Suvišan

Žurka je bila u jeku, a ja sam, igrajuci, snažno, obema rukama stegao Natašinu oblu, cvrstu zadnjicu, primoravši je da se, još cvršce, pripije uz mene. Ona je veoma lepa, plavokosa devojka, visoka i nekako glatka. Zato sam smatrao najsigurnijim da je držim cvrsto uz sebe, da mi ne isklizne, jer su mnogi likovi bacali cežnjive poglede za njom.

Povod žurke je bio Rokijev rodendan, a njegovi roditelji su mislili da je najzgodnije da odu nekud na vikend i stave nam na raspolaganje njihovu porodicnu kucu na Banovom Brdu.

Bilo je obilje muzike, hrane, a tocilo se od piva do džina i sedmogodišnjih viskija. Nisam probao, ali znam da je trava kružila društvom.

Ovo govorim samo da bih docarao opuštenost atmosfere. Bilo nas je tridesetak, i kako je noc odmicala jasno su poceli da se izdvajaju parovi. Ja sam imao srece da zainteresujem Natašu, koja mi je zapala za oko cim sam ušao u prostoriju – i pored oblaka dima koji je okruživao društvo. Rado je prihvatila poziv za igru, i ja je više nisam ispuštao iz ruku.

Sada smo igrali tesno pripijeni, a njena razbarušena kosa golicala mi je nozdrve. Disao sam joj u uvo, a kako su, istovremeno ruke postajale sve slobodnije u putovanju po njenom telu, dah mi je postajao kraci, brži i teži. U nekoliko recenica smo ispricali sve o svojim studijama, ponešto o roditeljima i interesovanjima. Sada smo cuteci igrali, njene male, cvrste grudi, pripile su se uz moja prsa, ruke su joj letele po mom telu i zadnjici (nestašno ih je zavlacila ispod kaiša, podužuci mi majicu i golicajuci karlicu), što je dodavalo još draži mom, vec jako nadraženom, telu. Bio sam siguran da cemo završiti u krevetu, ali je nisam forsirao. Želeo sam da ova devojka poželi mene u istoj meri kao ja nju.

Ja sam Natašu ljubio, pijuci slast punih usana, a ona mi je srdacno uzvracala bljeskajuci svojim besprekorno lepim zubima, svaki put kad bi se, izmedu dva poljupca, osmehnula.

Sada sam je malo odmakao od sebe, i obgrlivši je jednom rukom, onako u igri, drugu smestio izmedu njenih vrucih butina. Moja Nataša je samo teško uzdahnula, sklopila oci i nežno me gricnula za uvo. Poceo sam, prvo blago, a zatim sve snažnije da trljam njen Venerin breg. Zabacila je glavu, a kosa joj je u teškim talasima padala preko ramena i moje ruke, do polovine leda. Zaboravio sam na prisustvo ostalih. Poželeo sam da je podignem i ponesem negde, u neku sobu, na neki krevet ili vasionu, svejedno, samo da bude cela moja. Ali, vec sam ranije zapazio da neki parovi nestaju na spratu, i samo sam suva grla promrmljao:

– Nataša, idemo na sprat.

Klimnula je glavom. Uzeli samo se za ruke, i ne obracajuci pažnju na ostale, potrcali najbližim stepeništem. Mislio sam da sam pravi dasa, sada kada imam Natašu.

Malo smo se pomucili da nademo prostoriju u kojoj nije bilo nikoga, ali se strpljenje isplatilo. Mislim da je to bila Rokijeva soba, u totalnom haosu, nepospremljenog kreveta i neispražnjenih pepeljara. Ja sam želeo da sve tece polako, pa sam je privukao uz sebe, ljubio i milovao. Nataša mi je zadigla majicu i ljubila me, raskopcala kaiš i patent na pantalonama. Njena plava glavica ocas se našla na mojim bedrima i vec je njen jezik palacao po mojoj ukucenoj zveri. Nataša je bila oralni majstor. Duboko ga je uzimala, sisala i grickala, a ja sam osecao da mi je koža postajala sve tešnja, vec me je bolelo u predelu prepona i u mošnicama. Položio sam je na krevet. Skinuo sa nje ono malo preostale odece i uživao u lepoti njenog cvrstog tela.

Nismo culi kucanje, tek se, najednom nad krevet nadvila kovrdžava glava Rokijeve sestre. Zbunila se, na trenutak, a onda uz hiljadu izvinjenja (njen dah je mirisao na alkohol), krenula ka vratima.

– Nemoj se izvinjavati, hteo sam da ispadnem frajer. – Pridruži nam se.

Sanja, tako se zove Rokijeva sestra, stajala je neodlucno u vratima. Pogledom je letela po Nataši, pa po meni, i opet Nataši.

– Zašto ne?, rekla je brzo, još brže zbacila sa sebe odecu i najbrže na svetu našla se pored nas u krevetu. Bio sam zatecen. Nemam nikakvog isustva u bilo kojoj kombinaciji izuzev 1 + 1, ali ja sam imao Natašu, i mislio sam da sada sve mogu. Ipak, želeo sam Sanji da stavim do znanja da je uljez, pa sam nastavio sa Natašom tamo gde nas je prekinula. Ali Sanja nije mirovala. Ja sam ljubo Natašu, ona je trljala svoje telo uz moje. Grickala mi je vrat, a njeni prsti su zapoceli hitru igru u mom cmaru. Nisam mogao da se pravim da nije tu, ali nisam želeo ni da odgovorim na njena zadirkivanja. Spustio sam se niže i poceo da ljubim Natašin klitoris.Ona je pocela teško da diše, izvila je telo kao luk, a meni je bilo tako slatko, i tako sam se zaneo da nisam ni primetio kada joj se Sanja primakla. Kada sam podigao zatekao sam stravican prizor: Sanja je sisala i grickala Natašine dojke, a ovu ju je obgrlila, prislonila lice uz njeno i nešto šaputala. Uvredeno sam se odmakao na ivicu kreveta. To je Sanja vešto iskoristila, njena ruka je poput zmije poletela ka Natašinoj mackici i ja sam lepo mogao da vidim kako joj prsti utanjaju u Natašino vrelo telo, kako njeni prsti zapocinju igru koju sam malo pre ja vodio, i kako se moja devojka grci i stenje od zadovoljstva. Njihove usne su se spojile, u cini mi se, beskonacan poljubac. Sada je Nataša obuhvatila Sanjine lubenice (Sanja ima ogromne sise), stiskala je bradavice i neštedimice ih grizla. Nije mi se svidela ova slika. Nataša je trebalo da bude moja i ja sam bio spreman da se borim za nju. Primakao sam se i pružio ruku ka devojci. Tada sam dobio jak udarac u slabinu – Nataša je u želji da se što bolje preda Sanji promenila položaj, a ja sam se našao na putu. Gotovo me je izbacila sa kreveta.

Taj udarac nije bio ništa u poredenju sa onim koji je moja sujeta dobila. Do malopre, gospodar i voda igre, sada sam se postideno i uvredeno oblacio, a da ni jedna od devojaka nije to registrovala.

Sa dovratka sam još jednom bacio pogled na uzavreli krevet: više nisam mogao da razaznam gde je cija ruka, noga ili glava. Devojke su predstavljale neprekinuti splet tela, uzdaha i stenjanja. Umesto da budem dasa sa dve ribe, ostao sam bez ijedne. Jednostvno, u ovom spletu bio sam suvišan.

Izašao sam u hladno sivilo zore.

Poledaj i ...
Gurnuh joj svoju kitu i osjetih lagani otpor – bila je nevina straga. Podigoh je
– “Dobar dan gospodine” – “Heej zdravo sine, kako si, sta radis…” – “Ma evo
Nisam neki pisac ali ispricacu vam moje istinite sexsualne dozivljaje.zovem se Mira imam 25god plavusa
Moje ime je Marina, a imam sina Adama koji je sada 20 godina. Pre par
Ispričaću svoju priču, u stvari doživljaj koji ni danas ne verujem da se desio, i
Ako ti se svidja podeli 🙂
Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.