april 15, 2024

Ucenjena Školska Drolja

1
profesor je jebe u usta

Posmatrao ju je, smešeći se u sebi kad je ušla u svlačionicu da se presvuče za čas fiskulture, a zatim je ponovo bacio pogled na svoj telefon. Pojavila se u šortsu koji je lepo pokazivao njeno okruglo dupe i majici bez rukava koja je grlila njene živahne sise.

„Julija, mogu li da te vidim na minut?“

Njene oči su bljesnule na profesora, potpuno iznenađeno. Klimnula je glavom i prišla. Pokazao joj je na vrata svoje kancelarije i ona je prošla pored njega. Sa nešto više od 160cm, bila je više od 20cm niža od njega i on se osmehnuo u sebi dok je gledao kako joj se guza migolji pred njim. Otresao je tu pomisao privremeno i zatvorio vrata.

“Kako si Julija?”

Klimnula je glavom i sela za njegov sto. „Dobro sam“, rekla je.

Njene oči su ga pratile dok se naslanjao na svoj sto. „A onaj dečko sa kojim si izlazila, šta je bilo sa niim, Nikola beše?“ upitao je.

„Da, Nidža“, rekla je, skrećući pogled. “On i ja smo raskinuli.”

„Oh, žao mi je što to čujem“, rekao je ljubazno. “Šta se desilo?”

Podigla je pogled, iznenađena ličnim pitanjem. „Jednostavno nismo bili jedno za drugo“, slegnula je ramenima.

Pogledao je njene prekrštene noge i klimnuo glavom. „Ponekad se dvoje ljudi mogu jako svideti jedno drugom ali jednostavno nisu seksualno kompatibilni.“

“Molim?” oči su joj se naglo podigle. “To nije razlog… On i ja čak nismo…” promrmlja ona, a lice joj je postalo crveno.

“Hmm, znači nikad mu nisi sisala kurac?” upita on blistavih očiju.

„Šta? Ne! Kako se usuđujete?..“ Julija je počela da viče i ustaje.

Trener je pružio telefon ispred sebe u ravni sa njenim licem i osmehnuo se. „Hm, sličnost je neverovatna“, promrmljao je. „Naravno, oči ove devojke su zatvorene u ekstazi“, rekao je, gledajući u sliku mlade devojke čije usne su bile razvučene oko kite, izgledajući potpuno zadovoljno i željno u isto vreme. slikana kako sisa kurac bivšem dečku

Julijine oči su se raširile, užasnute. „Ne, to nisam ja… To ne mogu biti ja“, prošaputala je.

„Pa, sa ustima koje je taj kurac toliko raširio…“ složio se, „teško je reći. Ali vidiš, ovde možeš da razaznaš grudi“, prišao joj je bliže, pružajući telefon. „I izgledaju savršeno, baš kao i tvoje“, klimnuo je glavom, bacivši pogled, videći da joj se bradavice sada pojavljuju ispod tkanine.

Gledala je fotografiju na kojoj sisa kurac bivšem dečku. Svi momci u razredu su imali tu sliku i drkali na to svake noći, ali kao učenici četvrtog razreda najprestižnije gimnazije u zemlji, oni nisu smeli da otkrivaju nikome da poseduju takvu sliku inače bi po strogim pravilima bili sankcionisani.

„Čini se da je Nidžo prilično teško podneo raskid“, rekao je trener, klimajući glavom, gledajući odozgo u nju.

Pogledala je u njegovo međunožje, a zatim podigla pogled prema njemu, gutajući, klimajući glavom. „Mislim, da pošalje ovu fotografiju tako naširoko da je čak i ja dobijem, da ugrozi i svoje i tvoje školovanje… Kao da šalje poziv svakom momku da stavi svoj kurac u tvoja lepa mala usta“, rekao je, posmatrajući kako se pomera na svom sedištu.

„Mislim, ceo tim mora da mašta o tome kako kliziš usnama preko njihovih kurčeva, na kolenima, gledaš u njih svojim prelepim očima dok gutaš tu tvrdu muškost…“ Nasmejao se kada je video požudu u njenim očima dok je opisivao. “Ali to ne biste želeli gospođice Julija, zar ne? Mislim, kladim se da vam je drago što više ne morate da stavljate nečiji kurac u usta sada kada ste ponovo slobodni!” smejao se.

Gledao je kako joj oči ponovo klize na izbočinu njegovih pantalona i kako je oblizala usne refleksno. Podigla je pogled prema njemu.

„Khm, osim ako…“ rekao je, prilazeći bliže, milujući je po kosi. “Osim ako nisi samo mala drolja koja očajnički želi da popuši kurac, hmm? Koja se samo nabaci na momka, ne iz obaveze, već zato što ne može a da ne proguta kurac u svakoj prilici, hmm?” šaputao joj je na uho dok ju je hvatao za kosu a usta su joj se sama otvarala.

Ponovo se postavio ispred nje. „Julia, uzmi moj telefon na trenutak i pogledaj tu fotografiju.“ Držao joj je kosu čvrsto u ruci dok je zurila u fotografiju. Tiho je cvilila od šoka i od želje, a zatim je podigla pogled prema njemu. Osećaj njegove ruke u njenoj kosi onako zarobljene i nesposobne da se pomeri još više ju je uzbudio i bilo joj je jasno da on to zna.

„Julija, nemoj da se foliraš. Oboje znamo da si kurvetina koja obožava da oseti kurac duboko u svom grlu.“

Počela je da se buni, ali je ponovo pogledala njegovu izbočinu, grizući se za usnu. Njegove pantalone su bile uske i nisu ostavljale mnogo mašti, a ona je bila radoznala. Nagnula se napred, pružajući mu lep pogled. Zatim je prišla bliže, s rukama na njegovim bokovima, protrljala je oprezno, zastala i zakačila prste ispod tkanine da ih povuče dole.

“To je dobra devojka”, promrmljao je ponovo je milujući po kosi dok ga je trljala preko njegovih plavih bokserica. liže jaja svom profesoru

Podigla je glavu ka njemu dok je ljubila obris njegovog penisa. Zastenjao je, lagano zatvorivši oči i još više je milovao, počevši da pritiska njenu glavu uz sebe, želeći još. Skinula mu je donji veš, stenjajući dok je njegov tvrdi penis izašao na slobodu. Ona mu je obuhvatila jaja i držala bazu njegovog penisa. Kao da je sve to toliko volela da nije znala odakle da počne. Uronila je glavu i počela nežno da mu liže jaja.

Dahtao je, ne očekujući takvu nežnost od 18-godišnjakinje. Zatim je počela polako da ga hvata tako da ju je njegov penis nežno udario po obrazu.

“Ahhh, da, to je to.. ohh…” uzdahnuo je dok je polako usisala jednu pa drugu lopticu u svoja vrela usta. “Mm, da, to je to… ohhh…” zastenjao je, počevši da se topi.

“Sviđa li vam se to profesore?” upitala je, zureći u njega, počevši da liže od osnove do vrha. Oči su joj zasvetlele.

„O, da, veoma si dobra u tome, baš kao što sam i mislio“, klimnuo je, ponovo pritiskajući njenu glavu, želeći još, ali je pustio da istražuje kako je želela.

“Mmmm, ja volim sisanje…”, promrmljala je između lizanja. “Veoma je… jebeno je tvrd…” ona je stisnula podnožje njegove kurčine “…ne želim dugo da ga ztadirkujem.”

Lizala je glavić iznova i iznova, a zatim je počela da otvara usta. Njegovo disanje je postalo plitko dok je pokušavao da ne zaroni svoj kurac u njena usta. Išla je polako, delić po delić primajući masivnu erekciju u svoj oralan tunel. Julija je stenjala s njim dok je on to osećao, kao da je i sama sebe zadirkivala i bila je zahvalna što je konačno osetila ono što joj je potrebno.

Njegova ruka je ponovo otišla do njene glave, osećajući kako se pomera gore-dole, dok joj usta oblažu njegov penis. Mogao je da oseti kako klizi sve bliže i bliže orgazmu kada je iznenada stala. Njen jezik je polako pratio njegovu glavu u njenim ustima, ali se uopšte nije pomerila. Otvorio je oči, zadihan, očajan, počevši da se ljulja u njenim ustima. Zastenjala je od zadovoljstva, a oči su mu se raširile. Ova devojka je htela da je on pojebe u usta! profesor je jebe u usta

Progunđao je od zadovoljstva i uhvatio je za potiljak, zabadajući se. Prvo nežno, zagrevajući je, videći šta može da podnese, a zatim još. Počeo je entuzijastično da je jebe u usta kada je video – i čuo – koliko joj se to dopada. Stenjala je kao luda dok je koristio njena mala usta. Njeni jauci su postajali sve intenzivniji.

Shvatio je da je mogla da okusi njegovu pre-spermu i znala je da je blizu. Ali onda su se njeni jauci iznenada promenili i uzdahnula je. Spustio je pogled na nju kako se migolji ispod njega dok je pumpao. Njene ruke su bile na njemu, ali je mogao da primeti da je svršila i to žestoko! Zastenjao je, pitajući se kakav će nered naći na svojoj stolici za minut. Ta ga je pomisao nagnala kad joj je gurnuo u usta i svršio, čvrsto držeći njenu glavu dok je nestrpljivo pila i gutala njegovu spermu!

Bila je prava droljetina dubokog grla koja je živela za to da oralno zadovolji kurac i da proguta što više tople sperme. Taj trenutak je bio božanstven i za nju i za profesora. Poljubio u je u mokra usta i pred njom izbrisao fotografiju, dajući joj svoju reč da što se njega tiče – niko neće saznati za njene oralne perverzne želje.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 5 Prosecna ocena: 4.8]
(Visited 5.020 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Ucenjena Školska Drolja

  1. Jeste li upoznali nekada devojku koja deluje fina kulturica ovo ono sve petice desetke i to… a zapravo je javna tajna da ne silazi sa kite? nisu to kurve, ja ne volim tako da govorim, to su devojke koje jednostavno vole kurac svaki dan ceo dan. nista lose u tome.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!