februar 27, 2024

Požudnja na suncu

0
mamine velike sise

Ovo je priča o odmoru koji nikada neću zaboraviti! Sam odmor bio je sličan svakom drugom, pod tim mislim da bi mog tatu često pozivali da odsjedne u privatnim vilama u vlasništvu njegovih radnih kolega. Ali na ovaj praznik dogodilo se nešto što ga je učinilo posebnim!

Moja obitelj se sastoji od mog tate, moje mame, mog brata i mene. Mi smo prosječna obitelj, ali svi smo blagoslovljeni dobrim izgledom. Moj tata je u 40-ima, ali ne izgleda ni dan stariji od 30, lice mu je oblikovano dobro definiranim jagodicama i prekriveno gustom tamnom kosom, tijelo mu je također izuzetno dobro definirano i zategnuto. To dijelimo i ja i moj brat, oboje smo dosta visoki i imamo kratku tamnu kosu. Moj brat je vitak i nije baš tako dobro definiran gdje sam naslijedio mišićavu građu svog tate. Onda je tu moja mama…

Čim sam počeo primjećivati ​​cure, počeo sam primjećivati ​​svoju mamu! Ona je zadivljujuća, duga smeđa kosa okružuje prekrasno lice, s dubokim plavim očima i nevjerojatnim osmijehom. Ne samo da ima ljepotu na svom licu, već i u tijelu. Duge glatke seksi noge vode do okruglog dupeta i savršene figure pješčanog sata, koju naglašava par ogromnih grudi! Grudi za kojima sam oduvijek žudjela i koje bih voljela dodirnuti. Volim ih vidjeti i zato volim praznike jer se ona uvijek sunča u toplesu.

mamine velike siseOvaj odmor nije bio ništa drugačiji, prva tri dana proveli smo samo opuštajući se uz bazen dajući mi mnogo prilika da joj se divim i uživajući u tom području; za mene jedino područje koje sam želio vidjeti bilo je slatko tijelo moje mame! Moj tatin prijatelj je najavio da je organizirao izlet brodom za četvrti dan. Ovo mi nije bilo dobro jer nikad nisam imao dobre morske noge i često patim od morske bolesti pa sam odlučio ostati iza koje su se svi složili da je vjerojatno najbolje. Došao je dan izleta brodom i svi su se spremali osim moje mame koja se probudila s užasnom glavoboljom. Rekla je da radije ne bi provodila dan na moru, već bi se voljela vratiti u krevet. Naravno, odmah sam je podržao u nadi da ću je vidjeti više oko bazena vile. Moj tata nije želio razočarati svoje prijatelje i rekao sam da bi bilo u redu da on i moj brat odu jer bi moja mama i ja bili dobro. Otišli su i ona se vratila u krevet, a zatim se probudila nekoliko sati kasnije osjećajući se osvježeno i dobro.

Zatim je izašla na bazen odjevena u uski ljubičasti bikini. Izgledala je nevjerojatno i odmah sam osjetio kako raste erekcija, okrenuo sam se da legnem na ležaljku na prednjoj strani kako bih mogao sakriti svoje uzbuđenje. Izvadila je bočicu losiona za sunčanje, gledajući kako prekriva svoje tijelo, uvijek me palilo; uvijek je radila odozdo prema gore, počela je trljanjem nogu do bedara, trbuha, a onda je sljedeće bilo kada bih dobio potpuni pregled njezinih grudi dok bi skidala gornji dio i nježno trljala losion na njih . Na moje veliko razočaranje nije skinula gornji dio, ovo je bilo čudno kao i uvijek, ali u tom trenutku sam odlučila ne reći ništa. Zatim se okrenula i rekla

“Možeš li mi staviti losion na leđa, molim te dušo?”

Odmah sam pristao i počeo nježno utrljati losion po njezinoj mekanoj koži i pazeći da mi ruke prođu ispod konce njezina bikinija.

“Hvala”, rekla je kad sam završio, a ona je ustala i otišla u bazen, još uvijek ne skidajući gornji dio.

“Jesi li već bio na kupanju, Dan?” pitala me

“Ne” odgovorio sam “ali sada ću ti se pridružiti”

Skočio sam i otišao u bazen, gledao sam je kako pliva i izgledala je prekrasno kao i uvijek, ali već su mi nedostajale njezine sise.

“Mama zašto danas nisi u toplesu?” Pitao sam, malo je pocrvenjela

“Malo mi je neugodno izvaditi sise samo za tebe”

Dok je to rekla, okrenula se i naslonila na bočnu stranu bazena s rukama sa strane i leđima okrenutim prema meni. Gledao sam je na sekundu i u toj sam sekundi izgubio svaku samokontrolu i požuda je preuzela vlast.

“Nemaš se zbog čega sramiti, imaš super sise mama” rekao sam dok sam joj prilazio s leđa.

Polako sam odvezao konce njezina bikinija, a ruke su mi kliznule dolje do struka, do prednje strane i gore do čašice i milovanja njezinih grudi. Zakoračio sam naprijed i počeo mljeti svoje međunožje o njezinu guzicu. Opipao sam i trljao se prema njoj nekoliko sekundi osjećajući kako mi se penis koji se stvrdnjava izbočio kroz kratke hlače. Tada je moje uzbuđenje poraslo kad sam osjetio kako se njezino dupe odguruje uz mene i čuo stenjanje

“Mmmmm dušo”

Opipao sam više i počeo joj ljubiti vrat, ona je odgovorila još više stenjanjem, bacila je gornji dio bikinija iz bazena, a ruke spustile na moje pomažući mom pipanju. Nakon nekoliko sekundi se okrenula i moja glava se spustila i počeo sam sisati, lizati i ljubiti njene velike sise! Kontinuirano je ispuštala najseksi zvukove kao i ja. Podignula mi je glavu i poljubila me, ja sam uzvratio poljubac s dodatnom strašću i usne su nam se sklopile i bilo je puno ljuljanje jezikom! Njezine su me usne ometale dovoljno dugo da mi je skliznula s kratkih hlača, a da to nisam primijetio, sve dok nisam osjetio kako joj se prsti omotavaju oko moga kurca i počeo ga nježno trzati. Postao je tvrd i veći nego ikada prije. Nasmiješio sam joj se i djelovala je pomalo šokirano”Ooo sad si velika”

Odgovorio sam tako što sam joj više milovao sise i rekao

“Mogao bih reći isto za tebe”

zahihotala se i onda mi šapnula na uho svojim najseksipilnijim najprljavijim glasom

“Ti si jako nestašan dječak koji siše mamine sise, sad je moj red”

nasmiješila se i namignula i uputila me da sjednem uz bok bazena, shvatila sam što dolazi i nisam mogla čekati. Moj penis upućujući izravno na njezino lice, prišla mu je, s izrazom gladi u očima, omotala je dva prsta oko njegove baze i zatim polako lizala moju osovinu gore-dolje prije nego što je omotala usne oko glave i bijesno sisala! Radila je gore-dolje dok joj nisam eksplodirao spermu u usta, ona je progutala i nasmiješila se

“Nadam se da ih ima još”, rekla je

“Mmmm da” odgovorio sam jer sam znao da mogu nastaviti, moj penis je još uvijek bio ogroman tvrd i lupao.

Spustio sam se u bazen i još smo mi ljubili ruke istražujući njezino tijelo (uglavnom njezine sise) i moj penis trljajući joj se između nogu. Na kraju smo izašli iz bazena, stala je prije nego što je ušla u vilu i odvezala donji dio bikinija, pali su na pod otkrivajući njezino savršeno golo dupe koje sam istog trena pljesnuo govoreći “zločesta mama”, zahihotala se i odvela me u slobodnu sobu s veliki bračni krevet. Okrenula se da me poljubi, ali ja sam je gurnuo natrag na krevet. Pala je unatrag i noge su joj se otvorile otkrivajući savršeno usko obrijanu macu, toliko sam to želio. Popeo sam se na krevet i preko nje. Njezine su ruke istraživale moja prsa pa sam i ja učinio isto njoj, nagnuo sam se i poljubio je nježno, ali strastveno, dok je to činio moj penis trljao se o njezinu macu, ona je lagano zastenjala i ugrizla se za usnu dajući mi najseksi izgled koji sam imao ikada viđeno, njezino je disanje postajalo teže dok se više uzbuđivala

“Želiš li me dušo?”

“Oh, mama, toliko vas sve želim”

“Mmm onda učini kako tvoja mama kaže i gurni taj veliki kurac duboko u mene”

Bio sam malo iznenađen koliko je drolja bila, ali nije morala dvaput pitati, sjeo sam između njezinih nogu, podigao sam ih, stavljajući joj listove pod ruke sa savijenim koljenima, držao sam njezina bedra dok sam se postavljao sam se i polako gurnuo bokove prema naprijed klizeći moj pulsirajući kurac duboko u mačkicu moje mame. Glasno je zastenjala i gotovo vrisnula

“Oh, jebiga! Da dušo, jebi svoju mamu”

Nisam mogao vjerovati što čujem i jedva sam mogao vjerovati što radim. Jebao sam je snažno i brzo, a zatim polako i duboko za ono što se činilo satima, sa svakim nabojem osjećao sam kako se njezina pička steže oko mene. Položaj je ostao isti, jedina promjena položaja bila su moje ruke, od bedra do sisa kako bih se mogao nagnuti i poljubiti je. Oboje smo se voljeli svake sekunde i njezino je disanje postajalo teže, a stenjanje je postajalo sve glasnije dok sam je nastavio udarati.

Na kraju smo stali i ja sam se izvukao, podigao sam je da bi se još mazila i sagnuo se ljubeći je, a zatim grizući je za vrat.

“Ne Dan, oni će vidjeti trag na mom vratu”

Zaustavio sam se kad me gurnula natrag.

“Ali ako se želiš zaprljati, oh, ja mogu biti jako prljava djevojka”, rekla je dok je stiskala sise i grizla usnicu, a moj kurac je pulsirao i izbočio se.

“Njam, pokaži mi koliko prljava možeš biti mama”

Okrenula se, kleknula na ruke i koljena, izvrnula tijelo, udarila rukom po guzici i stisnula je; ponovno je seksi glasom rekla

“Jebi me u dupe ti loši zločesti dečko”

“Oooo ti prljava mala kurvo”

“Mmm i reci mi kako sam prljava”

“Tako prljavo, a tako nestašno”, rekao sam udarivši joj po guzici

“Ooo da!”

“Trebaš biti kažnjen”, rekao sam uz još jedan udarac.

“Hajde dušo kazni me, jebi me kao da sam tvoja prljava mala kučka”

Približio sam se, kliznuo rukom niz njezino tijelo i počeo se igrati s njezinim bradavicama dok je moj kurac klizio između njezinih nogu i poljubio sam joj leđa, zatim sam stavio ruke na njezine bokove i protrljao kurac između njezinih dupetanih obraza dok sam sjeo u poziciju .

“Jesi li siguran da želiš ovo?”

Ne znam zašto sam pitao jer sam to toliko želio

“O da, jebi me, jebi me kao kurva koja jesam!”

“Kvragu mama nisam znala da si tako drolja” na što je odgovorila

“Postoji puno stvari koje ne znaš o meni”

uz to sam vodio glavu svog kuraca uz njezinu dupe rupu i polako je gurnuo unutra. Moj kurac je bio tako velik i tvrd, a njezino dupe još čvršće od njezine pičke, borio sam se da ga uvučem, ali na kraju je bio tako dubok koliko je bio mogla ići, vrištala je od zadovoljstva.

“O, da, molim te, dušo, molim te samo jebi svoju mamu!”

Koristio sam je rukama da je gurnem i povučem dok sam zabijao kukove dopuštajući mi da je poševim jako polako i duboko!

“Aahhhhh, ooohh, oooo, mmmmm baby” vrištala je i stenjala sa svakim pritiskom

“Mama, eksplodirat ću”

“Ne čekaj još!” Rekla je dok je krenula i uputila me da legnem,

Jesam, a ona me opkolila sjedeći na moj kurac i spuštajući se, klizeći niz njega poput vatrenog stupa.

“Jao kako je boljelo”, rekla je dok je sve ulazilo.

Kliznuo sam rukama preko njezine guzice i uz leđa, povukao sam je dolje i strastveno je poljubio; njezine su grudi pritisnute na moja prsa i naši su jezici bili kao zmije u ustima jedni drugima, mogao sam ostati ovako satima dok nije sjela i stavila ruke na zid, ostavila sise visjeti tik iznad mene, dovoljno blizu da mogu dohvatiti gore i stisnuti, a ona se odbila na moj penis. Gurnuo sam kukove da joj pomognem. Nastavila je sve dok nisam eksplodirao masu sperme duboko u njoj, povukla se i izbila je po cijelom njenom trbuhu i sisama, nešto je palo na mene, a ona se spustila i polizala mi prsa, a onda sam pomogao umasirati spermu u njezinu meku kožu. Moj kurac je omekšao i ona je legla na mene, ljubili smo se i dodirivali dok smo iscrpljeni ležali. Zaspala je na meni i ja sam je neko vrijeme ostao dodirivati, na kraju sam je probudio kako bismo mogli pronaći odjeću prije nego što se svi vrate. Ostatak dana proveli smo ljubeći se i dodirujući jedno drugo u bazenu prije nego što su stigli.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 22 Prosecna ocena: 4.5]
(Visited 12.799 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!