maj 24, 2024

Tatin Rogonja

3
liže tatinu spermu

Jecu sam uplašenu ispratio u sobu mojih roditelja. Kada je ušla, tata je zatvorio vrata, a ja izašao napolje i krenuo u letnju večernju šetnju. Međutim nisam otišao daleko, misli su nekontrlisano lutale, osetio sam jako seksualno uzbuđenje i vratio se nazad.

Stajao sam pred vratima sobe svojih roditelja, srce mi je bilo u grlu, a ruke znojave i hladne, kurca tvrdog kao kamen. Čula se ritmička škripa kreveta… znači Tata je jebe. Nakon nekog vremena pored škripe kreveta počeše se čuti i Jecini uzdasi, jako dobro sam ih poznavao… a kada sam čuo njen vrisak znao sam da svršava a sa njom i ja, bez da sam se dodirnuo, pravo u gaće. Čuli su se glasni uzdasi od oboje, poljupci i šaputanja, nešto mu je govorila ali nisam je razumeo od buke koju je pravio krevet.

Mislio sam da će ovo biti urađeno tehnički, kratko i bez puno buke ali ovo što slušam bila je žestoka jebačina koja nikako da se privede kraju. Na svojoj ruci osetih majčinu ruku koja me povuče u stranu i moli me da se sklonim odatle i ne mučim sebe. Nisam je poslušao, zagrlila me je i tako smo stajali pred vratima.

Moja Jeca ponovo vrišti i svršava, Tata se zabija iz sve snage, stenje očigledno da svršavaju zajedno, govori kako joj je dobra pička i kako će je osemeniti, učiniti mamom. Moj nabrekli kurac izvukao se iz mokrih gaćica naslonjen na majčin stomak ponovno prosipa spermu, mama je zaprepašćena, odmiče se… prskam po vratima i zidu, mamina majica je umazana. svršio na maminu majicu

U sobi zatišje, posle više od sat vremena gotovo, čuju se poljupci u šaputanja, moja supruga Jeca je prvi put napunjena tuđim semenom. Mama beži u kupatilo da se presvuče i opere, vrata od sobe se otključavaju i otvaraju, nađoh se oči u oči sa ocem…

Upita da li sam dobro, potpuno je go, posmatram ga, 52 godine, visok 2 metra, preko 120 kg, maljav. Takav kurac nisam video ni pornićima, i onako opušten bio je veliki i debeo, izgladao je zastrašujuće.

Iz njega se cedila sluz koja je visila do poda, muda u skladu sa buzdovanom – konjska. Pruži ruke, pomilova me po licu. Prepoznao sam na njima miris Jecinog parfema kojeg sam joj kupio za 7. godišnjicu braka, pomešanog sa mirisom njihovih telesnih tečnosti i znojem.

Zatim sam ugledao Jecu, nosila je moju majicu koja joj je bila do pola bedara, žurno je navlačila gaćice i pored nas dvojice otrčala u našu sobu. Tata je ispratio pogledom pa mi reče: „Nisam ni pomislio da se u toj maloj krije takva ždrebica”.

Ovim činom prekinuto naše lečenje tj. moje lečenje neplodnosti koje je trajalo više od 5 godina, i pored velikih troškova i gubljenja vremena postojale su veoma male šanse za uspeh. Pošto nismo imali više živaca ni za kakve donatore i lekare, tata je predložio da on to Jeci uradi bez velike buke, na prirodan način. Posle dugog razmišljanja, mojih i njenih suza, pristali smo. Otac je uradio spermogram koji je pokazao da je popuno zdrav, plodan i spreman za parenje.

Pojurio sam za njom u sobu, lažala je sklupčana na krevetu i uplašeno me gledala. Zastao sam, prišao sam joj seo pred nje i spustio poljubac na njene usne. „Nisam bila dobra, to nije čovek, to je životinja, veliki je, sve me boli, uživala sam, ne znam koliko puta sam svršila i nemoj me ljubiti jer sa ga ljubila… dole”.

Spustio sa usne na njene i jezici su nam se prepleli, podigao sam joj majicu i ljubio stomak i grudi. Mirisala je na njega i njegovu spermu i nije više bila smo moja devojčica. Imala je podliv na ramenu, na vratu i pored gaćica i brežuljka koji sam joj sinoć detaljno brijao.

Ruku je držala na gaćicama i nije mi dala da ih svučem. Video sam da su vlažne od njihovih sokova, molio sam je da samo malo pogledam ali bila je uporna, nije mi dozvolila ni da spavam sa njom u krevetu. Znao sam da njenoj pici imam zabranu prilaska dok ne zatrudni.

Njene gaćice sam našao sutradan u korpi za veš flekave od serme, njuškao ih i tako se zadovoljio.

Jeca ima 27 godina kao i ja, plavuša visoka oko 160 cm, prelepe guze, grudi i lepog lica. Zajedno smo još iz srednje škole, ja sam joj do sad bio jedini, naravno i ona meni.

Tata joj je prišao ponovno prekosutra uveče, ovaj put je došao kod nas u sobu samo u gaćicama, i sa leđa joj počeo milovati dojke i ljubiti po vratu. Zamolila me da izađem, molio sam ju da ostanem, ali reče mi da se ne može opustiti kad sam tu.

Nije gubio vreme, svlačio je sa nje majicu, ljubio joj grudi, ruka mu je bila u njenim gaćicama… njeno sitno telo privijalo se uz grdosiju. Zaprepašten sam gledao kako se strasno ljube, prepliću jezike, kako joj liže vrat i bradavice. Njene ruke klizile su niz njegova leđa, milovala mu guzu ispod gaćica iz kojih je virila njegova batina koja je već došla do njegovog pupka i njenih grudi.

tata mu jebe curu u ustaShvatio sam da ona misli da sam izašao, on je znao da sam tu i gledao me. Ruka joj je kliznula na njegova muda, zaječao je i čvrsto je privio uz sebe. Njegove gaćice su pale na pod a potom i njene. Bili su potpuno goli, reče joj da ga uzme malo u usta… Nećkala se ali ubrzo, ljubeći mu grudi i stomak našla se pred nabreklom kurčinom.

Bio je baš obdaren; očigledno da to nisam nasledio od njega. Lizala mu je jaja i kliznula usnama celom dužinom do glavića i uzela ga ustima. Ječao je, milovao je po kosi lagano joj ga gurajući u usta.

Trajalo je to nakoliko minuta, izvukao je kurčinu iz njenih usta, zatim je povukao za ruku i položio na naš krevet. Legao je preko nje, nije se videla od njegovog tela. Ljubili se se ponovno, čuo sam kad ga je pitala da li sam izašao, odgovorio joj je da jesam. Raširila je noge i ugledao sam njegovu guzu među njenim nogama.

Čuo sam tatu kako joj govori dok je kurcem prelazio preko njene pice: „Bože, kako si vlažna, priznaj da me želiš”. „Molim te, budi nežan”, reče mu, a onda tiho: „Jako te želim”. Po pokretima njegove maljave guze znao sam da ulazi u nju, ritmički se pomerao i tonuo sve dublje u moju Jecu.

Što su mu pokreti bili snažniji Jeca je bila glasnija. Bio je u njoj do kraja, muda su mu šamarala njenu guzu, njene jecaje utišavali su njegovi poljupci. Čuo sam kad mu govori: „Jebi, jebi, jebi, savršavam”. Telo joj je podrhtavalo a nokti zaparali njegovu guzu.

Svršavala je kao kobila, on nije usporavao, jebao je iz sve snage. Išla je iz orgazma u orgazam, ne znam koliko je trajalo… Molila ga je da svrši, da joj dâ seme. Zaurlao je, snažno se zakucao nekoliko puta. Telo mu se zgrčilo i izvilo u luk, svršio je. Jecin vrisak mogao je čuti ceo komšiluk.

Pobegao sam napolje da me ne vidi, sav sam bio ulepljen spermom. Otac je izašao iz sobe potpuno go, krenuo je u kupatilo. Nisam mogao da ga ne pogledam dole: dlake su mu bile sve ulepljene od njihovih sokova i serme… „Idi tamo, trebaš joj”, reče.

Ušao sam, zatekao sam je uplašenu sa suzama u očima. „Volim te, ovo nije samo pravljenje bebe, ovo se otima kontroli, bojim se, potpuno sam seksualno ispunjena”, reče. Bila je potpuno gola, samo joj je između nogu virio peškirić koji je stavila na picu. Ljubio sam je, milovao, mirisao, klizio jezikom po njenom, vratu, grudima, stomaku.

Kada sam počeo ljubiti brežuljak brzo ga je pokrila rukama: „Nemoj, sram me, nisam čista”, reče. „Molim te, dozvoli mi samo malo, jako to želim”, rekoh. Konačno opusti ruke, sklonio sam ih u stranu i spustio usne na njen obrijan brežuljak na kome su se nazirale osušene fleke sluzi i serme. Lagano sam izvukao peškirić koji je skrivao njenu macu…

Dopustila je da joj razmaknem noge, jezikom sam prelazio preko nabreklog klitorisa, stesla se. Miris jebane pice me dovodio do ludila. Iz pice potekao je potočić gustog semena ka guzi, jezikom sam ga vratio nazad unutra. liže tatinu spermu

Povukla me je za kosu i skupila noge. „Što je previše, previše je”, reče i otera me iz kreveta. Ponovo sam spavao na trosedu. Tata je prilazio Jeci svaka dva-tri dana, sada su birali momente kada sam na poslu ili nisam kod kuće i nisam ih mogao slušati i gledati. Ponekad mi je dozvolila poljubac ili izdrkala, ali ako joj taj dan tata nije prilazio.

Nije htela ništa da mi priča o tim susretima mada sam je molio. Po kući je radila i pevušila, kao sve zadovolj(e)ne žene. Ionako lepa, bila je jos lepša – to su svi prijatelji i poznanici primetili.

Znao sam da svakodnevno vodi dnevnik, tri meseca sam ga tražio, iskoristio sam priliku kada nije kod kuće i našao ga. Jednom prilikom mi je rekla da naše jebačine označava sa X a svoje orgazame sa Y.

Zaprepastio sam se, u njemu su bili zabeleženi svi naši seksualni odnosi zadnjih godina. Nažalost, moram priznati da je bar pola X bilo bez Y ali znao sam za to, prvi odnos sa tatom označen je sa: „Bila sam kod njih počelo je, XYY”, zatim: „Bio kod nas, kako je dobar XYY?”, bilo je onih i za koje nisam znao: „U automobilu XY” ili „Hotel Vojvodina, sjajan je, XXYYYYY?”.

Trajalo je to tri meseca, prebrojao sam 40 puta oznaku X, Y nisam brojao, ali bilo ga je svaki put. Tada je otišla kod lekara. Bila je trudna 8 nedelja.

Pišem o događajima od pre 3 godine, danas imamo sina i godinu dana mlađu ćerku. Tata i danas ponekad svrati kada se oboje dogovorimo a Jeca je stavila spiralu.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 7 Prosecna ocena: 4.4]
(Visited 5.278 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

3 thoughts on “Tatin Rogonja

  1. Ovo je stvarno vrh! Predivna Jeca, supruga koju čovek samo poželeti može! Samo sam pomislio da se moja žena tuca sa mojim tatom, da je sa njim zadovoljnija nego samnom, i morao sam da izdrkam! Dva-tri poteza gore dole i bukvalno sam pišao spermu! Sjajna Jeca, ti si pravi srećnik!

  2. Da li tata još brizga seme u divnu snajkicu Jecu? Bilo bi dobro da je oplodi, a ti se pravi da je tvoje. Pozdravi Jecu i samo napred!

  3. Ovo je super! Lepo je što i mama zna za to i što je imala razumevanja kad si špricao seme po njoj! Pokušaću što pre da nekako uparim suprugu i tatu, koji je još držeći udovac. I ovako su već relativno slobodnog odnosa, pričaju masne viceve i slično. Baš bih voleo da se tucaju, ali ja bih se pravio da ne znam.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!