maj 24, 2024
LA7

Ostalo nam je još pet dana odmora. Svo to vreme sam se trudio da potisnem svoja saznanja i ponašam se što je normalnije moguće. Odlučio sam da nikome od mučkog dela ekipe ne upoznam sa svojim saznanjima, iz prostog razloga što nije imalo nikakvog smisla. Maja je primetila promenu u mom odnosu prema njoj i u nekoliko navrata me upitala da li je sve redu. Uvek sam odgovarao da je sve u najboljem redu.

Po povratku sa odmora, kada god smo se tucali, zamišljao sam kako je jebe neko iz njenih priča, jer je Maja za razliku od ostalih za stolom imala dve. Najčešće sam zamišljao kako je razbija onaj matori lik u Parizu. Za to vreme sam je tucao grubo i žestoko, svršavao sam obilno i nikada se nije pobunila. Mislio sam da bih dao sve na svetu samo da vidim kako je neko jebe.

LA7Sa Vladanom sam se video nakon dve nedelje od našeg povratka sa odmora. Bio je u Italiji, pa nije bio dostupan. Nisam morao da pogađam kod koga je bio. U nekoliko navrata sam primetio kako odmerava Maju, uveren da ga ne vidim dok to radi. Za njega se pričalo da nema tog ženskog stvora kojeg ne bi jebao, dok se on prilično trudio da te glasine opravda. To mu nije teško padalo, jer je bio jedan od onih tipova koji poseduju neodoljiv magnetizam za žene. Nikada mi nije bilo jasno kako to funkioniše. Verovatno zato što tako nešto ja nisam imao. Vladan je bio razveden, čudan lik, sa tetovažama i alkicama koje su mu visile sa bradavica. Mogle su se jasno videti ispod njegovih uskih majica koje je nosio tokom leta. Bio je odlično građen i u sjajnoj formi.

Našli smo se u jednom od kafića u kraju. Planirao sam da mu oprostim dug, ukoliko mi sredi nekako da tucam Ivanu. Nije to ispalo najbolje. Vladan mi je vratio pare, gotovo istog trenutka kada je seo za sto, iako ih nisam niti pomenuo dok smo dogovarali kafu. Kako sam ostao bez glavnog aduta u rukama, upitao sam ga kako se proveo u Italiji. Dao je neki uopšteni odgovor, ali kada sam pomenuo Ivanu i upitao ga da li je bio sa njom da se vidi, njegov se stav i izraz lica bitno promenio.

“Odkud ti znaš za to?” – upitao me je sa mešavinom iznenađenja i nekog pritajenog besa.

Objasnio sam mu kako sam saznao za njegovu vezu sa Ivanom i kako je to naše ispijanje kafe bio moj pokušaj da se nekako uvučem u njene gaćice. Pomenuo sam čak i njegov dug kao jedan od mojih aduta. Mirno me je saslušao i primetio sam kako se u međuvremenu potpuno opustio.

“Možda postoji način da to sredimo.” – rekao je i pogledao me pravo u oči – “Uslov ti se možda neće svideti, ali moram i ja nešto dobiti iz ovoga. Ivana je veoma osvetoljubiva i to je karta na koju bi trebao igrati. Ti znaš da smo njen Igor i ja drugari još iz škole. On ima veoma ozbiljnu aferu sa njenom, sada već bivšom, najboljom drugaricom u Italiji. Ja znam da je ona sa mnom počela da bi mu se osvetila i uspela je u tome. Igor i ja smo zahladnili odnose potpuno. To što se Ivanina i moja veza u međuvremenu produbila i postala ozbiljna je već druga priča.”

“Shvatam.” – rekao sam – “Šta je uslov?”

“Ti meni daš Maju i iskoristiš to da napališ Ivanu da joj se osveti. Iskoristiće tebe u tome i svi zadovoljni. Ja ionako ne mislim još dugo sa njom.”

“A koliko dugo misliš sa Majom?”

“To će tada zavisiti samo od nje, druže moj. Ovo u šta se upuštaš nije zajebancija i može jako loše da se završi. Nemoj da te posle nisam upozorio. Razmisli, pa mi javi. Za tako dobru ribu kao što je Maja uvek sam spreman.”

Te večeri sam Maji pustio snimak sa mog telefona. Znao sam da hodam po tankom ledu i, iskreno, bio sam prestravljen. Mislio sam da će me Maja momentalno napustiti i kako sam kasnije shvatio, nije bilo daleko od toga.

Video sam kako je prebledela, dok je zurila u prazno, u potpunom šoku. Pogledala me je posle nekoliko sekundi i upitala:

“I šta sad?”

Objasnio sam joj šta hoću od nje, sa dozom olakšanja koju sam uspeo da sakrijem. Uslov je bio da gledam dok je Vladan tuca i da se eventualno kasnije ja priključim. Ukoliko ne pristane podneću zahtev za razvod braka i zatražiti puno starateljstvo nad klincima. Naglasio sam da dobro razmisli pre nego što odgovori, pošto sam predlagao dogovor, a ne jednostrano rešenje. Ostali bi u braku, ona bi mogla da se jebe okolo, samo što bih ja ponekad uzimao učešća u događajima. Nije dugo razmišljala i složila se sa mojim uslovima kao što sam i očekivao.

Upitao sam je da li bi se jebala sa Vladanom. Odgovorila je potvrdno. Nisam ni mislio da će reći nešto suprotno od toga.

Leto je bilo na svom zalasku, ali je bilo još uvek toplo. Dogovorio sam sa Vladanom da obavimo to u našoj vikendici. Bila je subota veče, klinci su bili kod Majinih roditelja, a mi smo kao imali mnogo posla na vikendici. Dogovorili smo sa Vladanom da dođe u sedam. Maja i ja smo bili tamo nekih sat vremena ranije. Kupio sam usput tri boce crnog vina. To je trebalo da bude više nego dovoljno da opusti atmosferu i ubaci Maju u raspoloženje. Naša vikendica je prilično velika. Ima dnevnu sobu i kuhinju, jednu spavaću sobu u prizemlju, dok je čitavo potkrovlje bila druga spavaća soba. U sobi u prizemlju bio je Majin i moj stari krevet, prostran i velik, kao stvoren za takve aktivnosti.

Bili smo na polovini prve čaše vina kada se pojavio Vladan. Maja je na sebi imala samo majicu i kratak šorts. Atmosfera je u početku bila pomalo zategnuta. Posle druge čaše vina je već postalo bolje i opuštenije. Maja je koketirala sa Vladanom bez ikakvog ustručavanja.

“Kako bi bilo da odeš unutra i središ se malo?” – upitao sam je – “Mislim da je Vladan spreman, a kako vidim ni ti ne zaostaješ.”

Nasmejala se i ustala. Sela je Vladanu u krilo i strastveno ga poljubila, gurajući svoj jezik duboko u njegova usta. Momentalno mi se digao. Ljubila ga je dok joj je on stiskao sisu preko majice. Spustio je ruku u njen šorts i počeo da radi njom. Maja je pronašla njegove bradavice i sisala ih, igrajući se jezikom sa njegovim pirsinzima. Vladan je izvukao ruku iz njenog šortsa. Prsti su mu bili vlažni i Maja je olizala svoje sokove sa njih.

“Idi sad i spremi se tamo. Javi nam kada da uđemo.” – rekao joj je.

Maja je ušla u vikendicu, a Vladan me pogledao i upitao:

“Je li sve u redu?”

“Nema nikakvih problema.” – odgovorio sam napaljen, valjda kao nikada do tada.

Maja nas je pozvala nekoliko minuta kasnije. Stajala je na dovratku spavaće sobe u crnom, čipkastom donjem vešu, na visokim štiklama i u čarapama bez haltera i smeškala se. Vladan se brzo oslobodio garderobe i potpuno go krenuo ka njoj. Odveo je do kreveta i legao kraj nje. Ja sam doneo stolicu iz kuhinje i postavio je isped vrata spavaće sobe. Video sam sve šta se događalao na krevetu, a opet nisam bio u istoj prostoriji, što je trebalo da im da malo privatnosti.

Maja je ležala na leđima, rašrenih nogu, dok joj je Vladan lizao pičić. Na sebi je imala samo čarape. Od donjeg veša i cipela nije bilo ni traga. Nije to dugo trajalo. Uspravio se na kolena i smestio joj kurac u jednom potezu. Maja je zastenjala dok je Vladan ubrzavao tempo. Podigla je malo glavu i posmatrala nekoliko sekundi kako joj Vladanov kurac prodire u pičku, da bi je posle spustila na krevet i postala glasnija. Nagnuo se nad nju i obuhvatio joj sise rukama i dalje je tucajući u istom tempu. Video sam kako je spustio usne na njenu levu sisu i odmah nakon toga Maja je kratko, strastveno vrisnula. Bilo mi je jasno da je ugrizao za bradavicu i to nimalo nežno. Stavio je svoj jezik u njena usta, što je ona spremno prihvatila. Odvojio se od poljubca i upitao je:

“Voliš kurac kujo?”

“Da.” – odgovorila je kratko kroz stenjanje i uzdahe, dok se u pozadini čulo vlažan zvuk tucanja. Maja je vrištala u orgazmu i bilo je jasno da uživa kao retko do tada. Vladan je izašao iz nje nekoliko minuta kasnije. Ustao je sa kreveta i rekao joj:

“Naguzi se tu i sačekaj me.”

Vratio se sa tubom Vazelina i pakovanjem vlažnih maramica i popeo se na krevet. Namestio je Maju u sebi odgovarajuć položaj i namazao joj anus. Nisam video dobro šta radi tamo iza, jer je Maja bila okrenuta ka meni i zaklanjala mi pogled. Postavio se iza nje i smestio joj ga od nazad, oslonjen stopalima na krevet, što mu je omogućilo da joj uhvati obe sise rukama. Kurac mi je bio tvrd kao stena. Izvadio sam ga i počnem lagano da drkam. Vladan je nije tucao u dupe, pošto znam kako Maja vrišti tokom analnog seksa. Postala je svakako mnogo glasnija ali ni blizu toga kako zna. Menjao je tempo, povukao je za kosu i izvio je u leđima, pljeskao je žestoko po dupetu. Videlo se da se radi o iskusnom jebaču. Izašao je iz nje i počeo da joj ga tempira na anus. Maja je vrisnula kada joj je njegov glavić ušao u dupe i nastavila glasno da vrišti dok ju je Vladan rasturao od nazad.

“Dobro si razrađena… “ – rekao kroz uzdahe – “… Kad završim, bićeš još više…”

Ušao sam polako u sobu i stao iza njih. Video sam njegovu debelu kurčinu kako joj razvaljuje dupe i razmišljao o tome da joj ga smestim u usta, ali nisam hteo da im kvarim taj prvi seks koji su imali. Nekoliko minuta kasnije Vladan je izašao iz nje, očistio brzo svoju batinu vlažnim maramicama, povalio je na leđa i počeo žestoko da je jebe u misionarskoj pozi. Maja je stasno vikala i vrištala u novom orgazmu dok je on ubrzavao tempo. Izašao je iz nje nekoliko sekundi kasnije, opkoračio je preko grudi i čučnuo iznad nje drkajući svoju batinu. Maja je zinula i prvi mlazevi sperme joj zaliju usta i obraze. Većina njegovog semena joj je završila u ustima i ona je spremno progutala. Vladan je kupio prstima svoju spermu sa njenih obraza i ubacivao je u njena usta.

“Bravo Majo.” – govorio je – “Bravo. Prepostavljao sam da si dobra za karanje, ali ovo daleko prelazi moja očekivanja.”

“Nisi ti još ništa video.” – rekla mu je uz osmeh.

Otišao sam u dnevnu sobu, tada već potpuno bez odeće, i seo na sofu. Maja je došetala do mene, tada već potpuno gola i kleknula između mojih nogu. Prihvatila mi je kurac usnama i počela da ga sisa. Bila je potpuno nezajažljiva u tim trenucima. Obrađivala mi je kurac sa takvom strašću i odavno nisam tako nešto dobio od nje. Činilo se da joj promena u našem odnosu odgovara i više nego što je mislila da može. Nekoliko minuta kasnije Vladan je kleknuo iz nje i počeo da joj liže razvaljen pičić i anus. Maja se stresla i zastenjala usta punih moje batine. Nije ju je dugo obrađivao jezikom i odmakao se od nje. Maja me je opkoračila i smestila mi kurac u svoj vreli pičić. Jahala me je nekoliko sekundi, dok sam joj sisao bradavice i pljeskao je po guzi. Osetio sam kako se Vladan penje na krevet sa moje desne strane i video kako mu je Maja prihvatila kurac ustima. Nikada do tada nisam probao u grupni seks i bio je to čudan osećaj u prvih nekoliko trenutaka. Međutim, brzo sam se navikao. Mnogo brže nego što sam očekivao. Situacija u kojoj iznad moje glave, Maja sisa kurac drugom muškarcu i pri tome jaši na mojoj batini, bila za mene toliko napaljujuća, da sam jedva nekako uspevao da se uzdržim svršavanja. Pljeskao sam je po dupetu i pokušavao da mislim na nešto drugo. Potrajalo je to tek toliko da produžim užitak, ali sam samo nekoliko minuta kasnije svršio puneći je neverovatnim količinama sperme. Sišla je sa mene i naguzila se na sofi, oslanjajući se rukama na naslon. Vladan je bio ponovo spreman i sjurio joj ga od nazad u pičku iz koje je kapala moja sperma. Maja je vrištala pod njegovim naletima i izvila se ponovo u leđima. Vladan ju je tucao žestoko. Bio je napaljen kao životinja i očigledno je bilo da je dugo priželjkivao da je pojebe. Bila je oblivena znojem i dahtala je pokušavajući da dođe do daha. Vladan ju je rasturao još nekoliko minuta, zabio se u nju i počeo da svršava uz prigušena krike. Izašao je iz nje uz onaj “plop” zvuk, a za njegovom batinom iz njene razvaljene pičke kapala je sperma kojom smo je napunili.

Podigao sam je sa sofe i poveo je nazad u spavaću sobu. Bio sam ponovo spreman i nisam hteo da joj dam trenutka odmora. Povalio sam je na krevet i raširio joj noge. Sperma je ponovo procurila iz njenog procepa. Uvalio sam joj ga i počeo da je jebem. Znao sam da tada neću tako brzo svršiti. Pička joj je bila razvaljena i lila je potoke njenih sokova pomešanih sa našim semenom, što mi je omogućavalo da je duže tucam. Vladan se popeo na krevet, kleknuo kraj njene glave i stavio joj svoj kurac u usta. Lizala ga je dok je strasno jecala pod mojim naletima. Nakon nekoliko sekundi Vladan se povukao unazad, nagnuo se preko nje i uvalio joj je jezičinu u usta. Ljubili su se dok sam ja ubrzavao tempo, držeći joj noge maksimalno raširene. Na moj zahtev promenili smo mesta. Vladan je bio spreman i nastavio je tamo gde sam ja stao. Majin jezik je palacao po mom glaviću, dok joj ga nisam smestio u usta.

“Mislim… Da smo spremni za pravu stvar…” – rekao je Vladan kroz uzdahe – “Lezi na leđa, a ti Majo sedi na njegovu batinu…”

Oboje smo znali šta namerava i postavili smo se u pozu koji je predložio. Kao što rekoh, nikada do tada nisam učestvovao u grupnom seksu i nadao sam se da će sve proći u najboljem redu. Maja i Vladan, očigledno nisu imali tih problema. Maja je sedela na mojoj batini i lagano kružila kukovima. Vladan joj je ponovo podmazao guzu Vazelinom, popeo se na krevet i smestio joj ga u anus. Maja je prigušeno zaurlala, a ja sam osetio Vladanovog preko opne, kako lagano prodire u nju. Osećaj je bio za mene nov i prilično čudan, a u isto vreme jako stimulativan. Pokušavali smo da uskladimo ritam, ali nije bilo baš mnogo uspeha u tome. Vladan mi je rekao da ništa ne radim, te da će se on postarati za sve. Osetio sam kako menja oslonac svojim nogama i kako žestoko prodire, odižući Maju sa mog palamara. Kako se povlačio za novi nalet, Maja se nabijala nazad na moj kurac, koji je pulsirao u njoj, ali daleko od svršavanja. Na taj način smo nekako uskladili ritam, dok je Maja svršavala uz krike, koje nikada do tada nisam od nje čuo. Vladan je ispao iz nje u dva navrata ali se brzo vraćao. Ja sam počeo da ga nabijam u nju kratkim trzajima, trudeći se da pratim ritam tog besomučnog karanja. Tucali smo je nekoliko minuta i uspeli da je ponovo dovedemo do orgazma. Osetio sam kako se trese celim telom, kvaseći moje međunožje svojim sokovima. Vladan joj ga je sjurio do jaja i uz glasno stenjanje počeo da je puni od nazad. Kružio je kukovima i trzao se u orgazmu, dok je Maja odgovarala kratkim, strastvenim kricima. Izašao je iz nje i napustio prostoriju. Povalio sam Maju na leđa i nastavio da je tucam u žestokom tempu. Milovala me je dlanovim po obrazima, gledala pravo u oči i počela strastvenije i glasnije da stenje, što je obično znak da se bliži novom orgazmu. Pokušao sam da odložim svoje svršavanje i uspeo u tome. Maja je vrisnula glasno i počela da se izvija u novom orgazmu. Samo nekoliko sekudni kasnije izašao sam iz nje, opkoračio je i zabio joj kurac u usta, sipajući nove količine sperme u njeno grlo.

Te večeri sam shvatio da Maja potpuno izgubi kontrolu nad sobom kada popije malo, mada mi se činilo da ni trezna ne zazire od ko zna kakvih perverzija. Kako god uspevalo joj je da to uspešno sakrije od mene. Nisam više znao kako da se postavim prema tome. Bio sam izgubljen u nečemu što nisam smeo dirati.

Maja se tuširala dok smo Vladan i ja sedeli u dnevnoj sobi uz vino i cigarete.

“Šta ako drugi deo priče sa Ivanom ne upali?” – upitao sam ga.

“Upaliće, ne brini. Čim sazna da sam je prevario sa Majom, potražiće te. Znam je bolje nego što misliš. Ako ipak ne uspe, onda ćemo smisliti nešto drugo. Kako se tebi svidelo ovo večeras?”

“Sjajno. Potpuno novo iskustvo. Možemo ponoviti ako hoćeš.”

“Hoću, naravno. Je li ti problem ako Maja i ja to nekada uradimo bez tebe?”

“Zaustavimo se za sada na ovome. Kasnije ćemo o tome.”

Vladan se samo nasmešio, podigao čašu i ispio malo.

Tog trenutka sam se setio njegovog upozorenja i obuzeo me je neki čudan, ni malo prijatan osećaj. Posmatrao sam Maju koja je izašla iz kupatila, ogrnuta peškirom.

Okrenuo sam se ka Vladanu kada je zašla u spavaću sobu i primetio njegov pogled kojim je pratio. Nije to tada bio pogled napaljenog jebača.

U pitanju je bilo nešto sasvim drugo.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 7 Prosecna ocena: 4.9]
(Visited 2.989 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Igra istine 5

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!