Istinite Seks price

Seks sa sinom

Erotske price

Poceela sam sa sinom od razvoda, nie mi bilo lako samoj, fala bogu sto nisam imala materijalnih problema, međutim za tih pet godina nisam znala sta je muskarac, bilo je tu nekh veza . i sexa ali sv e jeto bilo bez veze, Da nije bilo mog rijatelja Spasoja, vestacki penis, ne znam kak bi prezivela. Ja sam jedna zena koja jeobozavala sex i strasno mi je bilo sto sam najednom postala toliko aseksualna Ziveli smo u vlikoj kućimoji roditelja koji su se otselili na mrore, vrlo retko su dolazili kod lekara eventualno.
Viđali smo se svke godie na moru. Sa namaje zivela Seka moja prijateljica iz Sarajeva, koja mi je pomagala oko domaćinstva i pravila drustvo. Bile smo vrsnjakinje , dok je studirala, stanovala jekod nas, poslejeotisa za Sarajevo da bi se vratila pocetkom rata. BiIa je razvedena i nije imala dece To je jedna jako zgodna crnka kojoj nije padalo na pamet da se ponovo udaje .
Uspela sam da je zaposlim u istoj apotekarskoj ustanovi, tako da smo zajedno radile. Ona mi je mnogo pomogla oko Nenada, Njemu je sadbilo 20godina razvio se lepog krupnog momka , trenirao je odbojku i bio dobar u tome. Cela prica je nepotrebna, jedno jutra krenula sam uobicajnim ritmom na posao međutim na pola puta do posla, setila sam se da nisam ponela recpte za jednog prijatelja, tacnije njegovu majku. Kako mi jei izuzetno bilo vazno da to odradimo kako smo planirali, okrenem kola i krenem nazad.
Postojale su i tu neke varijante ali sam ovko odlucila. Znala sam da cu zakasniti ali vreme odmora je pa ionako nema guzve na poslu Nisam uspela da se parkiram bliZu kuće bila j e velika gužva, parkirala sam jedno sto metara od kuće.

Usla sam u dvoriste, i setila se da nisam zakljucala kapiju, najnormalnije prisla kući i usla u nju, nismo j e zakljucavali , zakljcavali smo kapiju. Spavaci deo je bio u zadnjem delu kuće. Uzela sam recepte i taman odlucila da krenem kao da sam čula nesto iz Nenadove sobe. Krenem tamo i taman da otvorim vrata cuh ovaj put razgovetno ženske uzdahe i prigušen jecaj.
Iznenadila sam se nijeimao obicaj da se srecem sa njegovim devojkama ali koliko mi s e cini sad i nije imao neku devojku. Zastala sam, culo se ponovo , jos jace i intezivnije, posla sam ka delu kuće gde je živela Seka to je separe kuće nekad za poslugu , imala je svoj ulaz, dnevnu sobu, kuhinjicu i malu spavacu sobu, koja je gledala na Nenadovu sobu, kuca je bia na ćirilično slovo -P-I tu uvisini prvog sprata imala je tarasu celim širinom kuće. Kucnula sam tri puta i ušla u sobu, nije bilo nikoga. Pomislih da je u wc-u, pipnuh posteljiunu bila je mal te ne topla.
Nisam mogla da poverujem šta sam pomislila, trenutak besA a onda grč ljubiomore, z ačudi m se . To pa to je Seka sta sam mogla da očekujem od nje, uvek j ebila liberalna pa na faksuu smo delile dečke, nisam se mnogo ustručavala trošile smo ih nemilosrdno, pa tako smo s e i upoznale nasle smo se zajedno sa jednim momkom u krevetu. Pa i u braku smo muž i ja bili prilično slobodni, imali smo čak i par trojki i swing iskustava, doduše sa kumovima a koja j e razlika. Kro prozor sobe culi su se oni isti zvuci , vrata od tarase bila su otvorena , lagano izađoh i priđem Nenadovoju sobi .
tamo prava porno scena Seka puši dobar komad kurca a Moj sin joj zavukao dva prsta u čupavicu i glumi drugi kurac gvoreci joj kurvo jebem t ee , jesi li ti moja kurva… Bila sam potpuno zatečena, nikad o svom sinu nisaam razmisljala kao sexualnom biću. Imao je povremeno neke gafove, da izađe podignutoq kurca iz kupatilA, inace se nismo stideli golotinje, od malena je bio nudista sa nama , pa sve do petnaeste godine kad aje p0restao da ide sa nama na more. Kasnije je poceo da s e zakljucava u kupatilu, znala sam da drka , ali to je normalno, jednom sam upala u sobu dok je drkao, videla sam da su poredjane slike ispred njega, Izvinila sam s e i od tada sam kucala i ulazila po njegovoj dozvoli, o tome nismo pricali, kasnije sam videla da su to moje slike sa nudističke plaže, to me je potsetilo da je veliki i da malo povedem racuna. Vise meje iznenadio nacin na koji jebe Seku, jebao je kao odrastao muskarac, imao je te pokrete tu sigurnost, potpuno je vladao Sekom, radio je sa njom šte je hteo.
Nisam mogla da odvojim oči od scena koje su se odvijale predamnom, uzbuđenje poče da me obuhvata neverovatnim intezitetom stavih ruk među noge imala sam letnju haljinu i tanga gćice koje pomerih u stranu, sva sam bila mokra. U par poteza sam bila blizu vrhunca, potraja malo a onda se povukoh unazad dva tri koraka, da me ne bi videli i svrših intezivno , da završih u čučećem položaju sa levom rukom , tri prsta u svojoj gospodarici igrizući nadlanicu desne ruke. Toliko je orgazam bio intezivan. Malo sam se smirila, i dosla sebi, iz sobe se cuo razgovor nije bilo sanse da se pokrenem a da me ne čuju.
Čuh ga kako govori sve sam spremio hoćes sad da se igramo, hoču ljubavi sve ću da uradim za tebe, čak si i periku doneo, žmuri , prvo ću da te vežem čuh svoju prijateljicu, nisam mogla da verujem, čuo se kikot a onda ponovo njen glas , ponela sam šminku žmuri… Majka će da te ubije za ovaj veš, počela sam da drhtim , od uzbuđenja i već neznam čega. Otvori oči čuh Seku posle gotovo pet minuta, vrlo neobično je govoriola ekavicu, koja potseća…na mene Napravih dva koraka i gotovo s eonesvestih.
Predamnomk žena koja neverovatno liči na mene , ima moju periku, širi moj ogrtač i im amoj veš. Crni sa crvenim aplikacijama, korset potpuno od svile i tila , samolepljive čarape i nema gaćice Moj sin zviznu trnsformaciji, Seka mu mazno reče sad će mama da te pojebe, da ti pokaže šta je jebačina a ne ona kučka Seka koja nema pojam guska bosansaka , ona će meni tebe da jebe. Dođi mama oduvek sanjam ovaj trenutak dođi popuši mi kurac daj mi da milujem tvoji pičku. Malo j ereći kako sam s eosećala da je to bio šok.
Stojala sam paralisana doživljaj kao d a zaista mene jebe . Imala sam orgazam a da se nisam ni takla n e računajuči ruku koja je od mlopre stavljena na sisu, a koja je mirovala. Čim j e Seka popevši se na krevet čučnula i rairenih nogu se natakla na njegov kurac ja sam s e lagano povukla u njenu sobu , zadnje sto sam čula bile su njegove reči. .
. kako ti je topla pička mama, Izasla sam na dvoriste na njena vrata, topli vazduh , mi je jako prijao, kao zombi sam dosla do kola, sela i zapalila cigaretu, jednu pa drugu, svakojake misli su mi se rojile po glavi Od užasavajućih do orgazmatičnih, nisam bila pri sebi ni na posao kad sam došla.
Polako sat po sat dolazila sam sebi, svi su komenterisali moju rasejanost , negde u podne ružne misli su potpuno nestale, sve vreme mi je pička pulsiralai vlažila da sam morala da stavim uložak, tadas sam se još jednom zadovoljila , svršila sam samo prešavši par putarukom sa slikama jutrošnjeg događaja. Kako s e bližilo vreme odlaska kući bila sam sv enervoznija i uzbuđenija. Imalasam telefonski pooziv od sina , oko nekih kućevnih stvari jedva sam s e iskontrolisala ipak j e primetio da nesto nije u redu jedva sam se izvukla autor Sonja

(Visited 2.123 times, 25 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 3.3]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Seks sa sinom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.