jebanje profesorice sa faksa

Profesorica sa Fakulteta

Erotske price

1.

Bio je to kraj mojeg školovanja na fakultetu i ostao mi je još jedan predmet. Samo još taj jedan predmet koji nikako nisam mogao proći. Pismeni bih napisao za izvrstan, ali na usmenom bi me uvijek profesorica srušila. Očito me mrzila iz nekog razloga i nisam znao što više učiniti. Bio je to zadnji rok na koji sam mogao izaći prije odgovaranja pred komisijom gdje nitko do sad još nije prošao.

 

Znao sam da mi je to zadnja šansa da položim ispit i da uspješno završim fakultet. Bio sam spreman sve napraviti da se i tog riješim. Već sam si našao i posao i sve je bilo dogovoreno, trebao sam samo donijeti diplomu do 8. mjeseca ili će zaposliti nekog drugog. A radilo se o nekoj uspješnoj tvrtci izvan Hrvatske koji si ne mogu dozvoliti gubitke.

Naučio sam cijelu kniigu od korica do korica, čak sam znao i izdacača, godini izdavanja, pisca, ma sve sam znao o knjizi, ono što opisuje ali i ono što obuhvaća. Čak i sporedne ljude koji su radili na knjizi a nisu spomenuti u njoj. Bio sam potpuno spreman.

 

Došlo je vrijeme usmenog ispita. Otišao sam na fakultet i ostao odgovarati među zadnjima, bez obzira što sam se pokušavao javiti prije ona me jednostavno nije htjela ispitati. Ostavljala me za kraj. Čekao sam dobrih dva sata da me ispita i onda sam napokon došao na red. Ostali smo samo nas dvoje u kabinetu.

 

Započela je: “Dobar dan kolega, opet se srećemo”. Odgovorio sam joj: “Dobar dan profesorice. Da, opet se srećemo, nadam se ovaj put uspješno”. “Pa kolega vidjet ćemo” – odgovorila je te me počela ispitivati. Što god me pitala znao sam, čak sam i nju uspio nešto naučiti pošto sam svoje znanje proširio internetom. Koliko je bila zadovoljna toliko je bila i bjesna jer me htjela srušiti.

 

Zaustavila me: “Kolega stanite. ”
“Nešto sam krivo rekao? ” – upitao sam ju začuđeno
“Ništa takvo kolega, ali moram vam odmah reći, nečete proči. ”

“Ali zašto? Pa sve znam i sve što ste me pitali znao sam. ”
“Kolega vrlo je jednostavno objašnjenje. ”
“Da, a koje to profesorice? ”
“Želim nešto drugo od vas. ”

“.. . ” – nisam imao što za dodati pa sam pričekao na objašnjenje
“Vi ste vrlo zgodan mladić, lijepo ste građeni, pametni, ali uz to ste i sami. Ja sam žena u godinama, nemam muža i fali mi muško društvo. Ako želite proći, morat ćete nešto učiniti za mene. ”

U tom trenutku sam već bio siguran što želi. Samo sam stajao tamo zbunjen, ne znajući njezin sljedeći potez. Ustala se, prišla mi i uhvatila me za kurac: “Ajde kolega, sigurna sam da ste o tome maštali samo što to sada ne želite priznati. ”

Znao sam da je u pravu, stvarno mi je to bilo na popisu želja. Spavati s jednom od profesorica, ne znam zašto, ali to mi je bio neki fetiš. Sve se dogodilo tako brzo, ali u tom trenutku sam odlučio i to sam i napravio. Uhvatio sam ju za guzu i privukao sebi bliže te joj šapnuo na uho: “U pravu ste profesorice, maštao sam već duže vrijeme o vama i zamišljao sam kako bi bilo lijepo jebati ovu guzu. ”

“Pa kolega danas ćete to i doznati” – odgovorila mi je sa smješkom te mi otkopčala hlače i izvadila kurac van. Počela ga je drkati, a zatim rekla: “Jako lijep komad kolega”. Nakon čega ne kleknula dolje i počela ga pušiti. Vidjelo se da zna šta radi, ali se bome vidjelo i da joj fali kurac jer je uživala u njemu. profesorica mu sisa kurac

Lizala je glavić, zatim je prešla na tijelo i cijelog ga je lizala i pušila. Neću lagati, uživao sam u njenom jeziku. Osjetila je to i dok ga je lizala gledala ms u oći da vidi kako i uživam. To ju je palio jerje znala da radi dobar posao Nakon toga je zastala, rekla: “Ako ti se to svidjeo, onda će te ovo izluditi”. Te ga potom namjestila između usana i počela fa duboko gutati. Imala me pravo, izluđivalo me to od tolikog užitka.

Stvarno je znala što radi i što paše muškarcu. Dunoko ga je pušila i moeao sam ju uhvatiti za glavu i pratiti ju rukama. Bilo je toliki užitak da nisam više mogao izdržati i samo sam odjednom počeo svršavati u njena usta. Nije we bhnila, nastavila ga je pušiti dok nisam skroz svršio, a zatim je sve počistila od moje sperme i oblizala se sa užitkom.

“Dugo nisam osjetila ovaj fini okus sperme. ”
“Ako vam se svidjelo ima toga još bez brige. ” – Odgovorio sam joj te joj potom skinuo suknju, i vidio njene gaćice. Nosila je lijepe crne čipkaste gaćice i to mi se jako svidjelo. Polegnuo sam ju na stol te joj svukao j gaćice. Vidio sam njenu pičkicu. Bila je potpuno glatka, kao da je znala da će se ovo dogoditi, možda i nije znala, ali se nadala pa se spremila.

Za profesoricu u četrdesetima pičkica joj izgleda kao da ima dvadeset. Već je bila vlažna od pušenja mog kurca pa su lijepo sokovi istjecali iz nje. Nisam više mogao odoljeti pa sam kleknuo dolje i počeo joj lizati pičkicu. Bila je jako sočna. Lizao aam joj vanjske usnice, zatim i unutarnje a zatim i ulazio jezikom u nju. Stenjala je od užitka , a još nije osjetila ni ono najbolje.

Zatim sam polizao dva prsta i počeo joj ih gurati u pičkicu. Osjetio sam da je uska i bio iznenađen, prije nego sam joj počeo napokon lizati i klitoris prstenjačio sam ju i gledao sam kako uživa. Zatim sam napokon počeo lizati i njezin klitoris i slušati kako sfenje od užitja. Pohvalila me kako sam dobar a zatim mi uhvatila glavu i kroz stenjanje se proderala da će svršiti. Nastavio sam ju tako prstenjačiti i lizati joj klitoris dok se stvarno nije počela tresti od užitka i grčiti od orgazma. Zadržala mi je glavu i osjetio sam novi miris i sokove dok je svršavala.

“Ovo je bilo odlično kolega” – Kroz uzdisajs mi rekla.
“Drago mi je da vam se svidjelo profesorice. Da li je to sada prolaz? ”
“Kolega ovo je za 5, a ne za prolaz”
“Drago mi je da je tako. ”
Dao sam joj indeks i upisala mi je 10-ku.

 

2.

Nakon što mi je upisala 10 u indeks rekao sam joj: “Ali profesorice, to nije bilo sve od mene”. Nakon čega sam joj pokazao na svoj kurac koji je bio ponovno tvrd. Njezin pogled u očima sve je rekao. Otvorila je oči širom od radosti, a zatim ga je i poljubila. Skinila je košulju, a zatim i grudnjak te stavila moj kueac između svojih grudi. Grudi su joj bile lijepa trojka.

Trljala je kurac između svojih grudi i liznula svaki put vrh kad bi došao bliže njenim ustima. Zatim se ustala i legla na stol. Raširila je noge i gledala me onako jedva čekajući da ju izjebem. Stao sam ispred nje i namjestio kurac na njenu pičkicu. Počeo sam ga trljati o nju i onako ju još malo izazivati da ga bude što željnija. Napokon sam odlučio stavit ga unutra. Ušao je lagano unutra i zastenjala je od užitka. Osjetio sam da je stvarno uska kao netko tko ima 20.

“Profesorice, imate jako usku pičkicu. Vrlo pohvalno. ”

“Pa hvala vam kolega. Drago mi je da vam se sviđa. ”

jebanje profesorice sa faksaPočeo sam ju polako jebati, htio sam osjetiti njezjnu usku pičkicu cijelom dužinom svog kurca. Gledao sam kako moj kurac ulazi i izlazi iz njene uske pice, a zatim i nju kako uživa. Dok sam ju tako polako jebao prkmatrao sam i njezino tijelo. Nije bila top model, imala je celulita, imala je i sala, ali to ništa nije važno jer je i dalje preljepa. Pohvalio sam ju, i rekao joj da ništa ne brine i da izgleda odlično. Mislim da je čak i pustila suzu od sreće budući da je to čula od zgodnog mladića poput mene.

Zna da sam imao puno preljepih mladih cura jer me viđala ispred fakulteta, ali vidjela me i u dvorani dok smo imali tjelesni na prvoj godini. Priznala mi je da je maštala o sexu samnom već od tog prvog dana kad me vidjela i napokon se i njezina mašta ostvarila. Od tog dana je pošlo već pet godina i od tada nije imala nikog i ni sa kime se nije jebala jer je htjela mene.

Malo sam ubrzao tempo i gledao kako uživa u sexu samnom. Promatrala je moje tijelo i kao klinka slinila zamnom čak i dok ju jebem. Nagnuo sam se prema njoj a ona je obavila svoje noge oko mog tijela a rukama me počela pipati po leđima. Zatim, iznenada, i poljubila. Nisam se zgrozio, samo sam se prepustio poljupcu koji je trajao dok sam ju tako jebao. Šapnula mi je na uho: “Voljela bih biti gore”. “Čvrsto me stisni. ” – rekao sam joj a zatim i ja nju uhvatio oko leđa te ju podigao s kreveta. Legao sam na stol i pustio nju da bude gore i da me jaše. Pustio ju da bude glavna.

Vidjelo se da voli jahati pa sam ju pustio. Sama se nabijala na koj kurac i cijedila me svojom uskom pičkicom. Gledao sam kako joj grudi poskakuju i mogu vam priznati da je bio lijep prizor.
“Vidim, sviđaju ti se moje grudi” – rekla je te ih počela mijesiti i stiskati – “Ovo će ti se još više svidjeti onda. ” – nastavila je. Ustala se i okrenula leđima te me počela jahati tako da mi ne okrenuta leđima.

Njena guza je bila u prvom planu i za nekog u četrdesetima super je izgledala.
“Bili ste u pravu. Ovo mi se sviđa još više, ali bilo bi bolje da smo u drugačijoj pozi. ”
“Sljedeća je onda doggy style kolega” – odgovorila je te se nastavila nabijati na moj kurac. Uživao sam, a po njenom stenjanu znao sam da i ona uživa.

Ustala se s mene, okrenula i pogledala moj sočni kurac. Pogledala je mene i nasmiješila mi se. Zatim je bez oklijevanja opet prišla i počela mi pušiti kurac. Htjela ga je malo očistiti od naših sokova prije nastavka. Nakon toga se ustala, zavodljivo odšetala malo dalje i nagunula se preko stola. “Hajde pastuše moj, čekam te baš kako si htio. ”

Nisam čekao ni tren, odmah sam ustao i stao iza nje. Stavio sam ga opet u njenu pičkicu i počeo ju jebati. Ovog puta sam ju počeo jebati brže odmah i malo jače. Nije se bunila, čak štoviše, vrištala je govoreći: “Nemoj stati”.

Jebao sam ju tako gledajući kako joj se guza zatrese svaki put kad uđem u nju. Volio sam ju jebati i njezina pičkica bila je kao ni jedna do sada. Napokon više nisam mogao izdržati. “Svršit ću” – rekao sam joj

“Svršite u mene kolega” – odgovorila je. Bez daljnjeg razmišljanja ubrzao sam i pokušao izdržati što duže mogu tako, ali ubrzo više nisam mogao i počeo sam svršavati u nju. Ostao sam tako dok nisam osjetio da je vrijeme da ga izvučem. Čim sam ga izvukao ona se okrenula i očistila jezikom svu spermu s mog kurca.

Sve je progutala, a zatim se ustala, uhvatila me za obraz, nasmiješila mi se i poljubila me. Odmaknula se malo od mene i zahvalila na svemu. Bilo joj je žao što se više nećemo vidjeti.

Dok sam se oblačio malo sam razmislio o svemu, a zatim joj rekao da ne mora tako završiti. Predložio sam joj da ostanemo u dobrim odnosima te joj dao svoj broj. Nakon toga sam izašao iz njenog kanineta i otišao kući.

(Visited 1.884 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Profesorica sa Fakulteta

  1. Povratni ping: Daca | SeksPriče

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.