30 novembra, 2022

Moja Prijateljica Sanja 2

liže joj klitoris

Zatim se vratila kraj mene. Počeo sam da je ljubim uvalivši joj jezik duboko u grlo na šta je ona uzvraćala spuštajući svoju ruku na mene i lagano me češkajući po stomaku i spuštajući se prema mom šorcu jer sam i ja imao šorc na sebi. Uvukla mi je ruku u šorc i zgrabila me za kurac a svo vreme je stenjala i uzdisala sve glasnije jer smo bili sami pa je i mogla tako.

Počela je da me stiska za kurac i da ga navlači povremeno mi mazeći i jaja. Kad sam ja video koliko voli kurac i ja sam svoju ruku sa sisa polako počeo spuštati prema njenim butinama koje su bile skroz otvorene, došao sam do šorca i lagano odigao gumu na njemu i zavukao ruku unutra prešavši preko stomačića kojeg je prekrivao i napipao sam početak pičke tj došao sam do klitorisa.

Iznad pičke sam osetio mali čupavi žbun a okolo sam osetio da je bila obrijana, što se meni jako svidelo. Kliću sam palcem malo pomazio i bez velikog čekanja zavukao joj prst u pičku. Vrisnula je. Počeo sam da joj jebem pičku sa prstom a ubacio sam joj još jedan prst u nju.

To ju je izludelo jer sam osetio sve jači stisak njene ruke na svom kurcu i polako je počelo da me boli. Vrtela je dupetom, a među nogama kao da joj je poplava bila. Samo je ponavljala, čaki razvali mi pičku, čaki razvali mi pičku. Ja sam je na te reči još sočnije ljubio.

Primetio sam da koliko se fina pravila kad smo pričali ponekad o seksu kao prijatelji da voli da koristi vruće reči i da nije tako fina u samom činu seksa što je mene samo još jače zagrijalo jer mi je kraj mene bila žena u koju sam jako zaljubljen… Počeo sam je ljubiti po licu, spuštajući se po vratu, malo sa jedne strane, malo sa druge, ljubeći je u uho, vrhom jezika i već uzavrelim dahom po vanjskom delu cuclajući jo ušnu resicu tj donji deo uha još uvek joj drkajući pičku prstima.

Nastavio sam je ljubiti po grudima uzimajući joj malo jednu bradavicu u usta malo drugu, cuclajući ih ustima, povremeno ih uhvatim između gornjih i donjih zuba i vrhom jezika prelazivši po njina gurkajući ih levo desno, napred nazad. Disala je sve dublje i teže. Ponavljala je, želim te među nogama, moja pizdurina te treba.

Rekao sam joj da ću je rado uslužiti. Premestio sam joj se među noge još ih više raširivši. Ali nisam joj prešao na pičku jer sam rešio da je još malo izluđujem, ako je to uopšte moguće jer se videlo da je željna kurca i dobre jebačine, a ja sam hteo da to duže traje jer je dobra predigra veoma važna. Ljubio sam je sa unutrašnje strane butina od kolena pa prema pički, kad bi došao blizu pičke samo bih je poljubio i malo liznuo.

Zatim bi se premestio usnama na drugu nogu i od kolena krenuo da je ljubim prema pički a istovremeno je lizajući od kolena prema pički. Zatim se malo odigla od kreveta i ja sam je pogledao, zgrabila me je za kosu i premestila mi glavu na samu pičku i rekla da me želi na pički i da više ne može da izdrži. Rekla je da obožava lizanje i da joj pojedem pičku koliko je uzbuđena bila. Držala me je za kosu i glavu mi sve više nabijala na pizdurinu kako ju je ona zvala u trenucima napaljenosti.

Krenuo sam da joj cuclam klitoris, sad je već počela glasno da uzdiše a skoro i da vrišti. Ponovio sam ono sa bradavicama kad sam joj nežno u ustima između zuba uhvatio klitoris i nežno ga vrhom jezika gurkao levo desno, dok sam istovremeno uvukao prvo jedan pa onda i drugi prst u njenu već sokovima natopljenu picu, to ju je toliko izludelo da je odigla guzove i tako mi nabijala pičku na lice i trljala je po mom licu. liže joj klitoris

Svidelo mi se to umivanje pičkinim sokovima po mom licu. toliko je vrtila guzovima, a ja sam pomislio da od one kao pristojne žene koja je tada imala 27 godina, a ja sam tada imao 32 godine se pretvorila u raspomamljenu jebačicu koja toliko uživa u kurcu.

Ljubio sam joj usmine cuclajući prvo jednu pa drugu, nežno i lagano ih hvatajući jezikom i natezavši kao žvaku. Ljubio sam joj, cuclao svaki seo njene pičke, nabijavši joj i jezik što sam dublje mogao u pičku, kruživši jezikom u njoj, jer sam je toliko voleo da bih je najradije pojeo celu. Lizao sam, usisavao u sebe svaku kap njenog soka kojega je bilo u izobilju, a ja sam uživao u svakoj kapi koju mi je dala jer toliko je sočnu pičku imala moja Sanja. Počela je svršavati i glasno se derati da sam mislio da će nas neko čuti jer je balkon bio otvoren.

Telo joj se grčilo i celo vreme je ponavljala, joj čaki što mi je lepo, da sam znala da si ovako dobar, da je samo moja pička znala bio bi ti prije među mojim nogama, a ako bog da od sada ćeš i biti, a sada te želim u sebi, želim da me jebeš i nemoj da prestaješ… I ja sam to želeo jako. Pridigao sam se, stavio kurac na ulaz u njenu pičku, izdigla je malo dupe i ispod njega stavila jastuk, povila je noge, snažno sam joj ga nabio.

Vrisnula je tako glasno da sam se uplašio pa sam pomislio da sam je možda povredio, rekla je nastavi samo treba mi to. Usporio sam i nisam hteo da je povredio i počeo sam polako da je nabijam… Ona je vrtela guzovima i glasno stenjala, aaaaahhhhhh je bilo ono što sam najviše čuo a svaki njen uzdah me je sve više palio.

Zgabio sam je za sise, ječe stisnuo i počeo sve brže da je nabijam. Sad mi je već vikala, idi duble, dublje mi ga nabij, želim tvoju kurčinu što dublje u sebi ajde čaki aaaah aaaahhhhhhhhh, jebi me… Sve sam joj jače stiskao sise, a njene bradavice su već bile toliko očvrsnule… mmmmm… ne staj ni za živu glavuuuuu, joj što mi godiššššš jebaču moj, tada me je prvi put nazvala ljubavi moja….

Mmmmhhahhahhahahhhh…. Stenjala je moja sanjči sve češće, glasnije, dublje… Svidelo mi se to kad sam video njenu slobodu u seksu… Onda me je začudila malo svojom izjavom: želim kurac u sebi, rekla je dok sam je nabijao. Rekao sam joj pa sad ga imaš, kaže ona pa tako će i biti, ali ja ga želim u ustima… Nisi znao koliko sam perverzna u krevetu ali ćeš to i saznati i ako hoćeš biti moj to ćeš morati da trpiš…

Ja sam samo rekao da se slažem s njom, izvadio ga iz pičke i prineo joj njenim ustima… Pušila ga je kao one kurve iz pornića koje sam često gledao, lizala ga je a rukama mi nežno masirala jaja i duboko ga uzimala u usta, u isto ga vreme drkajući. Topla ženska ruka na njemu me je toliko napalila da sam mislio da ću da svršim.

Izvukao sam joj kurac iz ruku a ona me je pogledala kao dete jojem sam uzeo omiljenu igračku. rekao sam joj da ne brine ništa, da legne na stomak i da skupi noge Rekao sam joj da obožavam tu pozu, Došao sam iza nje, raširio joj guzove, i polagano joj ga ponovo stavljao u pičku, ubrzavši polako svoj ritam, držeći je za kukove i tako je privlačivši i nabijajući je na svoju kurčinu koja nije mala a nije baš nešto ni velika, oko 18 cm po mom merenju….

Mešala je guzovima pokušavajući da ga još više nabije u sebe Zatim mi je palo na pamet da nešto probam i tako ispitam koliko je ona ustvari perverzna

Stavio sam joj lagano prstu guzu tj u šupak dok sam joj kurcem zadovoljavao pizdu. Vrisnula je sa dugim aaaaaaaaahhhhh, u jebote, šta je toooo… Okrenula se i pogledala me i rekla, nisam mislila da ćeš to pokušati, to volim, sviđa mi se što me razumeš u seksu… Posle određenog vremena rekla mi je da se ustanem i sednem u fotelju koja je bila kraj kompjutera. Poslušao sam je. Došla je zamnom, opkoračila me, uzela moj kurac u ruku i smerila ga prema svojoj pički.

Daj mi kurca rekla je… Dugo nisam zadovoljena, a sad želim malo ja da kontrolišem situaciju reče ona… Polako je sela na njega, počela sve brže da se nabija, držao sam je za guzove. Ona me je obgrlila oko vrata i ljubila privukao sam je k sebi, želim da uživam u tebi i u njemu, nemoj mi to oduzimati, zastala je, dok je još bila nabijena na moj kurac koji je ceo bio u njoj.

Kao da joj je trebalo malo odmora. Zatim je počela polagano da meša kukovima, sedeći na njemu kao da se boji da ga više neće imati. Pogledala me je i upitala: hoćeš li biti uz mene uvek? Naravno odgovorio sam joj… Počela je sve brže da vrti guzom, a to sam ja iskoristio da joj opet stavim prst u šupak…. Odjedno zastade, telo poče da joj podrhtava i reče glasno, svršavam jebo te čakiiii. jebe je u pici i prst u guzi

Kako je to rekla, telom se naslonila na mene i uputila mi jednu molbu jer sam u tom trenutku imao osećaj da mi je pročitala misli, rekla je; želim tvoje seme u sebi, želim da mi napuniš pičku svojom toplom spermom, želim to od tebe. A onda je nastavila da se nabija ne njega toliko brzo. Malo se odmaknula od mene i ja sam je jako stisnuo za sise da su joj ostali crveni tragovi na njima…

Rekao sam joj da ću da svršim, hteo sam ipak da je odgurnem ali mi je još jednom ponovila ne vadi ga, napuni mi pičku… Ispucao sam svoju spermu u nju. Dok mi je njena pička grijala kurac, a on se kupao u svojoj spermi u njenoj pički, klonula je svojim telom na mene, i tiho mi rekla Čaki hvala ti, drago mi je što si se usudio da me pojebeš i na ovome se neće zaustaviti, moj seksualni apetit je veliki i imaćeš puno posla.

Drago mi je i naravno da sam za…. Iz njene pičke počela je da polako se vidi sperma. Idemo sad da se tuširamo rekla je, uskoro treba da se ustajemo i idemo u šoping u bosnu, bilo je oko pola 6. Tek tada smo shvatili koliko smo deo večeri proveli u jebačini i koliko ćemo puta još to da ponovimo jednostavno shvativši pogledavši se u oči… Ustala je iz mog krila, a sperma joj je počela da curi iz pičke niz nogu… Uzela me je za ruku i otišli smo u kupatilo… Otuširali smo se i ja sam prvi izašao i čekao da ona bude gotova što je malo duže potrajalo.

Kad je izašla ja nisam mogao da je se nagledam kako je dobro izgledala, gola, da li zato što je volim toliko, ili jednostavno zato. Ja sam ležao na krevetu, gol, jer mi se baš i nije žurilo sa oblačenjem. Kad je izašla, videla me golog da ležim i videla moj ponovo dignuti kurac i pitala pa meni pička toliko bridi malo je nabubrila i pocrvenela od seksa koji samo imali a tebi još nije dosta? A ja joj kažem: srećo moja tebe meni nikad neće biti dosta!

Odgovorila mi je samo: držim te za reč… Počela se oblačiti predamnom, obukla je prvo crne prozirne tangice, zatim je počela oblačiti crne helanke ili tajice, nemam ni ja pojma kako se to zove. Ja sam joj rekao: stani malo, imam jedan predlog.

Rekla je znam na šta misliš, jer smo o tim stvarima pričali još dok smo bili kao prijatelji, znala je da volim kad žena koja je samnom ne nosi gaćice. Skinula je te helanke, skinula je tangice, i ponovo obukla helanke na golu pičku. Gore je obukla samo grudnjak a preko njega neku tuniku koja je padala preko guzova tako da se nije videla pička da je gola. Polako smo krenuli u šoping.

Kad smo izašli iz zgrade bilo je to subota, čini mi se 05. 09. 2009 oko 6:15 ujutro kod sad već naših zajedničkih prijatelja s kojima smo išli u Bosnu. Zagrlila me je a ja sam svoju ruku stavio oko njenog struka.

Dok smo tako išli, spustio sam ruku na njene guzove i lagano ih gnječio, malo sam naravno spustio ruku i niže došavši do pičke, samo da osetim kako je kad se miluje preko odeće, čuo sam sam samo jedno tiho aaaaahhh, i njene reči: polako još me pička boli od onoga noćas. Rekao saam joj: kad sednemo u auto, ja sedim u sredini, ona meni sa desne strane, a jedna druga prijateljica sa leve strane, a napred su bili jedna moja kućna prijateljica i njen muž s kojima sam ja jako dobar, i kad sednemo da preko svojih nogu i malo stomaka prebaci jaknu koju je ponela jer je bilo hladnije već vreme. Kad smo stigli do njih, već su nas čekali vani, i ušli smo svi u auto. Ona je sela i uradila to šo sam joj rekao.

I ja sam imao jaknu i stavio sam je preko nas oboje jer nije baš bilo mesta za odeću u autu. Moje su ruke bile pod jaknom, i kad smo malo odmakli nekoliko kilometara polako da niko ne primeti spustio sam joj ruku međju noge i naravno unutar helanki na golu kožu i odmah osetio njenu pičku kko je topla i vlažna bila. Nije smela ni da se pomeri, ni da uzdahne jer niko nije smeo ništa da primeti. Samo se naslonila na moje rame.

Kad su je upitali da li se naspavala, rekla je da nije, a ja sam jedini znao o čemu se radi. Mesio sam joj pičku, trljao je i masirao, stiskao, ustvari igrao se s njom, stavljajući joj povremeno i lagano da niko ne primeti i prst u pičić. Već je počela da vlaži. Kad sam video da je već lagano počela da se vrpolji usporio sam pa i prestao sa masažom pice da je ne bih doveo do još jednog orgazma.

Još sam jedno kratko vreme držao ruku među njenim nogama na pici jer je toliko topla moja Sanja bila, a naročito među nogama. Naše jebačine su se nastavile, a najviše smo uživali u onima kad je mogao neko da nas uhvati, ali o tome drugi put…. .

(Visited 191 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi

Don`t copy text!