Učiteljica Savka

Imao sam 19 godina, završio srednju školu i radio prije vojske kao poslovođa u jednom poljoprivrednom preduzeću. Sa grupom radnika došao sam do jedne stare, male, ali veoma uredne kuće, sa namjerom da pijemo vodu nakon ručka. Iz kuće je izašla, ona, Savka, pedesepetogodišnja žena. Imala je suknju i bijelu, besprijekorno čistu majicu. Velike sise su joj se jasno oslikavale, pogotovo bradavice i kolutovi oko njih. Gledao sam je halapljivo, primijetila je naravno.

Vratili smo se na parcelu, zaposlio sam radnike i šetajući se vratio se do Savkine kuće. Pokucao sam tražeći šaljicu da se napijem vode sa pumpe. Izašla je u onoj istoj majici i neprekidno me gledala u oči smješkajući se. -Gospođo imate prelijepe sise, pa ta majica više otkriva nego što skriva, smogao sam hrabrosti i rekao. -Uđi unutra, popićemo kafu, rekla je a ja sam prihvatio poziv objeručke. Sjeo sam pored nje do prozora i posmatrao u daljini svoje radnike. A onda sam je pomilovao po bradavicama preko majice. Ukočila je pogled, kao da su joj se zjenice malo primakle jedna drugoj. Vjerovatno nije ičekivala ovakvu moju reakciju. Zastao sam, bojeći se da će podviknuti, istjerati me iz kuće ili zagalamiti. Ne, ona me zagrlila i rekla sine koliko imaš godina. Kad sam joj rekao, kazala je pa mlađi si od mog najmlađeg isna. -Nema veze, ako sam pogriješio izvinite, ali zaista ste me uzbudili, imate prelijepe sise i tijelo i tačka, okuražio sam se. Kao da nije mogla povjerovati u moju odlučnost i hrabrost. Iskoristio sam njenu zbunjenost i izvadio joj sise iz majice. Bile su ogromne, lijepe i zadivljujuće čvrste. Bradavice su joj stajale viskoko gore. Znao sam da je već napaljena. Drugu ruku sam joj zavukao pod suknju i došao do gaća. -Polako mali, rekla mi je, nigdje ne žuri, ko te tako naučio, prekorila

me, a potom ustala. Otišla je do spavaće sobe, raširila veliki ručnik preko kreveta, zamračila sobu i pozvala me unutra. Ušao sam skinuo majicu i farmerice i samo u gaćama legao pored nje. Navalio sam kao mutav na njene sise, bilo mi je prelijepo. Moji prsti su već bili dole u njenim gaćicama u obraslojpički. Lijepo je mirisala. Poljubi me malo dole, rekla je. Zaista nisam bio iskusan u lizanju, ljubio sam je dole a ona mi je naređivačkim tonom rekla da je diram jezikom. Igrala se mojim kurcem, stiskala ga jako i prinijela ustima. Mislio sam da ću umrijeti od ljepote. Zadigao sam joj raširene noge i nanio ga tačno na otvor. Ušao sam bez velike muke, a stara je počela jako mješati i govoriti svašta bezobrazno. -Jebi me sine, jebi me jako, ne puštaj me. -Osjetim te duboko, lijep ti je kurac, nemoj žuriti, govorila mi je. Nabijao sam ga jako do jaja i naprečac osjetio nadolazak sperme. Zakucao sam ga i ostao duboko u njoj. Vidno ljuta zbog moje brzine obuhvatila me rukama i nogama i nije puštala. Ljubila me je u uho, po licu i odjednom uvalila svoj jezik duboko u moja usta. Prihvatio sam igru i ljubio je mijeseći joj velike sise. Ubrzo jeopet otvrdnuo. Pička joj je bila premokra, čulo se mljackanje, jebao sam je sad jako, bio sam iskusniji za jednu kratku jebačinu. Okrenula me i sjela na mene. Nabijala se žestoko, nemilice, kurvanjski. Gutala ga je do posljednjeg milimetra, bila je čak i pregruba. Onda je zatražila da je jebem otraga. Nabijao sam je poput mladog pastuha,držao čas za sise čas za velike guzove. Onda mi je Savka provukla svoje noge između mojih i rekla jebi me sad polako, što lakše možeš. Ležao sam na njenim krupnim leđima, osjetio njenu guzu na svom stomaku i nabijao je do jaja.stavio sam joj prst u usta i gurao ga u istom ritmu. Počeo sam sve jače i jače, kako je sizuacija zahtjevala. Osjetio sam da nam se primiče najljepši trenutak. Bili smo premokri, ali uspjeli smo zajedno svršiti. -O majko mila, kako mi je bilo lijepo, ko bi rekao da ću se pojebati sa momkom mlađim od moje djece rekla je zadovoljna. Ustala je prinijela lavor sa vodom oprala mi kurac i obrisala ga onim peškirom. Obukao sam se i otišao među radnike. Kasnije sam navraćao još pet-šest puta i ludo je pojebao. Naučila me je raznim tehnikama i uvijek sam joj jako zahvalan.

(Visited 102 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: Milichica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.