6 juna, 2023
Želiš li ga dublje, kurvo

Moj kurac bio je spreman za akciju i odlučno sam ga zavukao u njen vulkan. Svakim pokretom kojim sam ud zarivao u nju bio sam sve bliže zadovoljstvu koje bi mi pričinilo da sam pretukao tog njenog majmuna. A kada me pogled na njeno napaljeno, i potpuno mi prepušteno tijelo, odvratio od misli o osveti i ostalog takvog sranja, prava je ševa mogla početi. Isukao sam kurac iz njene pičke i grubo ga nabio u njen znojan anus. Duboko je udahnula, pa ispustila dug jauk nalik cviljenju mladog vuka. To mi se svidjelo, pa sam potpuno izvukao ud iz njenog čmara, koji je ostao zjapiti rastvoren i vlažan, a zatim sam ponovo razvalio taj božanski šupak novim silovitim udarom kurca.

Želiš li ga dublje, kurvoLjudi smo. Teško je uvijek biti mudar i pravedan, zbrajati i oduzimati činjenice, shvaćati i opraštati. Ukratko, često kurac nadjača razum.

Bilo je to ovako: imao sam djevojku, Tatjanu, koja je bog bila bogova: velike, ali čvrste grudi, savršena guza vrlo zamjetnih dimenzija, i duge, duge noge. Stvarno duge noge. Međutim, kako sam većinu naše veze proveo ili napeta kurca umočena u njezino vrelo strasti, ili pak u vrelo strasti neke druge moćne pičke, vrlo sam brzo popušio, i ona se skrasila uz nekog Intelektualca. Pa što, jebi ga, dešava se.

Ali ne. Iako vjernost nije moja jača strana, kada sam saznao da je noć prije našeg prekida provela u Intelektualčevom krevetu, popizdio sam. Dobro, varao sam i ja nju, ali ja sam ipak muško – to nam je, manje-više u krvi. Ali miran prekid poremetila je činjenica da je i ona, istina samo jednom, stenjala za drugog, dok smo, doduše još samo tehnički, još bili zajedno. I popizdio sam. Jebi ga, ipak sam muško i to nam je u krvi. Da neopravdano popizdimo.

Da bih se nekome osvetio, moram poznavati njegovu slabu točku. Da bih se osvetio Tatjani, morao sam, dakle, znati njenu slabu točku. A njezina je slaba točka oduvijek, znao sam to i predobro, bila – pička. Kuja je pohotnica! Kud bolje!?
I kada me, tipično ženski, pozvala da popijemo kavu i sve izgladimo, došao sam vedro k njoj ali s jasnim planom.
Skuhala je kavu i započela blebetati o tome kako “ipak moramo ostati prijatelji i poštivati jedno drugo” i sve u tom stilu. Gluposti. Zašto bih bio u njenom društvu ako neću dobiti pičke? Ha!
I, dok je ona pričala, mirno sam joj se primakao i odlučno dotakao njenu točku za isključivanje razuma – pičku. Prije no što je shvatila što činim, moj je se dlan zavukao pod njenu minicu i zastao na glatkoj svili gaćica.

“Nemoj!” podigla je glas iznenađeno.
Napipao sam preko gaćica rascijep među njenim preponama i prešao prstom preko njega. Zadrhtala je i ponovila:
“Nemoj,” ali ostala je nepomična, ne izmičući se, a prve kapi soka požude ovlažile su joj, osjetio sam, gaćice. Smireno sam zavukao ruku pod njeno donje rublje i uronio prst u vlažnu rupicu. Usisala ga je u svoj mokar ponor i zastenjala.
“Neee… S nama je gotovo…” prošaptala je, meškoljeći se u fotelji.

“Jasno da jest” odgovorio sam u sebi. “Ali to me neće spriječiti da ti još jednom rasturim žednu pičku.”
Lagano sam pomicao prst u njenoj vrućoj pici, naslađujući se u svakom njenom uzdahu, u svakoj kapi sluzi koja je niz moju ruku klizila iz tog grotla strasti. Sve žešćim pokretima natjerao sam ju da se prepusti. Raširila je noge i zadigla minicu glasno stenjući. Gaćice su joj se potpuno ovlažile, a stidne dlačice se sljepile, dok je čitavo njeno tijelo okupao vruć znoj.

Kada sam procijenio da razum više ne stanuje u njenoj glavi, izvukao sam prst i lagano joj skinuo gaćice. Moj kurac bio je spreman za akciju i odlučno sam ga zavukao u njen vulkan. Svakim pokretom kojim sam ud zarivao u nju bio sam sve bliže zadovoljstvu koje bi mi pričinilo da sam pretukao tog njenog majmuna. A kada me pogled na njeno napaljeno, i potpuno mi prepušteno tijelo, odvratio od misli o osveti i ostalog takvog sranja, prava je ševa mogla početi. Isukao sam kurac iz njene pičke i grubo ga nabio u njen znojan anus. Duboko je udahnula, pa ispustila dug jauk nalik cviljenju mladog vuka.

To mi se svidjelo, pa sam potpuno izvukao ud iz njenog čmara, koji je ostao zjapiti rastvoren i vlažan, a zatim sam ponovo razvalio taj božanski šupak novim silovitim udarom kurca. Tresla se kao u groznici i cviljela kao ranjena zvijer. Uživao sam, osjećajući kako se njen čmar grči oko mog kurca, i s nesmiljenom žestinom istrgao ud iz te jame, pa ga još jače i dublje zatukao natrag. Dok se izvijala predamnom raspamaćeno stenjući, u meni se ponovo probudio osvetnički žar i želja da je potpuno posjedujem. Gurajući kurac koliko ga je god stalo u njenu guzicu, uhvatio sam je za kosu i upitao:
“Želiš li ga dublje, kurvo?”
“Mmmmmmda…” prostenjala je.

Nastavio sam trpati svoje ukrućeno meso u njene dubine dok se grčila od bolnog užitka. Kada sam osjetio da su moja jaja priljubljena uz njene guzove da dublje ne može, obuhvatio sam zubima njenu nabreklu bradavicu i prodrmao ud u njoj taman koliko je bilo potrebno da bi iz njega potekla lavina sperme. Tek sada, među nama je sve bilo izglađeno, zaključio sam i time još više gotovo neslućeno pojačao svoj užitak.

(Visited 1.663 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!