jun 15, 2024
trojka jebanje povez na očima

Dovedena sam tamo. Kako i od koga ne znam… verovatno nije ni bitno. Ali ja sam dovedena tamo, vezanih očiju i u mraku, vođena kroz hladnoću, pa kroz vrata, dovedena u vrućinu. Koža me pecka od nagle promene temperature. Ruka koja je čvrsto stegnuta oko mog zgloba vuče me napred. Ruka na leđima me gura u otvoreni prostor. Van ravnoteže sam, padam na pod, rukama mlataram kako bih ublažila pad.

Ali pod je mekan, pokriven tepihom. U taj isti tepih nabijaju mi lice i šire mi noge. Taj što me je doveo je – verovatno – još uvek tu. Čujem pokrete ispred sebe. Zbunjena, podižem glavu da pokušam da nešto kažem, i osetim kako mi ruka iznenada ponovo gura lice na pod. Još pokreta iza mene i odjednom osećam ruku se kreće uz unutrašnju stranu moje butine.

Nesvesno i refleksno podižem kukove i gotovo neprimetno širim noge, želeći da se ruka pomeri naviše, ali ona se povlači. Ruka je sada na mojoj glavi – ovo mora da su dve različite osobe – pomera se niže i hvata me za zglobove, pričvršćujući mi ruke iznad glave. Povlačim se, testirajući ga. Ništa. Nepomična sam.

Počinjem da se izvijam napred, da dobijem više prostora i viknem kad me neko zgrabi i vuče me da me namesti i smiri. Još jedan par ruku – znači troje ih je. Ruka klizi oko mog struka i spušta mi pantalone do članaka. Neka vrsta panike počinje da se stvara u meni. Osećam kako mi srce ubrzano lupa.

Ovo nije bio dogovor. Ali šta je uopšte bio dogovor?

Ležim na stomaku sa svojim nogama širom raširenim za ko zna koliko ljudi. Ovo nije u redu, nije fer. Pa ipak… Užasnuta sam kada shvatim da me to jebeno loži i da mi je pučka već uveliko mokra. Čujem da se neko smeje iza mene. Dve ruke počinju glatko da klize uz moje noge, nežno ih gurajući dalje. Cvilim. Ruke usporavaju kad dođu do vrha mojih butina, stežući moju meku kožu.

Drhtim cela dok se približava mojoj pički, osećam njegovu vrelinu i očajnički želim da… Uhhh… Uzdahnem kada palac polako pređe po dužini mojih usmina i dodiruje mi klitoris. Uradio je to ponovo, ovaj put gurajući jače, i njegov palac ulazi duboko i grubo u mene. Cvilim i odgurujem se o njegovu ruku, izvijajući se.

Odjednom… ruka nestaje. jebanje u usta povez na očima

PLJAS! Oštar šamar na moju pičku. ‘Jebote’ uzdišem sa šokom. ‘Umukni!’ kaže glas pored moje glave, rukama me čupa za kosu i naglo mi povlači glavu unazad. Osećam da neko kleči iznad mene usta su mi na silu otvorena dok gura kurčinu u njih. Sisam jako, vrtim jezikom, ali on gura dublje.

Kosa mi je povučena jače, usta su mi puna dok se njegov penis nabija dalje. Kad mi je udario u zadnji deo grla, grčim se i osećam kako mi prst klizi u pičku u istom trenutku. Stisnem svoje mišiće oko njega. Oči mi suze. Ne želim da prestane. Nabijam se na prste svojom mokrom natečenom pičkom, želeći dublje da ga primim, boreći se da dišem oko penis koji mi puni grlo i gura se napred-nazad.

Opet osećam vruće ruke na sebi, vuku me nagore, grubo me hvataju. Na kolenima sam, puna usta kurca, suze u očima, sa nečijom rukom među nogama. Širim noge jer sam jebena željna kurvetina. Ruka između mojih nogu odlazi. Razočarana mrmljam sa punim ustima, sve dok ne osetim još jedno nabijanje u moju pičku. Cvilim i pokušavam da se dodatno raširim a neko se opet glasno smeje iza mene.

Zadirkuje me trljajući kurac o mene… kurac mokar od mojih sokova. Drhtim, a on me odjednom gura napred i duboko se zabija u mene. Vičem dok kurac izlazi iz mojih usta i počinje da me šamara po obrazu i nosu. Vraća se, kosa mi je ponovo povučena, ovaj put jače, dok oba muškarca odjednom klize u mene. Klize u istom ritmu, jedan u usta drugi u pičku … svaki me udarac prikuje za mesto, kosa mi pada oko lica, ruke me hvataju za kukove, gust miris seksa svuda, dahćem kao kučka.

Osećam kako se obojica nadimaju dok me jebu, izdužuju se, ispunjavaju me dublje. Moja pička bubri kao odgovor, i skoro bez upozorenja svršavam, svetlucajući poput toplotne izmaglice preko moje kože dok se kočim i hvatam se za telo najbliže mojim rukama. Želim da se srušim, želim da zastanem, ali umesto toga sam povučena sam nazad i dole. trojka jebanje povez na očima

Pre nego dođem do daha, usta su mi puna, ovaj put drugačiji penis, moj nos na njegovoj koži. Između mojih butina je muškarac, navučena sam na njega, i vlažno meljem kukovima o njega, primajući njegov kurac dublje. Još uvek dahćući, prilazim čoveku koji mi puni usta i držim se za njegova topla bedra. Ruka između mojih lopatica me gura napred, horizontalno, a prst počinju da trljaju naboranu kožu oko mog anusa.

Cvilim i migoljim se želeći još… ja znam ja želim ja MORAM da budem ispunjena na sve moguće načine. Onda odjednom debeli penis polako ulazi u moje dupe. Osećaj neodoljiv. Mogu samo stenjati, najmanji pokret dovoljan je da pošalje zvezdice preko mojih skrivenih očiju. Dok se nabija dublje u mene, osećam kako se neko trudi da uđe u moju pičku… njih dvoje pritisnuti jedno uz drugo kroz tanak zid moje pičke… dovoljan je trzaj jednog da pokrene drugog.

Počinjem da se guram, želeći sve da ih primim! U tom trenutku sve moje tri rupe su ispunjene tvrdim vrelim kurčinama i u ritmu me zlostavljaju. Ja stenjem sa svakim udahom koji udahnem, izgubila sam pojam šta bilo šta znači, a kurac u mojim ustima ponovo počinje da grubo traži prolaz do mog grkljana.

Trojica me razvaljuju… iznova i iznova. Osećam ruke svuda po sebi, vuku me za kukove, šire mi guzove, uvijaju bradavice, petljaju se u moju kosu, šamaraju po telu… koriste me kao svoju seks lutku, kao seks igračku. Svaki dodir na svakom delu mog tela čini mi se kao da sa mene svetlucaju varnice. Osećam se kao da mogu napajati univerzum ovom energijom i moram ponovo da svršim.

Sada se nabijaju brže i jače, osećam kako sva trojica guraju svoje kite jače, dublje, ispunjavaju me. Odjednom se moja usta prazne i čujem gunđanje iznad sebe. Držim usta širom otvorena i nagrađena sam vrelim naletima sperme na mom jeziku, usnamaz. Dvojica koja me jebu udvostručuju svoje napore. Osećam kako otiču u meni, ne mogu više da pravim razliku između boli i užitka, ali znam da me rastežu sve šire i šire sa svakim udarcem. vdostruka penetracija vezane oči

Samo za trenutak zastaju, koncentrišu se… a potom uz glasan uzdah ispunjavaju me spermom! Ja vrištim i jašem talase svog orgazma dok osećam kako mi sperma curi iz dupeta, pičke, niz moje obraze… Srušim se na momka ispod sebe, postajemo gomila zadihanih tela koja se trzaju dok me poslednji trenuci orgazma preplavljuju.

Osećam kako se sperma suši na mojoj koži, tople ruke svuda po meni. Istežem bolne mišiće. Osećam njihovu kožu vruću uz moju, njihov puls se smiruje dok se moj vraća u normalu. Možda bi sada već mogli da mi skinu ovaj povez sa očiju…..

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 9 Prosecna ocena: 4.4]
(Visited 2.431 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Oteta sa Povezom na Očima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!