vodili smo ljubav

Mladi kolega iz susjedne firme

Erotski Parovi

Zovem se Marijana i osjećam se kao totalni promašaj u životu. Kada sam završila srednju školu, prije malo više od dvadeset godina, zaposlila sam se kao tajnica u jednoj firmi koja sada stoji dosta loše i očajnički tražim drugi posao. Imala sam i nekoliko veza dok sam bila mlađa, nadala sam se braku i djeci, ali nažalost ostala sam sama u garsonijeri od roditelja i život mi je upao u kolotečinu.

Te jeseni se u firmi u istoj zgradi zaposlio mladi zgodni pripravnik, u ranim dvadesetim, često smo se viđali na hodniku i na obližnjoj autobusnoj stanici. Uvijek smo se pristojno pozdravili, a ja sam mu se često nesvjesno i nasmiješila, kao i on meni.

Iako sam imala gotovo četiri banke, dosta sam dobro izgledala, i tu i tamo sam znala dobiti kompliment da sam zgodna i ženstvena, čak i od mlađih kolegica. Ali mislim da je razlog tome da sam oduvijek bila jednostavno žena, tako da sam rijetko nosila hlače, uglavnom sam nosila suknje i haljine, a nisam niti pretjerivala u kozmetici i nakitu. Često sam dobivala komplimente i od starijih kolega, ali nisam se htjela petljati s oženjenima, ne trebaju mi problemi tog tipa.

vodili smo ljubavJedan dan, poslije posla vidjela sam mladog pripravnika na autobusnoj stanici, pozdravili smo se i nasmiješili jedno drugom, a on mi je prišao i pitao me za firmu u kojoj radim, mogućnosti za posao, čisto za informaciju.
U početku sam se malo zbunila, imam osjećaj da sam se i malo zacrvenila, tako zgodan dečko mi je prišao. Brzo sam se snašla i odgovorila kako stanje nije bajno i da tražim drugi posao. Nakon tog dana smo uvijek na stanici malo popričali, par puta smo i zajedno išli do grada u istom busu, a jedan dan me, kada smo izašli iz autobusa pozvao na piće.

Pristala sam, pa smo se i zvanično upoznali, zvao se Igor i imao je 24 godine. Na piću smo ostali čak dosta dugo, razgovarali, smijali se, uživala sam i odlučili smo da to moramo ponoviti. Imam osjećaj da sam zaljubljena u njega, svako malo mi je bio u mislima. Par tjedana kasnije sam saznala da sam dobila novi posao u državnoj firmi, tako da sam osjećala sigurnost po tom pitanju. Na piću mi je Igor rekao da bi volio ostati sa mnom u kontaktu. Malo mi je bilo neobično da izlazim sa toliko mlađim dečkom, ali sam pristala. U blizini kafića je bilo kino gdje su taman prikazivali neki film koji sam htjela pogledati, super, kaže Igor, otišao je kupiti ulaznice i za manje od pola sata smo sjedili u mraku na spojenim sjedalima.

Film je bio komičan, sa puno ljubavnih scena i ne znam kako, u jednom trenutku smo se naslonili jedno na drugo, uhvatili za ruke i usne su nam se spojile. Zadrhtala sam, u trbuhu su mi titrali leptirići, prestali smo gledati film i počeli smo se ljubiti.

Kada smo izašli iz kina, Igor je samo rekao, Marijana volim te, ne znam dali je lagao, dali me želi samo poševiti, ali u mojoj utrobi se upalio plamen. Osjetila sam vatru u gaćicama, kako mi pičkica pulsira i vlaži se. Bilo je ljeto, nosila sam ljetne hlače i nadala se da ništa neće procurit i vidjeti se na njima, da sam bar obukla haljinu, kao i uvijek. S obzirom da stanujem blizu, odvela sam ga doma na piće. Natočila sam nam po čašu vina, a kada je probao, rekao je baš je slatko. Kao ti, odgovorila sam. Nastavila sam ga strastveno ljubiti i raskopčala sam mu košulju i rekla mu želim te večeras.

Skinula sam se, a on me nastavio ljubiti po vratu, gristi mi uši i vrat, skinuo mi je grudnjak i rukama mi mazio grudi. Sva sam gorjela, htjela sam ga u sebi. Skinula sam već dobro navlažene gaćice, a sluzavi sokovi iz pičkice su ni curili niz nogu.

On se skinuo, na brzinu sam mu dotaknula kurac, i on je bio vlažan, utroba mi je gorjela, htjela sam ga u sebi.
Uvukli smo se u moj mali krevetić ispod plahte, ljubili smo se, a moje grudi su bile stisnute uz njegovo tijelo. Bila sam uspaljena, osjetila sam kako ga namješta uz moje usmine i lagano ulazi, malo me zaboljelo, zastenjala sam, ali užitak je bio puno veći.

Krenuo je ulaziti u mene, moja vrela vagina ga je stiskala, osjetila sam kako glavić udara. Nemoj stati Igore, želim te, jedva sam prostenjala. Obgrlila sam ga i rukama i nogama, dodir mojih bradavica i njegove kože me uzbuđivao do ludila.

Ne znam od čega sam stenjala, dali od užitka ili od male boli, izgleda da ga je to samo napaljivalo. Uživala sam u svakom udarcu njegovog glavića u sebi, a on je lagano ubrzavao, ja sam bila pri kraju u glasno uzdisala, njegovi uzdasi su se miješali sa mojima, jedva sam prostenjala, svrši u mene i stisla sam ga još jače uz sebe.
Trebala sam to, nedostajao mi je seks, a moja zapaljena nutrina je žudila za spermom da joj ugasi požar. Moji bivši su ili koristili gumicu ili su ga vadili, htjela sam mladu spermu u sebi, žudila sam da me netko napumpa.

Odjednom se zario u duboko mene, malo me zaboljelo, moja pičkica ga je obgrlila, osjetila sam kako mu kurac pulsira i valove topline njegove sperme koju je ispustio u mene. Bila sam izluđena, dugo se nisam seksala, a ovo mi je prvi put bez zaštite, saznanje da nečije sjeme pliva u meni me izludilo, i nikada ranije nisam doživjela takav orgazam.
Još ga je držao u meni dok se nije spustio, pogledali smo se, oboje smo bili znojni, nasmiješili se jedno drugome, Marijana volim te, udaj se za mene. I ja tebe volim Igore, ali tebi treba netko tvojih godina.
Još smo se neko vrijeme ljubili i zaspali zagrljeni.

To ljeto smo proveli zajedno, pružila sam mu sve što žena može pružiti muškarcu, a ja sam se osjećala voljeno kao nikada do tada.

Nekoliko mjeseci kasnije na mome tijelu su se vidjele promjene – lijepo su mi stajale, kolegice su mi govorile da se nadaju kako će i one biti tako lijepe jednog dana, kolege su mi rekle da mu zavide, a i oženjeni mi se više nisu nabacivali – vidjeli su da sam zauzeta, u sebi nosim onog čiji me osmjeh zbilja osvojio.

(Visited 589 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 4.8]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Mladi kolega iz susjedne firme

  1. Predivno, sve osamljene starije tete bi trebale raširiti noge mladićima i dati im da im pičiće napune svojom spermom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.