jul 20, 2024

Ženina fantazija – Poziranje pred Strancima

0
fantazija orgijanje

Svi smo mi puni fantazija, a jedna od njih je bila da napravim erotski crtež moje žene. To smo i učinili i bilo je prilično pitomo, ona je pozirala, ja sam išao lagano i polako. Oboje smo bili zadovoljni rezultatom, ali Lidija je poželela da smo se opredelili za nešto smelije.

„Mislim da bi bilo mnogo zabavnije da poziram pred strancima.”

„Pa ona umetnička akademija svako malo traži modele za poziranje“, predložio sam.

„Misliš da poziram pred gomilom napaljenih mladih studenata umetnosti? Mmm..”

„Ali ti nisi profesionalac dušo. Bilo bi tu mnogo pomeranja, dodirivanja itd.”

Ona se zakikotala: „Ma sigurna sam da bi svi bili veoma distancirani i profesionalni u vezi sa tim.”

Sve je ostalo samo na tom razgovoru… ali ja nikada nisam prestao da razmišljam o toj fantaziji. Od te večeri, pa narednih nekoliko meseci, ja sam radio na tome. Nisam želeo da se mešam u instiutucije, želeo sam da se sve odigra negde intimnije. Tražio sam studio da iznajmim, slao online ponude umetnicima, nije išlo brzo ni lako.

A onda sam morao da skupim hrabrosti da joj kažem šta sam planirao, ili barem deo toga. Nisam bio siguran kako će reagovati i bila je šokirana. Ali malo po malo, dan za danom, kao da je počela da se uzbuđuje. Tokom narednih nekoliko dana počela je sve više da se raspituje. Rekao sam joj mesto, vreme, profil ljudi koji bi je crtali. Smeškala se i bila je nervozna ali i uzbuđena.

Konačno je došao dan. Rekao sam joj da tog jutra ne oblači donji veš jer će ostaviti tragove na njenoj koži. Kad smo popodne stigli u studio, njeno uzbuđenje je bilo očigledno po načinu na koji su joj bradavice naprezale gornji deo. Svi su već bili tamo, kao što sam i dogovorio. Lidija je malo razgledala ekipu, jer niko osim Siniše nije mnogo ličio na studente umetnosti.

Siniša je bio žilav i bled sa delikatnim rukama i umrljanim noktima. Sa druge strane, Marko je bio ogroman tip koji je izgledao kao da je više rukovao tegovima nego olovkama. Goran je bio malo stariji, a bio je jedini koji je doveo svoju ženu umetnicu. Lidija me je uznemireno pogledala kada sam predstavio Biljanu. Nije očekivala da bi jedan od njenih umetnika mogao biti žensko.

Njena fantazija se ostvarivala

Bila je starija, imala je odličnu figuru, nosila je helanke i usku majicu koja ništa nije skrivala. U sredini studija je bio krevet, sa belim donjim čaršavom na njemu. Okruživale su ga udobne stolice. Seo sam na sam kraj dok je Lidija nesigurno krenula ka krevetu. Osvrnula se okolo na svakog od nas, njena fantazija se ostvarivala. golo poziranje

Izula je cipele, skinula majicu i pantalone i legla licem nagore na krevet. Čuo sam tihi uzdah jednog od momaka. Biljana je promrmljala nešto što je zvučalo kao kompliment. Uživao sam u prizoru Lidijinih mekih, prirodnih oblina i njene blede kože, kontrast sa njenim crvenim bradavicama i usminama. Čak i da bude samo čas crtanja, i dalje bi bilo jebeno uzbudljivo.

„Kako me želite?” upita moja žena iz kreveta.

Mislim da je trebalo da zvuči zavodljivo iako je njen glas bio pomalo drhtav i visok. „Samo radi ono što ti odgovara“, predloži Goran. Lidija je ispružila ruke iza glave i malo izvila leđa. Njene grudi su se lagano pomerile sa pokretom. Držala je delom prekrštene noge, pružajući sjajan pogled na njen kremasti kuk i guzu, ali skrivajući veći deo pičkice.

„Nije loše“, rekao je Goran, „ali možeš li malo da otvoriš noge?“ Uslužno je razdvojila kolena. „Malo više od toga.” Njen odgovor je bio da pomeri jedno stopalo za bukvalno par centimetara. Tada sam shvatio šta namerava. Ako su hteli više, morali bi sami da joj pomere noge!

„Moja nevaljala kurvica“, pomislio sam. „Počinješ da uživaš.” Sa mesta na kome sam sedeo još uvek nisam mogao u potpunosti da vidim njenu pičku. Pitao sam se koliko je mokra. Pomisao je pokrenula moj uspaljeni penis, ova fantazija je bila savršena. Siniša je bio taj koji je reagovao.

„Neće valjati. Dozvoli meni.” Ustao je i otišao do kreveta. Lidija je malo podigla glavu da ga prati očima dok se saginjao nad njom i hvatao njenu levu nogu obema rukama. Pomerio ju je na jednu stranu, ali nije odmah sklonio ruke. Umesto toga, polako ih je klizao od njenog kolena do vrha butine i prstima očešao njene prepone, veoma blizu ribice. Lidija je uzdahnula.

„To je jedna lepa vagina”, rekao je Goran. „Lepa i sočna.” – otvoreno je dodao.

Čuo sam tiho škripanje dok se moja žena izvijala. Po grudima joj se širilo blago crvenilo. „Ipak, ne vidi se klitoris dovoljno“, nastavio je. Jedva sam ga čuo: previše sam bio zatečen prizorom Lidijinih usana, ružičastih, natečenih i blistavih pod pogledom ovih stranaca.

„Možda će ovo pomoći.” – rekal je Biljana, prišla je i kleknula ispred kreveta, između Lidijinih raširenih nogu. Nagnula se napred, ispružila jezik i počela delikatno da liže.

Moja žena, a i ja sa njom, bila je u šoku! „Hej, šta to…?”

Da napomenem da moja žena nikada ranije nije bila sa ženom. Biljana je susrela njen pogled. Na trenutak je prestala da liže, ali je zato nabila prst u Lidijinu picu, i počela da masira klitoris drugom rukom. „Klitoris je jako važan deo umetnosti, moramo ga malo nadražiti, da se poveća, da se graciozno istakne.“

Cela je podrhtavala!

Glava moje žene je pala unazad i glasno je stenjala dok joj je telo podrhtavalo. Tada se Goran pojavio na njenoj desnoj dojci, masirajući je prstima dok su mu zubi i usne radili na bradavici. Sve se odigravalo prebrzo i neočekivano, fantazija se razvijala. Do tada sam se ljuljao napred-napred u svojoj stolici, puštajući kraj svog kurca da se trlja o farmerke, pitajući se koliko će proći pre nego što više ne mogu da izdržim i počnem da ga drkam.

Činilo se da Siniša ima sličan problem. I dalje je stajao blizu podnožja kreveta, očiju uprtih u ženu koja se sada mlatarala ispred njega. Klitoris se sada povećao i jasno video. Odjednom je Marko rekao: „Ne, ne, ovo nije dobro. Molim vas. Kako da crtam kada ne vidim njene oči!?”

Skoro da sam zaboravio na tog velikog momka. Na moje zaprepašćenje on je još uvek mirno sedeo sa sve opremom za crtanje u rukama. „Brate moj“, pomislio sam. „Stvarno je došao da crta!”

„Imate li jastuk ili nešto slično za glavu?” – upitao me Marko.

„Nemam”, rekao sam, „nisam se setio toga.” fantazija jebanje orgija

„Šteta.” Spustio je grafit i brzim, glatkim pokretom navukao majicu preko glave. Kada je izašao iz pantalona i bokserica, shvatio sam da mu crtanje očigledno nije bila jedina stvar na umu. Erekcija mu je skočila i udarila u ravan stomak. Kakva fantazija od debljine kurca.

Marko je lepo složio svoju odeću i otišao go do kreveta. Učinio sam isto, uzdahnuvši s olakšanjem kad mi se penis konačno oslobodio. Oči su mi se raširile kada sam video šta je izašlo iz Sinišinih pantalona. Mršavi „student umetnosti“ imao je najveću kurčinu koji sam ikada video, čak i na pornićima.

Bio je skoro potpuno ravan i mora da je bio preko 20cm dugačak. Ali zaboravio sam na to kada sam video Biljanu golu. Ona se još uvek savijala nad Lidijom, sada udarajući bradavicu jezikom kao i njen muž, i predstavljajući mi pogled na jedno od najzategnutijih guzova koje sam ikada video.

„Šta bi Goran rekao da joj priđem i stavim kraj svog kurca među njene guzove?“ Pitao sam se, ali me je odvratilo od pomisli ono što je Marko sledeće uradio. Stavio je ruku ispod Lidijinog potiljka da ga podigne i gurnuo svoju odeću ispod. Ali to je značilo da je njegov penis mahao samo centimetar ili dva od njenog lica. Sirovo debelo meso je sijalo.

Moja supruga ga je primetila i sada je dahtala od požude. Odjednom je napravio jedan korak napred, zgrabio je za kosu i gurnuo joj kitu u usta. Lidija je silovito zadrhtala. Onda, kao da su uhvatili neku vrstu signala, Goran i Biljana su joj odjednom zagrizli obe bradavice i ona je svršila.

Ispljunula je Marka iz usta i vrisnula, bokovi su joj snažno poskakivali, a tanak mlaz soka je štrcao između njih. Biljana je ustala i pogledala Sinišu. Jebala se prstima dok mu je prilazila, njena pička potpuno obrijana. „Hajde”, uzdahnula je. „Da vidimo da li znaš da koristiš tu stvar!”

Lidija kao da nije imala pojma šta joj se dešava. Delovala je skoro u komi posle orgazma. Činilo se da nije ni bila svesna da je Siniša grabi za noge i povlači sa svojim kurcem prislonjenim na njenu pičku. Ipak, primetila je kada je ušao u nju. „O Bože! Šta je to jebote?”

Ženina fantazija je gubila kontrolu!

Siniša nije gubio vreme. Mišići na zadnjoj strani njegovih butina su podrhtavali dok je udarao i tucao moju suprugu. Njene noge su se grčevito stezale oko njega. Međutim, Marko još nije završio sa njom. Dok je ležala zatvorenih očiju i otvorenih usta, dahćući od zadovoljstva, on joj je prebacio jednu nogu preko ramena, opkolio je, zgrabio joj lice obema rukama i po drugi put naterao svoj kurac među njene usne.

„Neću da me ponovo ispustiš iz usta!” upozorio ju je.

Prigušeno je zaplakala, ali je zabila prste u njegovo dupe da ga uvuče dublje. Goran je došao iza Biljane i zagrlio je da joj masira sise dok se ona mazila. Okrenula se da ga poljubi, a zatim se otrgnula i prišla mojoj stolici. Imao sam kurac u desnoj ruci, a jaja u levoj i sada sam energično drkao.

„Kakav sočan komad.” Silom mi je skinula ruku sa kurca, zgrabila ga i povukla me na noge. Hodajući unazad, odvela me je do ivice kreveta, gde je sela, pored mesta gde su se dva muškarca zabijala u telo moje žene. Biljana je otvorila noge i upravo u trenutku kada sam ušao u nju, Siniša je glasno zastenjao i celo mu se telo ukočilo kada je svršio u pičku moje žene. fantazija orgijanje

„Nemoj se suzdržavati“, stenjala je Biljana. Išao sam polako, pokušavajući da ne svršim prerano. „Jače me jebi.” Kako sam ja ubrzavao korak, tako je i Marko. Čuo sam kako mu jaja udaraju po bradi moje žene a zatim i dahtanje dok ih je praznio niz njeno grlo.

Krajičkom oka ugledao sam Sinišau kako se izvlači, njegov kurac je još uvek tvrd i blistajući njegovim i Lidijinim sokovima. Goran iza njega, uspravljen i spreman da zauzme njegovo mjesto. Biljana je iznenada ustala, odgurnuvši me baš kada sam bio na mestu da svršim. Okrenula se da se sagne nad moju ženu, pokazujući mi tu lepu, zategnutu zadnjicu dok se naginjala preko nje.

Kada je Marko izvukao svoj penis iz njenih usta, Biljana je bila spremna sa isturenim jezikom. Dve žene su delile spermu i ljubile se a ja sam prišao od pozadi da joj ga nabijem i svršim. Zatvorio sam oči i zastenjao od tog osećaja, puneći telo ove žene. Svi su bili zadovoljeni, izjebani i srećni… fantazija je uspela!

**

Nekih nedelju dana kasnije, otvorio sam poštu koja nam je stigla. U njemu na velikom papiru crtež moje žene, gola izvaljena na krevetu. U mom nestručnom oku izgledala je prilično dobro. Na poleđini je bila poruka. „Pozdrav dragi moji. Ja držim predavanja iz likovne umetnosti (bolje da ne kažem koji fakultet!). Kada sam video oglas pomislio sam da je ovo previše dobro da bih propustio. U svakom slučaju, evo jednog suvenira – nije sjajno, radio sam na sećanje! Lidija, kad god poželiš da nastaviš svoju karijeru, javi mi! Voli vas Marko.”

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 3 Prosecna ocena: 3.7]
(Visited 648 times, 4 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!