Rođendanski sex

Pozdrav, evo da i ja ispričam jednu svoju priču,
Zabavljam se sa svojom djevokom od srednje škole, stariji sam od nje 2 god.,ja onako frajerčić 3 srednje a ona tek krenula u 1. Upoznali smo se preko prijateljica i tako je krenulo. Nakon nekih godinu dana maženja i pipkanja raznih mjesta počeli smo sa seksualnim odnosima. Ali to neću sada da pričam ova priča se desila za njen 18-ti rođendan i meni je taj sex ostao baš u lijepom sjećanju.
auto, seks, jebanje,uzivanjeIzveo sam je u jedan restoran malo dalje od grada, jeli smo pastrmku i pili vino, cijelo vrijeme smo se ljubili i milovali. pričali smo o budućnosti na koji će ona fakultet i tako to. imala je na sebi suknjicu do koljena i majicu na vretelice svako malo sam joj zavlačio ruku po suknju i milovao joj bedra što joj se jako sviđalo, čak je i širila noge da što dalje mogu da odem. Naravno kada bi naišao konobar povlačio sam se. I tako smo sjedili i pričali.
negdje oko 22 i 30 krenuli smo kući. u toku vožnje zadigla je suknju i cijelo vrijeme sam je mazio preko gačica koje je poslije malo pomaknula u stranu pa su prsti zaronili u njenu vlažnu picu, koja je bila prava čupa, nije volila puno da se brije brijala je bikini zonu ali nije kratila dlačice iznad pice po dužini. a ja sam to i volio. često sam je čupkao po tim dlačicama i igrao se sa njima.
kada smo se vratili u grad pitao sam je da se parkiramo na naše mjesto, naravno jedva je dočekala bila je pravo napaljena. to naše mjesto je između dvije zgrade nije bilo osvjetljenja samo ponekad neko prođe ali mi se baš i nismo obazirali na to.
Parkirao sam se i počeli smo se ljubiti opet samo joj mazio picu, skinula je gačice i bacila ih na instrument tablu, gurnuo sam joj dva prsta i lagano miješao, zatim sam joj zavukao ruku ispod majice i grudnjaka, nije imala velike sise nego onako male taman stanu u šaku, skinula je grudnjak a majicu je ostavila na sebi sada sam joj sa obje ruke miješao sise to je posebno volila. dok sam joj dirao sise počela je da mi otkoščava pantalone, izvadla je moj kurac i počela je da ga drka zatim sam se ja naslonio a ona se sagela i počela ga uvlačiti u usta. bilo mi je predivno jezik joj je bio topao i mekan. dok ga je ona pušila ja sam je dirao po guzi i pici. Kako sam joj zadigao suknju guza joj je blještala u polumraku, mislim da ko god je gledao sa prozora u to vrijeme mogao da vidi odsjaj njene bijele guze u mom autu. rekao sam joj da pređemo na zadnje sjedište, spstila je suknju izašla i prešla na zadnje sjedište takođe i ja. odma je legla ne sjedište i ja sam ubacio svoj kurac u njenu picu, čovječe kako je samo lako ušao bila je tako vlažna, nabadao sam je i uporedo smo se ljubili i gnječio sam joj sise. bio sam pri kraju pa sam ga izvadio da se malo ohladi. sjela je a ja sam joj prstima mazio picu, stenjala je i gnječila mi jaja. noge je digla skroz na prednja sjedišta a ja sam sve brže radio prstima kada je rekla “aaahhhhhhhhhhhhhhh dobro je” znao sam da je svršila. nageo sam prednja sjedišta prema instrument tabli i rekao joj da mi okrene guzu, ona je ustala nagela se preko sjedišta i ispred mene je bila savršeno oblikovana guza rekao sam joj da se malo sagne u koljenima jer mije bilo previsoko i uradila je zatim sam navlažio kurac pljuvačkom i gurnuo ga u picu, bila je tako vruča, gorila je, a meni je bilo prelijepo. nisam ga ni pet šest puta ubacio i osjetio sam da ću da eksplodiram izvadio sam pred sami kraj poprskao sam joj noge, poprskao sam sjedišta i samo sam se prevalio nazad na sjedište. Ona je sjela i malo ga još rukama izmazila, obrisala se i onda smo se obukli.

(Visited 347 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading

Post Author: Milichica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.