5 decembra, 2023

Otkrio Sam Svoj Najveći Fetiš

8
gleda kako mu drugi liže ženu

Deljenje žena, cuckold, rogonje, kako god to želite da nazovete, to je jednostavno: uživanje u tome da vidite ili čujete da vaša žena ima seks sa drugim muškarcima. Ali zašto bi, dođavola, neko to želeo? Nemam apsolutno nikakvu jebenu ideju. Da, pročitao sam svu literaturu i čuo sve teorije, slušao bezbroj „stručnjaka“ kako objašnjavaju, ali meni su svi zvučali kao voz pun govana.

Ono što sa sigurnošću znam i u šta ne sumnjam je da sam ja jedan od onih momaka koji se lože na to da mi ženu drugi jebu. Uživam na pomisao da je neko drugi temeljno mazi i koristi. Volim da slušam bezobrazne detalje, što eksplicitnije, to bolje, slušam njene opise, gledam fotografije ili video zapise koje su snimili, i stvarno mi je jako drago da je gledam kako je lično tuca neki kuronja sa ogromnom kitom. Što veći to bolji.

Sve je počelo tokom našeg odmora u Španiji kada je jedan preplanuli konobar otvoreno flertovao sa njom, tada sam shvatio da sam jedan od onih muškaraca koji žele da vide svoju ženu kako je jebe neko drugi. Nisam mogao da izbacim iz glave slike o tome kako bi bilo da ga zajaše. Zamišljao sam ih kako se jebu zajedno u svim mogućim pozicijama, u svakom scenariju, radeći sve što je moguće zamisliti, i to je postala moja omiljena masturbatorska fantazija, zamišljajući moju ženu kako siše, jebe ili je liže neki tip, posebno Španac.

Pitao sam je kako se osećala kada ju je zgodni španski konobar šmekao i rekla je da joj je laskalo. “Iskušenje?” Pitao sam. Uputila mi je smešan pogled i namrštila se. “Pa, dozvoli mi da to kažem ovako – da li ti je ovlažio pičku?”

Priznala je da ju je malo zasvrbelo u gaćicama, ali je pokušala da me uveri da je to samo hir izazvan laskanjem, jednokratna stvar. Odmah sam joj rekao da me je to sve opasno napalilo. Zatim me je pitala da li sam ja jedan od onih koji žele da gledaju kako njihove žene jebu druge muškarce. „Možda i jesam“, rekao sam. jebačina bračnog para

Te noći smo imali najjaču sesiju jebanja, takvu nismo imali godinama, a posle sam prokomentarisao kako nas je Španac oboje zapalio. Nakon toga smo pronašli sajt na računaru u našoj hotelskoj sobi za muškarce koji se lože na to što i ja.

Samo čitanje o tome dalo mi je više naboja nego što sam mogao da verujem, a pročitali smo na desetine blogova momaka koji su opisali svoja iskustva i ispričali o svojoj strasti za gledanjem. Nisam znao da li bi se Bojana složila sa nečim takvim, ali je sve to pročitala sa mnom.

Zapravo, ono što vam nisam rekao je da me je Španac pitao da li bi mi smetalo da Bojana dođe u njegovu sobu, rekavši mi da imam veoma seksi ženu i da bi voleo da ima seks sa njom. Rekao sam da je na njoj s ona je ljubazno odbila njegovu ponudu, zahvalivši mu se na “lepim” komplimentima.

„Šta da sam otišla sa njim?“ pitala je nakon što smo pronašli tu internet stranicu.

„Onda bih te zamolio da mi kažeš sve prljave detalje“, rekao sam.

“Ti bi to mogao da podneseš i sve?”

“Ne znam”, odgovorio sam, “ali hajde da saznamo. Samo razmišljanje o tome sada mi ponovo podiže kurac.”

Počela je da se smeje i rekla: „Valjda bih mogla da jebem druge muškarce zbog svog muža.“

“A koga bi mogla da jebeš?” upitao sam, sve više me je pokretala ta ideja.

„Pa možda bi bilo zabavno izaći i pronaći nekoga ko mi se sviđa, vidite da li će uspeti“, rekla je ona. „Možda onaj zgodni konobar… ali dragi, mislim da ne bih mogla podneti da jebeš druge žene, ako ovo vodi ka tome.“

„Više me uzbuđuje ideja da ti jebeš nekog drugog nego da ja jebem druge devojke.“

“Ozbiljno?”

„Ozbiljno“, rekao sam.

Te noći smo razgovarali o tome u krevetu. Razgovarali. Jebali se. Onda smo još malo pričali o tome. Bilo je skoro tri ujutru kada smo se konačno udaljili i spavali skoro do podneva. Srećom, sutradan je bila nedelja i nismo imali nikakvih obaveza. Ujutro smo se ljubili, mazili i nakratko pričali o prethodnoj noći. Želela je da zna da li i dalje osećam isto.

“Misliš da li još uvek želim da jebeš nekoga?” Klimnula je glavom i poljubila me. “Doduše”, rekao sam. „Jutros još više nego sinoć. Ne mogu da razmišljam ni o čemu drugom.“

Imali smo seks tog popodneva pre nego što smo ustali i bilo je divno: nežno i intimno, sporo i razvučeno, a ja sam ostao u njoj dok smo pričali o španskom konobaru. Odlučili smo da izađemo sledećeg vikenda posebno zato da joj nađemo partnera. Pitao sam koje osobine želi, a ona je navela neke, počevši od visokih i zgodnih, lepih očiju (šta god to bilo), a ja sam pitao da li je veličina penis važna.

Zabacila je pokrivače i uzela moj mlohavi penis u ruku, pažljivo ga gledajući. „U pogledu onoga što je normalno, koliko si velik?“ Moj penis je počeo da se uspravlja dok ga je držala i kada je bio u punoj veličini poljubila je vrh. “Da li je ovo prosek?” liže jaja svome mužu

„Prilično sam normalne veličine, da tako kažem“, rekao sam. “Baš veliki penis bi bio osamnaest centimetara uspravan. Video sam momke u porno filmovima, ali to je zaista retko.”

„Pa do 18 mislim da bih volela. Sve preko mi se čini prevelikim za mnogo toga“, rekla je uz smeh. „Mislim da bih volela da probam tu od 17-19cm“, rekla je, smejući se svojoj novootkrivenoj nestašnosti.

Stavila je usta preko kraja mog penis. „Da, mislim da bih želela da malo istražim“, rekla je Bojana dok je podizala usne sa mog vrha.

***

Tokom sledeće nedelje oboje smo bili u stalnom stanju uzbuđenja dok sam joj pomagao da isplanira svoj prvi izlazak. Pomogao sam joj da izabere odeću, razgovarao sa njom o tome da li da nosi donji veš ili ne, pa čak i obrijao pičku umesto nje u kupatilu jednog popodneva. Dok sam brijao njen brežuljak i područje pored njenih usmina, pričao sam o tome kako ćemo oboje uživati dok u nju bude klizao kurac od 18cm.

„To zvuči divno“, rekla je sa uzdahom.

„Nadam se da će te taj neko stvarno dobro pojebati. Vidim da postaješ uzbuđena samo razmišljajući o tome.“ Obilno je vlažila i ja sam lizao sekret sa njenih natečenih usmina.

„Ima li nešto što ne želiš da uradim?“ upitala je.

Razmišljao sam o tome na trenutak, a onda sam rekao da ne postoji ništa što bi mi smetalo. “Jebi ga, popuši ga, progutaj njegovu spermu, šta god želiš da radiš. Samo nemoj da se zaljubiš u njega”, rekao sam smejući se.

Vratili smo se u isti restoran, seli za isti sto, naručili najskuplju stavku na meniju i dobili istog konobara kao i ranije. Veselo se osmehnuo kada je ugledao Bojanu, a ja sam ga pitao da li još uvek želi da je odvede kući. Ne gledajući u mene, potvrdio je to. “Postoji samo jedna stvar”, rekao sam. “Moram i ja da dođem. Želim da gledam.”

“Nema problema”, rekao je. „Radim do ponoći. Uživajte u obroku, a onda ću uživati u vašoj ženi. Možete dovesti sve svoje rođake, prijatelje ako želite.“

„Samo ti, moja žena i ja“, rekao sam.

„Jesi li gledao ranije?“ upitao je.

Odmahnuo sam glavom. “Prvi put”, rekao sam.

„Napravićemo dobar šou za vas senjor“, rekao je sa blagim naglaskom.

Pojeli smo svoj obrok i Bojana je bila očigledno uzbuđena. Njen vitki vrat je pocrveneo čim je došao da preuzme našu narudžbu, a boja se produbljivala kako je noć odmicala. Što smo bili bliže desertu, to su njeni obrazi i vrat bili tamniji.

„Francisko je prilično jebozovnn“, rekla sam kada je doneo naš krem brule.

„Primetio sam da nisi pojela jastoga?“

„Ne želim da budem previše sita da bih uživala u svojoj poslastici posle večere“, rekla je sa zlobnim osmehom. “Da li si siguran u vezi ovoga?”

„Tvrd sam… verovatno zbog salate“, odgovorio sam.

„Sedim na mokrom mestu“, rekla je sa osmehom.

“Sjajno. Bićeš spremna za sve što Francisko ima da ponudi”, rekao sam.

Po preokupiranom izrazu lica moje žene mogao sam da zaključim da razmišlja o svim mogućnostima onoga što bi naš španski konobar mogao da ponudi. Nekoliko puta tokom večere video sam je kako gleda u Franciskovo međunožje i zamišlja šta bi moglo da pravi tu preveliku izbočinu na njegovim pantalonama.

“Uzbuđena?” Pitao sam dok smo jeli. Klimnula je glavom i pogledala prema konobaru. “Nervozna?” Pitao sam. Ponovo je klimnula glavom, ali ovog puta se osmehnula i rekla da je više željna nego zabrinuta. “Dobra devojka”, rekao sam. „Nadajmo se da ima mnogo toga da ponudi.“

Prikrila je smeh šakom, kao da je gušila kašalj, i klimnula glavom saglasno. Francisko je vozio italijanski sportski automobil i pratili smo ga do njegovog stana oko 2km van grada. Odveo nas je do vrata, poslužio nas vinom, pa smo ćaskali dok smo pijuckali piće. Bez reči je ustao i pokazao glavom na stepenište. Bojana i ja smo ga pratili do njegove sobe.

Kada je ušao, skinuo je kaput i skinuo kravatu, stavio muziku, a zatim se okrenuo ka Bojani, tražeći od nje da plešu. Seo sam u stolicu uza zid i gledao ih kako plešu. „ Nervozna? Reci mi ako želiš da stanemo“, rekao je.

Dok su polako plesali, počeo je da joj pomaže da skine odeću i osećala se veoma opušteno. Otkopčao joj je grudnjak i pomogao joj da skine gaćice. Odbacila ih je i počeli su da se ljube dok je on otkopčavao kaiš, a ona mu je uzvratila uslugu, skidajući mu odeću dok su se kretali s jedne na drugu stranu, plešući što je sporije moguće. Konačno ju je odveo do kreveta, pogledao me i klimnuo glavom, a zatim joj pomogao da se ispruži na leđima. gleda kako mu drugi liže ženu

Bez podsticaja, otvorila je noge i široko ih razmaknula. Uzimajući njen znak, uvukao se između njenih butina i prislonio lice na njenu picu. Zabacila je glavu unazad dok je on nekoliko puta prevukao jezikom gore-dole po njenom prorezu, a zatim je gurnuo usta napred i usnama zahvatio njenu pičku.

Počela je da stenje dok joj je Francisco sisao celu vaginu, verovatno vitlajući jezikom između njenih usana. Bojana me je pogledala i nasmešila se dok je Španac jeo njenu pičku, brzo pomerajući glavu s jedne na drugu stranu. „Tvoja žena ima divan ukus“, rekao je, pogledavši me. Nasmejao sam se i klimnuo glavom bez odgovora. „Volim ukus udate žene“, rekao je.

Kasnije mi je rekla da joj se zavrtelo u glavi kada je to rekao. “Bilo je tako nestašno, ali tako intenzivno, posebno kada si nas gledao. Nisam znala kako ću se osećati”, rekla je kasnije, “ali to što si bio tamo učinilo je sve još erotičnijim. Volim da se jebem dok me gledaš dragi.”

Francisko je bio umetnik. Velik snažan i savršeno obdaren, on je okretao moju ženu kao lutku i izazivao joj orgazam za orgazmom svojim pokretima i dubokom penetracijom. Gledao sam, sve upijao i drkao kurac dok je on razvaljivao njenu mokru pičku. Misionarska, pseća poza, 69… jedva ga je stavljala u usta koliko je bio obiman, ali je uspevala i pritom svršavala u njegova usta. suprug je gleda u pozi 69

Nakon nekoliko obostranih orgazama on ju je pojeo do novog eksplozivnog orgazma, a zatim se dopuzao uz njeno telo i pojebao je još najmanje 10 minuta pre nego što su se srušili. Gledao sam ih kako spavaju petnaestak minuta, a onda sam otišao u njegovu kuhinju i napravio sebi kafu. Posle sat vremena vratio sam se u spavaću sobu i pokucao. Čuo sam da žena traži da uđem, a onda sam se vratio u svoju stolicu i seo. Bio je na leđima na krevetu, a ona ga je opkolila, klečeći sa nogom sa svake strane njegovih kukova, spuštajući se polako gore-dole preko njegovog penisa, gurajući ga u sebe svakim pokretom nadole.

„Da li uživaš u našem putovanju kroz Španiju?“ Pitao sam.

„O, Bože, da“, rekla je ne usporavajući, nastavljajući svoj ritam gore-dole preko Franciska. „Možda bi trebalo da se krešemo kroz celu jebemnu Evropu“, rekla je dok je poskakivala, a ja i preplanuli Španac smo se slatko smejali.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 32 Prosecna ocena: 4.8]
(Visited 6.035 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

8 thoughts on “Otkrio Sam Svoj Najveći Fetiš

  1. ko voli da mu pojebu ženu, verovatno je osetio uzbuđenje čitajući priču.Tema je određena nizom želja muškaraca sličnih autoru.ponašanje njegove žene je sasvim prirodno. ali ,ppriči ne dostaje pravi erotski naboj iskazan kroz detalje kako ljubavnog čina piščeve žene i izabranog jebača, te unutrašnja preživljavanja muža.poštujući autora, zameram mu slabašnu izražajnost. može to autor i bolje.

  2. Radim na tome da prokurvam suprugu koja i ovako puca od erotike. Voleo bih da je dkbro istuca neki cigan migrant ili crnac. Naravno obavezno da mi je napuni semenom. To je vrh!

  3. Uh, i mene. Ono kada bi u nekoj misionarki neki strcnuo i blagoslovio postelju. Ti crni, u borbi za sirenje svojih gena, i nedojebane zene, vrh izgleda, koje primaju.

  4. Mislim da se moj trud da prokurvam suprugu isplatio. Sve češće izlazi sa “drugaricama” u kafić i često zakasni pa je neka od njih doveze kući. Naravno posle toga je umorna za sex, pa mislim da je to to.

  5. Odlicna prica. I ja radim na tome da prokurvam suprugu. Indirektno sam je namestao jednom matorcu koji moze otac da joj bude. Znam da joj je slao poruke i da je hteo da je pojebe. Imao sam zelju da je napuni. Na sve sam bio spreman. Cak i na njenu trudnocu, da gledam kako joj raste stomak od tudjeg semena. Ali ona na kraju nije pristala. Posle nekog vremena dopao joj se neki mladji lik, momak. Sa njim je htela da se pojebe. Ali iz nekog straha da je ne oplodi i preotme, prekinuo sam to. Sada ponovo radim na tome da ih nekako spojim jer vidim da joj se jos uvek svidja pa kako bude….

  6. Svaka cast! Mada bi bilo jos popaljivije da je taj stariji uspeo da je oplodi. Kako si je namestao?

  7. I ja bih tako namestio zenu jednom srednjovecnom kome se dopada. Mislim da bi je sa velikom slascu tucao i da ne bi zalio da je napuni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!