6 juna, 2023

Moja Udata Mlađa Sestra 1. Deo

0
brat uhvaćen dok piški

Događaj se desio drugom polovinom 2020. godine.

***

Prošli vikend je bio prvi put od početka karantina da sam proveo neko vreme sa svojom porodicom. Bio je mamin rođendan i cela porodica je bila tamo. Moj brat i njegova žena su bili smešteni u spavaćoj sobi na spratu sa svoje dvoje male dece. Moja sestra i njen muž su uzeli jednu sobu u podrumu, a ja drugu. Svi smo stigli prilično kasno, tako da su se svi samo smestili i veoma brzo spremili za spavanje.

Sledećeg dana bio je plan da proslavimo 58-mi rođendan moje mame. Ja imam 32 godine i sam sam. Oba moja brata i sestre su se bolje prilagodili odrasloj zreloj dobi od mene. Imao sam nekoliko devojaka tokom godina, čak jedna i ozbiljnija veza, ali trenutno sam slobodan i spreman da kad prava naiđe da je zadržim.

Kafići su bili moj glavni način da pronađem zanimljive devojke, tako da je bilo teško poslednjih nekoliko meseci zbog svih silnih zabrana i ograničenja usled pandemije. Moj brat ima 34 godine i imamo mnogo zajedničkih interesa. Moja mlađa sestra ima 26 godina i nemamo ama baš ništa zajedničko.

Bila je savršeno dete dok je odrastala i ona i njen muž su veoma religiozni. Po mom mišljenju, ona je prilično naivna prema stvarnom svetu, ali je pametna, uspešna i veoma slatka. Srednje visine sa svetlo smeđom kosom i jarkim plavim očima. Oblači se veoma konvencionalno, ali ima lepu figuru ispod. zgodna seeka u belom bikiniju

Prošle godine na jezeru je jednog popodneva nosila divan beli jednodelni kupaći kostim, i to je bio prizor za videti. Ima grudi osrednje, taman za njenu građu ali nešto veću guzu koju njena odeća jedva može da prikrije. Oduvek sam mislio da je privlačna, ali od tog vikenda razmišljam o njoj na drugačiji način.

Kasnije tog dana sam se susreo i sa njenim grudnjakom koji je bio okačen u kupatilu. Napalio sam se i počeo da drkam dok sam je zamišljao golu. Kada sam izlazio iz kupatila video sam i gaćice u korpici za veš na majici koju je ranije nosila. Naravno – zgrabio ih. Bile su ljubičaste gaćice u bikini stilu sa čipkastim rubom. Stavio sam ih u džep, ponjušio ih i sakrio među svoje čarape.

To je bio trenutak, bukvalno u toku tog jednog popodneva – moja sestra je postala moja vrhunska fantazija. Još uvek imam te gaćice kod kuće.

***

Ona živi nekoliko sati vožnje od mene i na tom okupljanju sam je prvi put video uživo posle nekoliko meseci. Bio sam poslednji koji se povukao u svoju sobu, ali trideset minuta kasnije još uvek sam bio potpuno budan. Odlučio sam da uzmem toalet papir i uživam u pornićima da se opustim.

Otvorio sam vrata od kupatila kada sam začuo dahtanje koje mi je zaokupilo pažnju. Sestra je bila u toaletu i piškila. Primetila me je pa sam se brzo okrenuo, izašao i zatvorio vrata… ali ne pre nego što sam video njene gaćice oko zglobova i njene bose noge. Nisam video ništa drugo, ali sam ipak bio opasno uzbuđen. Pustila je vodu, oprala ruke i izašla.

Rekao sam: “Izvini. Mislio sam da si u krevetu.”

„Ma sve je ok. Trebalo je da zaključam vrata, kontala sam svi spavaju“, odgovorila je.

Lice joj je ipak bilo crveno iako je glumila da je sve normalno. Postiđena se okrenula i krenula prema svojoj sobi. Uzeo sam šaku punu toalet papira i vratio se u svoju sobu. Moj kurac je bio tvrd dok sam stigao tamo nije mi ni trebao pornić. Zamišljao sam kako njena maca izgleda i svršio sam za minut. Zaspao sam maštajući o telu moje mlađe sestre.

Čini se kao da je bilo juče da je još uvek bila samo dete koje voli knjige i svoje lutke. Sada je prelepa žena o kojoj ne mogu da prestanem da razmišljam.

***

Rođendansko okupljanje je bilo veoma skromno, samo naša najuža familija u kući. Kako je nastupilo veče i deca su otišla na spavanje, odrasli su neko vreme igrali neke igrice i cirkali. Bilo je zabavno smejati se i šaliti sa svima posle dosta vremena. Iskreno, bilo je dobro videti sestru ali i njenog muža. On je fin momak, dobar za nju, i izgleda da su bili srećni.

Moja sestra je nosila ljubičastu majicu bez rukava i bio sam šokiran kada sam video obris njenih bradavica. Nije nosila grudnjak! Pokušao sam da ne buljim, ali sam definitivno ukrao par pogleda. Oko 23h ljudi su počeli da se razilaze i idu u krevet. I ja sam otišao u svoju sobu i legao u krevet da se pobrinem za sebe.

Uspeo sam da izdržim dvadesetak minuta zamišljajući sestrino zategnuto telo. Svršio sam žestoko i očistio se peškirom. Obukao sam bokserice i otišao u kupatilo da pišam. Svetlo je bilo ugašeno u podrumu je bilo dovoljno svetla da se vidi sa blicem mog telefona pa sam povukao svoje bokserice i počeo da tresem malo kurac da bih počeo da piškim. Krajičkom oka sam primetio kretanje u ogledalu. Pogledao sam baš kada je sestra upalila svetlo i poskočila od iznenađenja.

“O moj Bože!” brat uhvaćen dok piški

Nakratko smo uspostavili kontakt očima pre nego se ona okrenula. Moj kurac je bio u mojoj ruci i počeo sam da piškim baš dok se okretala. Kada je čula buku, video sam njenu glavu kako se okreće unazad i u ogledalu sam je video kako na kratko gleda moj kurac. Srce mi je lupalo dok je odlazila i zatvarala vrata. Ponovo jebeno tvrd nisam mogao da izađem iz wc-a samo u svojim boksericama jer bi ona to definitivno primetila. Seo sam na toalet da se saberem i čuo kako mi telefon zuji. Bila je to poruka od nje.

“Izvini jebiga! Upali svetlo sledeći put. Koliko ćeš još, hitno mi je?”

Ukucao sam svoj odgovor i zagledao se u njega pre nego što sam ga poslao. Koračao sam na neistraženu teritoriju. Zatvorio sam oči i pritisnuo „pošalji“. Mogao sam da čujem njen telefon kako vibrira sa druge strane vrata. Brzo sam otkucao još jednu poruku i poslao. Zamislio sam je kako gleda dole u svoj telefon da vidi šta sam napisao.

“Za oko 16cm.” zatim brzo sledeća poruka: “Izvini, glupa fora… izaći ću za minut.”

“Bilo je slučajno… ugašeno svetlo pa sam mislila nema nikog. U svakom slučaju sada smo kvit. Sledeći put zaključaj vrata!”

“Kako smo kvit?” kuckao sam joj.

“Juče si ti uleteo dok sam ja pičkila.”

Odmah sam odgovorio, prestravljen i neverovatno uzbuđen u isto vreme jer se ovako dopisujem sa svojom mlađom sestrom. “Nismo baš kvit. Nisam ništa video juče. A znam da si ti videla moj kurac. Baš mi je frka.. neprijatno.”

„Otkad se ti tako stidiš? Mogu li sad molim te u kupatilo?“

„Za minut. Zar tebi ne bi bilo neprijatno da te vidim golu?“ odgovorio sam.

“Ti si moj brat. Nije to tako velika stvar. Mislim da ne bi imala nikakav problem ako bi mi slučajno video pičku.”

Nisam mogao da verujem da je napisala „pičku“ i to me je još više napalilo. Odgovorio sam: “Izaći ću ako mogu da vidim tvoju pičku. Onda bismo bili kvit.”

“Neću to da uradim pred tobom! Zašto bi uopšte želeo da to vidiš?”

“Hajde ovako, slikaj je. Pogledaću je jednom a onda će slika nestati zauvek.”

“Nema šanse. Ne dozvoljavam da tamo negde bude slika na kojoj sam gola. Udata sam jbt. Samo me muž video golu i to je to.”

Do sada sam već uveliko drkao kurac. Ideja da je on jedini muškarac koji ju je video golu bila je divlja, ali gotovo sigurno tačna. Ona je oduvek bila takva po pitanju tih stvari. Morao sam da je vidim golu. Nisam odustajao.

“Ne mogu da verujem da ne veruješ rođenom bratu da ću obrisati sliku. Evo, poslaću ti svoju sliku prvo. Na taj način imaš osiguranje.” Nisam čekao njen odgovor. Ustao sam i slikao se u ogledalu. Stajao sam potpuno go, lice jasno vidljivo, a moj tvrd kurac ponosno uspravan. Odmah mi je kucala: “Jebote…” sestra goli selfi

Ponovo sam odgovorio sa slikom svog kurca izbliza dok sam ga držao u ruci. “Tvoj red.”

Nakon nekoliko predugih minuta, stigla mi je poruka. Otvorio sam je i video najseksi stvar ikada. Ležala je na kauču koji se nalazio pored kupatila, naslonjena sa slikom slikanom odozgo. Imala je mali osmeh na licu, majicu koja joj je pokrivala gornju polovinu, a gaćice povučene do pola butina. Usmine su joj bile natečene, crvenkaste i gotovo bez dlake. Imala je tanku liniju tamnih stidnih dlaka direktno iznad klita, vrhunski uredna.

“A jednu izbliza?” Odgovorio sam.

Nakon dva minuta bez odgovora, odlučio sam da se vratim u svoju sobu. Izašao sam iz kupatila ne očekujući da ću videti ono što sam video. Sada je sedela na kauču okrenuta prema meni, njene gaćice su bile pored nje i pokušavala je da me uslika! Pokrila se i projurila pored mene u kupatilo. U brzini uspeo sam da uslikam njeno golo dupe dok je trčala u kupatilo.

Zaboravila je da uzme gaćice sa kauča, pa sam ih odneo u svoju sobu i zatvorio vrata. Na međunožju je bila vlažna tačka i ja sam je ponjušio i odmah uhvatio kitu. Da li je bila napaljena? Mislio sam da je samo bila spremna za zezanje, ali možda ima skrivenu stranu. Nastavio sam da drkam sve dok mi telefon ponovo nije zazujao.

KRAJ 1. Dela

(Visited 13.404 times, 13 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 56 Prosecna ocena: 4.5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!