25 marta, 2023

Kakva je to majka?! 1. Dio

mama pozira na motoru

U tišini sam gledala kako moja obitelj doručkuje. Sigurno su se svima po glavi vrtile drugačije misli; muž je to jutro na tjedan dana išao na poslovni put, sin i mala vjerojatno su mislili o školi, a ja… Ja nisam mogla prestat razmišljati o nečemu što me Zoran sinoć pitao – Bi li mu mogla pozirati s motorom?

Ma kako je to samo zamislio? ! Trebao mu je komad u kadru s motorom. Bio je tinejdžer, kao i svi klinci palio se na motore, vozio je kros. Prošle godine uspio je nacimati mene i muža da mu kupimo Hondu i od onda svo je slobodno vrijeme trošio na taj hobi. Pristala sam na poziranje iako sam duboko u sebi osjećala kako to nije u redu.

Svaki put kada bi zamislila sebe u mikro bikiniju trnci su mi prolazili kičmom, preplavljivalo me uzbuđenje kakvo već odavno nisam osjetila. Muž i ja nismo bili seksualno aktivni, u kurac, nismo se jebali. Možda jednom mjesečno, a i to bi bilo tako zbrzano i jadno da uopće nisam stigla ni razmišljati o orgazmu a kamoli svršiti. Kada nikog nije bilo doma samozadovoljavala bi se, što se nikako ne da mjeriti sa onim predivnim osjećajem kurca među nogama.

Dovršila sam sve što sam za taj dan trebala i samo sam se besposleno vrtila po kući čekajući večer. Pomislila sam da bi se možda trebala obrijati dolje, za svaki slučaj, ako će mali htjet napraviti gro plan mene i motora, da se ne sramotim sa neurednom pizdom koja se vidi iz gaća… Otišla sam u kupaonu, skinula gaćice i sjela na rub kade naslonivši noge na zid.

Pička mi je bila natečena, puna krvi i jako vruća, bio je dovoljan samo jedan dodir da se rastvori i kao puknuta breskva počne kapati sokom. Počela sam je brijati centimetar po centimetar a hladna pjena, voda i potezi britvice još su je više razrađivali. mama brije pičku

Bilo je tako uzbudljivo da nisam mogla prestati i skroz sam je obrijala. Sada sam dolje bila ćelava. Prešla sam rukom po glatkom, mekanom mesu i još više raširila noge. U tom položaju odjednom mi je počeo titrati šupak.

Oduvijek sam ga voljela trljati…a oko njega je isto bilo par dlačica koje sam odlučila obrijati. Uzela sam ručno ogledalo, nagnula se i potražila smeđe oko. Srce mi je zadrhtalo a pičkica vidljivo pulsirala. Noge su mi bile jako raširene, a ona skoz crvena i bolno spremna na metak već je izgledala kao da se ševi, kao da ga guta, propinjala se sva mokra između dva okrugla guza.

Nikad u životu nisam se ovako gledala i sada nisam mogla maknuti pogled sa svog tijela spremnaog za seks. Kombinacija ovlaženih, tamnih usmina i tog paka bila je hipnotizirajuća. Polagano sam primila brijaći i počela skidati dlakice s guze. Osjećala sam se tako nevjerojatno perverzno dok mi je hladan metal prelazio među guzovima.

Disala sam sve dublje, a primijetila sam da mi se iz pizde počelo slijevati nekoliko tankih potočića napaljenosti. Bože sveti, u samo jedno popodne otkrila sam nešto potpuno novo o sebi. Onda sam promjenila položaj. Prešla sam prstima po obrijanoj guzi, malo protrljala rupicu istovremeno se štipkajući za bradavice.

Tako je bilo puno ugodnije nego kada bi si samo gurala prst u pičku. Noge kao da su mi se same još više širile. Bila sam toliko otvorena da sam se instinktivno dovela do orgazma samo trljanjem šupka! Bio je to fantastičlan moment vrhunskog autoerotizma u najdivnijoj formi. Tijelo je bez suradnje s mozgom radilo što mu je trebalo.

Guzovi su se širili i samo bi sa sekundom dvije zakašnjenja shvatila kako mi je prst zabijen duboko u guzi, da se sama jebem u analku, i da me drma još jedan žestoki O. Bilo je tako dobro. Nikad do tada nisam si u nju ništa stavljala. Malo me jebao sram…ipak je tu odgoj, vjerska uvjerenja, ali tijelo, potrebe krvi i mesa nisu se dale negirati.

Nije me nimalo bolilo, samo je bilo ugodno i dovelo me do najboljeg orgazma u životu. Za vrijeme večere mala je rekla kako će prespavati kod prijateljice i da od nje ide ujutro u školu. Lagano me ulovila nervoza, pa sam se smirila s nekoliko čaša vina, a prije no što sam se stigla snaći, posisala sam cijelu jebenu flašu. Kad je curica otišla sin me pitao jesam spremna za fotkanje.

Alkohol me skroz otupio tako da sam mu mirno rekla da se idem srediti i da se vraćam za minutu, a on je dobacio kako ćemo to odraditi u garaži. Pogledala sam svoju figuru u bikiniju. Srce mi je poskočilo kada sam u ogledalu vidjela koliko mi sve ispada iz njega, ali ipak sam skupila hrabrosti, zagrnula se u kućni mantil i spustila niz stepenice. Zoran je već čekao kraj motora.

Malo ga je glancao krpom, a onda oko njega bolje namještavao tatine velike radne reflektore. Honda je bila na sredini prostorije. «Stara daj se stani uz bajk…ne tak, odi ispred»

Gledala sam sina u oči vrteći zadnje sekunde u kojima sam još stigla odustati. «Daj nemoj me zajebavati, ne možeš biti u tom mantilu!», nevino me gledao. Duboko sam udahnula i bacila ga sa strane, na kutije s bojama. Dječakove oči su se raširile, pluća su mu se prestala nadimati.

Imam zbilja prekrasne grudi, sedmicu, u koje muškarci bulje čak i kada sam u zimskoj vesti. Iako su prirodne nimalo ne vise. Ni moj sin nije bio iznimka. Piljio je u njih, a kako su trokuti bili puno premali da ih prekriju, veći dio slijevao se preko trakica kao tijesto.

Gaćice nisu bile ništa čednije; mali trokut čiji je zadatak bio da prekrije pizdu i ništa više, a na kukovima su se vezale mašnicama. Materijal mi se uvukao u pičkicu tako da je klinac jasno vidio pune usnice koje su na dnu puštale vlagu. No, zbog cuge to me uopće nije smetalo, nisam razmišljala, samo sam bila strašno uzbuđena što poziram. Itekako sam bila spremna.

«Kak da stanem, mili? », pitala sam.

«Ostani tak…raširi ruke…da » Kružio je oko mene i okidao, a ja se nisam usudila pomaknuti ni milimetar da ne pokvarim kadar.

Sve se više približavao, na kraju se toliko nalijepio na mene da sam shvatila kako uopće ne snima motor već mamu! «Mama, daj stavi nogu tu na ovu prečku i izvini se prema otraga…» Napravila sam to, naravno, raširenih nogu pokazujući sinu još više međunožja. Dok sam se tako istezala shvatila sam da mi se grudnjak podigao i da mi se vide bradavice. Oči su mu iskakale iz glave, a kamera se usmjerila zumirajući moje sise. Bila sam začarana, u glavi mi se vrtilo, nisam imala snage zaustavit ovo ludilo.

«Jebemti ovo je savršeno…ruke prema van…daaaa…. Imam ideju», odjednom je rekao. Pogledala sam ga uzbuđeno iako sam se trudila sakriti pred njim te neprimjerene emocije. «Jel bi se mogla popeti na motor tako da se skroz legneš…kužiš? Ležiš na rezervaru, držiš se rukama tu i gledaš prema otraga…? » Isuse pa to je čista perverzija! Tako ću biti skroz naprčena… Pičkica mi se već žestoko smočila.

«Dobro, ali zlato morat ćeš mi pomoći da se popnem na njega», gledala sam kako da zajašim to čudo. Sin me brzo primio za ruku a ja sam prebacila nogu preko sica. Zoranove oči bile su prikovane za moje međunožje. Znala sam da pokušava vidjeti makar komadić pice, a onda su mu dobile neki izbezumljeni izraz.

Brzo sam spustila pogled na macu. Tkanina mi se od tog namještavanja pomaknula i sada mi je jedna mokra usnica skroz virila. O ne, bože ne, sin mi je vidio pičku! Znala sam da se brzo moram pokriti, ali ne i kako, jer da sam maknula ruku s motora pala bi. «Dušo, malo sam nestabilna ovako, sići ću», nervozno sam rekla.

«Daj ne seri, primi se sa strane za njega, nema šanse da padneš!» S tim riječima ruke mi je premjestio svaku na jednu stranu motora. Nisam mogla pasti, ali i dalje nisam mogla popraviti gaćice, zato sam pokušala stisnuti noge, no onda bi gubila ravnotežu i počela padati pa sam se opet raširila. Shvatila sam da što sam raširenija to lakše održavam ravnotežu, tako da sam se na kraju tako raskrečila kao da poziram za Cathouse. Nisam uopće perverzna, već bi u suprotnom pala.

Da bar nisam onoliko popila, sigurno bi lakše balansirala. Klik, klik, klik…. Kamera je radila ko luda. Primjetila sam kako mi sin zumira pičkicu.

Mozak mi je vrištao NE, probala sam stisnuti noge, no nije išlo, odma bi se počela rušiti s motora, tako da sam se sve više širila da se ne strgam. «Zorane, ne mogu ovako!», nimalo uvjerljivo. Istina je bila da sam se strahovito napalila. Pokazivanje tijela fotoaparatu silno me rajcalo.

Osjećala sam se prljavo, čak i kurvasto, a čim sam pomislila o sebi kao o kurvetini iz pičke mi je grunuo novi mlaz. Bila je to fantazija na koju sam se stalno drkala. Opet sam spustila pogled među svoje noge i vidjela kako su mi gaće skroz pomaknute u stranu i da mi se vidi cijela pička. Pokazivala sam mokru obrijanu pizdu sinu.

O ne…! Zabrinuto sam dignula pogled na njega, a on je mahnito snimao samo pičkicu! «Zorane…ne…prestani to snimati!», stvarno bi bilo glupo da sam se pravila kako je sve u redu i da mi nije ispala pizda. «Mama, opusti se, prekrasna ti je…. A i ovo je digitalka…možemo sve izbrisati», klik, klik, klik. Nije prestajao.

Okidao je mamin muf ko lud. «Zorane, sine…ovo je krivo…ne smiješ, ne smijem…pomozi mi dolje!», i dalje sam bila raširena dok sam mu to govorila. Njegove prelijepe crne oči dignule su se s pičke na moje lice, to je bio prvi put da ih je odvojio od tamo. «Samo još nekoliko…nemaš pojma kako dobro izgledaš, i obečavam ti da ću sve izbrisati!» Sveti Bože! Zaklopila sam oči smišljajući način kako da to prekinem.

Jesam li zbilja željela zaustaviti? Kurva…bila sam sinova droljica…drolja mog Zokija je njegova majka… Strašno! Tihi jecaj oteo mi se s usana, a pičkica zgrčila čim mi je ta jezivo bludna misao pala na pamet. Otvorila sam oči, možda me čuo kako stenjem, no sin je bio skroz fokusiran na snimanje pizde. Prišao mi je i odvezao gaće na bokovima. Molim? ? ? ? Hoće me skinuti? ? ? Ne smijem mu to dozvoliti, zaboga on je moj sin! Moj maloljetni sin! «Zorane, ne…» To sam tako tiho rekla da sam jedva čula samu sebe.

Zašto nisam zaurlala? Zašto nisam skočila s prokletog motora? Mozak mi je bio sluđen od pohote i alkohola, tijelo željno još više akcije… Gledala sam ga u oči, baš kao i on mene, sigurno i muževno, dok je odvezivao trakice. Trebala sam ga zaustaviti kada je uvukao ruku i strgnuo mi gaćice držeći me tik iznad pice. Protresla sam se od uzbuđenja kada mi je dodirnuo macu, iako je to trajalo jako kratko, tek koliko mu je trebalo da me skine. Nesvjeno sam podigla guzu da mi ih izvuče ispod guze.

Otkoračio je i pogledao me. Oči su mu gutale mjesto iz kojeg je izašao. Mama nije disala, tresle su mi se noge tako sramotno vidljivo, kao kuji, a iz pičke su se po kožnom sicu slijevali mlazovi ženske jebovine. «Isuse mama, kako si mokra dolje», gledao me kao da to vidi prvi put u životu.

«Zorane, ja moram sići s ovog motora, sine!» Klik, klik, klik. Ignorirao me. «Digni noge», molećivo me gledao. «Ne…nikako. »

«Mama, kad te molim!» Mozak mi je bio u komi. Dala sam sinu da mi vidi pičku, moju mokru pičku. Dala sam mu i da me snima kao za porno magazin. mama pozira na motoru

Dječak je upravo sav uzbuđen fotografiraio svoju kurvastu majku. Zaboga milog zašto me ta riječ tako napaljivala? KURVA…Isuse…kako sam trebala metak… «Samo mi obečaj da ćeš sve te grozne slike smjesta obrisati», duboko sam disala u istom položaju. «Časna riječ. » Moj voljeni dječak stajao je tamo kao kada je kao mali pokušavao užicati sladoled.

U meni se akumulirao žestoki orgazam kojeg nikako nisam mogla zaustaviti. Svršit ću pred svojim sinom. Podigla sam noge i savila koljena. Onda sam ih raširila i priljubila na prsa.

«Oh Bože…», klik, klik, klik… Mogla sam samo predpostaviti da mi dječak sada gleda čmar. Majčin čmar. Zažmirila sam i osjetila prve drhtaje. Tako me streslo da sam morala vrištati.

Čula sam kako neko stenje i onda shvatila da sam to ja. Bio je to najjaći koji me u mom ne tako kratkom životu pogodio. Trajao je duže nego inače, tek nakon nekoliko minuta uspjela sam otvoriti oči. Sin je to gledao spuštene kamere, zadivljen, a tek kada sam se sabrala opet je počeo okidati.

Drhtala sam kao pod groznicom. Cijedilo mi se iz nje, sva sam bila sljepljena. Jednom rukom grčevito sam se držala za motor a drugom trljala pičku i zakretala klitoris. Cijela mi je tako natekla a on je snimao, snimao i snimao.

Nije se dao maknuti. Više nisam mogla izdržati. «Zorane, pomozi mi da siđem…», rekla sam. Znao je da to sada stvarno mislim.

Tiho je spustio kameru i primio me za ruku. Držala sam se za sina i prebacila nogu. Završila sam ravno u njegovim rukama, sva malaksala od svršavanja. Šaka mu je bila na mojoj guzi.

«Zokica…pusti me», puknuto sam prošaptala. Spustio je i drugu ruku i primio me za guzove. Osjetila sam kako mu se prst uvlači u brazdu. «To bi bilo dosta, molim te…», odgurnula sam ga.

«I izbriši te slike…smjesta. » Gledala sam kako prtlja po kameri. «Ok, izbrisano», rekao je nakon nekog vremena. «Idem u krevet…i kao što smo rekli…nikome ni riječ!» Izašla sam iz garaže i otišla u svoju sobu.

Nisam se nikako mogla smiriti. Bože, u što se to pretvorio moj odnos sa sinom? ! Krivnja me uništavala, ali sjećanje na onaj orgazam bilo je jače. Sklupčala sam se i sva uništena zaspala. .

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 6 Prosecna ocena: 5]
(Visited 3.563 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!