Nezaboravno krstarenje

U braku smo 17 godina , jako se volimo i jako smo napaljeni jedno na drugo.
Odlucili smo da sebe castimo krstarenjem oko Južne Amerike.
Ukrcali smo se na ogroman i jako luksuzan brod na kom planiramo da provedemo sledece tri sedmice.
Isplovili smo i prva dva dana smo pregledali sve šta se moglo videti na brodu i onda se zamislili da možda nismo pogrešili jer nam je bilo pomalo monotono.
Cetvrti dan je prošao i posle vecere smo prošetali po donjoj palubi.
Moja Marijana je u svojoj 37. g. Izgledala jako izazovno sa svojih 180 cm visine , lepim dugim nogama , jako dobrim dupetom i neverovatno izazovnim pogledom.
Meni se i posle 20 g. Našeg sexa trenutno ukrucivao kurac pri samoj pomisli na nju.
Cesto sam primecivao dok šetamo ulicom puno mladje muškarce kako je proždiru pogledom.
To mi nije smetalo jer sam znao da me ne vara iako je nezasita u krevetu.
Te veceri se lagano obukla jer je bilo jako toplo. Na sebi je imala laganu i jako providnu usku haljinicu pripijenu uz telo . Ispod je imala samo tange koje inace uvijek na moj nagovor nosi i brus u boji kože . Ja sam malo zastao da je vidim kako zavodnicki njiše kukovima dok ide na visokim potpeticama prema pramcu broda.
Svakim korakom su se ucrtavale tange na njenom izazovnom dupetu i to me je jako napalilo.
Krenuo sam za njom , uhvatio je za ruku i seli smo za stolom jednog bara koji je bio pred zatvaranje jer je inace sastavni deo jednog od bazena. Barmen je bio jako lep i visok crnac a njegov kolega kelner lepo gradjen belac koji je pospremao inventar.
Prišao nam je kelner koji nas je na lošem engleskom ljubazno upitao šta zelimo za pice jer zatvaraju. Narucili smo vino i i dok se udaljavao ucinilo nam se da pevuši neku našu pesmu.
Ispostavilo se da je iz Splita i predstavio nam se kao Mate. Pozvali smo ga da sa nama popije pice , a kad su iskljucili svetla i njegovog kolegu .
Ja i Marijana smo ispili bocu crnog vina a njih dvijica po neki energetski napitak. Pitao sam ih zašto to piju , a Mate je odgovorio da ce im možda trebati snage za veceras.
Marijana je verovatno od vina a malo i od opuštenog razgovora slobodnije sela i meni malo neocekivano postavila pitanje gde bi trošili tu snagu. Mate je odmah odgovorio da bi najradije snagu potrošio sa njom na šta se ona od srca nasmejala. Ja u trenu nisam mogao da dodjem sebi , a najviše od reakcije moje verne žene. On kaže da bi trošio snagu sa njom , a ona se na to smeje. Mate je video da sam pocrveneo i kaže da se šali , ali takodje kaže da sam srecan covek kad pored sebe imam tako lepu ženu. Smirio sam se i nastavili smo razgovor oko nocnog provoda na brodu i naš barmen po imenu Karim nam rece da oni vole ici u jedan mali klub na trecem spratu gde pustaju laganu latino muziku i ima više zrelih žena nego muškaraca.
Karim rece da je najbolje tamo uci tek posle ponoci kad se napuni a svi se opuste od alkohola i igre , a zbog uskog prostora se svi diraju telima . Marijana mi kaže da moramo ici tamo jer mora da je dobro cim Karim ide cesto tamo. Odmah mi je bilo jasno da su se mojoj voljenoj svidela ova dvojica a na neki nacin me pomisao na to uzbudjivala. Daleko od kuce sa potpunim neznancima moja verna žena flertuje.
Marijana je primetila da je meni neprijatno i strasno me pred njima poljubila i šapnula u uvo da ne brinem , pa mi samo razgovaramo a inace nema veze došli smo da se provedemo.
Njeno ponašanje mi je bilo cudno a na neki nacin me uzbudjivalo i tada primetim da mi je postalo tesno u gacama. Ona ustaje i ide prema baru da uzme vode i naginje se preko šanka da bi dohvatila cašu. Kakva je to bila slika , ona je namerno ustala da bi izazivala jer je jako izazovno isturila dupe kad se nagla preko šanka da bi dohvatila cašu.
Mate je ustao da pomogne i stao pored nje da dohvati cašu a drugom rukom je «prijateljski» lagano prešao od struka preko dupeta i nazad.
Ispila je cašu koju joj je natocio i gledala ga potpuno opušteno ravno u oci.
Vratila se za naš sto i ja sam je pitao što to radi a zacudo nisam bio nimalo ljut , na što mi je samo rekla «opusti se dragi , još me nisu pojebali” i opet se nasmejala.
Da li zbog druge flaše vina ili zbog neceg drugog to me nije pogodilo nego naprotiv to me je jako napalilo.
Ipak pomislih , bolje da idemo jer kako je krenulo bit ce svašta.
Ja ustajem a zamnom malo nevoljno i Marijana . zahvaljujem se na društvu i krecemo prema našoj kabini na petom nivou.
Ona me je uhvatila pod ruku i krenuli smo. Dok smo išli ona se okrenula prema njima i na moje zaprepaštenje je tako jebozovno oblizala usne da mi je odmah bilo jasno da želi još druženja sa njima. Oni su naravno odmah ustali i ponudili da nas isprate na što sam rekao da nema potrebe ali me je Marijana prekinula i rekla što da ne. Došli smo do vrata kabine , otvorio sam vrata i taman da se pozdravim sa njima a ona ih zove na pice kod nas.
Nisam imao kud nego prelazimo na terasu naše kabine i nas trojica sedamo a ona ide u frižider za pice. Poslužila nam je pice i naslonila se na ogradu kao da uživa u pogledu na beskrajno more koje obasjava mesecina a ujedno i isturila dupe prema nama.
Tako me je noc prije izazvala pa sam je pojebao od pozadi dok se ona držala za metalnu ogradu i uživala u pogledu.
Karim ustaje i prilazi joj sa strane i divi se pogledu .
Meni je neprijatno da ih vidim tako jer znam da je ona jako uzbudjena a cujem iz prica kako se žene pale na crnce jer ih bije glas da su nenormalno obdareni i jako izdržljivi u sexu.
Jednom prilikom dok smo gledali neki pornic u kom je jedan nenormalno kurati crnac bukvalno razbijao svoju partnerku , video sam da je Marijana mazila svoju pickicu .
Tad mi je rekla samo kako je ona glumica srecna na šta sam se samo nasmejao.
Ali ovo je java , nije film , slican covek stoji uz moju voljenu i samo cekam exploziju.
Znao sam , prišao joj je od pozadi i uhvatio je za bokove. Poceo je odmah da joj liže i ljubi vrat. Mate me je zaustavio kad sam krenuo da to prekinem i rekao pusti ih nije to ništa ,ona to hoce. Odlucio sam da pustim da ide kako je krenulo a moram priznati da sam se i sam napalio.
Ona se okrenula prema meni i ispitivacki me je pogledala na što sam joj odgovorio šaljeci poljubac.
To je bio okidac , ona je pocela da se uvija i trljala dupe o njegovoj nabreklini u pantalonama.
Okrenuo je prema sebi i poceo da je mazi svuda po telu svijim ogromnim rukama.
Ona je ispuštala uzdahe zadovoljstva dok joj nije u njena slatka usta zavukao jezicinu i poklopio joj usta svojim mesnatim usnama.
Dok ju je ljubio ona je nestrpljivo otkopcavala njegove pantalone i izvukla njegov pomalo opušteni crni kurac koji je i u takvom stanju imao majmanje 18 cm .
Spustio ju je dole i ona ga je odmah uzela u usta. Jeli ovo moguce , moja verna žena puši kurac drugom coveku ito preda mnom. Inace uživa u pušenju mog kurca skoro kao kad je jebem , ali moj je prosecne velicine (oko 17 cm) a njemu je ogroman i još mu raste dok mu ga sisa . Vidim da mu se ukrutio i malo me obuzeo strah jer mu je sad ogroman i nenormalno debeo . Bojim se za nju , da je ne povredi . On joj podiže glavu i opet ljubi njena socna usta i sad se on saginje i zabija glavu ispod njene haljine i pocinje da joj liže picku.
Uhvatila ga je rukama za glavu i tiho ispuštala zvuke koje jos nisam cuo.
Ja sam nesvesno poceo da se trljam po kurcu preko pantalona a Mate je vec izvadio njegov poveliki kurac i poceo da ga drka.
Mate ustaje i poziva ih da udju u kabinu u kojoj se nalazio ogromni krevet .
Ona bez pogovora krece i u prolazu me strasno poljubila. Skinula je haljinu i tange i legla na ledja cekajuci da se oni skinu i pridruže joj se.
Nije dugo cekala Mate joj je odmah stavio vec nabrekli kurac u usta i ona ga je odmah pocela strasno sisati dok ju je on dirao po grudima i bradavicama.
Karim je prišao spreda i svojim ogromnim glavicem mazio njenu jako vlažnu pickicu.
Uzela ga je rukom i on je krenuo u nju. Ona se izvija i za tren prekinula matu sisati kurac jer nije bilo lako primiti takvu kurcinu.
Ja sam stajao zaprepašcen i uplašen , pa ona ga ne može primiti , on je preveliki za nju , ona ce…
Ona nije bila uplašena ali je vikala» polako udji u mene « i dok je centimetar po centimetar ulazio u nju ona je ispuštala neartikulisane krike ali nije odustajala.
On nije bio grub nego je poceo da ga pomalo izvlaci i svaki put ga je malo više uvukao.
Mate se povukao sa kreveta i seo do mene na garnituri da gleda zadivljujuci prizor.
On je sve više ulazio u nju a ona je bila sve glasnija.
kurci, kuraca, grupnjak, primanje, crnac, velikiJeeeeeeeebiiiiiii meeeeeee!!! Jeeeeeeeeeebiiiiiii Tooooooo!!!!
On ga je nabijao do kraja , jeli to moja slatka ženica primila kurcinu skoro duplo vecu od moje. Nisam mogao da verujem .
Karim je ustao i zvao Mata da ga zameni , on je okrenuo moju Marijanu na stomak a kolena su joj dirala pod tako da ne može bežati pod njegovim naletima .
Iako je imao kurac od preko 20 cm ona ga je isprve primila do kraja jer ju je Karim dobro otvorio i njemu je bilo lako da joj ga nabije do jaja.Poceo je polako pa sve brže i brže ,
Ona je uz svako njegovo nabijanje ispustala krikove zadovoljstva i kolutala ocima.
Ona je vec jednom svršila dok ju je Karim razbijao a sad drugi put , on i dalje nastavlja sve jace i brže ona se ne kontroliše , baca glavu lijevo desno , grize vec zgužvanu posteljinu .
On svršava u nju , puni je sperme i dalje je nabija , ona je još jednom svršila dok ju je on punio svojom spermom.
Mate se odmice i Karim leže na ledja i zove je da ga zajaše. Kakvu samo kurcinu ima. Ona ga onako zadihana opkoracuje , namešta ga i polako držeci se rukama za grudi nabija na njegovu kurcinu . Ja sedim tacno iza njih , Karim leži na mirno na ledja i prepušta mojoj jebacici inicijativu. Okrenuta je ledjima meni i sa neverovatnim uzbudjenjem gledam kako ide gore dole sve više dok napokon nije u sebe primila svaki centimetar njegove kurcine.
Niz njegova velika izdepilovana muda cure pomešani njeni sokovi i Mateva sperma .
Krenula je da se nabija sve jace i vrištala od uzbudjenja . kako joj je samo širio pickicu ,nisam mogao verovati da to cudo može celo uci mojoj Marijani. Nabijala mu se sigurno desetak minuta a to je za mene trajalo citavu vecnost . Imala je prave napade orgazma više puta , grebala ga je po grudima , vrištala a ta «životinja» još nije svršila . Ona je ostala bez daha i legla na njega a on je uhvatio obema rukama za dupe i ustao zajedno sa njom .Njegova kurcina je bila i dalje u njoj.
Ona ga je samo zagrlila oko vrata a on je poceo da joj ga nabija dok je ona kao u bunilu vikala : « toooooo , jeeebiii me , daj mi gaaaa , još to to to to «.
On je skida sa svoje batine i stavlja joj ga u usta , ona mu ga puši i drka sa obe ruke i vice : « hocu tvoju spermu u usta” . On poce da vice i samo ga je malo izvukao iz njenih usta i poceo da ih puni jakim mlazevima sperme . Nije je gutala nego joj je curela niz grudi i stomak. Kad je najzad završio legla je na krevet i mazila se njegovom spermom koja je bila svuda po njenom telu. Oni ušli u kupatilo i kad su izasli obuceni obojica su je pomazili po telu ,poljubili i zahvalili na zadovoljstvu koje im je pružila te veceri. Mate mi je rekao da još tako žestoku ženu nije imao i rekao da sam pravi srecnik.
Pozdravili smo se , oni su pošli i dok je ona pošla na tuširanje ja sam na neki cudan nacin bio uzbudjen . Ispred mene su razbijali puna 2 sata moju Marijanu koja do sada nije probala nijedan kurac osim mog . Na kraju šta to ima veze pa to je samo fizicko zadovoljstvo a sve sumnje u ispravnost mog precutnog odobravanja je odagnala Marijana kad je izašla iz kupatila u sexy vešu , sela mi u krilo , poljubila i rekla mi: « hvala ti za ovo ,bilo je nenormalno i vanzemaljski dobro , a ti znas da volim samo tebe».
Ja sam se probudio prilicno rano a Marijana je spavala potpuno mirno i nepomicno. Kako i nebi posle svega sto je radila prosle noci sa Matem i Karimom .
Posao sam na kafu do istog bazena i cafea ko kog smo upoznali nase nove prijatelje. Dok sam ispijao jutarnju kafu razmisljao sam kako se sinoc sve tako brzo odvijalo . Kako je moja verna zena tako brzo zavela njih dvojicu i kako sam ja reagovao . Bio sam nekako nervozan ali ipak u istom trenu mi se kurac ukrutio do bola . Nekako su me jako uzbudile one scene u kojima je Marijana igrala glavnu ulogu. Ustao sam onako uzbudjen i posao prema nasoj kabini . Marijana je bila u kupatilu pod tusem . Nije me cula jer je bila okrenuta ledjima , tako da se malo uplasila kad sam je uhvatio za kukove . Ljubio sam je po vratu i dirao joj grudi dok se voda slivala niz nasa tela . Ona se rukama naslonila na zid , isturila svoje lepo dupe i rekla ’’jebi me’’. Lako sam usao u njenu pickicu do kraja i zadrzao se nekoliko trenutaka u tom polozaju dok mi ona nije rekla ’’sta cekas , jebi me ’’ . Poceo sam polako da je jebem dok su mi se u glavi premotavale slike od sinoc , uzbudjivao sam se sve vise i ubrzavao , a ona je govorila ’’ to mili , jace , jace , jebi meeee’’. Ujutro nam je uvek bio najbolji sex , mogu da je jebem jako dugo , a jutros sam bio dodatno uzbudjen kao i ona , jebao sam je divljacki kao nikad do tad . Odmakla se , uzela neku kremu i rekla : ’’ hocu te u guzu ’’. To smo jako retko radili , mozda svega nekoliko puta u toku naseg naseg braka . Namazala je otvor svoje guze , namestila se opet u isti polozaj od malo pre , uzela ga i usmerila gde treba i polako ga sama gurala u sebe. Uzdrhtala je dok je tek glavic ulazio u nju , izvukla ga je malo pa se opet polako nabila malo dublje . Ja sam bio na devetom nebu , poceo sam da je jebem u njeno prelepo usko dupe , ona je pocela da ispusta uzdahe i tihe krikove , jebao sam je sve jace i brze , ona je svrsavala kao nikad do tad , vristala je , govorila je svasta , izgovarala reci koje nije nikad izgovarala do tad . Svrsio sam u Marijanino dupe a ona je nastavila da se nabija dok me potpuno iscedila . Ovo je sigurno bio
nas najbolji sex do tad . Izasli smo iz kupatila i bacili se onako zadihani na krevet . Spavali smo tako do kasno popodne . Probudila nas je glad jer od silnih uzbudjenja nismo razmisljali o hrani . Vecerali smo u Italianskom restoranu uz neko lepo vino i posle vecere posli da se spremimo za vecernji izlazak . Obukla se jednostavno , bele tange , belu malo prozirnu haljinicu sa tankim bratelicama koja je pratila njenu lepu figuru . Kroz haljinicu su se nazirale njene bradavice . Nije obukla brushalter a inace joj grudi lepo stoje od kako ih je godinu ranije ulepsala silikonima , jer je ipak vreme ucinilo svoje. Obula je sandale sa visokim potpeticama , izgledala je savrseno i jako izazovno a potpuno jednostavno . Izasli smo na palubu i prosetali . Zapitali smo se gde cemo veceras , a onda se ona setila da su nam rekli za onaj klub na cetvrtom nivou . Jednoglasno smo odlucili da idemo tamo . Usli smo , neki bend je svirao neku latino muziku dok je nekoliko njih igralo uz muziku . Seli smo u jednom separeu i narucili pice . Marijana me nagovarala da igramo ali nesto mi se nije igralo kao po obicaju i rekao sam joj da ide sama sto je i uradila . Ja sam je gledao kako se lagano uvija na podijumu u grupici plesaca sve dok joj nije prisao jedan mladic sa svojih max. 22 god. i poceo da igra ispred nje . Ona je prihvatila njegov ritam i sve vise mu se priblizavala dok igra . On je uhvatio za struk sto je njoj izgleda i odgovaralo jer je inace moram reci bio jako lep i lepo gradjen mladic koji uz to i dobro igra . Kazem sebi sto ima veze , to je samo igra a inace je premlad za njen ukus , ali ona se pribija sve vise uz njega i on joj stavlja nogu izmedju njenih dok rukama prelazi preko ledja i dupeta . Moram priznati da mi se kurac odmah ukrutio iako nju ne poznajem u tom izdanju . Ona je prihvatila igru i videlo se da na svom telu oseca njegovu alatku koja se vidno ocrtavala ispod njegovih lanenih pantalona a rukama ga je dirala sa zadnje strane . Usledila je pauza i ona ga je pozvala da sedne kod nas , sto je on i prihvatio . Marijana je sela do mene a on do nje . Upoznali smo se sa Eduardom , saznali da je iz Brazila i da radi na brodu u sluzbi za odrzavanje elektro sistema . Narucili smo vino i opusteno razgovarali o zivotu na brodu , provodu . Dok je govorio , neprestano je gledao Marijanu u oci i u jednom trenutku je stavio ruku na njeno koleno . Posle svega sto se izdesavalo to mi nije ni smetalo i ja sam je jednom rukom zagrlio i poljubio u vrat. Ona se sva najezila I socno me poljubila u usta. Eduardo iako mlad izgleda nije bio nimalo neiskusan u ovakvim situacijama , pa je rukom krenuo ispod haljinice , a ona mu nije to prekinula nego je svoju ruku stavila na njegovu izbocinu koja je bila jako izrazena ispod pantalona. Prekide nas poznat glas , “di ste , stase niste javili”. To je bio Mate u pratnji neke dame sa oko 40 godina ali jako lepog izgleda I savrsenog tela. Seli su kod nas i dok smo razgovarali ispostavilo se da se Mate I Eduardo dobro poznaju a da je Mateva pratilja Nemica koja se zove Silvia a inace je na brodu sa muzem koji se tog dana prepio I ostao u kabini. Popili smo jos par casica alkohola I atmosfera se jako ugrijala.
Mate je predlozio da odemo svi zajedno na proslavu rodjendana jednog njegovog kolege koji inace slave u nekoj zajednickoj prostoriji koja lici na neki klub. Svi smo prihvatili I krenuli u potpalublje gde je to organizovano.
Ustali smo i krenuli , ispred nas su išli Mate i Silvija a iza nas Eduardo . Dok smo lagano išli namerno sam zbog mladog Eduarda mazio Marijanu po dupetu jer sam video da se pali na nju . Stigli smo na rodjendansku proslavu . Tu smo zatekli veselo društvo od desetak muskaraca i šest mladjih zena . Učinilo mi se da su vec svi pomalo pripiti . Proceduralno smo čestitali rodjendan domaćinu i uputili se prema jednoj garnituri u ćošku . Ja sam seo a ostali su krenuli da igraju jer po obišaju ne igram . Mate je Silviu prepustio Eduardu i krenuo da igra sa Marijanom . Marijana je inaše malo opuštenija od alkohola kog je malopre popila , a zasigurno i sećanja na sex sa njim prošle veceri , počela da ga izaziva pokretima dok je igrala . Mazila se po telu , pomalo dizala haljinu , okrenula mu je ledja i naslonila se dupetom na Matevu nabreklinu na pantalonama . Mate ju je uhvatio za struk dok se ona uvijala i izazivala ga . Nije samo njega napalila , Eduardo iako je plesao sa Silviom nije skidao pogled sa moje sexy ženice . Dopratio je Silviu do mene i vratio se do njih . Igrao je ispred nje dok joj je Mate prelazio rukama preko bokova ,a u jednom trenutku je uhvatila Eduarda sa obe ruke za glavu i zabila mu jezik u usta . Moju Marijanu ne poznajem u ovom izdanju , ali posle sinoćne predstave koju je izvela ispred mene ovo me ne čudi , a priznajem i jako uzbudjuje . Toliko me uzbudila Marijanina igra sa ovom dvojicom da Silviju nisam konstatovao dok me nije rukom uhvatila za nabrekli kurac . Ja sam se na tren iznenadio , ali nisam dugo cekao nego sam je odmah privukao sebi i počeo dirati ispod suknje po butinama . Na sebi je imala uske tangice pa mi nije bilo teško da udjem prstom u njenu vlažnu pičkicu . Prekinula me i rekla mi : ne ovde . Izvukao sam prst a ona me sočno poljubila zavlačeći mi jezik u usta.
Stižu njih troje i vide sta se dogadja , a Marijana mi kroz smeh kaže : sram vas bilo , šta radite to ? Mi se svi nasmejasmo i nazdravismo za dobar provod.
Marijana je predložila da svi odemo u našu kabinu da nastavimo druženje uz vino koje imamo u frižideru. Uzela me pod ruku i rekla mi : opusti se dragi , tu smo još samo nekoliko dana a onda se vraćamo starom zivotu i obavezama , daj sebi i meni oduška . Marijana sebi ovaj put stvarno daje oduška a na kraju zašto da ne , ove ljude više sigurno nećemo videti jer smo jako daleko od kuće a juče sam otkrio da mene ove situacije jako pale . Usli smo u našu kabinu koja je inače bila jedna od najluksuznijih na brodu , Marijana je sela do mene na dvosedu a Silvia izmedju njih dvojice preko puta nas . Pošao sam do frizidera , izvadio vino , otvorio flašu i doneo čaše na sto ispred njih . Eduardo se već bio premestio kod Marijane . Sipao sam piće svima , kucnuli se čašama i tada sam seo pored moje zavodnice ali sa druge strane . Ostavio sam čašu , okrenuo se prema njoj , zagrlio je jednom rukom a drugom joj štipkao bradavicu što ju je inace jako uzbudjivalo . Eduardu je odmah bilo jasno da ovde nema nikakvih barijera , te ni on nije čekao nego je poceo ljubiti vrat a rukom posao uz butinu na što se ona naježila i blago protresla . Dok smo se nas dvoje strasno ljubili , Eduardo je kleknuo ispred nje i poceo da je ljubi po nogama sa unutrašnje strane , Marijana je raširila noge i otvorila mu se , on joj je samo pomerio mokre tangice sa strane i počeo da joj liže pičkicu . Pokrio je glavu njenom haljinom , tako da nisam video šta joj sve radi , ali se videlo da je njoj jako lepo . Preko puta je Silvija uveliko pušila Matevu kurčinu , dok je on gledao Marijanu u oči .
Eduardo je jezikom obradjivao moju ženicu već sigurno desetak minuta kad mi je ona rekla : hocu da me jebeš ! Skinuo sam odmah sve sa sebe i ona takodje , Eduardo se odmakao a ona je ostala u polulezecem polozaju na dvosedu . Moj kurac se ne spusta satima , još od plesa sa njima . Kleknuo sam ispred nje a ona je digla noge sa kojih nije skinula sandale u vis . Ušao sam u njenu potpuno mokru i napaljenu pičkicu odmah do kraja dok mi je govorila : jebi me mili !!! , razbij me !!! , i Eduardo će da me jebe !!! , i Mate će da me jebe !!! , Eduardo daj mi kurac u usta , daj mi ga odmah !!! Podivljao sam , uzbudila me je moja ninfomanka , jebao sam je sve brze i jace . Eduardo joj je pokazao svoju alatku koju je ona uzela sa obe ruke i rekla mi : vidi mili kako lep kurac ima moj novi jebač . Imao je stvarno veliki kurac , koji je imao po mojoj oceni preko 22 cm , ali je bio nenormalno debeo . Stavila je njegov nabrekli glavić u usta i počela da ga sočno puši . Ja sam od silnog uzbudjenja posle nekoliko trenutaka svršio u njenu pičkicu . Eduardo je odmah nastavio gde sam ja stao , zauzeo je polozaj koji sam ja malo pre imao i usmerio svoju nabreklu kurčinu na njenu gladnu pičkicu . Zastao sam da vidim kako ce da je napuni svojim kopljem , on je bio jako debeo , ali srećom ja sam je razradio i napunio sperme pa je lagano poceo da joj ga gura. Ona se od silnog uzbudjenja izvila nazad celim telom dok joj je samo glavić stavio , tu je malo zastao pa nastavio bez vraćanja unazad . Gurao je svoju kurčinu polako centimetar po centimetar sve dok ga nije do kraja zario duboko u telo moje lepe Marijane .
Počeo je polako da ga izvlači do glavića , pa ga je opet nabio do kraja . Ona se sva tresla od uzbudjenja , on je poceo sve brze da je jebe . Meni je od ovog prizora odmah nabrekao kurac , a kako i nebi . Eduardo je bio jako lep i lepo gradjen tamnoputi mladić koji je svojom kurčinom razbijao lepu Marijanu kojoj se videlo da uživa dok je on jebe . Zastali su za tren , i promenili polozaj , ona se kolenima naslonila na donji deo dvoseda a rukama se držala za naslon , uhvatio je za kukove i počeo da joj ulazi od pozadi . Mate i Silvia ustaju i zauzimaju isti polozaj pored njih . Silvia ljubi Marijanu dok je Mate jebe od pozadi . Prisao sam Marijani sa prednje strane i dao joj kurac preko naslona od troseda . Uzela ga je u usta i pocela ga pušiti dok je Eduardo razbijao od pozadi . Taj mladi pastuv je sve jače i sve brže nabijao svoju kurčinu mojoj napaljenoj ženici . Zadovoljavala me je oralno jako često , ali ovakvo pušenje mi nije nikad priredila jer je od siline Eduardovih naleta ponekad završio do kraja u njenim ustima. Silvija je bila jako glasna , vrištala je dok je Mate puni svojom kurčinom , uzela je rukom moj kurac , privukla me i odmah počela da ga puši . Mate je stao i trazio Eduardu da se zamene . Marijani je zatitrao osmeh na usnama kad je videla Mata iza sebe . Ušao je u nju odjedanput čitavom dužinom , sto je njoj jako prijalo i poceo da je jebe sve brže i jače . Svršio sam od velikog uzbudjenja Silviji u usta , a ona se potrudila da ga do kraja iscedi i proguta spremu . Eduardo je sve jače nabijao Silviju , kakva je to slika bila . Dva lepa para se jebu od pozadi , ovo sam video samo na porno filmovima , ali ne ovako stvarno jer ovi ne glume , ovi stvarno uživaju . Marijana je dozivela orgazam više puta u toku vecčeri , a kako i nebi . Jebu se njih dvije naizmenično sa dvojicom kuratih i jako potentnih momaka. Jebali su ih jako dugo , sigurno preko sat vremena bez prestanka . Eduardo je zastao dok mu je kurac bio duboko u Silviji i videlo se da je puni spermom . Dok je svršavao ona je mešala kukovima i on je jos nekoliko puta jako zabio kurac u Silviju posle čega su oboje zadihani pali od umora na pod . Marijana je bila na devetom nebu , Mate ju je razbijao a ona je uživala , nekontrolisano je bacala glavu i vikala : tako Mate !!! , jebi jebiiii !!! razbij meeee !!! . Mate nije mogao više izdrzati , svršio je , napunio je spermom moju Marijanu , jebao ju je jako još nekoliko trenutaka i onda zadihan seo pored nje da uhvati vazduha dok se ona bacila preko njega i isisala poslednje kapi iz njegove kurčine . Nisam ni sanjao sta će se izdešavati na našem krstarenju , a priznajem da mi je kurac ukočen i dok ovo kucam posle nekoliko godina od tad . Otkrio sam da me jako pali situacija kad se moja slatka i voljena Marijana jebe ispred mene . Ovo krstarenje će nam zauvek ostati u secanju , a ako vam se svidja napisaću šta se dešavalo sledećih nekoliko dana.

(Visited 354 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
Post Author: Milichica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.