april 15, 2024

Igra istine 3

0
II3b

Ustao sam i zapalio cigaretu dalje od prozora, pokušavajući da čujem šta se napolju dešava. Milijana je izvukla manju kartu. Čuo sam smeh i kucanje čašama. Bile su sjajno raspoložene, dok je u meni kuvalo. Bio sam povređen i razočaran, ali ni po koju cenu ne bih propustio Milijaninu priču.

Milijana je bila je sigurno jedna od najjebozovnijih žena koje sam video. Imala je sise za priču. Lepe, okrugle trojke, sa velikim krupnim bradavicama. Nisu joj sise više bile tako čvrste, ali su bile još uvek impozantne. Od dana kada sam je video da se sunča u toplesu, ne mogu da je izbijem iz glave. Noge su joj bile lepo oblikovane, guza okrugla i čvrsta. Usne su joj bile pune i ne znam koliko puta sam ih zamišljao oko moje batine. Smeđa, gusta kosa, joj je padala do polovine leđa. Imala je lepe, braon oči i uzak, malo prćast nos. Bila je direktorica nekog sektora, u nekoj nadrkanoj firmi i koliko mi je bilo poznato sjajno je obavljala svoj posao. Bila je u braku sa Peđom, sjajnim likom kojem je biznis odlično išao, ali je imao problem sa kockom. Često je dobijao ali je takođe gubio velike svote novca. Imali su dvojicu klinaca i brak bi im bio savršen da nije bilo Peđine strasti prema kockanju svake vrste.

„Bilo je to prošle godine, početkom Novembra meseca. Bila sam na poslu i sećam se da je to bio jedan od onih dana. Sve je bilo pogrešno, konstanto sam bila pod stresom, umor me je obuzimao i na kraju potpuno savladao. Jedva sam dočekala kraj radnog dana. Sedela sam kao prebijena za stolom kada mi je zazvonio mobilac. Videla sam na displeju Peđino ime i javila se. Čim sam mu čula glas znala sam da nešto nije u redu. Bio je potišten i glas mu je podrhtavao, dok sam ja kuvala iznutra. Da vas ne smaram detaljima. Desilo se da me je izgubio na kocki.“

„Kako to misliš izgubio te na kocki?“ – upitala je Sandra – „Kako može tebe da uloži?“

„Ako je ono što ja mislim da jeste onda lako.“ – ubacila se Maja – „Nije imao para i stavio je tebe da to pokrije, zar ne?“

II3b„Tako je“ – odgovorila je Milijana i nastavila – „Uložio je mene da pokrije 3800 evra i izgubio. Uglavnom, rekao mi je gde da se pojavim i poručio mi da požurim. Uzela sam taksi, rekla vozaču adresu i za nekih pola sata, možda malo duže, stigla sam pred neku kafanu. Trebalo je da se javim nekom Bojanu koji je radio za šankom. On me je primetio odmah nakon što sam ušla i mahnuo mi da mu priđem. Kafana nije imala mnogo gostiju, ali ono što sam videla je bio sve goli probisvet. Imala sam čizme na visokim štiklama i činilo mi se da cela kafana odzvanja od mojih koraka. Osećala sam poglede muškaraca na sebi i koračala kao hipnotisana ka tom Bojanu. Odveo me je nekim uzanim hodnikom iza šanka u neku prostoriju. Bio je to klasični kockarski brlog, pun dima, sa onim svetlom iznad samog stola. Smrdelo je na duvan, alkohol i znoj. Peđa je sedeo na stolici i nije se usudio da me pogleda. Promrmljao je nešto kao izvinjenje i buljio u sto ispred sebe. Na suprotnij strani stola sedeo je neki čelavi, krupan tip i odmeravao me, dok su druga dva lika sedela između Peđe i njega.

„Znači ti treba da si jebačina od 3800 evra?“ – upitao me je – „Moraćeš snajka dobro da se potrudiš za te pare. Ja sam Mare. Ne moraš da se predstavljaš. Znam kako se zoveš. Ajde skidaj se da te vidim.“

Stajala sam kao ukopana i nisam mogla da verujem svojim očima i ušima. Bila sam umorna kao pas i činilo mi se da ću se svakoga trenutka srušiti. Prošlo je nekoliko napetih sekundi, u kojima se niko nije pomerao, niti govorio.

„Hoćeš li ti da kažeš svojoj ženici da počne da se skida ili ja da je skidam?“ – upitao je Peđu.

Molim te srećo radi šta traže od tebe. U suprotnom…“ – nije mogao da nastavi, mada sam videla i sama da sa tim tipom nema pregovaranja.

Uzdahnula sam i skinula mantil. Ostavila sam ga na stolici pored zida i zatim skinula sako i suknju. Ostala sam u korsetu, crnim čarapama, gaćicama i naravno čizmama na nogama. Otkopčala sam korset i otkrila sise. Mare se smeškao i rekao mi da prestanem sa svlačenjem.

Lepe sise imaš snajka. Ostavi to tako i skini gaćice.“

Uradila sam šta mi je rekao i stajala dok me je odmeravao.

Lepo. Nema šta. Volim izbrijane pičiće.“ – rekao je i nastavio – „Vidi snajka ovako. Velike pare treba da odradiš, a ja sam vrlo zahtevan kada do toga dođe. Budeš li počela da se prenemažeš obećavam ti da ću te polomiti načisto. O tome kako će tvoj suprug proći u tom slučaju neću da ti pričam. Možeš i sama da zaključiš. Jesmo li se razumeli?“

Ćutala sam kao zalivena nekoliko sekundi i onda nekako promucala da smo se razumeli. Ustao je i izveo me u hodnik. Uveo me je u toalet, ostavio me tamo i zaključao vrata za sobom. Ubrzo zatim je ugasio svetlo. Bila sam u potpunom mraku. Napipala sam wc šolju i spustila poklopac. Sedela sam i drhtala od besa, od straha, stresa, umora, svega. Mogla sam ubiti Peđu golim rukama u tim momentima. Ne znam tačno koliko vremena sam provela tamo. Možda čitavih pola sata, možda i nešto duže. Svetlo se napokon upalilo, čula sam kako se vrata otključavaju. Mare je ušao unutra potpuno go, u nekim gumenim čizmama.

Čučni tamo u ugao kod šolje.“

Zvučalo je kao naredba. Uradila sam šta je tražio bez pogovora. Uvukao se između mene i šolje, uhvatio me šakom za kosu i počeo da piša po meni. Bila sam potpuno šokirana tim njegovim potezom.

Šta ti je uradio?” – upitala je Maja zaprepašćeno.

U jebo te, ovo je stvarno perverzno.” – ubacila se Sandra.

Ja sam spremna da probam mnogo toga, ali nema šansi da bi se u takvo šta upustila ni u najluđim snovima.” – nastavila je Maja i dodala – “Ne mogu da verujem šta ti je taj skot uradio.”

“Jeste li završile sa moralisanjem?- upitala je Milijana sa ozbiljnom dozom ljutine u glasu i nije sačekala odgovor.

“Upravo sam objasnija da se nisam mnogo pitala u toj situaciji, prema tome prestanite i slušajte ako hoćete. Ukoliko nećete onda da se razilazimo za večeras”

“Prekinite vas dve. Znamo sve da ste obe spremne i na mnogo gore od ovoga što je Milijana, sticajem okolnosti, probala.” – oglasila se Ivana.

“A ti kao nisi spremna?” – upitala je Maja podrugljivo.

“Jesam, ali ne dramatam kao vas dve. Milijana nastavi sa pričom, molim te.”

Milijana je napravila kraku pauzu i nastavila.

Nisam se usudila ni da se pomerim. Rekao mi je da zinem, pa sam otvorila usta. Punio mi je usta koja sam držala otvorena. Nisam ništa od toga progutala. Dobro, jesam malo ali većina je završila po mojim sisama i licu. Zalivao me je nekoliko sekundi i kada je završio smestio mi je kurac u usta. Držao me je jednom rukom za kosu, dok sam mu sisala kurac koji je brzo postajao sve veći i tvrđi. Primetila sam tada da je imao je neku metalnu alku oko jaja i penisa. Nikada to do tada nisam videla. Bio je to lep, velik kurac, nekih osamnaest do dvedesetak centimetara. Jaja su mu bila velika i bez ijedne dlake. Bio je potpuno izbrijan. Počeo je da mi nabija svoju batinu sve dublje u usta, držeći me obema rukama za kosu, i čini mi se da sam se već tada opustila i potpuno mu se prepustila. Smatrala sam to kaznom za Peđu i odlučila sam da pokušam da uživam u seksu sa Maretom, iako je start bio previše perverzan za moj ukus. Posle prvobitnog šoka sa zlatnim tušem, shvatila sam da mi se to u stvari sviđa, ali nikada nisam imala priliku da iskusim tako nešto pre toga. Moj pičić je bio sve vlažniji i jedva sam čekala njegov sledeći potez. Lizala sam mu jaja i unosila se sve više i sve strastvenije u celu priču. Uspravio me je i okrenuo ka wc šolji. Nagnula sam se i raširila noge. Bila sam potpuno spremna da ga primim. Oslonila sam se rukama na poklopac šolje i osetila ga kako prodire. Stenjala sam tiho i strasno dok je on hvatao tempo i tucao me nabijajući se do te alke oko njegovog kurca. Mogla sam da osetim taj metal kako me udara po guzovima, prilikom svakog njegovog naleta.

Mokra si kurvo.“ – rekao je – „Lepo je to. Ne volim suve, frigidne krave. Probaćeš večeras što nikad nisi.“

Uhvatila sam se rukama za cev vodokotlića i odgovarala na njegove nalete. Osećala sam tu kurčinu celom dužinom, a dodir one alke mi je pričinjavao dodatno zadovoljstvo. Nabijala sam se na njegov kurac svaki put kada je prodirao. Uskladili smo ritam i bilo je kao da se tucamo redovno, već duže vreme, a ne po prvi put. Bio je to onaj osećaj da smo nekako stvoreni jedno za drugo. Držao me je čvrsto za bedra i tucao u brzom tempu. Počela sam da svršavam i stenjala sve strastvenije i glasnije, stimulišući ga da me jebe još jače. Svršila sam tako silovito da mi se zavrtelo u glavi. Vrisnula sam od zadovoljstva, nadajući se da me Peđa čuje i tresla se u orgazmu. Osetila sam kako me puni spermom od nazad i ponadala se da je kraj.

Međutim, nije bilo ni blizu kraja.

Bila sam još uvek nagužena preko šolje, pa je počeo da me miluje guzovima i pičiću. Pljesnuo bi me po dupetu povremeno i nastavio da dlanovima prelazi preko njih.

Dobra.“ – rekao je – „Dobra pička.“

Stajao je sa moje leve strane i bio okrenut ka vratima. Osećala sam njegove prste po svojim usminama i klitorisu, dok je njegovo seme kapalo iz mog pičića. Jedan od prstiju je završio na mom anusu i ostao tamo, blago ga pritiskajući, ali nije prodirao. Shvatila sam tada da namerava da me tuca u guzu. Nije mi bilo do toga, pošto ga već neko vreme pre toga nisam tamo primila, ali se nisam usuđivala da ga odbijem.

Razmaknuo je prstima moje u usmine i smestio mi dva prsta u uzavreli pičić. Radio je malo njima i opet mi raširio usmine, više nego pre. Počeo je da radi prstima žustrije i brže. Stenjala sam i bivala sve vlažnija. Izvukao je prste napolje i razmazao moje sokove po mojim guznim polutkama, pljesnuvši me dva puta po njima.

Ovaj tvoj je pred vratima. Čuje sve šta se dešava ovde. Hoćeš li da ga vidiš?“

Ne.“ – rekla sam – „Ovako sam opuštenija.“

Ponovo je bio spreman i počeo je opet da me tuca od nazad. Tog puta sam bila oslonjena rukama o zid i stenjala sam znatno glasnije, da bi Peđa mogao da me čuje. Postajali smo sve bolji i usklađeniji, a saznanje da je Peđa pred vratima me je još više palilo. Čula sam napokon i Mareta kako stenje, svaki put sve strastvenije. Kako sam samo uživala na toj kurčini, ne mogu da vam opišem. Osećala sam svaku žilu na njemu. A ona alka. Ono je zaista nešto posebno. Trebalo bi uvesti zakon o tome. Nešto kao da je svaki muškarac obavezan to da nosi. Nisam više osećala umor, stres je potpuno iščeznuo, jedino na šta sam mislila je bio taj kurac na koji sam se sve žešće nabijala. Ne znam koliko dugo me je tucao tako. Činilo mi se kao da traje preko sat vremena, ali znam da nije bilo ni blizu toliko. Tek mozda nekih deset minuta ali bilo je predivno. Sve se nekako uklopilo. Čak mi je i miris mokraće na podu bio deo stimulansa, koliko god to perverzno zvučalo. Potpuno sam se sludela u tom toaletu. Svršila sam ponovo na tom kurcu tako silovito i vrištala sam kao nikada do tada. Tucao me je još malo posle toga i izvadio ga. Nije svršio i čudila sam se zašto nije. Rekao mi je da sednem na poklopac šolje. Zadigao mi je noge visoko i stao sa strane. Smestio mi je dva prsta u razvaljen pičić i počeo da radi njima. Zastenjala sam i ostetila kako me zaliva novim mlazom mokraće. Pišao je po mojoj pici i svojim rukama dok je neumorno radio prstima. Bila sam na pragu novog orgazma, ali zalivanje mokraćom je trajalo znatno kraće nego prvi put. Nikada tako nešto nisam osetila pre toga i sve mi se više sviđalo. Nastavio je da radi kažipristom i srednjakom po mojoj razvaljenoj maci i smestio domali prst u moj anus. Ubrzao je tempo i ponovo sam svršavala, sve glasnije i sve strastvenije, dok sam bukvalno ležala na toj wc šolji. Bio je umetnik prstima. Dovodio me je do takvih orgazama kakve nikada nisam doživela. Stiskala sam svoje bradavice i pojačavala užitak koilko god je to bilo moguće. Smestio je svoja dva prsta iz mog pičića u moja usta i gurao mi ih do krajnika. Grcala sam i pokušavala da dođem do vazduha, dok je on postajao sve grublji. Osetila sam kako mi se šminka razmazuje mojim suzama, dva prsta su ubrzo postala tri i gurao ih je sve žustrtije i bezobzirnije. Milovao me je potom malo po sisama, pa vraćao prste u moja usta i širio ih, otvarajući mi usne maksimalno. Sve to vreme me je drugom rukom milovao po pičiću. Pripremao me je za novo tucanje i bilo mi je potpuno jasno da je pod vijagrom, cialisom ili već nekim takvim stimulansom.

Ponovo se usresredio na moj pičić i posle nekoliko sekundi sam osetila ponovo njegova dva prsta u sebi. Nije to dugo trajalo. Iz čizme je izvadio tubu Vazelina, namazao mi je anus i polako mi smestio kurac u dupe. Držao ga je tako kako bih se privikla na veličinu, da bi ga polako izvukao do glavića i vratio ga nazad, malo brže nego prvog puta. Počeo je da hvata tempo i tucao me sve brže.

Peđa, jesi li tu?“ – viknuo je najednom.

Da.“ – čula sam ga ispred vrata.

Evo jebem ti ženu u dupe. Nije baš razrađena. Trebalo bi češće da je jebeš u bulju.“

Spolja nije bilo nikakvog odgovora.

Kaži mu kako te jebem.“ – naredio mi je, tucajući me malo laganijim tempom.

Kao mašina.“ – izgovorila sam kroz uzdahe i nasmejala se. Htela sam da ponizim Peđu do kraja.

Bravo, mala. Bravo.“ – rekao je Mare.

Ubrzao je tempo i nekoliko sekundi kasnije svršio duboko u mom anusu, zabivši se do jaja i kružeći kukovima. Svršila sam ponovo nataknuta na njegov kurac. Stegnula sam ga nogama oko struka i stisnula šakama svoje sise, tako silovito da su mi tragovi mojih dugih noktiju ostali na njima. Izvukao ga je iz mene i izašao.

Sela sam na poklopac šolje i dolazila sebi. Umor se vratio, ali nisam obraćala pažnju. Bila sam na nekin način zadovoljna, jer sam probala nešto drugačije te večeri. Vrata su se polako otvorila i ugledala sam Peđu ispred sebe. Snažno sam ih zalupila pre nego što je uspeo da izusti nešto.

Posle te večeri sam se tucala sa Maretom redovno. Probali smo razne stvari i oboje uživali u seksu. Došlo je do toga da sam u jednom trenutku razmatrala mogućnost da pokupim decu i napustim Peđu. To bi se verovatno desilo da Mare nije ubijen u sačekuši, nakon nešto više od tri meseca naše veze. Mislim da sam bila zaljubljena u njega. Da li zbog razočarenja u Peđu ili zbog eksperimetisanja u seksu, ili mozda zbog jedonog i drugog, ali Maretova pogibija mi je teško pala. Jedva sam ga prebolela.

Za stolom je nastupila kratka tišina. Prekinula ju je Milijana.

“Hajde Sandra. Nemoj sad da pokvarimo veče. Da čujemo tvoju priču.”

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 7 Prosecna ocena: 5]
(Visited 1.630 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!