april 15, 2024
orgijanje tokom fudbalske utakmice

Emilija je kasnila. Taksi koji je naručila krenuo je čudnom rutom i na kraju su se zaglavili u gužvi. Dok se on vratio na pravi put, ona je već kasnila dvadesetak minuta. Osećala se loše, jer je znala da takve zabave često moraju da odlažu svoj početak dok se ona ne pojavi. Ali nije mogla ništa da uradi.

Vozač se neprestano izvinjavao, ali je ona odlučila da će on ipak dobiti slabašan bakšiš. Zahvalila se momku kada je izašla iz auta, i nakon što je proverila svoju tašnu i uverila se da je sve u njoj, odjurila je do prednjeg trema i zastala pre nego što je pokucala na vrata. Počela je da gleda sebe u prednju kameru svog telefona. Široko se osmehnula i uverila se da na njenim zubima nema karmina.

Pogledala je u vrh glave i uverila se da je svaka crvena vlas kose tamo gde treba. Potrudila se da njena šminka odgovara zelenoj nijansi njenih očiju. Proverila je svoju haljinu i uverila se da je uska na svim pravim mestima. Kada se uverila da izgleda reprezentativno, pokucala je na vrata i vratila telefon u tašnu.

Sačekala je pola minuta, a onda su se vrata otvorila. Tu je stajao čovek sa pićem u ruci. Pogledao je Emilijau i nasmejao se kada mu se pogled vratio na njeno lice.

„Kasniš“, rekao je čovek. “Šta se desilo?”

“Izvinite, taksista je totalno promašio rutu i uleteli smo u gužvu. Obično sam tačna… mogu vam sve nadoknaditi…”

Čovek se osmehnuo. Emilija ga je smatrala privlačnim. Bio je nešto viši od nje, sa urednom crnom bradom. Nosio je naočare za vid i mirisao je na pivo. „Ne brinite, postaraćemo se da nadoknadite to izgubljeno vreme.“ Uhvatio je Emiliju za ruku i odveo je u dnevnu sobu.

Tamo su bila još četiri momka. Dvojica su izgledala starije od ostalih, dok su druga dvojica u srednjim 30-ima u ležernoj odeći. Na Emilijino iznenađenje, tamo je bila i jedna žena. Bila je otprilike njenih godina, ali je bila tamne kose, sa malim grudima. Bila je između trojice momaka. Imala je jedan penis u svojoj pički, a drugi u ustima. Imala je i još jednu u ruci, a sve ih je opsluživala dok su sedeli ispred velikog televizora i gledali fudbalsku utakmicu koja je bila te večeri. devojku tucaju tri momka

“Čoveče, valjda će naši da okrenu do kraja,” rekao je jedan od jebača. Bio je visok, crn, podšišane frizure i samo je imao brkove na licu.

“Ne ide im dobro ove sezone.” čovek u ženinim ustima reče.

Bio je jedan od starijih. Imao je srebrnu kosu i uopšte nije imao odeću.

“Nikako buraz.“

Emilija je osetila da je čovek koji ju je uveo unutra počeo da joj podiže haljinu. Druga dva muškarca koji su bili slobodni počeli su da je okružuju. Svi su imali pogled na ekran dok su njihove ruke počele da pipaju novu ženu koja je upravo ušla u kuću. Emilija je osetila njihove tople ruke uz svoje telo i opustila se, ceneći osećaj masiranja njenih sisa i guze dok su muškarci nastavili da gledaju utakmicu.

Emilija je ponovo pogledala ženu koja je došla pre nje i pogledi su im se sreli. Htela je da razgovara sa njom, ali žena je i dalje imala puna usta kurčine. Emilija je osetila guranje na ramenima, a onda je klekla i ubrzo je kurac završio i u njenim ustima. Ostao je tu par sekundi pre nego što je izvađen i zamenjen drugim. Onda je u igru ušao treći.

Emilija je postavila oglas sa listom usluga. Oglas je bio poput mnogih koji su postavljeni na istoj web stranici. Želela je da njeno telo koriste voljni i željni pojedinci. Ona nije bila jedina koja je radila ovakve stvari, ali nikada ranije nije naišla na drugu ženu.

Ovi muškarci su bili poprilično pohlepni, ali njoj to nije smetalo. Bilo ih je dovoljno pa je znala da će privući njihovu pažnju bez obzira na to što je druga žena tamo. Kurčevi su se menjali, dok je ona svojim slobodnim rukama koristila one koji joj nisu bili u grlu ili pički. Kad god bi neko postigao gol ili napravio veliku šansu, većina jebača bi zastala, navijala ili zviždala, u zavisnosti od toga šta se dešaba na tekmi, a onda bi se vraćali da rade razne stvari sa ženama.

Šetkali su oko njih i razgovarali o poslu, njihovim porodicama, drugim utakmicama koje su prošle ili su se spremale da počnu, i drugim ženama koje su dovodili. Opisivali su stvari koje su radile drugim ženama. Karanje se u međuvremenu pretvorilo u ogromne orgije. Na kraju, Emilija je bila na vrhu i bila je dovoljno blizu da se predstavi drugoj ženi.

„Drago mi je“, rekla je žena. Tada nije mogla da ćaska koliko je Emilija želela.

Nakon što je odgovorila na pozdrav, muškarac plavih očiju i bledo plave kose uhvatio ju je i držao za glavu dok joj se zabio u usta i ukočio se. Drugi muškarac se tada popeo ispod nje, ispunjavajući njenu picu svojom krutom osovinom, smrzavajući se kao muškarac u njenim ustima pre nego što se nabio najjače što je mogao. devojku tucaju dva momka

Nakon nekoliko minuta snažnog tucanja, počeo je da trese nogama i stenje pre nego što je svršio u mladu ženu na svom penisu. Kada su postavljene jedna pored druge, četvoronoške i okrenute u istom pravcu, imale su još jednu priliku da ćaskaju jedna sa drugom. “Da li se dugo baviš ovim stvarima?” upitala je Emilija.

“Ne predugo. Uhhh… Počela sam pre otprilike osam meseci. Zaista mi se sviđa! Odličan način da se oslobodim svog sranja posle duge radne nedelje.”

“Da, i ja. Obično su moji četvrtkovi prilično dosadni, tako da ovo i nije tako loše. Baš je lepo imati čemu da se raduješ tokom sredine nedelje.”

“Čime se baviš?”

„Sada radim od kuće. Kontrolišem kvalitet za kompaniju koja proizvodi obrazovne video snimke.“

„O, vau, to zvuči kul! Ja sam frizerka. Nije tako loše, ali frizure za venčanja ili takvi specijalni događaji mogu biti malo izazovni.“

Polovina momaka je tada navijala, dok su ostali čujno stenjali. „Okreni ih na stranu“, rekao je jedan od njih. “Želim da joj koristim usta dok gledam utakmicu.” kurve sisaju kurčeve zajedno

Devojke su se okrenule i razmenile su pogled pre nego što su im dva muškarca ušla u usta i počela da pumpaju svoje penise jebući ih u grlo. Onaj izbleđene kose i bledoplavih očiju izvukao je svoj kurac iz njenih usta i počeo da udara njime po njenom licu, prskajući pljuvačku oko njenog lica dok se ona smejala njegovom tretmanu. “Kakva si ti dobra devojka. Imaš sreće što je tekma tako dobra. Inače bih ti posvetio punu pažnju i pobrinuo se da nikada ne zaboraviš ovaj kurac.”

„Ko kaže da ću ga zaboraviti?“ Čovek se nasmejao, a zatim se vratio unutra i odmarao tamo, puštajući glavić da leži na njenom vlažnom, toplom jeziku dok ju je gledao u oči. Tada je jedan od ekipa napravila šansu, a on se ponovo okrenuo ka televizoru i navijao.

Muškarci bi menjali položaje i kada bi nečija usta bila slobodna, razgovarale bi o vremenu ili TV emisijama koje su gledale ili da li planiraju da putuju te godine. Muškarci bi nastavili da ih jebu dok su gledali utakmicu i upoređivali statističke podatke za različite timove. Muškarci su razgovarali o strategiji i taktici i o razlozima zašto ova opcija ne može da funkcioniše a druga može.

Na poluvremenu muškarci su zaključili da je vreme za provod sa ženama, a ako žele da svrše na pravi način, onda će ulog morati da se podigne. Počeli su da premazuju lubrikantom kurčeve i tada je crnka osetila da joj je namazan šupak pre nego što su je podigli i odneli na kauč, gde je bila raširena za drugog čoveka da uđe u njenu picu.

Ista stvar se desila i Emiliji. Počele su dvostruke penetracije i orgijanja uz glasne zvukove. Kako bi joj neki svršio u pičko tako bi došao slobodan momak na to mesto. U jednom trenutku je osetila oba muška penisa kako se gnječe zajedno u njoj dok joj je još jedan bio zaglavljen u grlu. orgijanje tokom fudbalske utakmice

Krenulo je razmenjivanje, menjanje, svršavanje. Obe kučke su bile pune sperme u svim rupama dok su jedan az drugim jebačo svršavali obavezno u njima. Svi osim jednog od muškaraca su svršili. Čovek koji je ostao, zgrabio je Emilijino telo natopljeno spermom i stavio je na sve četiri na pod i nabio se u nju par puta, a zatim joj napunio anus svojim semenom, držeći se za nju dok je svršavao.

“Deluješ stvarno cool”, rekla je Emilija. “Možda možemo da razmenimo brojeve i odemo na piće nekada?”

“Volela bih to! I ti deluješ ekstra, a i baš si lepa i zgodna!”

Crnka se nagnula napred i liznula kapljicu sperme sa Emilijinog obraza, a onda su se nasmešile jedna drugoj dok su muškarci pričali o tome kako je sjajna utakmica i pravili planove da istu stvar urade u nedelju.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
(Visited 2.816 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!