jun 15, 2024

Zgodna Ženina Sestra

1
analno jebanje ženine sestre

Moja supruga Ljiljana dolazi iz veoma konzervativne kulture, ali ona nije ni nalik ostatku njene porodice. Ona je najgladnija, napaljenija žena koju sam ikada sreo. Njeno zaobljeno telo uvek je spremno za avanturu u spavaćoj sobi ali i van nje. S druge strane, mlađa sestra moje žene, Nađa, je komplikovaniji slučaj. Od kada sam je upoznao identifikovala se kao lezbejka, a čak ju je Ljiljana uhvatila u kući njihovih roditelja kako se mazi sa jednom od koleginica sa fakulteta. Ali to je najdalje dokle je išla njena promiskuitetnost… ili smo bar tako mislili.

Sredinom jula, Ljiljana i ja smo odlučili da napravimo kratku pauzu od posla i rezervišemo sobu u luksuznom odmaralištu. Soba koju smo odabrali bila je okrenuta prema plaži i imala je sopstveni bazen na balkonu. Da, nešto tako lepo i moćno da je rečima teško opisati. Bilo je to savršeno mesto da ponovo pokrenemo naše seksualne želje i oboje smo mu se radovali sa nestrpljenjem.

Međutim, nedelju dana pre polaska Ljiljana mi je došla sa lošim vestima: Nađa ju je nekako ubedila da pođe sa nama, obavestivši me tek u poslednjem trenutku. Ljiljana i ja smo radili duple smene kako bi mogli sve da isfinansiramo, i ovo je trebalo da bude naša prilika da se opustimo i uživamo jedno u drugom. Odlučio sam da ne dozvolim da mi ovo pokvari raspoloženje i ponudio sam da platim Nađinu sobu sa da joj odvratim pažnju od nas. Takođe sam se pobrinuo da se njena soba nalazi što dalje od naše. Tako da smo nedelju dana kasnije krenuli na odmor.

Prva noć je bila spora, ali romantična. Naručio sam šampanjac i vodili smo ljubav pod zvezdama, nakon čega smo zaronili u bazen i pričali do ranih jutarnjih sati. Kada smo se probudili, otišao sam u teretanu hotela, a Ljiljana se našla sa Nađom na seansi masaže, nakon čega su isplanirale zajednički ručak, a ja sam uživao u čarima ostrva.

Negde kasnog popodneva sam odlučio da na brzinu zaronim u bazen pre nego što se obučem i nađem se sa dve dame u večernjoj šetnji plažom i nekoliko koktela. Skinuo sam se go i uronio u bazen. Voda je bila malo hladnija, ali mi je pomogla da ostanem stimulisan i budan. Seo sam na stepenice, voda mi je bila do grudi, i uživao sam u pogledu. seksi ženina sestra

Nebo je bilo kosmičko plavo, a more je bilo bez ikakvih talasa. Sedeo sam u meditativnom stanju, puštajući um da luta bez svesnog razmišljanja. Ali kad sam hteo da zadremam, čuo sam vrata. Pod pretpostavkom da je Ljiljana, rekao sam: “Oh, poranila si dušo.”

„Ćao. Ja sam, Nađa. Došla sam da ti kažem da će Ljilja malo kasniti na večeru jer oće da ode na čas joge.“

Bila je bosa, na sebi je imala samo crveni bikini koji je neverovatno dobro upotpunio njen bronzani ten. Nađa, da budem potpuno iskren sa vama, mnogo je seksipilnija od svoje sestre. Mršavija je, ima glatku kožu i ima velike bujne grudi. Uprkos tome, nikada nisam mislio o njoj na bilo koji seksualan način. Ne do tog trenutka, jer je moj kurac počeo da se diže na njen izgled. Nisam očekivao da će se pojaviti bez najave.

„Khm.. da… dobro…“ odgovorio sam. „Ja sam… go sam.. bolje ne prilazi bliže“, upozorio sam je. Kao da me nije čula jer je sekund kasnije krenula ka bazenu. Srce mi je počelo da mi lupa ubrzano.

„Daj opusti se jebote, ja sam lezbejka, sećas se?“ izjavila je, skinula se gola i sela pored mene na stepenicama bazena.

Do tog trenutka sam već hiperventilirao i nisam mogao da sakrijem erekciju. Njeno golo prisustvo pored mene izluđivalo me je. Zašto bi to uradila? U redu, ona je lez, ali ja sam itekako jebeno strejt! Bio sam baš zbunjen. Pokušao sam da gledam pravo ispred sebe, nadajući se da ona neće primetiti moj tvrdi kurac. Ali naravno da je primetila.

“Bože… jesi ti tvrd?” Upitala je retorički jer je jasno mogla sve da vidi.

Pocrveneo od stida, rekao sam joj istinu. “Pa jebote šta očekuješ koji kurac? Tako dobra riba skinula se gola i sela pored mene. Ja sam strejt muškarac, sećas se?”

Trudio sam se da zvučim strogo ali ona se zakikotala na moje reči. „Šta je… Hoćeš da ih dodirneš?“

Bio sam hiljadu posto siguran da me zajebava. “Izvini, šta da uradim??“

„Moje sise… da li želiš da ih dodirneš?“, rekla je sa nestašnim osmehom.

Nisam mogao da dišem. Naravno da sam hteo da ih dodirnem, ali sam se uplašio i nisam ništa rekao. Zatim je Nađa ustala, prbacila levu nogu preko mene sada i bez ikakvog oklevanja pritisnula svoju pičku pravo na moj kurac, mleveći polako dok mi je sedela u krilu i gledala me u oči.

„Šta se ovo dešava?“ pitao sam, ali nisam je zaustavljao.

Nagnula se napred da me poljubi u vrat.

“Uhhh… Lezbejka malo sutra.” zastenjao sam dok se spuštala niz moja prsa ka mom kurcu. Šta nije u redu sa ovom porodicom, pomislio sam. Kulturna represija od malih nogu čini neke čudne stvari ženama. Um mi je eksplodirao. Podigao sam se par stepenica iznad kako bi mi kurac bio izvan vode. Zgrabila je moj potpuno tvrd i pulsirajući kurac svojim rukama, podigla se i postavila ga na ulaz svoje pice. Zatim je sela!

Nakon kratkog jecaja naslonila mi se na uho i šapnula: “Zbunjena sam devojka znaš…Želim da doživim… da osetim muškarca makar jednom u životu.“ analno jebanje ženine sestre

Da li sam morao baš ja da budem taj čovek? – pomislio sam u sebi dok me je stezala svojom pičkom. Nije bilo ni važno jer je moja napaljenost u tom trenutku stopirala svu moć samokontrole od mene.

“Pa… sad znaš kako je to… imati muškarca… imati kurac u sebi…” šapnuo sam joj dok sam stezao njene guzove i gurao kurac dublje u nju. Počela je da stenje, a ja sam je povukao prema sebi, sklopivši ruke oko njenog tela. Jahala me je žestoko dok nije stala. Bio sam zbunjen kada se izdigla sa mene i drkala mi kurac dok je glavićem mazila svoj šupak.

„Želim sve da probam… želim sve da znam…“ – tada je polako počela da seda na moj kurac. Njen anus je bio jebeno uzak i trebalo je dosta koncetnracije i nameštanja da bi probio njene mišićne barijere. „Aaaaaaaaaaahhhhhh…“ Njeni jauci su se sada žestoko pojačali. Tempo je bio spor ali neverovatno intenzivan. Zvučala je kao da sve vreme svršava bez prestanka.

ežno sam je podigao i postavio na pločice pored bazena i nastavio u misionarskoj pozi da je tucam u divnu guzu. Od tog trenutka nismo razmenjivali reči, samo jauke i stenjanje. Dok sam desnom rukom milovao njene sise i ljubio je ustima, osetio sam da ću da svršim. Usporio sam, pogledao je u oči, sav stid i krivica su sada nestali. Prešao sam iz anusa u njenu vaginu i počeo žestoko da je tucam. To su oni poslednji trzaji pred sam orgazam.

„Gde želiš?“

„Želim… sve da osetim… želim sve da progutam!“

Sada na kolenima, udaljio sam se za sekund a potom naslonio kurac na njen jezik. Njeno prvo pušenje. Brzo se snašla u svom zadatku, i pre nego što smo oboje shvatili, počeo sam da joj prskam u usta. Pustila je da kaplje niz njene sise ali je jedan deo sperme slasno progutala. Onda sam je podigao, zagrlio je rukama, privukao je uz svoje telo i pogledao joj pravo u smeđe oči. Ona mi se samo nasmešila a ja sam je poljubio u čelo.

Kada sam se posle nekih 10 minuta vratio posle tuširanja, ležala je gola u mom krevetu, spavala je, njeno lepo mladalačko telo je bilo očigledno iscrpljeno.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 20 Prosecna ocena: 4.8]
(Visited 5.547 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Zgodna Ženina Sestra

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!