analni seks u kolima sa devojkom

Putovanje iz Snova

Anal Seks na Javnom Mestu

Jednog leta sam se vozio da posetim svoju porodicu koja živi van države. Vozio sam se sa svojom devojkom sa kojom sam bio u vezi dve godine. Vozili smo se usred ničega kada se savila u klupko na suvozačevom sedištu da malo drema. Njena guza je bila savršeno okrenuto prema meni što je otežavalo fokusiranje na put, ali je izgledala tako lepo u njenim slatkim uskim helankama. U šali sam stavio ruku na njenu guzu, a zatim sam se povukao jer sam znao da nije baš ljubiteljka igrica sa njenim dupencetom.

Ali kada sam povukao ruku, bio sam zatečen onim što se sledeće dogodilo. Malo je prodrmala zadnjicu, bukvalno je zavrckala njome. Svakih par minuta sam stavljao ruku na te divne guzove, a onda se povlačio, jer nisam znao šta da radim.

Iznenada, počela je da spušta helanke dok joj golo dupe nije bilo upereno direktno u mene. Njena gola, savršena rupica je bila meta za moju ruku, a ona mi je slatkim glasom rekla „Hajde dušo, možeš da dodirneš, znam koliko ti se sviđa.“

Pokušao sam da se fokusiram malo na cestu a malo na lepu zategnutu guzu svoje devojke, pa sam pogledom napred-nazad pružio ruku i počeo da joj masiram anus. Usput bih povremeno pomazio i njene usmine pa bi se vraćao na anus. Stenjala je od zadovoljstva. Moj penis nije mogao da izdrži više jer je pritiskao moje pantalone. Nikada u svom životu nisam bio toliko uzbuđen.

„Hajde dušo, znam da želiš da staviš prst u moju slatku guzu“, rekla mi je dok se mazila na suvozačevom sedištu.

Polizao sam svoje prste i pljunuo na njih kako bih mogao da uvučem prste unutra. Ona je poludela! Njeno dupe je sada bilo slatka mešavina soka od pičkice i moje pljuvačke i želeo sam da je imam! Brzo sam parkirao na najbližem stajalištu kamiona i uskočili smo na zadnje sedište. Rekao sam joj da nemamo kondome ali nije je bilo briga.

“Jebi me u guzu sa svojom sočnom tvrdom kitom!” – bile su njene reči.

Legli smo jedno pored drugog na zadnji deo našeg auta, i nisam gubio ni sekundu. Olizao sam joj čmarić i ispljuvao ga pre nego sam počeo da usmeravam vrh glavića u njenu toplu rupicu koja je dve godine bila zabranjena za mene. Dok sam zabijao svoj tvrdi kurac duboko u njeno zagrejano dupe, ona je ispuštala seksi jauke.

“Jebi me dušo! Jebi me!”

Bilo je totalno neubičajeno od nje da zahteva takvu nastranost, ali nisam se žalio. Njeno dupe je bilo tako čvrsto, tako usko i savršeno. Uhvatio sam je za kosu i jebao je dubokim napadima.

“Udari me dušo! Lupi me!” analni seks u kolima sa devojkom

Pljeskao sam je po guzi i uletao čvrsto i bez milosti. Delovalo je kao da to nije ona. Kao da je u nju ušla neka druga osoba, neka analna kurvetina koja ne samo da voli, nego jebeno ZAHTEVA da joj čmar bude razvaljen od kurca!

Jebao sam je u šupak koliko god sam mogao sve dok nisam izgubio kontrolu. Rekao sam joj “Dušo, svršiću u tebe!”

“O da, želim tvoju spermu u mom jebenom dupetu!”

Desnom rukom sam počeo da trljam njen nabrekli klitoris. Nikada nisam osetio njen klitoris tako veliki, bio je tako seksi. Njena pica je lučila ogromne količine slatkog nektara, natapajući moje zadnje sedište u njenoj slatkoj tečnosti. Njena zadnjica se stegnula oko mog tvrdog kurca, što je učinilo moj orgazam još intenzivnijim. Oslabađao sam mlaz za mlazom tople sperme duboko u njeno vrelo golo telo. Držao sam je uz sebe dok smo drhtali od ekstaze.

Ležali smo na stajalištu za kamione nekoliko minuta, dok ona konačno nije stekla kontrolu nad nogama i ustala na zadnjem sedištu da se obuče. U tom trenutku sam imao jasan pogled na njenu lepu ljupku rupu iz koje je kapala sperma. Sperma je polako izlazila i kao čovek koji jesam, odmah sam ponovo postao tvrd. Manevrisao sam oko nje i seo na srednje sedište, a dok je pokušavala da se obuče, zgrabio sam je i vratio nazad na moj kurac.

Moja lepa topla sperma pomešana sa njenim sokvima napravila je najbolje podmazivanje dok sam jebao njenu guzu u pozi obrnute kaubojke.

“Ahhhhhhh, nisam znala da si spremna da ideš ponovo”, rekla mi je dok sam je ponovo jebao u njenu iskorišćenu rupu.

Nakon svakih nekoliko guranja, nisam mogao a da ne podignem njeno dupe i pogledam u njenu ružičastu zjapeću rupu natopljenu spermom. Moja devojka je osetila da želim više, pa je sledeći put kada sam je podigao da se divim, pritisnula svoje mokro dupe uz moje lice, sagnula se i počela da liže sokove sa mog kurca. Lizao sam njenu slatku rupu dok je duboko sisala moju kurčinu. obrnuta kaubojka anal u kolima

Pritisnula je prste ispod mojih jaja i pogodila sve prave tačke. Lizao sam i jebao prstima njeno dupe tako dobro, čineći da drhti od zadovoljstva. Nisam imao pojma da mogu da svršim tako brzo, ali sa njenom pulsirajućom rupom oko mog jezika, nisam mogao da se suzdržim. Izbacio sam svoju spermu u njena usta, nateravši je da ga ispljune po mom kurcu. Bilo je tako uzbuđujuće jesti njeno dupe, nisam mogao a da ne svršim u njena lepa usta.

Sela je pored mene sa svojom bradom prekrivenom spermom i nastavila da liže i zadirkuje moj kurac, sve dok nisam morao da je nateram da prestane. Prošaputala mi je na uho – “Ovo je pokazatelj koliko ti verujem i koliko sam opuštena sa tobom. Volim te dragi.”

Navukla je helanke i izašla iz auta da ode u toalet da se očisti pre nego što ponovo krenemo na put. Zavalio sam se u neverici, nikad ne bih pomislio da će moja devojka ovo uraditi, a reći ću samo da je to dovelo do veoma zanimljivog ostatka puta.

KRAJ!

(Visited 1.077 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 2 Prosecna ocena: 4.5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Putovanje iz Snova

  1. Trebalo joj je dve godine da mu da guzu… to je zapravo veoma realno xD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.