6 juna, 2023

Uuuuups! Ćerka Uhvaćena na Delu 2. Deo

1
nabijanje u ćerku

“Sviđa mi se ideja da sam te uspela napaliti.” nasmejala se „Možda zvuči čudno, ali maštam o tebi kad se… znaš već šta.“

Uprkos šoku zbog njenih reči, učinilo mi se zabavnim što se Sara, bez obzira na svu svoju opuštenost, nije mogla naterati da kaže reč “masturbiranje” kada je govorila o onome što sam je zatekao kako radi. Takođe sam se uzbudio zbog njene izjave da je maštala o meni dok se trljala.

“Saro, mislim da bi trebalo da promenimo temu.” Rekao sam sipajući si još jedan veliki viski. Dok sam gutao vatrenu tečnost, Sara se slatko nasmešila, a zatim spustila tkaninu sa ramena da bi otkrila svoje golo mlado telo. Udahnuo sam duboko i zagledao se u nju dok mi je viski izgarao put niz grlo.

Usta su mi se osušila dok je moja ćerka stavljala ruke pod sise, a zatim ih dizala kao da ih pregledava. Ližući usne otrgnuo sam oči iz njenih sisa i zagledao se u njeno lice.

„Zar ne misliš da sam lepa?” pitala je ustajući.

slatka gola ćerkicaMoja ćerka stajala je gola u pozi koja ju je u potpunosti otkrila mom zaprepaštenom, gladnom pogledu, moje oči su se zadržale neko vreme na njenim vrelim sisama i bradavicama koje su izgledale tvrdo i uzbuđeno, a zatim mi je pogled skliznuo nadole u uredno malo ‘V’ zlatnih uvojaka koji su okruživali njenu pičkicu.

Moj penis počeo je da me boli zbog potrebe za olakšanjem.

“Prelepa si dušo.” Napokon sam izdahnuo. “Saro, nemaš pojma šta mi radiš.”

“Mislim da znam”, nacerila se klizeći rukom do svoje pičke. “Mislim da te napaljujem.”

“Uhhh.. jebeno si u pravu!” Uzdahnuo sam kad su joj se prsti počeli igrati klitorisom.

“Mogu li da te vidim tata.” – pitala je Sara glasom male devojčice koji me dodatno uzbudio. Ono što je pitala činilo mi se pošteno nakon mog pogleda u njeno telo, ali do čega bi to moglo dovesti? U strahu od odgovora na svoje mentalno pitanje ustao sam i polako počeo da se svlačim, Sarine oči su pratile svaki pokret mojih ruku dok su radile na skidanju odeće, dok na kraju nisam bio go kao ona.

“O tata”, uzdahnula je, “kakav divan kurac. Mogu li ga dodirnuti?” Zapanjen njenim obožavajućim rečima, zanemeo sam ni ne shvatajući da joj klimam glavom da nastavi. Nasmejala se i zakoračila prema meni, a ja sam osećao blagi miris njenog parfema, dok je gotovo stidljivo pružala ruku prema meni.

Dahtao sam kad se njena ruka lagano zatvorila oko mog kurca, Sara je spustila pogled i počela polako trljati ruku gore-dole uz moj penis, dok joj je jezik trzao po usnama. “Možeš da me dodirneš tatice.” disala je duboko gledajući me u oči.

Ono što sam video u njenim očima iznenadilo me je i rasplamsalo, bila je to želja čista i jednostavna, nije bilo sumnje u mom umu šta moja ćerka želi, a pokret njene ruke na mom penisu to je samo još više potvrdio. Osetivši se kao neodlučna devica, posegnuo sam i privukao Saru ka sebi, nežno sam položio usne na njene i poljubio je.

Podižući ruku na sise, počeo sam se igrati s njenim mladim globusima i malim bradavicama, dok sam istovremeno klizao drugom rukom niz njeno telo do njene pice i dok su mi prsti klizili u njenu usku rupicu. Sara je stenjala od pukog uživanja, njeno telo gurajući se sve jače na moje prste, dok sam joj trljao klitoris.

Senzacije koje su prolazile kroz mene dok smo se igrali sa telima bile su i moćne i nežne, prošlo je mnogo meseci otkako sam čak poljubio ženu i to me je počelo boleti od želje za sopstvenom ćerkom i nije me briga, za mene je ona bila žena, žena koja je bila voljna i željna da podeli moju požudu.

Zastenjao sam od blaženstva koje mi je izazvala ruka dok se kretala po mojem kurcu i znao sam da više ne mogu čekati, morao sam je uzeti sad ili nikad. Prisilno sam gurnuo kćer dole na pod, položio njeno mlado telo, otvorio joj noge i gurnuo penis u njezinu picu u jednom pokretu, čineći Sarine jecaje sve glasnijim, a moje zadovoljstvo još većim.

“O BOŽE DA TATA!” Sara je vikala “JEBI ME! Jebi me Žestoko!” nabijanje u ćerku

Uz krik životinjske požude počeo sam da jebem kćerku brzinom i žestinomm, a tela su nam se srušila dok je ona ulazila u susret svakom potezu. Njeni su se krikovi podigli, dok joj se telo savijalo i grčilo ispod mene u orgazmu, a njena ionako uska maca postajala je još čvršća dok su joj se mišići sa zadovoljstvom skupljali.

“O SARO!” Plakao sam naslonivši joj glavu na rame “Kako si jebeno uska i topla…!”

“NAPUNI ME TATA”, uzvratila je “ŽELIM DA OSETIM TVOJU VRUĆU SPERMU U SEBI!” Nakon ove prljave incestoidne naredbe, moje seme je eksplodiralo u njene dubine dok sam se zabijao poslednji put, bokovi su joj se dizali u susret mojima dok je njen vrisak postajao žubor oduševljenja i na trenutak smo ležali zategnuti i mirni, izgubljen u nadmoćnom zanosu.

Nedugo zatim opet sam se počeo kretati u njoj, cela situacija erotičnija od bilo čega što sam ikad prije doživeo i na moje oduševljenje moj penis je ostao čvrsto u njenoj pički koja ga je hvatala.

Iznenada, Sara je očajno navaljivala. “UZMI ME OD POZADI TATA!” povikala je “MOLIM TE!”

U magli pokreta promenili smo položaj, Sara na kolenima, a ja sam joj gurao kurac s leđa i posezao oko njenog drhtavog tela kako bih je uhvatio za sise i igrao se klitorisom. Uz krik, moj penis je kliznuo u nju jednim pokretom, dok sam je ponovo počeo jebati, moja kćer je na vreme krenula prema mojim potiscima sa iskusnim pokretima koji su bili šokantni da sam razmišljao o tome, ali sve moje misli bile su usredsređene na zadovoljstvo koje mi je pružala njena uska vaginica. jebe ćerkicu s guza

Nekoliko minuta kasnije Sara je dahtala, a zatim počela da se trese dok joj je orgazam prolazio, glava joj se prevrtala s jedne na drugu stranu. Sve brže i jače sam je jebao, njena guza me je pljuskala po trbuhu dok sam se zabijao u nju, njeni vapaji ispunjavali su mi uši, odvozeći me u nove visine, dok još jednom nisam osetio nalet svog orgazma koji mi je goreo u kurcu.

Uz glasno stenjanje gurnuo sam duboko u kurac u nju kako bih svoje seme poslao u njenu maternicu, Sara je zabacila glavu i vrisnula, a ruke su joj se srušile, i ramena su pala na pod, ali joj je pica nataknuta na penis i u tom položaj nastavio sam da je jebem nekoliko minuta duže.

Na kraju su se naša tela smirila. Sara se izvrnula i sela, moje seme je počelo curiti iz ćerkine pice na tepih dok mi se drhtavo smiješila. „Bože“, dahtala je „mama mora da je luda što te odbija“.

„Pobogu Saro“, dahtao sam uz osmeh, „nemoj da te čuje kako tako govoriš“.

“To će biti naša mala tajna tata.” nasmešila se ” Hvala tata.”

“Nema na čemu, ćerko.” Nasmejao sam se pitajući se zašto ne osećam krivicu.

Bacivši pogled na sat, video sam da je posle jedanaest, nevoljno smo se obukli i poslednjim drskim poljupcem Sara je odšetala u krevet, dok sam ja sedeo da čekam povratak svoje supruge, ona možda ne voli seks, ali dobije rogove ako je ne pozdravim kad se vrati sa binga.

Veselo i rano sledećeg dana, Sara i ja smo otišli u prodavnice po novi video rekorder, izbor sam prepustio njoj u potpunosti, jer je izgledalo da tačno zna šta radi. Kad smo se vratili kući, pomogla mi je da postavim novi video, bila mi je potrebna njena pomoć, Jasna je još bila napolju i kupovala, a dok smo se mi sređivali rekorder, Sara se nagnula i poljubila me.

„Kada mama ponovo odlazi na bingo?“ – pitala je Sara kad su nam se usne razdvojile.

“Dobro znaš da ona ide svake večeri.”

„Što znači da večeras možemo zajedno gledati onaj film. Sedeću ti u krilu kao kad sam bila devojčica, samo što će ovaj put devojčica imati sjajan kurac u ribici dok gleda film.”

Sama pomisao na ono što predlaže izluđivala me je i jedva sam čekao da moj snob od supruge ode na bingo.

 

KRAJ!

(Visited 10.886 times, 4 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 13 Prosecna ocena: 4.8]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Uuuuups! Ćerka Uhvaćena na Delu 2. Deo

  1. Fenomenalna priča, ovo je za uzivanje kad citam kako tata puni ćerku a ona hoće još.I ja bi uradio isto kad bi imao ćerku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!