dvojica me tucala odjednom

Uzbudljiva trojka

Erotski Parovi Grupnjak, Orgije

Dugo sam razmišljao da li da pošaljem ovu priču ili ne. Ona je deo moje intime, ali takođe i vrlo uzbudljiva. Ipak svestan sam da je ovo samo internet pa stoga evo vam malo zabave.

Bio sam razdvojen od svoje devojke dva meseca. Razlog? Jednostavno, imala je svojih problema i pala je odluka da se rastavimo na neko vreme. Znao sam ja da to ima neke veze sa bivšim dečkom, ali sam sve to prećutao i rešio da sačekam tih dva meseca. Prvi put smo se videli posle dva meseca i ona je dolazila kod mene.

Čuli smo se telefon nekoliko puta i razmenili par porukica. Bio sam čvrsto rešen da opet budem sa njom! Kada sam je ugledao na vratima umalo nisam pao na dupe! Bila je u crnim pantalonama, a gore je imala uski džemperčić koji je nagovestavao njene predivne sise. Seli smo u dnevnu sobu i razgovarali. Priča se polako prebacivala na njenog bivšeg dečka i kako ga je viđala u ova dva meseca i kako je jednom otišla kod njega u stan…i ja sam sada čekao nastavak, bio sam poprilično smiren za celu situaciju. Imali smo dosta poverenja jedno u drugo i tada kreće njena priča:

“Znaš otišla sam kod njega. Znaš koliko sam ga volela, verovala sam da treba da imam nešto sa njim. Kada sam ga videla poludela sam! Tu je bio i njegov drugar, ali meni nije smetalo. Sedeli smo i pričali, a on se sve vreme muvao oko mene. Pipkao me po kolenu, ljubio me u vrat i tako to, kao da smo zajedno. Bila sam raspamećena. Obukla sam se pomalo kurvinski jer sam htela da ga zavedem. Imala sam usku majicu sa velikim dekolteom, a dole bele pantalonice. Ispod naravno tangice.” Već sam počeo polako da se nerviram jer sam znao da ovo neće valjati, ali sam ćutao.

“Ubrzo sam ustala i otišla do kuhinje da sipam sebi vode, kada mi je prišao sa leđa i uhvatio me za sise. Poludela sam! Počeo je da me ludački ljubi, da me vaćari i da mi otkopčava pantalone. Nisam dala, jer je u drugoj sobi bio njegov drug. Tada mi je predložio da i drug učestvuje u svemu ovome.”

dvojica me tucala odjednomNa trenutak je zaćutala, ali sam znao šta to znači. Ostajao sam polako bez reči i nisam znao šta da kažem na ovo. Samo sam ćutao i čekao dalji deo. “Pristala sam, ni sama ne znam zašto! Budala sam i mislila sam da treba da ga usrećim. ”

“Ušli smo u sobu i ja sam samo klekla pred njega. Njegov drugar je sve to gledao mirno, kao da zna šta se sprema, a ja glupača nisam znala da je sve nameštaljka. Svukla sam mu trenerku i uhvatila ga za kurac. Zažmurila sam i počela da mu ga pušim. Gledao me je pravo u oči, iako zna da to ne volim. Njegov drugar je sedeo i nadrkavao svoj kurac.” Bolje da ne znate moju reakciju u tom trenutku! Bio sam doslovno šokiran!

Ipak i dalje ćutim i slušam. “Tada smo prešli na krevet. I dalje sam pušila mom bivšem, a njegov drug mi je prišao sa leđa i svlačio mi pantalone. Pustila sam ga, čak sam isturila dupe da me bolje dohvati. Naravno, tražila sam da prvo stavi kondom. Odavno sam bila ovlažila tako da je lako ušao. Moj bivši je počeo da nadrkava dok sam mu lizala jaja, ali nisam želela da svrši. Izvukla sam se od njegovog drugara i okrenula se ka njemu. ”

“Čekala sam da me pojebe. Raširila sam noge kao luda. Legao je preko mene, a drugar je ostao da stoji u visini mog lica. Uhvatila sam njegov kurac i počela da ga ližem i da mu gnječim jaja dok me je bivši punio dole.” I dalje sam sedeo mirno, ali priznajem digao mi se. Dva meseca sam bio strpljiv čekajući da vidim šta će da se desi i sada sam hteo da čujem sve. Već mi je bila muka od svega! Bilo joj je neprijatno dok mi priča, ali bilo me je briga! “Tada je drugar predložio da me uhvate u sendvič. Ukapirala sam šta mi se sprema, ali prvo nisam htela da pristanem. Ipak proradila je kurva u meni i pristala sam. ”

“Nikada se nisam jebala u dupe pa mi je bilo poprilično neprijatno. Dečko me je već jebao u pičkicu, a drugar je mazao moj čmar i to je prijalo priznajem. Ubrzo je počeo polako da mi ga uvlači i to u ritmu koji sam sama diktirala. Na kraju ga je skoro celog ugurao i tako su me čerečili. ”

“Dupe me je dosta bolelo, ali sam trpela. Ta poza mi i nije baš prijala pa sam se okrenula tako da me bivši i dalje jebe u picu, a da drugaru pušim. Skinula sam mu kondom i počela da ga ližem od dna do vrha.” Ja sam već uveliko u gaćama pucao, srce mi je lupalo, a u glavi mi je bubnjalo! “U tim trenucima sam počela da se sve više približavam vrhuncu, a kada je počeo da me zabija kao divljak, svršila sam! ”

“Samo sam klonula. Nisam otvarala oči par minuta, a kada sam ih otvorila, stajali su iznad mene sa svojim podignutim kurčevima čekajući. Uhvatila sam i počela da ih nadrkavam i da im usnama dražim glaviće. Uskoro su me obojica polili po licu i po sisama. Znaš koliko volim kada mi se sperma sliva niz grudi i lice. Na njihovo nezadovoljstvo držala sam usta zatvorena! Ustala sam i otišla do kupatila da se umijem. Kada sam se vratila drugar nije bio tu. Osećala sam se užasno i znala sam da sam dotakla dno! ”

“Zatim sam i otišla a da se nismo pozdravili i više me nije zvao niti sam ja išta više želela sa njim.” Tada je zaćutala i čekala moju reakciju. A šta ja da kažem na ovo?! Pogledao sam je pravo u oči i rekao: “Ispala si glupa i dozvolila si sebi da ispadneš drolja!” “Znam.” , rekla mi je.

Pogledala me je i rekla još: “Sigurno me mrziš zbog ovoga?”
Uhvatio sam je za glavu i povukao na dole. Spustio sam joj glavu u krilo i osetila je moj kurac. “Popuši mi sada pa ćemo razgovarati.” Izvadila ga je i počela da liže i da ga uvlači.

Uvlačila ga je dosta duboko, a ja sam se osećao kao na sedmom nebu! Uskoro sam počeo da svršavam i to njoj u usta. Nije pomerala glavu iako sam najavio da ću svršiti! Kada se digla video sam jednu od onih scena iz pornića. Niz usta joj se slivala sperma, a ona se oblizivala… Pogledao sam je. U sledećem trenutku ležala je raširenih nogu, a ja sam nameštao kondom! Nije mi trebalo mnogo da svršim još jednom, ali je ovoga puta bilo obostrano.

Pre nego što ćemo nastaviti ludovanje te večeri, rekla mi je: “Izvini što sam ispala drolja, neću više nikada!” Od te večeri smo opet zajedno i veza nam je nikada lepša.

P.S.
Znam da ovo možda nije tipična erotska priča, ali pokušao sam da opišem kako je tačno bilo. Nedelju dana zbog svega ovoga nisam spavao i dugo sam razmišljao da li na kraju radim pravu stvar. Nekako sam preko toga svega prešao isuviše lako i to me je plašilo, ali sam na kraju shvatio da u vezi moraš i praštati.

I na kraju još ovo: “Ova priča je posvećena mojoj ljubavi. Mali seljačić od bivšeg dečka može sada samo da umre od zavisti jer je ispustio dragi kamen! Seljačiću, jebi se u dupe sam!!!” Pozdrav!…

(Visited 2.382 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 3 Prosecna ocena: 2.7]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

3 thoughts on “Uzbudljiva trojka

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.