poznanica ga hvata za kurac

U Skloništu od Pljuska i Oluje

Erotske price

Tko se, kao ja, lagano približava pedesetima, taj ima iza sebe nešto čega se može prisjećati, nekih stvari s ugodom, a bilo je onih neugodnih, kojih se baš ne prisjećam rado. Bez obzira na to, stojim iza svega što se dogodilo. Ovo što ću sad ispričati dogodilo se nakon što sam završio studij komunikologije. Sjedio sam s ekipom u lokalu u kojem smo se redovito sastajali i bili stalni gosti, to nije bio kafić već više gostionca. Uspješno je završila jedna etapa moga života i nova je bila preda mnom.

Većina nas ovdje okupljenih razmišlja o namještenju u državnim i javnim službama, nekim institutima, dok sam ja nekako bliži takozvanom realnom sektoru i već sam u džepu imao ugovor s jednim velikom trgovačkom kućom, što je zbunjivalo moje kolege, ali fućkalo mi se zbog toga. Za dva mjeseca trebao bih stupiti na posao i onda ću skupljati iskustvo i vidjeti jesam li pogodio ili nisam. O tom potom.

 

Prije toga bilo je još toga na listi što sam planirao napraviti. Ostatak večeri i noći proveo sam s Majom, kolegicom s fakulteta koja bi u sljedećim mjesecima trebala preuzeti radno mjesto u predstavništvu tadašnje velike vanjskotrgovinske kuće u Rusiji.

 

Iscrpljeni smo ležali na mom krevetu, još uvijek puni zanosa i ekstaze poslije fenomenalne jebačine koja je upravo bila iza nas. Znali smo da je to naša zadnja noć, nismo bili par, nismo hodali, samo smo se seksali jer smo očito bili u seksualnom smislu stvoreni jedno za drugoga i to smo žestoko iskoristili. Tako da se s njenim odlaskom u Rusiju naša veza raspada i tko zna hoće li nam se putevi u budućnosti opet ukrstiti.

Sljedećih nekoliko tjedana prošlo je jako brzo i činilo mi se da nisam ni trepnuo, a već sam počeo raditi u trgovini na malo s hranom. Brzo sam shvatio kako to funkcionira, dobro sam surađivao s kolegama, preuzimao sve više odgovornosti da bi nakon samo pola godine postao zamjenik poslovođe trgovine. Uglavnom sam radio u drugpj smjeni i to mi je dogovaralojer sam mogao radioti u miru i usput se brinuti za moje kućanstvo. Uživao sam u svom poslu i u potpunosti odbacio ideju prelaska u jedan Ured za komunikacije. Ponudili su mi posao koji sam na kraju odbio.

Kada radite s ljudima, može se dogoditi da se povežete s nekim van svoga posla. Takve društvene veze su potpuno normalne i obogaćuju život. I onda se u nekoj takvoj vezi može dogoditi i da krenete korak dalje nego što ste prvobitno planirali, nešto neočekivano. Upravo se tako nešto dogodilo između mene i Lovorke.

 

Malo je žena koje su se tako usjekle u moje sjećanje kao Lovorka. Sve je počelo nakon jedne večernje smjene, koja je zbog obračuna i manjka u kasi završavila kasnije nego inače. Lovorka i ja smo stajali na željezničkoj postaji i ustanovili da smo zakasnili na vlak, a da sljedeći polazi tek za jedan sat. Obično bih se vozio automobilom, ali kako je moj auto bio na popravku nismo imali izbora nego ići vlakom i sada čekati sljedeći.

 

“Kako možeš ostati tako miran? “ upitala me je nakon što smo se malo razdvojili. Izvadio sam cigarete i ponudio i njoj jednu. “Zato što to ne bi promijenilo situaciju”, odgovorio sam mirno nakon što smo povukli nekoliko dimova, opisujući usput i svoj stav prema životu. Zapravo, rijetko me je nešto izbacivalo iz ravnoteže i za mnoge sam bio svojevrsno utočište u njihovim životima. Moja smirenost utjecala je i na Lovorku. Nije se moglo sakriti. Neko vrijeme smo tiho stajali tako svaki sa svojim mislima, dok nas vrijeme nije dovelo u stvarnost, jer je odjednom počelo kišiti. Nije to zapravo bila tipična lagana ljetna kiša, već pravi ljetni pljusak i u trenu smo oboje bili mokri do gole kože. Brzo smo otrčali u obližnje sklonište.

 

Sklonište, je smješteno na stražnjem dijelu supermarketa i bilo je posebno postavljeno za osoblje koje je pušilo. Tu su bile i klupe i stolovi. Taj je dio bio malo povišen i nije bio pod vodom, kao sve okolo jer je pljusak bio toliko jak da šahtovi nisu mogli upiti svu tu vodu. I put do kolodvora je bio poplavljen, samo nas to, s obzirom da je bilo još oko četrdeset minuta do dolaska vlaka nije zabrinjavalo, ako stane šahtovi će to upiti. “Što sada? ” upitala je. Sjeli smo na jednu od klupa i nakon što sam stavio cigarete na stol, popušili smo još po jednu. “Sada moramo čekati”, rekao sam.  poznanici na kiši

S kišom je došla oluja i nevrijeme je divljalo iznad nas. Nisam više gledao na sat jer sam znao da vlakovi ne voze po ovakvom vremenu jer uvijek bude problema. Iznenada sam osjetio Lovorkinu glavu na mom ramenu-„Na neki je način ovo baš romantično“ rekla je, primaknula glavu mom licu i poljubiola me.

 

Za mene je to bilo potpuno iznenađenje na koje ni uz najbolju volju nisam mogao računati. Znao sam da se nedavno razišla s dečkom i u prvi sam trenutak pomislio da ju odbijem, međutim njene mekane, putene i tople usne natjerale su me da razmislim, a i od zadnjeg seksanja s Majom prošlo je već dosta vremena, koje sam proveo sam. “Samo danas“ rekla je odjednom, izgleda da je osjetila moju unutarnju borbu. “Neću vezu“ prošaptala je dok se bavila raskapčanjem mojih hlača.

Događa li se to stvarno? Da to je stvarno. Osjetio sam njenu ruku u mojim hlačama i moje zadnje prepreke su uklonjene- Zastenjao sam kad je zavukla ruku u moje gaće i počela mi masirati moju muškost. Pritom me je ponovno poljubila, a ja sam ovaj put uzvratio strastveno. Vrlo brzo se se dogodilo što se dogoditi moralo i bez dugog premišljanja oboje smo svukli mokru odjeću. Ljubio sam njene grudi dok se ona, glasno uzdišući, pritiskala i sjela na mene.

 

poznanica ga hvata za kuracNismo se uopće obazirali na oluju, već smo se spojili u jedno zajedničko tijelo, kao zaljepljeni, a oluja je bjesnila u nama, oluja strasti. Sasvim lagano sam skliznuo u nju i ušao do kraja. Nije tu bilo puno milovanja, čim je osjetila da sam duboko u njoj počela je kao luda skakati po meni, bio je to čisti žestoki seks. Shvatio sam de je bila gladna seksa i da si je uzela što je htjela.

Sa velikom strašću, koju sam rijetko doživio sjedila je na meni i jahala me kao da sam pastuh kojega treba nagaziti i sve je brže skakala po meni nabijajući se na moj kurac, sva u nekoj ekstazi, ljubili smo se, bolje rečeno divljački žvalili i onda viže za nju nije bilo povratka- Njena pička je progutala moj kurac i nabijala se njega uz divljačku viku i kriku.

 

Cijelo tijelo joj se treslo i drhtalo, obgrlila me je rukama i glava joj je pala na moje rame. Neko vrijeme je tako odmarala, osjećao sam kako mišićima pičke stišće mog macana u sebi. Zatim je podigla glavu i pogledala me u oči i rekla:“osjećam se baš napaljeno, imaš super kurac“, lagano se je pomicala i miješala po meni, što je opet podiglo mog macana u njoj.

 

Polako je otvorila oči i rekle:“Jebi me“ i nagnula se unatrag držeći ruke na mojim koljenima. “ Istjeraj mi dušu iz tijela, daj da vidim zvijezde, deri me“. Kakav zahtjev i kakav pogled, stresao sam se od uzbuđenja. Počeo sam joj masirati grudi, dok sam ju jebao u rosnu pičku. Jecala je, uzdisala, stenjala, “dođi mi“ rekla je i došao sam, prvo polako, a onda sve jače i jače sam ju ubadao, moj kurac je upadao u nju do samog kraja, kako se kaže do jaja, jebali smo se do iznemoglosti, davno bi već podlegli, ali nešto nam nije dalo da to brzo završi. Zabijala je nokte u moja leđa, bila je to slatka bol koja me je dodatno uzbuđivala.

 

Ugurala mi je jezik u usta i žestoko smo se „šamarali“ jezicima žestinom koju do tada nismo osjetili. nabijanje kurca u poznanicuIstovremeno smo pojačavali tempo i jebali se sve brže i brže, kao u ekstazi. Sve je u meni bilo napeto do pucanja i upravo sam još nekako stigao izvući kurac iz nje s glasnim krikom pošpricati ovu divnu ženu mojom vrućom, gustom spermom u nekoliko mlazova. Brzo je sišla s mene, kleknula i uzela ga u usta i oblizala ga, polizala i iscijedila zadnju kap sperme iz njega.

 

Zatim je sjela na klupu do mene, naslonila glavu na moje rame i odmarala. Oluja je još trajala, vlaka niotkuda, ali nama se nije žurilo. Čak i da tog propustimo, sljedeći je opet za jedan sat, a mi puno još možemo napraviti u tom vremenu.

(Visited 1.249 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “U Skloništu od Pljuska i Oluje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.