maj 24, 2024

Gay Veza – šta NE raditi

0
Gay Veza seksi

Gay Veza – zvuči teško? E pa ne morate biti doktor nauke da biste to shvatili. Svi bismo želeli da postoji skup lakih pravila koji rade posao, ali ne postoje. Ipak, postoje neke stvari koje muškarci u romantičnim vezama sa drugim muškarcima treba da daju sve od sebe da izbegavaju. To su korisni saveti za ljude svih polova u bilo kojoj vezi. Ali primetićete da su neke od navedenih stvari specifične za gej muškarce. U svakom slučaju, ako ste radoznali, evo nekoliko saveta o stvarima koje možda ne bi trebalo da radite u vezi.

Gay Veza – Bez Poređenja. Gay Veza slatkiši

Kada ste u vezi sa različitim polom, mnogo je teže direktno se uporediti sa partnerom. Ali ako ste muškarac koji izlazi sa drugim muškarcem, teško je NE uporediti se sa njim. Ipak, potrudite se da to ne činite. Ništa dobro ne može proizaći iz toga. Vi ste dve različite osobe sa različitim vrlinama i slabostima. Možda ima bolje telo, ali ti si ljubaznija osoba. On može zaraditi više novca, ali ti možeš pomoći većem broju ljudi. Želite da postoji balans, zato će uvek biti stvari u kojima je bolji od vas. I to je 100 posto u redu.

Ne budite Ljubomorni.

Teško je biti ravnodušan kada ga drugi momci odmeravaju. Ali on je sa vama, veruje vam. Nemojte praviti scenu, ne dramite svaki put kada ga neko pogleda. Zapravo, budite ponosni što imate partnera kojeg i drugi žele. A on je samo vaš!

Gay Veza – Nemojte skrivati svoje želje i potrebe.

Nemojte govoriti da vam je u redu da budete u otvorenoj vezi ako to ne želite. Nemojte tvrditi da ne tražite nešto ozbiljno ako samo želite zabavu. Nemojte se folirati, jer se bojite da ne povredite njegova osećanja. Budite iskreni o tome šta želite od njega i vaše veze.

U redu je reći „Ne“.

Iznenađujuće je teško reći „ne“, posebno ljudima do kojih nam je zaista stalo. Ali ključno je u vezi da možete da kažete „ne“ kad god se osećate neprijatno. Kakva god da je situacija u pitanju, šta god da vam smeta, uvek slobodno recite NE. To je ključno za svaku vezu da nastavi da raste i da se razvija.

Gay Veza – Ne odbacujte njegove Prijatelje.

Ovo je oblik manipulacije i zloupotrebe, klasično kontrolisanje. Neki muškarci koriste svoju nesigurnost, potrebu i suze da bi vas izmanipulisali da radite neke stvari. Jedna od onih velikih stvari je odricanje od svojih prijatelja da bi provodili više vremena sa njim. Ako se to dogodi, napustite vezu. On manipuliše tobom.

Nemojte da provodite previše vremena na svom telefonu. Gay Veza ljubav

To je tako nepristojno i dosadno. Ako oboje ležite u krevetu sa svojim telefonima i razgovarate međusobno, to je u redu. Ali tokom večere, ili kada pokušava da vodi pravi razgovor, skini se sa svog telefona! Hvala.

Gay Veza – Bez podizanja tona.

Događaju se nesuglasice u svakoj vezi. To je normalna stvar. Ali bez obzira na sve, koliko god da ste ljuti, morate se prema njemu odnositi s poštovanjem. To znači da ne biste trebali previše podizati ton, bez obzira koliko ste iznervirani.

IZVOR: https://www.erotskioglasi.com

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 3 Prosecna ocena: 3]
(Visited 356 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!