4 oktobra, 2023
Za Udaju udata

Sajtovi za upoznavanje su namenjeni svima, bez obzira na razlog, da li za druženje, za ljubav, ili Za Udaju. Lični oglasi predstavljaju nepresušni izvor različitih ponuda, želja, fantazija. Ipak, mi danas ne želimo da ulazimo u sve moguće primere, već ćemo se usmeriti na jednu grupu. To su žene i devojke za udaju.

Različitih godina i zanimanja, one su došle ovde zarad upoznavanja sa potencijalnim neženjama. Sa muškarcima koji ispunjavaju neke od njihovih kriterijuma. Ali koji su to kriterijumi? Šta su to najčešće osobine koje devojke za udaju traže kod potencijalnog muža? Hajde da spomenemo neke od najvažnijih. Za Udaju prsten

Karakter kao osnova svega.

„Karakter“ je reč koja se koristi da definiše nečiju etiku, pristojnost, čast, junaštvo. Osoba sa zdravim, jakim karakterom ne samo da zna šta je ispravna stvar. On zapravo uvek radi pravu stvar, on je na strani dobra. Svako budući suprug treba da bude dostojan poverenja.

Hemija je važna ženama Za Udaju.

Ponekad je veza totalno logična, racionalna i neemotivna da se zapitamo da li je ovo romansa ili samo kolegijalna veza. Mora da postoji neka iskra, neki magnetizam koji ih uzbuđuje kod dotične osobe. Dakle, fizička privlačnost njima nije najveći prioritet i jedini razlog da se udaju. Ali čak i ako je hemija između njih na drugom, trećem ili petom mestu, veoma im je važna.

Kompetencija – sposobnost.

Kompetentnost u životnim stvarima, poslu i porodici veoma je važna devojkama za udaju. Kompetentne muškarce vide kao efikasne, vešte, krativne u radu sa ljudima i na završavanju započetok. Može li da zadrži posao? Da li se pokazuje odgovornim? Da li zna kako da rukuje novcem? Da li zna kako da se odnosi prema šefu i saradnicima u smislu komunikacije? Zašto se udati za nekoga ko ne uspeva u poslu?

Žene Za Udaju traže Posvećenost.

Posvećenost je obećanje, zavet, zakletva; to je ugovor kojeg se držimo. Društvo kaže da vaša sposobnost da se pridržavate zaveta određuje da li ste pouzdani ili ne. Preuzimanje obaveza podrazumeva da imate izdržljivosti da prebrodite neprijatnosti i patnju da biste ispunili ono što ste obećali. Posvećenost je lepak koji vezu održava stabilnom.

Komunikacija kao bitan faktor. Za Udaju venčani

Zdrava komunikacija je način da otkrijemo šta mislimo i kako određujemo šta druga osoba misli. To je stil kojim potvrđujemo, opraštamo, ohrabrujemo ili otkrivamo informacije. Komunikacija se odvija u razgovoru, pisanju pisama, mejlovima, telefonskim pozivima i neverbalnom govoru tela. One koje traže muža žele da imaju dobru komunikaciju sa čovekom sa kojim će graditi budućnost.

Za Udaju sa Iskrenim i vernim.

Ovo je jedna od najčešćih osobina koju svako želi u svom budućem partneru. Muškarac koji ne laže i ne vara je KLJUČNA stvar koju žene traže u svom budućem mužu. Žena očekuje da on bude potpuno iskren i u vezi sa svojom prošlošću. Jer pronaći neku skrivenu tajnu nakon braka je nešto što žene najviše mrze. Nisu one stroge, spremne su i na kompromis, ali prevara nema spasa. To je ultimativna izdaja koja nema oprosta. Ako se jednom desi pa se oprosti, uvek će crv sumnje biti prisutan, i to nije zdrava veza.

IZVOR: https://devojke.net

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
(Visited 1.562 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Za Udaju

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!