maj 24, 2024

Posle dvadeset godina

0
trojka u kolima

Prestadoše da se ljube, Mikica koji je drkao sve vreme se namestao tako da ga ona zgrabi za kurac i željno strpa usta, Izdajnički uzdah užitka na trenutak zaustavi njenog muža koji odmah poče da je nabija još žešće i silovitije. Ne pamti kad su seovako silovito jebali zadnji put Mikicino prisustvo i njegovo učešće su još više doveli suituaciju da je ona malte ne istog momenta kad je zgrabila njegov kurac svršila mal te ne istovremeno kad ga je stavila usta…

Više joj nije bilo neudobno više joj nije smetao tesan prostor, menjač i druge gluposti, kao i pre dvadeset godina potpuno se predala, kao pre dvadeset godina neće dozvoliti da propusti priliku i zastane na pola. Sad će iskoristiti to što ima četrdeset godina , Dvdeset godina više, oseti kako je Vanja počinje da je puni, ko udar biča baci je orgazam na Mikicu, koji kao da je bio sreman, stiskao joj je grudi ljubio bradavice koje su opet postale dostupne kad je on izvadio svoj kurac u trenutku kad je ona svršila nataknuta na kurac svog muža.

Bio je ko zapeta puška, čim je Vanja uz škripu zuba polu svestan izvadio iz mokre pice koju je upravo napunio, u nju je uleteo kumov dobro olizan i nabrekao kurac, tu na dvadeset santimetara od njega , njegov kum rastur a njegovu ženu i on ne samo da učestvije već i uživa…

Kao magijom , bili su vraćeni dvadeset godina unazad, Poče ponovo da proživljava tadašnje leto koje su proveli u menjanju partnera, kao i u zajedničkom jebanju svojih devojaka kasnije žena Kad je to prošlo , to leto tako je i to prestalo, otišli su u Bgd, na studije, probali još jedno dva puta ali to više nije išlo, pa su prekinuli. trojka u kolima

Za tih tri meseca probali su sve moguće varijante , trojka se najbolje primila , ovo na hipodromu u kolima to je bilo na samom početku, zato nije bilo kompletno, imali su skrupula U autu čija stakla su bila zamagljena. Mira poče da svršava kao što odavno nije, poskakivala je na kumu neko vreme a onda se pribi uz njega i u snažnom grču ujede ga za rame zajedno svršiše stiskajući se kao da žele da se utisnu jedno uz drugo.

Posle minut dva odvojiše se jedno od drugog , Vanja otvori prozore i dade im zapaljene cigarete, njegov žena je ležala i dalje na kumu ovaj put naslonjena leđima, plako je i dalje milovala kumov kurac dok je on mazio po tek smirenoj pičkici, po njima se videlo da to nije gotovo. Dvadeset godina nisu ni pričali o tome a sad se izjebaše kao da su samo to i želeli, doduše nije leko od istine.

Kum reče da je večeras tačno pre dvadeset godina bio taj događaj na hipodomu, Nije prošlo dugo i Mira predloži da odu i pogledaju to mesto, nazdraviviši mu, došli su kolima tačno na mesto, Kao da se ništanije promenilo, ćutke su pušili i sve dok Mira nije osetila muževljevu ruku na slabinama i bujicu požude koju je Mikica emitovao, ne može da kaže da njoj to nije palo napamet , li ovako spontano je ispalo bolje.

Taman je počela ponovo da se loži kad Vanja sebično, umeo je to ponekad reče gotovo i pokrenu auto Bila je nezadovoljna , ali gledala je da stvar preokrene a ne da se posvađa, čak i po cenu da prevari muža i da dođe specijalno da se jebe sa Mikicom, to joj je palo napamet, iako dvadeset godina nije pogledala drugog muškarca.

Vanja kao da joj je čitao misli predloži da se ponašaju ovaj vikend kao da su pre dvasdeset godina , potpuno isto , da rade iste stvari , svesni da imaju preko četrdeset godina i da im mozak nije isti. Sa oduševljenjem primiše ideju počeše da zezaju Vanju da se on toga setio jer je znao da Ema dolazi večeras i da mu je došlo da se pojebe sa njom

Vanja zaustavi ispred kafane i ako je njima bilo pre svega do seksa pristadoše da uđu na po jedno piće, prekinuše diskretno maženje i uđoše u kafanu, posle prvog pića dođe Miiri druga votka koju otpi tako što je insistirala da Mikica stavi so u šaku a onda je ona olizala njegovu šaku.

To je bio toliko jebozovno da se muškarcima diže kurac u momentu, zezali su se , čak i jednog prijatelja koji je seo na kratko da ih pozdravi gotovo oteraše ignoracijom. U trenutku Mira požele da ode do WC-a, Mikic ustade da je otprati, vratiše se relativno brzo, Vanja je imao utisak snažan, da se ovo dvoje tamo povatalo, kurac mu je bio napet do pucanja, nije mogao da poveruje da ga to toliko sve napalilo

U jenom trenutku Vanja primeti, da Mikica koji se preterano znojio briše lice crvenom čipkom, zaustavi ga da proveri nešto što mu je prošlo kroz glavu, da bile su to gaćice njegove žene, očigledno da ih je sad skinula započe priču na tu temu ali ga žena mazno odvoji od teme spomenuvši mu da ona , noćas ne spava kod kuće.

Bio je šokiran, pa koja je to igra, prva reče Mira , Ja sm te noći kad si me dopratio kući, bila besna na tebe jer sam znala dase ti nalaziš sa Emom , mimo mene i Mikice, i da se jebete solo, što onda nije u redu. Kad si ti otišao jasam se izvukla iz kuće, obučena samo u majicu, koja je bila razvučena do kolena, i sa namerom pošla kod Mikice. seks u hodniku sa ljubavnicom

To je stotinak metara od kuće, bez reči mi jue otvorio vrata, Počeli smo da se jebemo još u hodniku…. Davala sam sve od sebe kao da mi je prvi put, sa tim što to sad radi seksi ženao od 40 godina, nije mi Vanja pao napamet dok sam klečeći potpuno gola čučala ispred kumovog kurca trudeći se da dospem do svojih krajnika.

. Bez ograničenja sam mu lizala jajai i skakala na kurcu bukvalno do zore, dozvolila sam mu sa puno vere da me slika u najperverznijim pozama, znala sam bez reči da sam stekla ljubavnika za ubuduće, iako o tome nismo reči progovorili. Bukvalno smo se jebali do zore , B ilo jeto jedno od mnogih budćih razvaljivanja, Vanja je inače taj i buduće vikende proveo sa Emo .

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 4.3]
(Visited 2.135 times, 2 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!