla da čuje prskanje vode i tatino tiho pevušenje. Oči su joj se zatvorile i zamišljala je svog zgodnog oca kako voda teče niz njegovo lepo lice, niz njegove napete grudi i stomak do njegove nabrekle muškosti.

Maša je počela da vlaži na tu pomisao, skliznula je jednom rukom do svoje pice i počela da trlja klitoris, a drugom rukom je obuhvatila sisu i štipala bradavicu. Mazila se tako nekoliko minuta, tiho uzdišući i zamišljajući da joj je tata između nogu. Znala je da će tata ubrzo završiti tuširanje, tako da nije imala mnogo vremena. Polako počela da se skida, prvo je skinula majicu i otkrila svoje grudi, a zatim spustila šorts i tange u isto vreme.

Imala je vitko ali zakrivljeno telo i grudi koje su bile velike za njenu figuru. Njene usmine su svetlucale na svetlu usled sokova koji su ih natapali. Imala je smeđu kosu i smeđe oči, mnogo je ličila na svoju majku koja je otišla samo nekoliko godina ranije. Maša je duboko udahnula i polako otvorila vrata.

„Kupam se!” njen tata je povikao: „Izlazim za minut.”

To je nije zaustavilo. Zavirila je u kupatilo i videla svog tatu iza stakla tuš kabine, a njegova čvrsta zadnjica je bila usmerena ka njoj. Bio je vitak i u formi, bavio se fizičkim radovima i njegovo telo je uvek bilo zategnuto kao struna. Maša je zakoračila unutra i povukla staklena vrata tuš kabine u stranu. Njen otac je poskočio i brzo se okrenuo.

„Mašo šta dođavola radiš?!” povikao je, a ruke su mu letele da pokriju intimne delove.

„Volim te tata, više nego što možeš da zamisliš. Stvarno si u lošem raspoloženju još otkako je mama otišla i želim da pomognem“, rekla je tiho, pomerivši njegove ruke u stranu. „Želim da ti pružim zadovoljstvo tata, želim da te usrećim. A znam da i ti to želiš.” ćerka na kolenima sisa kurac

Na trenutak je izgledao šokirano, a ona je iskoristila ovo vreme da se sagne i nežno poljubi i poliže njegove unutrašnje butine, sve dok mu nije stigla do jaja. Lizala ih je i sisala, a njen tata je dahtao i stenjao. „Oohhhh Mašo”, povikao je i pružio ruku da je pomiluje po kosi i povuče joj glavu nagore dok se nije suočila sa njegovim ogromnim kurcem.

„Tako je veliki tata!” uzviknula je i polizala vrh kao sladoled pre nego što se spustila da ga uzme u usta.

On je pulsirao u njenim ustima, a ona ga je isprva polako sisala i lizala, a zatim sve brže i brže, upijajući pre-spermu koja ke curkala iz vrha glavića. Stenjao je u ekstazi, osećaj vrućeg tuša na leđima i njegove prelepe seksi ćerke koja mu je sisala kurac bio je previše za njega. Zabio joj se duboko u grlo dok je svršavao u talasima zadovoljstva. Njegova sperma joj je ispunila usta i spuštala se niz bradu. Progutala je koliko je mogla i oblizala usne. Imao je odličan ukus i molila je za još.

„Ohh draga, to je bilo divno”, rekao je zatvorenim očima.

Ubrzo su se ponovo otvorile od zadovoljstva kada je počela da klizi po njegovom telu i našla se sa njim licem u lice. Maša ga je poljubila u usne, isprva nežno, a zatim koristeći svoje usne da otvori njegove i gurne svoj jezik unutra. Njihovi jezici su se sreli i iskre strasti su proletele kroz Mašu čineći njenu picu jebeno mokrom. Obuhvatio je njeno lice rukama i uzvratio joj poljubac dok je ponovo postajao tvrd. Ljubio ju je niz vrat i grudi, zaustavljajući se na jednoj od njenih bradavica.

Njeni snovi su se ostvarili dok je njen otac počeo da ljubi sve niže dok nije stigao do njenog najintimnijeg dela. Počeo da prolazi jezikom niz njene usmine pre nego što joj je posisao klitoris. Dahtala je i stenjala, prolazeći prstima kroz njegovu kosu. Lizao je oko njene rupe, a zatim gurnuo jezik unutra, osećajući kako se njeni mišići stežu na njemu, oblažući ga sokovima. Sisao je, lizao i ljubio, a ona je ubrzo svršila, vičući njegovo ime od zadovoljstva dok mu je svršavala na lice.

Ponovo su prišli da se ljube. „Jebi me tata.. molim te..” Maša je molila.

Strastveno su se poljubili, Maša je počela da drka tatinu ogromnu muškost, on joj je sisao sise i stenjao od oduševljenja. Osećala je da je njena potreba savladava, intenzivno iščekivanje je prekinuto. Trebao joj je odmah. Osetio je njenu glad za njim i široko joj je raširio noge na podu mokrih pločica, gledajući na trenutak u njenu mokru pičkicu pre nego što je doveo svoj penis do njenog ulaza. jebanje sa tatom u kupatilu

Nabio je kurac u nju a njeni mišići su se čvrsto uhvatili za njegov penis. Zastenjao je i počeo da je tuca dok je mlaka voda padala poput kiše preko njihovih tela. Oči su im bile prikovane dok je tata jebao svoju ćerku u starti i požudi. Ljubili su se i mazili, dahtali i jebali, a ona je osetila kako njen orgazam raste u njoj. Volela je svog oca više od bilo koga na svetu i bio joj je san da ga ima u sebi, da je jebe sa ljubavlju, strastveno.

Vrištala je dok je svršavala. Osetio je zategnute mišiće i to je i njega takođe poslalo u orgazam. Glasno je zastenjao i pustio svoje seme u nju. Mlaz za mlazom sperme šikljalo je u njenu matericu ispunjavajući je vrelinom.

Neko vreme su ležali u kupatilu, zureći jedno drugom u oči i smešeći se. Maša je ispunila svoj san i znala je da će sada i zvanično zameniti svoju majku. Zaspala je od iscrpljenosti a tata ju je poneo na rukama i smestio je u svoj krevet.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 34 Prosecna ocena: 4.6]
(Visited 12.421 times, 4 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!