Mama se pojebala s najboljim prijateljem

Iako sam bio dobar učenik i s odličnim uspjehom završio srednju školu nisam imao volje upisati fakultet što je bila velika želja mojih roditelja. U početku sam radio sve i svašta a imao sam sreće da su moja mama i njena sestra, dakle moja teta Đurđica, naplatile lijepu svota novca od zemlje preko koje je prošla nova cesta a uz cestu tu je niknula benzinska postaja i trgovački centar. Dakle novac koji su mama i teta dobile omogućavao mi je relativno lagodan i bezbrižan život. Nisam upisao fakultet ali sam naknadno završio saobraćajnu školu i položio ispit za vožnju teretnih vozila. To mi je omogućilo da vozim mikser u jednom građevinskom poduzeću.

Kako je kriza u građevini uzela maha tako sam i ja više bio na slobodnim danima nego što sam radio. Konačno sam odlučio iz svoga malog mjesta krenuti put velikog grada te tamo pokušati naći zaposlenje a uz posao upisati izvanredni studij kako bi na taj način zadovoljio svoje roditelje. Naravno da ni u velikom gradu u jeku krize nije lako pronaći adekvatan posao. Kako baš nisam sklon raditi teške poslove koji su uz to slabo plaćeni završio sam tečaj za zaštitara. Ni tu, mislim na posao zaštitara, plaća nije nešto posebno ali barem ne radim fizički, osim toga ta vrsta posla bi mi omogućila dovoljno vremena za učenje.

Roditelji su bili zadovoljni mojom odlukom i podržali su me. Obzirom da je na periferiji velikog grada u velikoj obiteljskoj kući živjela spomenuta mamina sestra Đurđica mama je razgovarala s njom i teta, kao ni tetak, nisu imali ništa protiv da živim kod njih. Iako su moji roditelji inzistirali da im plaćaju moje podstanarstvo teta i tetak nisu željeli ni čuti za takvo što. Kuća je velika i komforna a oni su imali jednu kćer koja ionako trenutno nije živjela s njima. Naime, njihova kćer a moja sestrična Tanja studirala je u Londonu. Tetak Đuro imao je dobro plaćen posao a teta Đurđica nije nigdje radila a nije joj bilo ni potrebno. Kako već rekoh, namaknula je lijepu svotu novca koja joj je omogućavala lagodan život. Osim toga na tržnici je kupila jedan lokal kojeg je iznajmila i sad je u njemu bila pekarnica. Dakle i od tog lokala dobijala je određenu svotu novca svaki mjesec. Nadalje, iznajmljivali su i stan kojeg je tetak naslijedio od svojih roditelja a kada se tome pridoda relativno visoka plaća mog tetka jasno vam je da su prilično dobro živjeli.
I tako sam se uselio u sobu na katu njihove kuće. Na katu se nalazio zahod i kupaonica kao i mala kuhinja koju sam mogao koristiti. Uz malu tetkovu pomoć vrlo brzo pronašao sam posao zaštitara. Ljeto je tek počelo. Upisao sam fakultet i uplatio upisninu i prvu ratu. Sada sam čekao jesen kako bi nastavio obrazovanje uz rad. Desetak dana proveo sam sam u kući jer su tetka i tetak otišli na more. Moja sestrična Tanja provela je nekoliko dana s njima na moru a potom se uputila kod nekih svojih prijatelja u Portugal. Zbog obveza na poslu tetak Đuro koristio je tek dva tjedna godišnjeg odmora. Veselio sam se povratku tete Đurđice.

Naime, mamina sestra je od davnih dana bila predmet mojih seksualnih maštanja. Sad, nije ona neka ekstra atraktivna žena ni ljepotica ali meni su u sjećanju ostala ljetovanja na kojima su se mama i njena sestra kupale i sunčale u toplesu, dakle bez gornjih dijelova kupaćeg kostima. Bio sam u puberrtetu i blejao sam u njihove gole sise. Mali milijun puta sam izdrkao kurac maštajući o golim tetinim sisama. Osim toga teta Đurđica je vrckava žena prilično slobodnog ponašanja.

Teta i tetak s mora su se vratili u subotu poslije podne. U nedjelju su nas posjetili moji roditelji koji su navratili usput jer su sad oni krenuli na odmor put mora. U ponedjeljak je tetak počeo raditi a roditelji su krenuli prema Jadranu. Ja sam radio noćnu smjenu što znači od 19 sati navečer do 7 sati ujutro. Kući sam došao ujutro. U kući je vladala tišina. Znao sam da je tetak na poslu a pretpostavio sam da teta spava. Sjetio sam se jednog razgovora između mame i tete. Bilo je to prije nekih godinu i pol dana. Teta i tetak su nas posjetili i ostali kod nas nekoliko dana. Mama i teta sjedile su na terasi ispred kuće i nisu znale da prisluškujem njihov razgovor. Tada sam čuo kako je teta Đurđica mami rekla da ona obavezno spava posve gola i da se tako najbolje osjeća.

Stajao sam ispred spavaće sobe moje tete i skupljao hrabrost da otvorim vrata i pogledam u unutrašnjost sobe. Odlučio sam pa što bude nek bude. Ako je teta budna ispričat ću se i smisliti neki razlog zašto sam ušao bez kucanja. Tiho sam otvorio vrata i gurnuo glavu. O daaa… Bio je to pun pogodak. Mamina seka spavala je posve gola. Okrenuta na bok ali isprćenog dupeta i malo savinute noge. Upravo dovoljno da joj se vidi pička. Nisam bio ni svjestan da sam se rukom uhvatio za kurac koji se odmah stao buditi. Kako bi rado legao pored nje… No, ipak sam lagano zatvorio vrata i popeo se na kat. Istuširao sam se i otišao na spavanje sa slikom gole tete u mislima.
Probudio sam se nešto iza podneva. Opet sam se prisjetio gole tete i kurac mi se digao. Pišalo mi se pa sam ustao i otišao na wc. Vrativši se u sobu odmaknuo sam zavjesu i bacio pogled na stražnji dio dvorišta. Ugledao sam tetu Đurđicu koja je u tom trenutku razvalčila ležaljku. Očito se spremala izložiti svoje tijelo sunčevim zrakama. Namjestila je ležaljku, potom svukla kućni ogrtač, namjestila sunčane naočale i legla na ležaljku. Na sebi je imala neki svijetlo plavi kupaći kostim. Vratio sam se u krevet i kako bi umirio svog kuronju izdrkao sam. Ustao sam i bacio se pod mlaki mlaz vode u kupaonici. Odlučio sam se spustiti dolje i kao fol potražiti tetu.

Najprije sam ušao u kuhinju i skuhao kavu. Sada sam se odlučio praviti da tražim tetu kako bi je ponudio svježe skuhanom kavom. No umjesto da ja iznenadim nju ona je iznenadila mene. Došao sam iza kuće i pogledavši prema ležaljci zastao sam kao ukopan. Teta Đurđica ležala je na ležaljci ali sada bez gornjeg dijela kupaćeg kostima. Čula me je i malo se podigla na laktove. Nisam više mogao nazad jer bilo je očito da me primjetila. Nasmiješila se skidajući naočale. Očito joj je bila smiješna moja zbunjenost. -Što si se tako ukopao? Pa već si me vidio bez gornjeg dijela kupaćeg, zar ne?- Pitala je i dalje sa smiješkom na licu. Ja sam i dalje bio zbunjola i nisam nalazio prave riječi niti sam znao što bi sad rekao. Napokon sam nekako promucao da sam skuhao kavu… -Pa donesi je. Popit ćemo je tu.-Rekla je pokazujući na plastični stol i stolice smješetene uza zid kuće.

Žurnim korakom otišao sam do kuhinje nadajući se da će teta ostati tako razgolićena. I je… Sjedila je za stolom prekriženih nogu i golih sisa. Sjeo sam nasuprot nje a njoj smiješak nije silazio s lica. Mene je sad već nelagoda popustila i htio ne htio svako malo pogledavao sam tetine gole sise. Ispili smo kavu razgovarajući o raznim temama. Na kraju me zamolila da odem do trgovine i kupim tjesteninu i salatu kako bi dovršila ručak jer tetak će danas nešto ranije stići s posla. Naravno, poslušao sam je.
Tijekom ručka tetak Đuro davio nas je nekim problemima na svom poslu a ja sam stalno bacao pogled prema teti. Nikako nisam iz misli mogao izbaciti sliku tetinih golih sisa kao ni sliku gdje gola spava u krevetu. Nekoliko puta pogledala me ispod oka i mogao bi se zakleti da joj je na rubovima usana zatitrao osmijeh. Kao da mi je čitala misli.

Navečer sam otišao malo prolunjati gradom i kasno sam se vratio. Ujutro smo nakon tetkovog odlaska teta i ja zajedno doručkovali. Sjedio sam za stolom i listao novine od jučer. Teta je spremala suđe i u jednom trenutku prišla mi je s leđa. Stavila mi je ruke na ramena i nagnula se toliko da mi bradavicama svojih sisa dodirivala leđa. Govorila mi je kako se ide spremiti pa će otići do tržnice a onda malo prolunjati gradom i možda kupiti nešto odjeće. Vratit će se do 13 sati i spremiti za ručak nešto na brzinu, u stvari navratit će u trgovački centar pa kupiti nešto od gotovog jela jer joj se danas baš ne kuha. Nagnula se još više prema meni spustivši svoju glavu skroz blizu mog lica. Gotovo da mi je usnama dodirivala lice. Odgovorio sam kako je to dobra ideja. Okrenula se i vrteći dupetom otišla je u svoju sobu.

Češkao sam se po kosi razmišljajući o tetinom ponašanju. Zakleo bi se da mi se teta počela nabacivati. Vratila se možda pola sata prije tetka. Uistinu je kupila gotovo jelo. Pohane šnicle, pečeni krumpir i tri vrste salate. Još tijekom ručka obratila se tetku rekavši mu kako će se popodne malo sunčati. Tetak je trenutak šutio a onda rekao kako bi se i on malo mogao osunčati. Njih dvoje raskomotili su se i otišli iza kuće na sunčanje. Nakon nekih petnaestak minuta popeo sam se u svoju sobu i pogledao u dvorište. Teta je opet razgolićenih sisa ležala na ležaljci dok se tetak savojm ležaljkom smjestio u debeli hlad čitajući novine.

Vratio sam se u prizemlje i uključio računalo. Surfao sam onako bez nekog cilja. Potom sam otvorio stranicu sa seksi pričama. Posebno me zainteresirala jedna priča o tipu koji opisuje kako je fotografirao vlastitu mamu posve golu. Zadubljen u čitanje uopće nisam čuo tetu koja je vjerojatno posve tiho ušla u sobu. Stajala je neposredno iza mene a da ja toga uopće nisam bio svjestan. Trgnuo sam se kada je progovorila:-Sram te bilo! Čitaš pornografiju.- Okrenuo sam se i progutao slinu. Teta je golih sisa, obučena samo u kratke traper hlače, stajala iza mene podbočivši se rukama. Gledala me ispod oka ali sa smiješkom. -Hajde ustani da ja malo čitam jer čini mi se da je priča zanimljiva.-
Što mi je preostalo nego prepustiti joj mjesto. Teta je čitala sa zanimanjem svako malo raširivši oči kao da se čudi sadržaju. Svo vrijeme stajao sam uz nju guštajući u pogledu na njene sise. Završivši s čitanjem podigla je pogled prema meni.-Ovo je uistinu perverzno. Tebi se sviđaju ovakve perverzne priče?- Slegnuo sam ramenima rekavši kako su mi u svakom slučaju takve priče zanimljive. Pogledala me ravno u oči. Sekundu-dvije je šutjela a onda upitala:- Pa jel bi ti volio fotografirati svoju mamu.. Ili mene naprimjer?- Moj odgovor ju je iznenadio ili se samo pravila da ju je iznenadio jer otvoreno sam rekao:-O da, vrlo rado… Pogotov bi rado tebe fotografirao.- Ustala je i opet se rukama podbočila o bokove.-Molim!- Rekla je povišenim glasom…-Bi li uistinu volio mene fotografirati?-

Tek tada postao sam svjestan činjenice da je tetak kod kuće pa sam pogledao prema vratima strahujući da bi tetak mogao ući u sobu i vidjeti, a i čuti, kako razgolićena teta i ja vodimo ovaj i ovakav razgovor. Vratio sam pogled na tetu a ona se kurvinski smješkala. Vrtjela je glavom lijevo-desno glumeći da je iznenađena mojim odgovorom. Krenula je prema vratima i na izlasku mi uz osmijeh na licu priprijetila kažiprstom. Idućih dana jedva sam čekao da radim noćnu ili da budem nakon noćne smjene slobodan dva dana kako bi što više vremena provodio s tetom. Njeno ponašanje spram mene postalo je bitno drugačije. Svako malo bi me u prolazu znala udariti svojim bokom. Kada bi navečer gledali tv čak i u tetkovom prisustvu sjela bi na trosjed do mene i to toliko blizu da bi nam se tijela dodirivala. Tetak na to uopće nije obraćao pažnju.
Šetala se po kući u nekim ljetnim haljinicama koje jedva da su pokrivale njene gaćice. Sise više uopće nije skrivala. Napokon sam bio dovoljno napaljen da je otvoreno pitam:-Dobro teta, reci ti meni kada ću te moći fotografirati?- Podigla je glavu i podozrivo me pitala kako bi ja to nju fotografirao, možda golih grudiju? Odgovorio sam potvrdno. Rekla je kako to ne dolazi u obzir. Kazala je kako je mogu fotografirati ali odjevenu i nikako drugačije. Totalno sam se oslobodio zahvaljujući njenom ponašanju spram mene pa sam joj rekao kako bi mi mogla dozvoliti da ju slikam makar u grudnjaku i gaćicama. Slatko se nasmijala rekavši da sam lud.

No dva dana kasnije dočekala me u dnevnom boravku odjevena u bijele gaćice i isto takav grudnjak. Srdačno me pozdravila i nastavila petljati oko sudopera. Na stol je donijela šalicu kave za mene. Odloživši šalicu pogledala me i pitala zašto ju tako promatram.-Zato jer izgledaš jako dobro i seksi.- Nasmijala se i sjela. Srkao sam kavu ne skidajući pogled s nje. Rukom je podbočila bradu i smješakala se. -Mogu li te fotografirati tako kako si sad odjevena?- Zaklimala je glavom odgovorivši da ne dolazi u obzir. Ustao sam i odjurio u svoju sobu. Vratio sam se brzinom munje noseći sa sobom digitalni foto aparat. Namjestio sam aparat i slikao je za stolom. Podigla je ruke ne dozvoljavajući mi da joj slikam lice.
No ja sam sad hodao oko nje i uporno je fotografirao dok se ona uporno branila stavljajući ruke ispred sebe ili ispred fotoaparata. U jednom trenutku uzeo sam je za ruku i rekao joj:-Dođi!- Bez nekog većeg otpora ustala je pitajući me jesam li ja normalan. Doveo sam je do trosjeda i rekao joj neka sjedne. Fotografirao sam je na trosjedu dok se ona glasno smijala. Naposlijetku se uozbiljila praveći se da joj je svejedno ali bilo je očito da joj ova naša igra s fotografiranjem godi.

-Sad bi bilo dosta.- Rekla je u jednom trenutku i ustala. -Idem se odjenuti, u stvari preodjenuti.- Izašla je iz sobe. Napalilo me ovo fotografiranje i želio sam još. Nekoliko minuta sjedio sam za stolom a onda sam izašao u hodnik. Vrata tetine sobe bila su zatvorena ali ne do kraja. Gurnuo sam vrata i ušao u sobu baš u trenutku kada je krenula navlačiti majicu. Namjestio sam foto aparat a ona je viknula da izađem van pružajući ruke prema meni. Uz glasan smijeh izgurala me iz sobe. Izašla je kroz par minuta i prišla stolu gdje sam sjedio.-Ti si fakat budala. jel znaš to?- Pitao sam je zašto? Morao sam je iznenaditi jer kako bi drugačije snimio njene sise, odgovorio sam joj. Sjela je pored mene i zajednički smo pregledavali snimljene fotke. Rekla mi je naka pazim da to slučajno Đuro ne vidi.
Idućih dana bio sam pomalo nervozan. Naime, tetak Đuro je uzeo nekoliko slobodnih dana jer je na poslu uganuo nogu. Ništa strašno ali u svakom slučaju pomrsio mi je planove a taman sam se zahuktao i pošteno napalio na tetu Đurđicu. Iako teta to svojim ponašanjem nije otvreno pokazivala stekao sam dojam da i ona jedva čeka Đurin odlazak na posao. Bila je nedjelja i moj slobodan dan. Dok nam je teta posluživala ručak uočio sam da ispod kratke plave ljetne haljine nema donjeg rublja. Naime, haljina je bila prozračna i gotovo prozirna tako da se uz malo dobre volje lako moglo uočiti kako ispod to malo tkanine nema ničega. Teta je zamijetila moje poglede pa me svako malo pogledavala ispod oka smješkajući se. Jedva sam čekao sutrašnji dan, ponedjeljak, i tetkov odlazak na posao.

Ujutro me probudilo glasno otvaranje vratiju moje sobe. Podigao sam glavu s jastuka i ugledao tetu Đurđicu. Stajala je ispred vratiju i zapljeskala rukama glasno viknuvši kako je vrijeme ustajanja. Kava je gotova i doručak pripremljen, rekla je. -Hajde ustaj, ne spavaš valjda gol pa ti je neugodno?-rekla je. Nisam bio gol, imao sam gaćice. Nasmijao sam se rekavši joj kako ja za razliku od nje ne spavam gol. Zinula je zaprepašteno me gledajući:-I mislila sam da si se ušuljao u moju sobu dok sam spavala, đubre jedno!- Rekla je to ali bez ljutnje. Mjerio sam je pogledom od glave do pete. Pitala me zašto ju tako mjerim pogledom. Objasnio sam joj kako pokušavam vidjeti ima li ispod haljine gaćice jer jučer ih nije nosila. -Želiš vidjeti?-Pitala me. Naravno da želim samo sačekaj da uzmem aparat.

Zgrabio sam foto aparat koji je stajao na stolici pored mog kreveta. Teta je zadigla haljinu. Na moju žalost ispod haljine je danas nosila bijele gaćice. Vidjevši moje razočarenje pitala me bi želio da ih skine… Naravno!- odgovorio sam ne vjerujući baš da će to učiniti. No iznenadila me preko svake mjere. Spustila je gaćice otkrivajući mi svoju pičku. Želio sam je povući k sebi u krevet i pojebati… Očito je i ona shvatila o čemu razmišljam jer se nasmijala, okrenula i izašla iz sobe navlačeći gaćice. Doviknula mi je neka se požurim jer mora se spremiti i ide u grad.

Bio sam spreman za manje od deset minuta. Čekala me za stolom ispijajući kavu. Nudila me doručkom ali nije mi bilo do jela. Jedino što sam želio bilo je pojebati je. Ustala je rekavši kako se mora spremiti a vratit će se tek poslije podne. Usput mi je dobacila da skuham nešto za ručak ako mi se bude dalo. Inače dosta dobro kuham i znam spraviti dobra jela. No sad ovog trenutka nije mi bilo ni do jela a ni do kuhanja. Ustao sam i krenuo za njom u njenu sobu. Bez obzira na moje prisustvo nije se prestala svlačiti. Zamolila me da izađem van iz sobe bez obzira što sam je već vidio golu. Nije mi padalo na pamet. Kada se okrenula i naguzila kurac mi je već bio u punom elementu. Prišao sam joj i zgrabio je za bokove. Izvila se i kliznula mi iz ruku poput jegulje. Sjela je na rub kreveta bijesno me pogledavši ali taj bijes bio je obična gluma.

U dvije-tri sekunde sam svukao svoje gaćice i pogled na moj tvrdi i dignuti kurac natjerao joj je osmijeh na lice. Sjeo sam pored nje i zagrlio je. Poljubio sam je u usta i uzvratila mi je poljubac što me još više napalilo. Odmaknula je glavu i ponovila kako je žurbi i nema vremena. Gledao sam je u oči bez riječi… Dlanove ruku stavila mi je na prsa i gurnula me unazad. Legao sam na leđa a teta Đurđica uzela je moj kurac u svoju ruku i lagano mi ga drkala. Spustila je glavu i strpala moj kurac u usta. Pušila mi ga je dižući i spuštajući glavu a rukom me stezala oko korijena kurca. Kada me drugom rukom nježno stisnula za jaja eksplodirao sam. Sperma je frcala po njoj, po plahti kreveta, po podu… -Užas! gotovo je viknula vidjevši količinu izrigane sperme. Uzela me za ruku i uspravila. Zgužvala je plahtu i njome se obrisala po licu i sisama. Potom je skupila ostatke sperme s tepiha ispred kreveta.

Prelazila je rukom preko lica i sisa tražeći ostatke sperme ako ih još ima. Rekla je kako sad nema vremena jer je žurbi pa se ne stigne ni istuširati. Zamolila me da plahtu bacim u koš s prljavim rubljem te pogledam da negdje ne ostane tragova sperme. Na brzinu se obukla, svezala kosu u rep i izjurila iz kuće. Sjedio sam gol golcijat na rubu njezina kreveta i sabirao dojmove. Polako sam došao k sebi. Učinio sam kako mi je rekla čak sam i novu plahtu stavio na krevet. Bio sam izuzetno dobro raspoložen jer sad sam znao da će mi se boravak u tetinoj i tetkovoj kući dodatno svidjeti. Spremio sam i ručak. Potom sam otišao u svoju sobu i zadrijemao.
Trgnuo sam se iz polusna i pogledao na sat. Bilo je prošlo petnaest sati. Tetak je kući dolazio negdje između 16 i 17 sati. Vrata moje sobe bila su poluotvorena i jasno sam čuo korake na stepenicama. U sobu je ušla teta Đurđica. Na sebi je imala samo usku i pripijenu ljetnu majicu. Dolje je bila posve gola. Ušavši u sobu rekla je:-Znači mali perveznjak me napalio, zadovoljio se i otišao na spavanje?!- Zadigla je majicu otkrivajući svoje sise. Popela se na krevet, opkoračila me i sjela mi na koljena. Jednom rukom drkala je moj kurac a drugom mi gladila jaja. Zgrabio sam je za sise… pogledala je prema satu i rekla da moramo požuriti. Kurac mi se digao a teta nije gubila vrijeme. Uprla mi se dlanovima ruku o trbuh i malo se podigla pa se popela malo dalje namjestivši se iznad mog kurca.
Ležao sam na leđima i pustio je da radi. Nataknula se na moj kurac i stala vrtjeti bokovima i guzom. Stiskao sam joj nabrekle bradavice dok je ona sve glasnije uzdisala. Svršavala je uz kratke i glasne vriskove. Zajapurena lica i s osmijehom na usnama nagnula se prema mom licu i poljubila me. Pogledala je na sat i trgnula se. Nagnuvši u stranu polako se skidala s mog kurca koji je netom prije njenu pičku napunio lijepom količinom sperme. Kratko je rekla:-U jebote…- Razlog je bio taj što je iz njene pičke po mom kurcu i jajima iscurio mali potočić ljepljive tekućine. Zgrabila je moju košulju i njome stala brisati pičku smijući se. Brzim koracima izašla je iz sobe noseći sa sobom moju košulju. Pomislio sam kakvo sranje bi nastalo da naiđe tetak i vidi Đurđicu kako gola silazi stepenicama držeći na pički moju košulju. Na svu sreću to se nije dogodilo.
Sutradan sam trebao raditi u noćnoj smjeni. Unaprijed sam se radovao jutru jer tetak će biti na poslu a ja ću iskoristiti priliku i uvući se u tetin krevet. Konačno ćemo imati više vremena i neće biti bojazni da nam netko smeta. No prevario sam se. Ujutro sam se probudio negdje oko devet sati. Ustao sam i odmah, samo u gaćicama, krenuo sam niz stepenice. Došavši do dna stepenica zastao sam jer sam začuo glasove iz dnevnog boravka. Oba glasa su bila ženska. Jedan je pripadao teti Đurđici a drugi, nisam mogao vjerovati, bio je glas moje mame. Brzo sam se vratio u sobu i odjenuo se. Spustio sam se dolje i zatekao mamu i Đurđicu gdje živo razgovaraju.

Mama je ustala i srdačno me pozdravila. U nekim drugim okolnostima vjerojatno bi se radovao maminoj posjeti ali sada sam bio pomalo ljut i razočaran ali to nisam pokazao. Naime, tatina daljnja rođaka Tonka koja inače živi u našem mjestu, ujutro je krenula put Zagreba jer je trebala riješiti neku papirologiju u gruntovnici i na katastru. Mama je iskoristila priliku da pođe s njom i dok ova sređuje dokumentaciju mama će posjetiti sestru i mene, svog sina. Već je bila blizu tetine kuće kada ju je nazvala mobitelom i najavila svoj dolazak. Ja sam spavao a teta me nije probudila kako bi mi rekla za mamin dolazak. Mama je namjeravala krenuti nazad s Tonkom kada ova pozavršava svoje poslove. Međutim, Đurđica je mami predložila da ostane i prenoći. Željela se s njom ispričati a navečer će malo otići u grad i negdje na piće. Sutradan će otići u obilazak trgovina i šoping pa će popodne teta Đurđa mamu odvesti kući. Mama je pristala. Nisam ništa mogao zamjeriti teti Đurđici, ipak joj je mama bila sestra i postupila je ispravno.
Otišao sam u noćnu smjenu pomalo žalostan što su mi se planovi izjalovili i što od seksa s tetom neće biti ništa. Ujutro sam došao kući. Prolazeći pored tetine sobe pomislio sam kako bi bilo lijepo da sad mogu ući i uvaljati joj se u krevet no to nije dolazilo u obzir jer mama je bila tu. Popeo sam se na kat i ušavši u sobu doživio novo iznenađenje. Teta Đurđica gola golcijata ležala je na mom krevetu i smješkala se. Odmah je stavila prst na usta dajući mi na znanje da budem tiho. Ušao sam i zatvorio vrata sobe. Rekla mi je neka ih zaključam. Učinio sam tako. Pitao sam gdje je mama. Teta mi je objasnila kako su se kasno navečer vratile iz grada i kako mama spava u Tanjinoj sobi. Ranije u priči već sam spomenuo kako je Tanja tetina kćer.

Shvatio sam da nemamo mnogo vremena i svukao sam se brzinom munje. Uletio sam u krevet i bez neke posebne predigre digao noge napaljene tete na svoja ramena. S užitkom sam je pojebao dok je ona svako malo stavljala ruku na svoja usta kako bi zatomila glasne uzdahe. Dodatno me uzbudila činjenica da mama spava u prizemlju dok ja na katu obrađujem njenu sestru. Čim sam svršio gurnula me sa sebe i brzo je ustala. Navukla je kućni ogrtač i rekla mi da ja krenem dolje prvi kako bi vidio jel se mama probudila. Navukao sam kratke hlače i košulju te se spustio u prizemlje. Vrata Tanjine sobe bila su otvorena i srce mi je brže zakucalo. No začuo sam šum vode u kupaonici i zaključio da se mama tušira. Brzim koracima, preskačući po dvije stepenice, popeo sam se gore i objasnio situaciju teti. Teta je odmah krenula dolje.
Nekoliko minuta iza tete i ja sam sišao dolje. Mama je baš u tom trenutku izašla iz kupaonice. Kosu je omotala ručnikom a na sebi je imala tetin ili Tanjin ogrtač. Veselo me pozdravila i zajedno smo ušli u dnevni boravak. Mama je pitala tetu gdje je bila jer nije je bilo u sobi. Sva sreća da se tetin stroj za rublje nalazio u podrumu kuće pa je teta izmislila priču kako je dolje odnijela prljav veš. Mamu je takav odgovor zadovoljio i ništa nije posumnjala. Zajedno su spremile ručak i to nešto ranije nego obično. Potom su otišle u grad. Vratile su se kasno poslije podne. Mama se pozdravila sa mnom i s tetkom pa ju je Đurđica autom odvezla kući.
Naredni dani bili su mi kao iz snova. Teta Đurđica i ja prakticirali smo igru fotografiranja. Fotkao sam je polugolu, golu, dok mi puši kurac… Shvatio sam da tetu te igre fotkanja silno pale i uzbuđuju. No uporno mi je naglašavala da pazim kako netko te fotografije ne bi vidio. Naravno da sam to imao na umu. Koristili smo svaku priliku kada tetka Đure nema doma i jebali se do iznemoglosti. To traje i danas i nemam namjeru taj i takav odnos prekinuti. tetak Đuro ništa ne sumnja a trudit ću se da tako i ostane.
Mama se pojebala s najboljim prijateljem

-Ovo je nastavak ovdje ranije objavljene priče: Perverzna sestra moje mame Ukoliko je do sada niste pročitali preporučujem da je pročitate prije nego ovu procitate.

Dakle u prvoj priči opisao sam kako sam se, doselivši se u Zagreb, zaposlio kao zaštitar i uselio se u kuću mamine sestre. Radio sam i studirao vanredno a usput sam redovito jebao maminu sestru, tj. moju tetu. Napalio sam se na nju ali ni slutio nisam da je teta nezasitna kuja. Više se nije zadovoljavala samo time da je jebem dok je tetak na poslu već je koristila priliku i onda kad bi on odlučio odspavati koji sat poslijepodne nakon ručka ili dok je bio zabavljen radovima u vrtu ili u garaži.

Ma koliko god me to u početku veselilo sad sam postajao sve zabrinutiji jer bojao sam se da tetak nešto ne primjeti ili posumnja a osim toga nezasitna teta cijedila me poput limuna. Jedina osoba kojoj sam se u potpunosti mogao povjeriti bio je moj kolega, također zaštitar, Željko. Taj mladi Bosanac bio je pravi prijatelj i ljudina. S njim sam provodio najviše vremena kad bi bio slobodan. Znao sam da u njega mogu imati puno povjerenje. Pričajući mu o svojoj nezasitnoj teti Željko se zainteresirao za nju. Shvatio sam kako bi bilo dobro da ga upoznam s tetom a bio sam uvjeren da će joj se taj mladi Bosanac svidjeti pa ako je i on počne jebavati ja ću imati više vremena za sebe. I nisam pogriješio.

Spomenuo sam teti i tetku, onako kao usput, kako bi rado u nedjelju na ručak pozvao kolegu s posla koji živi kao podstanar i rijetko ima priliku uživati u obiteljskoj atmosferi i domaćoj hrani. Oboje su bez problema pristali. I tako je moj jaran Željko došao na ručak i službeno se upoznao s mojom tetom i tetkom. Željko je vrlo elokventna osoba, otvoren i zabavan pa se od prve svidio teti i tetku. Posebno tetki koja ga je sa zanimanjem odmjeravala od glave do pete. Led je bio probijen a ja sam već bio osmislio daljnji plan. Nekoliko dana kasnije pred tetom i tetkom rekao sam kako Željko mora pronaći novi stan pa sam pitao može li, dok ne pronađe kakvu sobu, jer zaštitarske plaće nisu velike, biti tu kod nas, tj. spavati sa mnom u sobi. Tetak je pogledao tetu i slegnuo ramenima a teta je odmah pristala. Već idućeg dana Željko se uselio k meni u sobu.

Ne želim vas zamarati detaljima oko toga kako teta nije gubila vrijeme i već dva dana kasnije završila je nabijena na Željkov kurac. No ni Željko nije gubio vrijeme jer uspio se, osim teti, svidjeti tetku. Naime, Željac voli igrati šah baš kao i tetak. To ih je odmah zbližilo. Ali to je bio samo početak. Pomogao je tetku popraviti ogradu u vrtu a potom je od letvi izgradio nova drvena vrata koja vode u vrt a koja su bila dotrajala. Razumio se Željko u uzgoj povrća i voća a i to je bila jedna od tetkovih ljubavi i zanimacija. Uskoro ga je tetak odveo u voćnjak koji je kupio nedaleko od Zagreba. Pojma tetak nije imao da mu taj simpatični i dragi Bosanac praši ženu dok je on na poslu. Željko i ja radili smo u različitim smjenama pa smo isto tako naizmjence jebali tetu koja je uživala jer sad je imala dva mlada kurca na raspolaganju i doslovno je procvjetala.

A onda se dogodilo nešto što ni u ludilu nisam mogao očekivati. Tetak je na poslu pao niz stepenice i natukao rebra pa je zbog toga bio na bolovanju. Željko je istovremeno počeo koristiti prvi dio godišnjeg odmora. Planirao je otputovati u Bosnu ali tetak i ja nagovorili smo ga odgodi put u Bosnu i da s nama ode na selo kod mojih roditelja. Imao sam dva slobodna dana pa sam ih odlučio provesti doma kod mame i tate. Tetak je volio selo i odlučio je nekoliko dana provesti kod mojih. Mislio sam da će Željko ostati dva dana kao i ja pa će nakon toga krenuti put Bosne. Malo me jest začudilo kada je rekao kako mu se sviđa kod mojih roditelja na selu pa će ostati još koji dan. U toj nakani odmah su ga podržali tetak ali moji roditelji kojima se Željko također svidio.

Nakon tjedan dana koje sam proveo na poslu i u tetinom krevetu, jer sad nam tetak nije bio nikakva prijetnja pa smo se jebali do iznemoglosti, odlučio sam spojiti dva slobodna dana i dva dana koja mi je od ranije bio dužan jedan od kolega, pa otputovati do roditelja. Razlog više bio je i mamin rođendan za koji sam joj odlučio kupiti nešto lijepo. Odlučio sam se za jednu plavu haljinu, jer to joj je bila omiljena boja. Osim haljine kupio sam i lijepi buket cvijeća. Nemalo sam se iznenadio vidjevši da Željko još nije otputovao kući u Bosnu ali s druge strane bilo mi je drago zbog toga. Ni slutio nisam što je bio pravi razlog njegove odluke da ostane kod mojih roditelja umjesto da otputuje k svojima.

Otac je u obližnjoj šumariji kupio drva za ogrijev koja je, nakon što su mu ih traktorom dovezli iz šume, trebalo odvesti u susjedno selo kod očevih rođaka koji su već bili u godinama a živjeli su sami. Moji roditelji su se brinuli za to dvoje ljudi koji su, iako stariji, još bili dobra zdravlja. Otac je imao i razlog zašto se o njima skrbi. Naime, kako oni nisu imali djece njihova kuća i okućnica trebala je pripasti mom ocu. Otac je posjedovao mali kamion, starog TAM-ića, koji nije bio registriran ali tata ga je koristio isključivo u selu i okolici. Tata, tetak, Željko i ja utovarili smo drva a kako je u kabini bilo malo mjesta odlučili smo se stisnuti nas trojica, tata, tetak i ja. Iako se Željac ponudio da ide umjesto tetka ovaj nije htio ni čuti a želio je i vidjeti neke svoje rođake i stare znance.

Istovarili smo drva i malo se zadržali u kući popivši pivo da bi nakon toga otišli u obližnju gostionicu gdje je tetak sreo neke svoje stare prijatelje. Vratili smo se nazad a otac je stao nekoliko kuća prije naše jer obećao je svoj kamion posuditi susjedu Stanku koji je njime sutradan sebi trebao dovesti šljunak, pijesak i još neki građevni materijal. Stanko nas je pozvao na pivo što su tata i tetak odmah prihvatili ali meni je već bilo dosta. Zadržao sam se neko vrijeme odbijajući pivo pa sam krenuo k našoj kući.

Ništa ne sluteći ušao sam u kuću i kad sam došao do širom otvorenih vrata dnevne sobe doživio sam totalni šok. Da mi je tog trenutka netko opalio šamarčinu bio bi manje šokiran. Na kauču je Željko jebao moju vlastitu mamu. Razvaljivao ju je zavaljen između njenih nogu a oboje su k tome bili posve goli. Gledao sam širom otvorenih očiju i nisam mogao vjerovati. Mama je sve glasnije stenjala, obavijajući Željka nogama i zabijajući mu nokte u leđa. Zaneseni jebačinom uopće me nisu primjetili a Željko je okrenuo glavu u mom smjeru kada sam već krenuo van iz kuće jer svakog časa su se trebali vratiti tata i tetak. Morao sam ih nekako zadržati, ako naiđu, i spriječiti eventualnu katastrofu.

Gledao sam prema cesti i glasno zazvao Željka. Znao sam da me morao čuti i vjerovao sam da nije toliko lud pa da kad shvati da smo se vratili nastavi jebati mamu. Osim toga valjda je i mama postala svjesna opasnosti. Krenuo sam nazad prema kući i kroz otvorena vrata ugledao Željka koji je na brzinu navukao hlače i hodajući hodnikom prema meni zakopčavao košulju. Uspio sam na sekundu ugledati i mamu koja mi je bila okrenuta leđima i brzim koracima išla prema kupaonici. Bila je gola a ispred sebe u rukama držala je odjeću. Ušla je u kupaonicu i zatvorila vrata.

Željko i ja stajali smo jedan nasuprot drugog, gledali se i šutjeli dobrih desetak sekundi.
-Pa dobro jesi ti normalan?!- progovorio sam ja prvi. Željko je napola otvorio usta kao da će nešto reći ali nije izustio ni riječ.
-Ti si, ili totalno lud, ili budala i glupan.- rekoh mu pogledavajući prema cesti. Željac je stavio ruku na čelo protrljavši ga i jedino što je uspio izustiti kroz stisnute zube bilo je:-Jebiga.-
Tog trenutka začuo sam glasove tate i tetka koji su prilazili ogradi. Svi smo ušli u kuhinju i sjeli za stol. Željko je sjedio na način da je ruke stavio između nogu i pognuo se tako da sam stekao dojam da bi sad najradije da ga nema. Nekoliko minuta kasnije iz kupaonice je izašla mama. Naravno, sad odjevena i skupljene kose. Iako se smiješila u pogledu joj se očitovao nemir. Ozbiljna lica gledao sam u nju. Pogledala je nekoliko puta u mom smjeru ali bi brzo skrenula pogled u stranu.

Nakon nekih pola sata ustao sam od stola rekavši kako ćemo Željko i ja otići do obližnjeg kafića. Željko je ustao i lijenim korakom krenuo a mama nas je ispratila zabrinutim pogledom. Šutke i bez riječi smo došli do kafića. Sjeli smo na terasu i nakon što nas je konobarica poslužila pogledao sam mog prijatelja Bosanca pitajući ga što mi ima za reći.
-Oprosti prijatelju, oprosti, milijun puta oprosti… Jebiga, što drugo da ti kažem?-
-Objasni mi kako je uopće došlo do toga da mi prasneš mamu? To mi objasni.-
-Ma što da ti kažem jarane moj, što?
-Ispričaj mi sve. Ali sve, i to natenane.-
-Natenane kažeš?-
-Da. Baš tako. Natenane.-
Iskrivio je usta igrajući se čašom ispred sebe. Kratko je šutio da bi onda ipak progovorio. Ispričao mi je kako se odmah, čim je prvi put ugledao moju mamu, zapalio za nju. Uvijek je bio slab, kako je rekao, na raskošne žene. Moja mama je uistinu privlačna žena. Raskošnog dupeta, većih sisa, dobrih nogu, vedra duha, gotovo uvijek nasmijana… I sam sam bio svjestan toga da su muškarci iz sela i okolice palili na moju mamu. Okretali bi se za njom zagledajući joj noge i dupe. I ja sam često svjedočio lascivnim komentarima na račun njenih nogu, guze ili sisa. No nikada nisam čuo da se mama pojebala s nekim iz sela ili okolice. Sad više nisam bio siguran da je tomu tako a osim toga sjetio sam se još nečega.

Jednom prilikom slučajno sam načuo razgovor nekoliko starijih muškaraca koji su ispred dućana ispijali pivo. Netom prije pored njih su prošle moja mama i njena sestra, tj. moja teta. Komentirali su kako su mama i teta radodajke i kako je to u njihovoj familiji normalna pojava od nekada. Dakle, Željko se toliko zapalio za mamu da je odlučio ostati. Gledala ga je svojim lijepim očima i sa osmijehom na licu i on je, kako je rekao, stekao dojam da joj se sviđa. Jednostavno je osjetio da je između njih zaiskrilo. Dan nakon što sam ja otišao Željko je ušao u kuhinju gdje je mama spravljala ručak. Prišao joj je s leđa i nagnuo se preko ramena rekavši kako lijepo miriše ono što kuha. Mama je okrenula glavu prema njemu i, kako on kaže, zavodnički mu se nasmiješila. Stavio joj je ruke na ramena i pogledao na štednjak. Nije se protivila niti na bilo koji način pokazala da joj njegove ruke na ramenima smetaju. To ga je ohrabrilo pa se priljubio uz nju, točnije uz njeno dupe. Sad nije mogla ne osjetiti njegov tvrdi kurac. I dalje pripijen uz nju ruke je spustio na njene bokove pitavši kada će ručak biti gotov jer je već od mirisa postao gladan.
-Za nekih pola sata.-odgovorila je a Željac ju je nježno poljubio u vrat te izašao iz kuhinje.

Tijekom ručka tata i tetak živo su raspravljali o nekim stvarima vezanim za poljoprivredu i vinogradarstvo a mama je svako malo pogledavala Željka i smješakla mu se. Barem mi je on tako rekao. Nakon ručka tata je predložio da odu do kafića.
-A znači tako! Muškarci u birtiju na piće a ja neka pospremim stol i perem suđe.- Rekla je mama ali uz širok osmijeh na licu.
-Evo ja ću vam pomoći oko suđa. Dobrovoljno se javljam. -rekao je Željko.
-Svaka čast. Eto vidite to je pravi muškarac.- nadovezala se mama.
Tata i tetak su se ustali i još je tata potapšao Željka po leđima rekavši da je to lijepo od njega. Dodao je da kada zvrši sa ženskim poslovima neka se pridruži njima u birtiji. Nasmijali su se i otišli.

Željko je uistinu pomogao mami oko suđa. Doduše mama je kazala kako nije potrebno i neka ide u kafić no on ju je dodatno pridobio kada je rekao kako mu je veće zadovoljstvo biti u društvu lijepe žene nego s muškarcima piti pivo u birtiji. Nakon što su oprali, obrisali i spremili suđe mama se obratila Željku rekavši mu kako, ako želi, može otići do tate i tetka.
-A što ako ne želim?- uzvratio joj je pitanjem Željac.
-Pa ne znam… U tom slučaju ostani i pravi meni društvo.- rekla je mama
Željko je već bio turbo napaljen i odlučio se krenuti u akciju pa neka bude što bude. Rukama je uhvatio mamu oko struka i privukao je k sebi.
-Željko! Jesi ti normalan?- Govorila je a osmijeh joj nije silazio s lica niti je pružala neki jači otpor. Željac ju je ljubio po vratu dok je ona govorila kako to nije u redu jer ona bi mu mogla mama biti. Tek kada joj je gurnuo jezik u usta odmaknula je glavu unazad i gotovo viknula:-Željko smiri se. Koji ti je vrag?!-
Idućeg trenutka Željko joj je gurnuo ruku ispod haljine i preko gaćica je uhvatio za pičku. Mama je napola otvorila usta i ispustila uzdah a trenutak kasnije kada joj ruku gurnuo u gaćice i prstima protrljao pičku uzdah je postao glasniji a čitavo tijelo joj se počelo tresti kao šiba na vjetru.

-Željko nemoj molim te.- vapila je mama i sve snažnije ga stala gurati od sebe a dodatno se uzvrpoljila kada joj je počeo skidati gaćice. Usprkos njenom sve žešćem opiranju Željac joj je uspio skinuti gaćice. Željela se izvući iz njegova zagrljaja a ipak je gorjela od silne žudnje. Željko ju je čvrsto uhvatio oko struka i grubo je privukao k sebi. Mama je ruke držala na njegovim prsima opirući se dlanovima. Otkapčajući šlic na hlačama Željko ju je pitao:-Jeste li se ikada do sada jebali s Bosancem?-
-Ne, nisam.-odgovorila je mama zbunjeno, gledajući prema dolje u njegov sad već isukani i nabrekli kurac.
-E sad ćeš se pojebati.- odgovorio je napaljeni Bosanac. Pogledao je iza sebe da vidi gdje se nalazi stolac. Napravio je korak unazad ne ispuštajući mamu iz ruku. Sjeo je i gurnuo joj ruke ispod haljine uhvativši je za guzove i osjetivši te oble i velike guzove u svojim rukama još se više uspalio.

Zadigao joj je haljinu iznad bokova i povukao je k sebi. Mama je malo posrnula ali ipak je raširenih nogu sjela na Željka. Gurnuo joj je jezik u usta a valjda zato što je osjetila njegov kurac na svojoj pički prestala je pružati bilo kakav otpor. Štoviše počela je svojom pičkom lagano se trljati o njegov kurac. Kada ju je potom malo podigao pa potom nabio na svoju batinu široko je razjapila usta i zaridala kao ranjena zvijer, kako je to slikovito opisao Željko. Skroz mu se predala i prepustila užitku. Kaže Željko da je siktala, stenjala, ispuštala glasne uzdahe vrteći guzom i bokovima nabijena na njegovu kitu. Prije nego se ispraznio u nju tijelo joj se u dva-tri navrata zatreslo a ona je stisnutih zuba usisavala zrak. Željko je pretpostavio da je tom prilikom svršavala.

Sutradan ju je pojebao u podrumu između bačvi a dan poslije je s tatom i tetkom cijepao drva koja su nakon cijepanja spremali u drvarnicu. I kad su tata i tetak rekli da bi za danas bilo dosta te se zaputili u kuću na čašu rashlađenog vina, Željko je odlučio još malo cijepati drva sam. Uskoro je došla mama noseći mu kavu i sok. Čak mu je pomogla kolicima, odnosno tačkama, odvesti drva u drvarnicu. I dok su tata i tetak u kući pili vino i razgovarali mama je u drvarnici pušila kurac mom jaranu Željku. Naprosto nisam mogao vjerovati da je moja mama takva, tj. da je gotovo ista kao i njena sestra, a možda i gora.

Raspričao se moj Željko, iskreno i natenane baš kako sam od njega i tražio. I što je on više pričao ja sam se sve manje ljutio a u konačnici sam sam sebi morao priznati da se uopće ne ljutim, kako na Željka tako ni na mamu. Dok je Željko pričao ja sam u glavi vrtio te slike a ujedno se prisjećao mame kako raširenih nogu leži na kauču dok je Željac obrađuje, te kako gola hita u kupaonicu. I ono što me dodatno iznenadilo bilo je to da sam postao svjestan kako mi se nakon Željkove priče kurac dignuo. Bilo kako bilo sutradan sam se s vratio u Zagreb a Željko je otputovao u Bosnu. Na rastanku mama mi je rekla kako će već kroz dan-dva doći kod tete u Zagreb. Mora sa mnom ozbiljno i otvoreno razgovarati. Dobro sam znao i o čemu.

Probudio sam se i nakon tuširanja krenuo se spuštati stepenicama u prizemlje. Spustivši se u prizemlje začuo sam glasove koji su dopirali iz kuhinje. Zastao sam i osluhnuo. Teta je razgovarala s nikim drugim nego s mojom mamom. Osjetio sam laganu nervozu zbog skorog suočavanja s mamom. Duboko sam udahnuo i ušao u kuhinju zaželjevši dobro jutro mami i teti. Mama je netremice gledala ravno u mene a ja sam se trudio ne gledati u nju. No nisam mogao ne primjetiti lagani osmijeh koji je titrao na tetinim usnama. Znao sam da joj je mama sve ispričala i razumio sam je. Morala se negdje isprazniti a u svoju sestru je imala neograničeno povjerenje. Teta je ustala i krenula ka visećem ormariću na zidu kako bi izvadila šalicu za kavu koju mi je namjeravala natočiti. Bila je okrenuta leđima u trenutku dok sam se sagnuo u namjeri da poljubim mamu. Želio sam je poljubiti u lice kao i uvijek do tada no ona je dlanom ruke okrenula moju glavu k sebi i umjesto u lice poljubio sam je u usta. Nisam se mogao sjetiti da smo se mama i ja ikada poljubili u usta.

Pričali smo tek toliko da nešto pričamo. Atmosfera nije bila nimalo ugodna. No imao sam dojam da se ja osjećam više nelagodno nego mama. Odbio sam doručak koji mi je ponudila teta uz obrazloženje kako nisam gladan što je uostalom bila istina. Mama me zamolila da se spremim i pođem s njom u grad. Naumila je kupiti neke stvari a ja sam znao da želi sa mnom razgovarati no nisam znao da je uistinu namjeravala i kupiti neke stvari a još manje sam mogao naslutiti u koju svrhu.

Brzo sam bio spreman pa smo krenuli. Uz tek pokoju razmijenjenu riječ došli smo do tržnice i sjeli na terasu jednog od kafića. Nije bilo mnogo gostiju i dok smo čekali naručeno piće mama se nervozno vrpoljila na stolcu osvrčući se oko sebe. Nakon što smo bili posluženi još jednom se osvrnula oko sebe a onda se nalaktila na stol i nagnula prema meni. Započela je priču rekavši kako joj je jako žao što sam na onakav način doznao za vezu između nje i Željka. Zaljubila se u tog mladog klipana i jednostavno je strast bila jača od opreza. Zna i svjesna je toga da se morala suzdržati i kontrolirati ali mladi Željko je u njoj zapalio vatru i ona je jednostavno sagorjela. Mama je bila iskrena, kako se ono kaže, do bola. Ispričala mi je kako ona i moj tata ionako rijetko vode ljubav a to je, osim što je rijetko, postala rutina a ona još uvijek ima jaku potrebu i želju. Nije se željela ni usudila upuštati u avanturu s nikim iz sela ili okolice jer to sigurno ne bi dobro završilo. A onda se pojavio mladi Bosanac Željko i jednostavno su joj sve brane popustile. Slušao sam je bez riječi. Kad je završila stavila je svoju ruku na moju i tihim glasom rekla:-Oprosti mi, molim te.-

Što sam mogao reći nego da mi drugo ne preostaje nego joj oprostiti. Dogodilo se što se dogodilo i tu se više ništa ne može ispraviti. -Vjerujem da tati ništa nećeš govoriti.- rekla je upitno me gledajući u oči. -Naravno da neću.- odgovorio sam. Oboje smo šutjeli a onda sam je morao pitati misli li ona i dalje nastaviti zabavljati se sa Željkom. Nasmiješila se ali nekako suzdržano. Trenutak je šutjela a onda ponovo svoju ruku stavila na moju, pogledala me u oči i rekla:-Voljela bi. Voljela bi se s njim sastajati povremeno, ali samo ako ti nemaš nešto protiv.- Očekivao sam da će tomu biti tako. Mama se zapalila za Željka a i on za nju. Ionako su već predaleko otišli pa me mamin odgovor uopće nije iznenadio. Što sam sad mogao reći ili učiniti? Jedino mi je preostalo da je zamolim neka bude maksimalno oprezna. Usne su joj se razvukle u široki osmijeh i bilo je više nego očito kako joj je laknulo. Da mi je netko još prije nekoliko dana rekao da ću s vlastitom mamom voditi ovakav razgovor proglasio bi ga totalnim luđakom.

Nakon razgovora mamino raspoloženje se rapidno poboljšalo. Imao sam osjećaj da bi najradije zapjevala. Krenuli smo u kupnju i tek tada mi je rekla što je razlog kupnji. Danas se Željko vraća iz Bosne i sutradan će njih dvoje otputovati na more, u Brodaricu kod Šibenika. Tamo Željko ima neke prjatelje. Ostat će tri dana i onda se vraćaju. Tata pojma nema i on misli kako će mama svo vrijeme biti kod tete. Na ruku joj je išlo i to što je tetak s tatom. Nisam to glasno rekao ali pomislio sam kako mama nije normalna.

Željko se uistinu vratio iz Bosne i shvativši kako sam mami i njemu dao svoj blagoslov jedva je skrivao svoje oduševljenje. Tu noć teta im je prepustila svoju spavaću sobu a ona je prenoćila sa mnom u mojoj sobi. Jebao sam tetu imajući na umu da u prizemlju Željko jebe moju mamu i, ma koliko god to čudno zvučalo, to me dodatno narajcalo. Ujutro sam otišao na posao a koji sat kasnije mama i Željko otputovali su na more. Tu ovoj bizarnoj priči nije kraj ali o onome što se kasnije događalo opisat ću uskoro u idućoj priči. Na poslu sam imao vremena o svemu što se izdogađalo temeljito razmišljati. Shvatio sam koliko sam sve ovo vrijeme slabo poznavao vlastitu mamu. Bio sam posve svjestan toga da će je Željko u naredna tri dana pošteno izjebati ali zbog toga nisam osjećao apsolutno nikakvu ljutnju spram njega ili nje. Sjetio sam se kako mi je Željko noć prije odlaska na more pokazao slike u mobitelu. Pokazujuć mi slike moje mame rekao je:-Hajde, jarane moj, reci ti meni da tebi naleti ovakva žena, a da ti nije mama, ne bi li se i ti zapalio?-
Ništa mu nisam odgovorio ali gledajući mamine slike i ja sam se napalio ali kako da to priznam Željku. I samom sebi teško sam to mogao priznati jer do tada nikada nisam pomišljao na to da bi mi se kurac mogao dignuti na vlastitu mamu, a baš to se dogodilo.

Mama je zatrudnjela s mojim najboljim prijateljem.

Mama je vrata sobe
ostavila širom otvorena. Vjerojatno je mislila kako sam se zaputio u
kuhinju. Počela se svlačiti… Skidala je gaćice okrenuta mi leđima…
Nisam mogao ne primjetiti kako su i gaćice koje je nosila u boji
haljine. Naguzila se i pogled na njenu raskošnu guzu istog trenutka u
mojim gaćama izazvao je pravu buru. Uspravila se i krenula svlačiti
haljinu… Ne želeći da primjeti kako blejim u nju krenuh prema kuhinji.

Dobro,
doći ćemo do ovog dijela ali prije toga moram pojasniti neke stvari i
događaje koji su do ovog uvodnog, gore opisanog, trenutka doveli. Ovo je
treća priča, odnosno treći dio ili nastavak, već ranije ovdje
objavlenjih priča pod naslovima: PERVEZNA SESTRA MOJE MAME i MAMA SE POJEBALA S MOJIM NAJBOLJIM PRIJATELJEM

U te prve dvije priče
opisao sam kako sam iz svog sela došao u grad nastanio se kod tete, tj.
mamine sestre, zaposlio se kao zaštitar i upisao fakultet. Započeo sam
ljubavnu avanturu s maminom sestrom a uvidjevši da je teta nezasitna
nifomanka upoznao sam je s kolegom s posla, mladim Bosancem Željkom. No
dok sam ja imao za cilj da obojica istovremeno jebemo tetu dogodilo se
nešto čemu se nisam nadao. Moj prijatelj i kolega Željko zaljubio se u
moju mamu a da se stvar usitinu do kraja zakomplicira potrudila se moja
mama koja se opasno zagrijala za mladog Željka i dogodilo se što se
dogodilo. Zatekao sam ih u kući na kauču posve gole i u akciji. Moj
prijatelj pojebao je obje sestre, mamu i njenu sestru. Tek tada shvatio
sam da moja mama i teta imaju daleko više zajedničkoga od onoga što sam
ja do tada mislio. Sve ovo opisao sam u spomenute dvije priče: “Pervezna sestra moje mame” i “Mama se pojebala s mojim najboljim prijateljem”.
Dovoljno je da kliknete na naslove. Bilo bi dobro da ih pročitate,
ukoliko već niste, radi boljeg razumijevanja ove treće priče.

Ono što do sada nisam
spomenuo jest to da su se mama i tata vjenčali vrlo mladi. Tata je tek
navršio 18 godina i još nije, kako se to onda govorilo, odslužio vojni
rok. Mama je tek navršila 16 godina i obzirom da je zatrudnjela
roditelji su dali pristanak i oni su stupili u brak. Ja sam im bio
jedino dijete, tj. sin jedinac. Zašto više nisu imali djece ne znam niti
sam ih to ikada pitao.

U početku, kada sam se na svoje oči
uvjerio da, moj prijatelj, Željko jebe moju mamu bio sam šokiran i ljut.
No nakon otvorenog i iskrenog razgovora sa Željkom ljutnja je
splasnula. Dogodilo se što se dogodilo i mislio sam da će to biti kraj
njihovog ljubovanja, no prevario sam se. Željko je uistinu bio opsjednut
mojom mamom ali i ona njime. Ja sam se sa sela vratio u grad i nastavio
raditi a Željko je koristio dio godišnjeg odmora pa je otputovao u
Bosnu k svojim roditeljima. Mama je došla do tete i izrazila želju da sa
mnom otvoreno i ozbiljno porazgovara a imala je i o čemu. Vidio sam
mamu posve golu i raširenih nogu obavijenih oko Željka i sad sam je,
htio-ne htio, gledao malo drugačijim očima. Nakon razgovora s mamom,
kojeg sam opisao u drugoj priči, ona je sa Željkom, koji se u
međuvremenu vratio iz Bosne, otputovala na more.

Dakle mama i Željko
otputovali su na more, preciznije rečeno u Brodaricu kod Šibenika, gdje
su se zadržali tri dana. Naravno, moj naivni tata pojma nije imao ni o
čemu i mislio je kako je mama kod tete, tj. kod mene. U mislima sam
često vrtio sliku mame gdje se na kauču, u našoj kući, jebe sa Željkom
kao i sliku kako gola golcata hita ka kupaonici. Zamišljao sam što ona i
Željko sad rade na moru. Znao sam da je Željko nemilice razvaljuje
svojom bosanskom kurčinom ali za divno čudo nisam osjećao ništa. Ni
ljutnju, ni ljubomoru već neprotiv, uzbuđenje. Jedino me brinulo što će
biti ako tata sazna? Iskreno sam se nadao da se to neće dogoditi jer
bila bi to katastrofa jednaka nekakvoj elementarnoj nepogodi. Kad sam se
upustio u seks s maminom sestrom bilo mi je to OK i ni u ludilu nisam
mogao pretpostaviti kamo će me to odvesti i što će se sve događati u
vremenu koje je prethodilo. Na poslu sam imao dovoljno vremena za
razmišljanje i u potpunosti sam bio svjestan bizarne situacije u koju
sam se zapleo, ali ne samo ja već i moja mama, i teta ali i kolega
Željko. Jeza me hvatala od pomisli da tata i tetak saznaju što im se iza
leđa događa.

Mama i Željko vratili su
se kako je bilo i predviđeno, nakon tri dana. Mama je bila izuzetno
dobro raspoložena a osim toga izgledala je svježe i kao da se pomladila.
Bilo je više nego očito da joj je osim sunca i mora godio i koristio
seks s mladim, potentnim i napaljenim Bosancem u svakom pogledu.
Sutradan je Željko otišao na posao a ja sam se vratio iz noćne smjene.
Znao sam da su se mama i teta dogovorile kako će otići u shoping jer
mama je željela obnoviti garderobu. Probudio sam se nešto prije 11 sati.
Otišao sam do toaleta i namjeravao se vratiti nazad u krevet. Učinilo
mi se da iz kuhinje u prizemlju čujem glasove i bio sam u pravu. Znači
mama i teta još nisu krenule u jučer dogovorenu kupovinu. Glasan tetin
smijeh nagnao me da osluhnem. No gore na vrhu stepenica nisam mogao
razaznati o čemu pričaju pa sam se onako bosonog tiho spustio dolje i
osluškivao. Shvatio sam da pričaju o Željku. No tijek razgovora postao
je uistinu zanimljiv.

-Seko moja, igraš se s
vatrom, i to opasno. Budi oprezna jer ako ti muž samo nešto posumnja
moglo bi biti velikog sranja.- govorila je teta.
-Ma lako ću ja s njim. On mi vjeruje a osim toga nikada nije bio ljubomoran ni sumnjičav.- uzvratila je mama.
-Nego, zašto mi ne želiš reći kada i skim si se prvi put prasnula otraga?- pitala je teta
-Ubit ću Željka. Kako je mogao biti takva budala i to ti ispričati?- rekla je mama
-Pa baš zato te i obožava. Jel ti znaš koliko muškaraca mašta o tome i koliko njih bi željelo ženu jebati u guzu?
-Nemam pojma i ne zanima me.- odgovorila je mama
-Od
njih deset barem njih sedam-osam.- pričala je teta -A osim toga, seko
moja, ti si rasni komad žene koja ima krasno dupe i nije nikakvo čudo da
te Željko…-
-Daj prestani, glupačo jedna!- prekinula ju je mama, ali kroz smijeh. I teta se glasno nasmijala.

Nisam mogao vjerovati
svojim ušima. Moja mama voli primati kurac u guzu?! Sve bolje od boljega
ili gore od gorega, više ni sam nisam znao što misliti. Čuo sam
zveckanje šalica od kave koju su mama i teta očito pile. Mama je
požurivala tetu govoreći kako bi bilo vrijeme da krenu jer već je prošlo
11 sati. Potom sam čuo tetu kako pita mamu kada je kupila mobitel.
-Nedavno.
Kupila sam ga samo zbog Željka. Inače i dalje koristim onaj stari a
ovaj koristim kako bi sa Željkom razmijenjivala poruke i razgovarala s
njim kada sam u prilici.- odgovorila je mama
-Lukava si ti seko moja. Inače, mobitel ti je super.-
A onda se začulo glasno tetino:-Vau!!!-
-Ma
tko ti je dozvolio da gledaš slike? Daj vrati mi ga! Čuješ, vrati ga!-
glasno je protestirala mama očito tražeći od tete da joj vrati mobitel.
-Ti nisi normalna!- rekla je teta.-Ovakve slike držiš u mobitelu?! Ti fakat nisi normalna! Što da ti ih muž vidi?-
-Ma baš. On ni ne zna da imam taj mobitel i daj ga vamo.-
-Čekaj da vidim slikice.-
-Vidjela si dosta, i previše.-
-Luda si, majke mi.- opet je kroz smijeh izgovorila teta.

Čulo se struganje nogu od
stolica po podu i zaključio sam da su ustale od stola stoga sam se
popeo na kat i ušao u sobu. No sada mi se više uopće nije spavalo. Bio
sam pod dojmom onoga što sam čuo. Zamišljao sam Željka kako jebe mamu u
guzicu i kurac mi se dignuo. Morao sam izdrkati. Nakon drkanja ustao sam
i istuširao se. Spustio sam se do kuhinje u namjeri da si skuham kavu.
Pristavio sam vodu i došao do hladnjaka. Želio sam si napraviti sendvič i
dok sam otvarao vrata hladnjaka zapazio sam da je na njemu ostao mamin
novi mobitel. Oduzevši ga teti iz ruku stavila ga je na hladnjak i
zaboravila ga uzeti. Uzeo sam ga u ruku i zaključio da je uistinu
vrhunski a zasigurno mu je i cijena bila vrhunska. Mama je bila oprezna i
pametna. Naime moj tata baš nije prihvaćao novu tehnologiju. Kompjutor
je uglavnom koristio za kartanje, šah i druge igrice a i ovi novi
mobiteli na dodir ga uopće nisu zanimali i bili su mu potpuna
nepoznanica. Naravno da nisam odolio a da i sam ne pogledam fotke koje
je vidjela i teta.

Gledao sam golu mamu u
raznim pozama ili odjevenu u seksi rublje i morao sam priznati da je
mama uistinu još uvijek krasna i rasna žena. Naišao sam na čitavu seriju
slika gole mame skroz obrijane pičke, odjevenu u seksi rublje, gdje
puši Željkov kurac i gdje je jebe u različitim pozama pa i one gdje je
Željko jebe u guzu. Gledao sam ih nekoliko puta iznova i nisam ih se
mogao nagledati. Jednako su me uzbuđivale one gdje se samozadovoljava
prstima kao i one gdje puši Željkov kurac. Definitivno svoju vlastitu
mamu više nisam doživljavao na isti način. Bila je to prava raspojasana i
napaljena bludnica. Ne moram vam posebno naglasiti da mi se kita opet
digla. Sad sam i ja poput tete došao do zaključka kako mama, ali i
Željko, nisu baš normalni. Držati ovakve fotke u mobitelu nije uopće
bilo pametno.

Moja mama je inače, i
prije poznastva sa Željkom, ostavljala dojam zadovoljne, vesele i dobro
raspoložene žene. Gotovo uvijek je bila nasmijana. Sad sam znao da
razlog tom njenom dobrom raspoloženju nije bio samo u njenoj naravi.
Zasigurno je imala tajnog ljubavnika a možda i više njih. Uostalom sada
sam saznao da se voli jebati u guzu a to sasvim sigurno nije
prakticirala s mojim naivnim tatom.

Sa slikama gole i
raspojasane seksi mame u mislima zavukao sam se u krevet i zaspao.
Probudio sam se kasno poslije podne a kurac mi je bio dignut. Otišao sam
u kupaonicu i još jednom izdrkao. To me smirilo i opustilo. Odjenuo sam
se i spustio u prizemlje. Mamu sam zatekao u jednom novom izdanju. Na
sebi je imala vrlo kratku haljinu. Bila je našminkana s novom frizurom i
maskarom na očima. Ostao sam bez riječi… Mjerio sam je pogledom od
glave do pete a ona se široko smiješila. I teta se smiješila vidjevši
moju zbunjenu facu. Teta me nešto pitala ali zagledan u mamu nisam je
uopće čuo. Ponovila je pitanje i tek tada mi je ono što pita doprlo do
svijesti. Pitala me kako mi se sviđa mama. Zbunjeno sam je pogledao ne
znajući što točno odgovoriti. I prije nego sam nešto rekao teta me
preduhitrila:
-Izgleda jebeno seksi, zar ne?-
Počeškao sam se po
vratu i nekako procijedio kroz zube kako uistinu izgleda seksi. Mama je
očito uživala u svom izgledu apsolutno svjesna svog seksipila kojim je
zračila. Razmišljao sam što bi rekao tata da je vidi u ovakvom izdanju?
Ubrzo se s posla vratio i Željko. I bez da je išta rekao raširene oči i
sjaj u njima jasno su davali do znanja da mu se jako sviđa ono što vidi.

Uopće nisam sumnjao da bi
je Željko najradije zgrabio i uvaljao joj jezik u usta no imajući u
vidu moje i tetino prisustvo suzdržao se. Teta je pristavila kavu i iz
hladnjaka izvadila sok i pivo. Sjedili smo i razgovarali a Željko koji
je sjedio uz mamu najprije je rukom zagrlio naslon od stolca da bi nešto
kasnije oprezno stavio ruku na mamino rame. Mama se svako malo svojim
tijelom naslanjala na njega i uopće nisam dvojio kako oboje jedva čekaju
da se pojebu. I teta, stara lisica, jasno je vidjela i osjetila što
mama i Željko žele. Predložila je da ona i ja odemo do trgovačkog centra
kako bi kupili namirnice za sutra. Nisam imao ništa protiv.

Mama
je sad koristila gotovo svaki vikend da dođe kod tete. Izlika sam joj
bio ja. Tatu je uvjerila da posjećuje mene donoseći mi razne namirnice
sa sela. Tata se tomu nije protivio. Štoviše bilo mu je drago jer je sad
vikende mogao provoditi s društvom u lovačkom domu ili u lokalnoj
birtiji bez bojazni da mu mama prigovara što ga nema kući do jutarnjih
sati. S druge strane na ruku joj je išla i činjenica da je tetak vikende
uglavnom provodio na svom imanju, tj u svom voćnjaku. Tetku nije baš
bilo jasno zašto Željko, koji je u početku rado s njim odlazio u
voćnjak, sada to izbjegava pravdajući se kako je umoran.

Pitao
sam se hoće li tata išta posumnjati uzimajući u obzir činjenicu da mama
sad redovito posjećuje frizerku, boji kosu češće nego prije i drži do
frizure, a osim toga šminka se što jest i prije činila ali ne u tolikoj
mjeri. Pomnije je njegovala obrve a stavljala je i umjetne nokte.
Dolaskom u grad, ili točnije kod Željka, mijenjala bi svoj izgled
drastično. Šminkala se, usudim se reći, pomalo napadno i stavljala
maskaru na oči. Osim toga odijevala je vrlo kratke suknje i definitvno
je ostavljala dojam napaljene kurve i nije mi bilo teško zaključiti da
uživa u tome. Željko ju je želio u takvom izdanju a njoj to uopće nije
padalo teško, naprotiv.

Bilo
mi je nevjerojatno to u kolikoj mjeri su doslovce bili gladni jedno
drugoga. Koristili su tetinu sobu i jedva čekali da uđu unutra. Jebali
su se do iznemoglosti čemu je svjedočilo glasno stenjanje pa čak i
vriskovi koje nisu mogla prikriti ni zatvorena vrata. Nisam izdržao a
da Željka ne pitam za analni seks koji je upražnjavao s mojom mamom.
Nije želio ništa reći ali kada sam mu rekao da sam vidio slike u
mobitelu, i zamolio ga da to ne spominje mami, popustio je. Priznao mi
je kako je redovito jebe u guzu i uživa u tome. Nikada do moje mame ni
jednu ženu nije jebao u šupak. Čitava ta bizarna situacija me
istovremeno uzbuđivala ali pomalo i brinula. Ja sam i dalje redovito
jebao tetu ali problem je bio u tome da sve češće umjesto tete zamišljam
kako jebem vlastitu mamu. Trudio sam se odagnati te i takve misli iz
glave ali uzalud.

Kako tetak nije baš svaki
vikend provodio na svom imanju, a osim toga postojala je izgledna
opasnost da se iznenada pojavi doma, mama i Željko su sve češće
koristili stan Željkovog rođaka. Znao sam za taj stan jer Željko je neko
vrijeme tamo stanovao. Bio je to jednosobni stan ali prilično komforan i
funkcionalan koliko to može biti jednosobni stan. Željkov rođak Jozo,
kojeg sam svojevremeno imao prilike upoznati, radio je na građevini i
često je zbog posla bio odsutan. Osim toga radeći negdje u okolici Duge
Rese upoznao je neku djevojku kod koje je sad provodio dosta vremena pa
je njegov stan često bio na raspolaganju mami i Željku.

Ja
sam se, kako je vrijeme odmicalo, sve više i jače palio na mamu.
Ponekad bi se napravio blesav pa bi ih posjetio u stanu pod izgovorom
kako sam došao na jedno piće ili na kavu. Nije im to bila smetnja niti
su se tomu protivili. Oboje su mi bili neizmjerno zahvalni zbog toga što
sam odobravao njihov odnos i vezu. Osim toga nikada se nisam dugo
zadržao. Naravno, pravi razlog mojim posjetima je bila želja da vidim
mamu. Nadalje, nikada nisam došao nenajavljen. Uvijek bi ih prvo nazvao.
Uživao sam promatrati mamu u kratkim suknjicama a i mama se više nije
libila biti u mom prisustvu gotovo polugola. Nije bila rijetkost da je
zateknem odjevenu samo u gaćice i grudnjak ili bi na sebi imala neki
kratki i prozirni seksi kombine, odnosno spavaćicu, samostojeće
čarape… Lako se moglo vidjeti da ispod ne nosi grudnjak i bradavice
koje su izazovno stršale opasno su me rajcale. Osim toga njih dvoje se
više nisu previše suzdržavali bez obzira na moje prisustvo. Nije bila
rijetkost da je u mom prisustvu Željko poljubi u usta ili je primi za
sise.

Jednog poslijepodneva sam
s društvom popio nekoliko žešćih rakija i umjesto da odem kući, odnosno
kod tete i tetka, odlučio sam posjetiti mamu u spomenutom stanu. Znao
sam da Željko radi noćnu smjenu. Odlazio bi na posao već nešto prije 18
sati a dobro sam znao da će se mama spremiti i doći kod tete i tetka pod
izgovorom kako je dan provela u šetnji gradom i na kavi s
prijateljicama. Naravno, bio je to izgovor za tetka ali on za to ionako
nije previše mario niti ga je bilo briga. Ujutro bi mama i teta izašle.
Mama bi se vratila u stan gdje bi je već čekao napaljeni Željko a teta
bi vrijeme provela negdje u gradu ili kod nekog od svojih ljubavnika za
koje sam znao da postoje ali nikada je ništa o tome nisam pitao. Jedino
me malo zabrinulo kada je tetak jednom prilikom pitao kako to da Željko
toliko vremena provodi na poslu. Objasnio sam mu kako nedostaje ljudi
jer neki su na godišnjem a neki na bolovanju. Osim toga ima dosta
koncerata i sportskih priredbi koje treba osiguravati pa eto Željko želi
iskoristiti priliku i zaraditi nešto novca. Taj odgovor ga je
zadovoljio, barem mi se tako činilo.

Znajući da je Željko već
otišao nazvao sam mamu i rekao joj kako ću doći do nje. Razveselila se i
odmah rekla kako će se spremiti pa možemo otići negdje u grad. Iako sam
ja to zamišljao malo drugačije nisam imao neke alternative pa sam
pristao. Mama me dočekala u elegantnoj haljini zagasito zelene boje i
izgledala je jako dobro. Otišli smo u grad i odlučili pojesti pizzu.
Nakon toga nazvali smo tetu i objasnili joj gdje smo. Više smo to
učinili zbog tetka ali nam je teta rekla kako je tetak došao kući
poprilično pijan i kako već tvrdo spava. Mama je bila izuzetno dobro
raspoložena. Nije ju zamestalo čak ni to što ju je nazvao tata.
Porazgovarala je s njim a osmijeh joj nije silazio s lica. Objasnila mu
je kako je sa mnom u gradu pa sam i ja s njim razmijenio nekoliko
rečenica. Tata se vjerojatno želio uvjeriti da mama nije na putu prema
doma pa se sad bez brige mogao zabaviti s društvom u lokalnoj birtiji
ili kartati do jutra u lovačkom domu. Potom je nazvao i Željko no i
njemu je bilo drago što je mama sa mnom.

Rekoh da je mama bila
dobro raspoložena i s užitkom je ispijala čašicu za čašicom Chivasa.
Nešto prije ponoći krenuli smo prema stanu. Mama je odlučila noć
provesti u stanu obzirom da je tetak već zaspao i neće pitati za nju.
Ispijeno piće na mami je ostavilo traga i svo vrijeme se veselo
cerekala. Lagano je posrtla obzirom da je na nogama imala cipele s
visokim potpeticama. Iskoristio sam to i uhvatio je oko struka što ju je
nagnalo na još veći smijeh uz komentar da sam i ja primjetio da je
previše popila i kako joj je sad malo neugodno. Zagrljeni poput kakvog
para ušli smo u zgradu i liftom stigli do stana. Mama je otvorila vrata
sobe zamolivši me da joj prema dolje povučem patentni zatvarač na
haljini. Učinio sam to a ona je okrenuvši glavu prema meni i uz smiješak
na licu rekla neka odem u kuhinju i pristavim vodu za kavu. Kava će joj
goditi jer previše je popila i mora se malo razbistriti. Potom je ušla u
sobu ne mareći više za mene. Vrata sobe ostavila je širom otvorena. I
sad smo došli do onog dijela iz uvoda u priču. Gledao sam njeno
prekrasno dupe a dodatno su me napalile i samostojeće čarape koje je
imala na sebi.

Pristavio sam vodu za
kavu i dok sam otvarao vrata hladnjka tražeći nešto za piće čuo sam kako
se mama zaputila u kupaonicu. Relativno brzo završila je s tuširanjem i
opet se zaputila u sobu. Kroz nekoliko minuta došla je u kuhinju
odjevena u vrlo kratku jednostavnu haljinu. Izgledala je jebeno seksi a
moj kurac se nije spuštao još od onog pogleda na njenu naprćenu guzu i
samostojeće čarape. Stajala je uz štednjak i prelazila dlanovima ruku
preko lica govoreći da je uistinu pretjerala s pićem. Gutao sam je očima
i napokon odlučio nešto konkretnije poduzeti. Rekoh joj kako je
prilično kasno i sad mi se ne ide do tete te bih rado prespavao ovdje u
stanu. Mama je još držala dlanove ruku na licu i sad ih je spustila do
usana. Pogledala me i rekla kako uopće nema problema. Ustao sam i prišao
joj skroz blizu. Sljedeće što sam rekao bilo je kako nemam namjeru
spavati na onoj fotelji na razvlačenje na kojoj je svojevremeno, dok je
tu stanovao, spavao Željko.
-Nego gdje?- Pitala je mama smješeći se.
Uhvatio sam je rukama oko struka i privukao je k sebi.
-U krevetu… S tobom u krevetu.-rekoh joj
-Pa dobro. Ako tako želiš nema problema.-
Sad
tek kao da je postala svjesna mojeg zagrljaja pa je stavila dlanove
ruku na moja prsa. Nije se baš opirala ali kao da mi je željela dati na
znanje da sam je previše prisno zagrlio.

Umjesto da se odmaknem ja
sam je još čvršće privukao k sebi. Vrhovima usana prelazio sam joj po
vratu govoreći kako mislim da bi bilo krajnje vrijeme da mi se oduži za
sve ono što sam ja učinio za nju i Željka. Ukočila se i ostala bez
riječi. Napokon se glavom malo odmaknula od mene i tiho izustila:-Kako
to misliš?-
Umjesto da bilo što odgovorim poljubio sam je u usta i
zavukao joj ruku ispod kratke haljine. U trenu sam napipao obrijanu
pičku a ona je brže bolje stisnula noge. Iako mi je u nekoliko sekundi
uzvratila poljubac naglo se odmaknula i ozbiljna lica rekla kako ovo
nije u redu i kako bi najbolje bilo da popijemo kavu.
-Ma pusti sad
kavu.- Rekoh joj i čvrsto je držeći oko struka krenuo sam je doslovce
vući prema sobi. Ušli smo u sobu i zatvorio sam vrata. Krenuo sam se
svlačiti i mislim da sam se svukao u nekoliko sekundi. Mama je totalno
zbunjena buljila u moj dignuti kurac. Sjeo sam u fotelju istovremeno
držeći mamu za ruku i povlačeći je prema sebi. Posrnula je na trenutak i
to je bilo dovoljno da joj ruke stavim na ramena i spustim je na
koljena. Rukom sam joj glavu nastojao približiti svom dignutom kurcu.


Nemoj molim te! Nemoj biti lud. Molim te!- zavapila je i sad mi je
djelovala još jebozovnije. Tek nekoliko centimetara od mog kurca dignula
je glavu i gledala me u oči iz kojih se moglo isčitati pitanje-Zar
uistinu želiš da ti popušim kurac?-
-Moram ti reći da sam vidio one slikice u mobitelu.- rekoh joj.
Na
te moje riječi oči su joj se još više raširile. Ali sad je svaki otpor
nestao. Lagano sam joj rukom gurnuo glavu do mog kurca i trenutak
kasnije osjetio sam kako se mamine usne obavijaju oko glavića moje
batine. Ruke sam joj držao na glavi određujući joj ritam kojim je pušila
moju nabreklu kitu. Znao sam da sam previše napaljen i da neću dugo
izdržati ali nisam želio eksplodirati odmah i želio sam što više uživati
u ovom trenutku. No moja nabrekla jaja puna sperme nisu dugo
izdržala… I mama je osjetila da sam na vrhuncu i možda tek dijelić
sekunde prije nego je iz kurca krenula sva sila sperme podigla je
glavu… Gusti mlaz ljeplive sperme pljusnuo joj je ravno u lice.
Zatvorila je oči i zabacila glavu unazad a uslijedio je novi mlaz koji
ju je zašpricao točno po usnama. Zatvorenih očiju i glave zabačene
unazad čekala je da istresem sav sadržaj. Okupana mojom spermom bez
ijedne riječi je ustala i otišla do kupaonice.

Ukratko, ostatak noći
činio sam joj sve one stvari koje joj je činio i Željko, čak mi je bez
većeg negodovanja dozvolila da je pojebem u guzu. pavao sam vrlo kratko i
ustao se ujutro nešto prije šest sati. Oboje smo bili iscrpljeni i ne
baš naspavani. Gledao sam golu mamu koja je orošena znojem i mojom
spermom ležala isturivši svoje lijepo dupe prema meni. Odjenuo sam se i
otišao prije nego se Željko vrati s posla. Iduća dva tjedna mama nije
dolazila. Ja sam ispunio svoje želje i maštanja ali nisam se zbog toga
osjećao sretnim. Sad kada je sve bilo gotovo imao sam neki jebeni
osjećaj krivnje i stalno sam se pitao jesam li napravio glupost i bi li
bilo bolje da sam se suzdržao. Već sam ionako debelo bio zapleten u ovu
bizarnu mrežu a sad nakon vruće noći provedene s mamom zaglibio sam do
kraja. Mislio sam da ne može biti gore i da je to bio vrhunac ali
prevario sam se.

Nakon
dva tjedna mama je opet počela dolaziti. Za divno čudo spram mene
ponašala se normalno. Onu noć nismo spominjali, niti ja a ni ona. I ta
neka vrsta tjeskobe koja me danima prožimala sada je skroz nestala. Opet
sam se počeo baviti grešnim mislima vezanim uz mamu ali ništa više od
nje nisam tražio. Mislio sam da smo svi zajedno već ionako opasno
balansirali na rubu provalije i učiniti korak više koji bi mogao značiti
katastrofu nisam želio učiniti. A onda je uslijedilo novo iznenađenje
za mene.
Jednog dana Željko me pozvao na piće. Djelovao je pomalo
nervozno i osjećao sam da mi nešto želi reći. U prvi mah pomislio sam da
mu se možda mama izbrbljala te mu ispričala kako mi je i na koji način
morala zahvaliti pa se zbog toga nisam osjećao nimalo ugodno. No Željko
mi je rekao nešto sasvim drugo. Napušta grad i seli se. Iznenađeno sam
ga gledao ništa ne shvačajući. Pitao sam ga kamo ide i znači li to da će
dati otkaz na poslu. Usiljeno se nasmiješio prije nego je rekao kako
neće dati otkaz samo mijenja grad a ostaje raditi isti posao u istoj
firmi.

Kada je rekao da će
raditi u malom gradiću nedaleko od mog sela zazvonilo mi je zvono na
uzbunu. Sada mi je bilo jasno da on želi biti što bliže mojoj mami.
Odmah sam shvatio kako je to previše rizično ali prije nego sam mu to
glasno rekao on me preduhitrio rekavši kako će stanovati u kući mojih
roditelja. Mislio sam da ću se srušiti sa stolca na kojem sam sjedio.
Pitao sam ga je li svjestan što čini? I ovako je sve to otišlo predaleko
a sad kada se nastani u mojoj kući bit će to ravno potezanju vraga za
rep što u konačnici neće, i ne može, izaći na dobro. No njegova odluka
bila je definitivna i konačna, osim toga razgovarao je s mamom i ona se
složila s tom njegovom idejom ako je to uopće bila njegova ideja a ne
mamina.

Idućih nekoliko dana
pokušavao sam Željka odgovoriti od njegova nauma ali bezuspješno. Jednog
dana jednostavno je pokupio svoje krpice i otputovao. Sada su stvari i
događaji uistinu otišli predaleko. Nešto za što sam mislio da je tek
prolazna avantura koja će na kraju završiti na način da se Željko
zasititi mame a ona shvatiti da je to bio jedan vatreni izlet izvan
braka i da je najpametnije vratiti se normalnom životu sada je poprimalo
sasvim druge konotacije. Pretpostavljao sam da će, ma koliko god mama i
Željko biti oprezni, ljudi u našem malom mjestu početi s ogovaranjem.
Razmišljajući što mi je za činiti i kako spasiti ono što se spasiti može
došao sam na ideju da se i ja vratim kući. Mislio sam ako u kući budemo
boravili zajedno, moj kolega i ja, to će u svakom slučaju spriječiti
sumnje susjeda i sumještana. Stoga sam pokušao razgovarati s
rukovodiocima u mojoj zaštitarskoj firmi i ishoditi premještaj u gradić
gdje je sada radio Željko. Problem je bio u tome što tamo trenutno nije
bilo potrebe za više zaštitara. Rekoše mi da se strpim nekoliko mjeseci
jer jedan od kolega najavio je odlazak u mirovinu pa onda možda dođem na
njegovo mjesto.

Prošla su puna tri
mjeseca kada sam dobio obavijest da je moja zaštitarska tvrtka sklopila
ugovor s trgovačkim centrom koji se otvorio nedaleko od mog mjesta te su
mi ponudili mogućnost da radim tamo. Trebalo je čekati još nekoliko
tjedana i jedva sam čekao da spakiram stvari i vratim se doma. I onda,
desetak dana prije mog povratka kući, uslijedio je novi šok. U subotnje
jutro teta, tetak i ja sjedili smo u kuhinji i ispijali jutarnju kavu.
Došao sam iz noćne smjene i planirao nakon kave otići pod tuš pa na
spavanje. Začuli smo auto koji se zasustavio ispred kuće. Teta je
pogledala kroz prozor i baš u trenutku dok sam prinosio šalicu ustima
teta je kazala:- Opa! Stigli su ti mama i tata.-
Gledala je prema
meni i smiješila se. Razmišljao sam zbog čega su njih dvoje doputovali u
rano jutro i to nenajavljeno. Nije mi se to sviđalo i slutio sam da to
nije dobar znak. Koliko sam bio u pravu pokazalo se nekoliko minuta
kasnije.

Tetak ih je dočekao na vratima i uveo u kuhinju.
Mama ali i tata bili su očito dobro raspoloženi i oboje su se smiješili.
I teta je ustala pozdravivši se s mojim roditeljima. Ponudila im je da
sjednu upitavši ih što je razlog njihovoj nenajavljenoj posjeti. Mama i
tata su se na taj njen upit pogledali i opet se nasmiješili jedno
drugom. Potom je otac pogledao u mene. Nekoliko sekundi je šutio prije
nego je rekao kako nam imaju priopćiti vrlo važnu vijest. Čekao sam ne
sluteći ništa dobro bez obzira na činjenicu da se tata smiješio od uha
do uha. Prije nego je nastavio opet je pogledao mamu pa redom, tetu,
tetka i na kraju mene.
-Paaa… Mama je trudna.-
Trebalo mi je
nekoliko sekundi da to što je upravo izgovorio sjedne na svoje mjesto.
Da me je tada netko šakom udario posred lica bio bi zasigurno manje
zapanjen. Doslovce mi se zamaglilo pred očima i imao sam dojam da se
stolica ispod mene zaljuljala. Prije nego mi se izmaglica povukla ispred
očiju začuo sam tetu kako glasno vrišti ili mi se samo činilo da
vrišti:-Ma zar stvarno!!! Šalite se?!- Pogledavala je čas u mamu a čas u
tatu. Mama se smiješila i umjesto odgovora spustila je pogled poput
nekakve šiparice.

-Čestitam!- glasno je
zborila teta grleći mamu. Pružila je ruku tati i njemu čestitala. I
tetak je ustao. Stao je između mame i tate i tapšajući ih rukama po
leđima nekoliko puta izgovorio kako im i on čestita. Ja sam sebe nisam
mogao vidjeti ali zasigurno sam bio blijed poput zida, jer svi su
pogledali prema meni i uozbiljili se a tetak me pitao zar mi nije dobro?
Tata je stavio ruku na moje rame:
-Tebi kao da nije drago što ćeš dobiti sestricu ili možda brata, ha?- pitao me i opet su mu se usta razvukla u osmijeh.
Čuo
sam samog sebe kako mucam i govorim da mi jest drago samo sam iznenađen
i zbunjen. Tata i tetak glasno su se nasmijali a nastavili su se još
jače smijati na tetkovu opasku koja je uslijedila.
Prignuo se tati i rekao:-Zasigurno se mali pita kako se to dogodilo?- Kada je rekao “mali” mislio je naravno na mene.
A da je samo znao da ja jako dobro znam kako se to dogodilo prisjeo bi im smijeh.
Tetak je potom odjurio u smoćnicu po bocu rakije jer ovo je bio trenutak kojeg je trebalo zaliti.

A razlog zašto su baš te
subote došli do tete nije bio samo taj kako bi nam priopćili sretnu
vijest. Imali su namjeru obići grad i trgovine jer tata je već prionuo
uređenju djećje sobe koju je trebalo i namjestiti. Tu sretnim vijestima
nije bio kraj. U malom gradu, koji sam već spominjao a nalazi se blizu
našeg sela, moji roditelji naumili su kupiti kuću s lokalom. U toj kući
tata će urediti dječju sobu a osim toga mama će biti blizu svoje
liječnice koja joj vodi trudnoću. U vođenju lokala aktivno će mami
pomagati tatin bratić koji tamo već ima svoj kafić.
-Osim toga tu je i
Željko koji je voljan pomoći u radu kafića.- Rekao je tata a pojma nije
imao u čemu mu je sve Željko bio spreman pomoći i u čemu mu je sve već
uvelike pomogao. Još kada je teta rekla kako će sad i ona češće boraviti
dolje i pomagati mami u trudnoći a i kasnije kada se beba rodi, znao
sam da će se ovaj bizarni cirkus nastaviti i zbog toga sam osjetio
mučninu u želucu.
-Osim toga sada ćeš kuću na selu imati samo za sebe.- Rekao mi je tata tapšajući me po leđima.
Što mi je preostalo nego šutjeti ko zaliven i nadati se da tata, ali i tetak, nikada neće saznati pravu istinu

Poledaj i ...
Mala Slatka Jebulja Izjebana Jezikom i Prstima

Mala slatka jebulja nije stigla ni izgovoriti “Šta radite ovdje?” kad se u velikom toaletu Read more

Dobro Došao u Klub

Nisam bila iznenađena, a ni preterano oduševljena kada me je Ognjen pozvao da idem sa Read more

Dešavanja u Butiku

Imao sam 23 godine. Vec uveliko sam razmisljao o napustanju fakulteta, a bio sam zaposlen Read more

20 Godišnjica Mature

Zovem se Mario imam 36 godina, rastavljen imam sina od 6 godina. Iako smo se Read more

Vrhunska Strast

Lagana, neobavezna prepiska je trajala danima. Najpre smo razmenjivali poruku-dve dnevno. Pa nastavili malo češće. Read more

(Visited 128 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
Post Author: Milichica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.