Moja jedina 1

Sjedim u baru u lobiju hotela nervozno pripaljujući zadnju cigaretu iz kutije. Čekam ga. Došao sam skoro sat vremena prerano, djelomično zbog toga da popijem par pića i da se opustim, a više zbog toga što sam želio zauzeti dobru poziciju da ga što bolje promotrim kada bude dolazio. Volim promatrati.
Čekajući ga razmišljam jesam li odabrao pravoga. Na moj oglas, očekivano, javilo ih se na desetine, ali svega trojica koji su ušli u moj uži izbor i koji su zadovoljavali sve kriterije. Koji su, da se razumijemo, bili jako visoki. Moja jedina zaslužuje samo najbolje. Uvjeravam sam sebe po stoti put da je Leon, kako je rekao da se zove, najbolji izbor. Bili smo u kontaktu već par mjeseci, uvjerio sam se da nije bio neki bezvezni drkaroš bez iskustva, poslao mi je na stotine slika svoga tijela i jedan tajno snimljeni video njega kako svojom debelom, obrezanom kurčinom od kojih 25 cm dugo uništava neku stariju debeljuškastu damu. Pravi pastuh, umjereno nabildanog tijela sa savršeno isklesanim trbušnjacima, na što je otkad je znam moja jedina posebno otkidala. Zadnjih desetak dana sam s njim kontaktirao isključivo telefonski, to je bio finalni test gdje sam ostao iznenađen koliko je otvoren i iskren u želji da na svaki mogući način zadovolji moju jedinu. A vidio je samo jednu njenu sliku i izgubio pamet.
Petnaestak minuta ranije od našeg dogovora napokon stiže. Stoji par sekundi na samom ulazu, smiren i samouvjeren. I jako zgodan, baš kao na slikama. Uhvatio je moj pogled odmah me prepoznao po opisu koji sam mu rekao, kimnem mu glavom i on lagano priđe stolu. Stisak njegove ruke kod upoznavanja je bio, blago rečeno, upečatljiv, imao je ogromnu, jaku ručerdu. Par uobičajenih komentara o kiši koja neumorno lije već peti dan. Prelazim odmah na stvar, previše sam nervozan da bih više čekao.
” Slušaj, da ne dužimo puno, manje-više znaš sve šta tražim, sve je zasad OK, jesi li za da dogovorimo detalje?”
” Naravno, pa ne bih bio tu da nisam. Slušam.”
” Prekosutra navečer, subota, jesi li slobodan?”
” Jesam.”
” Rezerviraćeš nam ovdje sobu na svoje ime, dođi oko 9, pokupi ključ i javi mi broj sobe. Raskomoti se, pripremi lagano tu svoju batinu i čekaj. Poslaću ti je samu gore.”
” Hoće li htjeti sama? Rekao si da je malo nesigurna u sve ovo.”
” Prepusti to meni, ako je ona možda i nesigurna njena pička sigurno nije. Zadnjih par jebanja, od kada sam joj rekao da sam joj odabrao jebača, svršava ko luda, iz pičke joj teku mlazovi. Njena pička će je voditi do tvoje sobe, ne njen mozak.”-rekoh mu sa smješkom. On se lagano uzvrpolji te prebaci nogu preko noge. Digao mu se, to se jasno vidjelo na njegovim uskim, pripijenim farmericama. Ogromna, nabrekla izbočina.
” U redu”- reče- ” dogovoreno. Jesi li joj napokon pokazao koga si izabrao?”
” Ne. Mislim da jedan dio njenog mozga još uvijek misli da se ja šalim. Ovako će joj biti slađe. Slušaj, jedna bitna stvar. Kada dođe gore ne smiješ je jebati dok ja ne dođem. Sve ostalo joj radi, daj joj da ti ga puši, u tome je najbolja. I liži je onako kako sam ti opisao, svršiće ti na jeziku ako budeš pažljiv. Ali joj ga ne smiješ staviti dok ja ne dođem.”
“Dogovoreno.”
” Ja idem, rezerviraj sobu po dogovoru, ne brini se oko troškova, ja sve pokrivam kako smo se dogovorili.”
“OK, ja ću ostati još par minuta da završim piće.” – reče. Ostaćeš ti i malo duže od par minuta dok ti ta oteklina među nogama splasne, pomislih.

Subota predvečer. Vozim djecu kod njene mame na spavanje. Ja i moja jedina imamo dogovoren bračni izlazak u grad. A izlazili smo često, pogotovo otkada su djeca malo odrasla pa ih bez brige možemo ostaviti kod njene mame na spavanju. Uglavnom su to bila lijepa, otmjena mjesta, restorani, galerije, kazališta, ali ponekad i birtije u kvartu. Obožavao sam je pokazivati svima, od uglađene gospode do kojekakvih skorojevića i probisvjeta. Svi su je gutali pogledima, moja jedina je predivna. Nije mršavica, naprotiv. Svaka njena oblina je na svome mjestu, uži struk a ispod njega velika i čvrsta guza, sise i bradavice koje neuspješno pokušava obuzdati i prikriti, šta god obuče na sebe one neumorno strše uvis. Lice anđela sa punim usnama stvorenim za pušenje i duga crna frčkava kosa. Stvorena za jebanje. Uživala je u jebanju sa mnom, svršavala je kao sumanuta, uvijek mi je govorila da joj pored mog kurca nijedan drugi ne treba. Ali nakon 9 godina braka i još 3 godine hodanja ja sam znao da njenoj pički i guzi treba nešto puno više.
Parkiram auto ispred zgrade i zovem je da siđe. Silazi i ulazi u auto sa usiljenim osmijehom na licu. Te crne iskrene oči bile su prepune straha i uzbuđenja. Izgledala je savršeno, obukla je ono što sam joj rekao. Usku, pripijenu bijelu haljinicu koju sam joj kupio samo za ovu prigodu, sama je nikada ne bi odabrala, bila joj je prekurvanjska.
Bili smo tihi, znala je gdje idemo, rekao sam joj već onu večer kada sam se dogovorio s Leonom. Na moje iznenađenje, nije ništa puno komentirala niti prigovarala, svoj prešutni pristanak je dala puno ranije i valjda je znala da je sada gotovo i da nema povratka.
” Što šutiš?”- pitam je kada smo već bili blizu hotelu.
” Tako. A šta da pričam?”- odbrusi nervozno.
” Koji kurac si nervozna? Ja sam s tobom, smiri se i opusti.”
” Neću da se smirim. I nisam nervozna. Napaljena sam!”- ošinu ko iz topa. Kurac mi odmah poskoči, ovo je zadnji odgovor koji sam očekivao.
” Digni suknju gore i makni gaćice ustranu.”
Poslušno, kao i uvijek kada nešto od nje tražim, lagano se zadignu u sjedalu, zadiže suknjicu i pomakne crne svilene tange. Svježe obrijana pička sa ostavljenom tankom crnom crtom dlačica iznad nje bljesnu preda mnom. Pružim ruku i pređem prstom po njenom otvoru, bila je užarena i potpuno mokra. Želio sam joj uvaliti prste unutra, znao sam da bi odmah počela špricati sokove po sjedalu. Ali nisam htio, čuvao sam je za Leona. Šutke joj vratim gaćice na mjesto, ona popravi suknju, već smo bili blizu. Stiže mi i poruka, broj sobe je 408.

Poledaj i ...
Gurnuh joj svoju kitu i osjetih lagani otpor – bila je nevina straga. Podigoh je
– “Dobar dan gospodine” – “Heej zdravo sine, kako si, sta radis…” – “Ma evo
Nisam neki pisac ali ispricacu vam moje istinite sexsualne dozivljaje.zovem se Mira imam 25god plavusa
Moje ime je Marina, a imam sina Adama koji je sada 20 godina. Pre par
Ispričaću svoju priču, u stvari doživljaj koji ni danas ne verujem da se desio, i
Ako ti se svidja podeli 🙂
Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.