maj 24, 2024

Supruga Jebana na Žurci 2. Deo

4
razvaljuju mu suprugu

Jedna od žena koja je prišla hvatila je Vericu za ruku, a neki mlađi momak je imao levu ruku na Vericinim leđima, a desnu na stomaku. Robert je pokušavao da je savije napred, a Vericina leva noga se spustila na pod. Obuća joj je spala na pod. Desno stopalo joj se sklupčalo dok su je držali. Robertov kurac je sada bio vidljiv i video sam kako ulazi i izlazi iz njene pice.

Treći je momak posegnuo za njenim guzovima i širio ih je pokušavajući da Robertu olakša da je tuca. Ta nepoznata devojka je stavila usne blizu Vericinog lica i mazila je dok ju je Robert žestoko jebao. Kad je završio u njoj, pustili su je, ali su je minut dva držali blizu sebe.

Sise su joj bile potpuno otkrivene. Video sam da je povukla gaćice nazad, a zatim podesila gornji deo. Svakako nije očekivala ono što se dogodilo, ali izgleda da nije bila ljuta. Vratili su se sa tog plesnog područja, ali ona je delovala nekako u žurbi i izgledala je zaista nervozno deset ili petnaest minuta.

Kad se smirila, donela je margaritu za oboje. Rekao sam joj da je to što je uradila bilo vruće i erotsko i da sam se opasno napalio na te scene seksa. Bilo joj je neprijatno, a ja nisam želeo da se tako oseća. Nisam navaljivao, ali sam dodao, „Video sam da ti to rade i uživao sam“. Sve što je rekla bilo je: “Stvarno? Jebote, pokušavali su mi skinuti gaćice celu noć.”

Rekao sam, “Dobro je. Nadam se da si i ti uživala kao i oni”, rekao sam to nadajući se da će joj biti udobnije. A ona? Pa recimo samo da je još uvek bila napaljena. Pretpostavljam da joj je to bio brzinski seks, a treba joj više od toga da bi mogla da svrši.

Nestala je na kratko. Kad se ipak pojavila, izgledala je sputanije i razbarušenije. Koketirao sam sa jednom od Vericinih prijateljica i nadao sam se da ću je pojebati ako uskoro budem mogao. Ovo je tačan opis onoga što se događalo preda mnom. Međutim, pretpostavljam da su je ponovo ponovo tucali jer je bila odsutna više od pola sata.

Gordan je slučajno izustio da je odvedena u mušku tuš kabinu. Svim silama sam se trudio da izvučem što više detalja iz njega. Čak sam mu rekao kako je to za mene napaljujuće i da se nadam da je bila dobra jebačica. Dodao sam da se nadam da se i dalje jebe ako je u tuš kabini.

Gordan je tada rekao da su je zgrabili i odveli unutra. Tada je rekao, “Hajde da je proverimo.” Vrata su bila zaključana kad smo stigli tamo. Gordan je pokucao i neko nas je pustio unutra. Čuo sam glasove i otvorio staklena vrata. Nekoliko momaka ju je tucalo žestoko. Držali su joj ruke gore iznad glave. Dva starija gospodina držali su joj noge. Robert ju je poljubio dok joj je prstima prolazio preko gaćica.

Svi su joj govorili kakva će izjebana mala jebena lutka biti. Robert ih je onda pustio da je obore. Verica je zacvilila kad je Robert krenuo da joj skine gaće. Ruka joj se oslobodila i uhvatila se za pojas svojih gaćica. „Dobro“, rekao je jedan od njih. „Ako ne želi da joj se gaće skinu, može da ih ima na sebi dok je jebemo.“

Ponovo su joj držali ruke iznad glave. Gaćice su joj ostale ali na kolenima. Podigli su joj suknju i rekli joj: “Svi će ovde videti tvoju golu pičku i opipati tvoje dupe. Polovina muškaraca u klubu će te videti golu i videti kako se jebeš. Svi će oni znati kako se ponašaš dok se jebeš. Ti si naša mala lutka za jebanje u ovom klubu. Kad te vidimo kako večeraš u svojoj prilično uskoj i kratkoj crnoj haljini, svi ćemo znati kako izgledaš bez nje. ”

supruga mu u grupnjaku„Svi ćemo jebati ovu slatku malu kurvicu“, dodao je drugi. Zatim su je savili i čvrsto držali. “Opusti se dušo, rekli su joj. Prepusti se… oseti svoj kurvanjski instinkt i prati ga. Čim neko svrši u tebe prvi put, ostalo će ti biti lakše.”

Ponovo je zacvilila kad ju je prvi momak probio s leđa. Počeo je žestoko da se nabija u nju. „Previše je“, vrisnula je. “Molim te, svrši u mene.” “Zamoli me!”, rekao je.

“Daj molim te! Daj mi svoju vrelu spermu aaahhhhh…” rekla je opet. “Ne mogu toliko da podnesem!”

Pre nego što je sledeći ušao u nju, povukli su joj i skinuli joj top preko glave. Izgubila je cipele u jebenim orgijama. Onda su joj uzeli gaće. Sada je bila potpuno gola.

„Svakako je treba napuniti da zatrudni mala drolja.“, govorili su dok su ulazili u nju. Dvojici je gutala spermu dok su joj zalivali usta i lice, a ostali su pokušavali da je napune iznutra, ređajući se u njenoj pičkici jedan za drugim. razvaljuju mu suprugu

Sada je bila na leđima. Morao sam da je i ja pojebem, ali došao sam pre nego što sam bio spreman. Dotakao sam joj klitoris i poljubio je dok su poslednja dvojica ušla u nju. Verica je svršila dok je u njoj bio poslednji momak. Neki su već otišli, ali većina je ostala, gledala je i pitali je da li je dobro, i da li je uživala.

„Dobro sam“, napaljeno ali iscrpljeno je odgovorila. Držao sam je za nago telo i ponovo je pitao. Bila je dobro. Jednostavno nije želela da hoda. Momci su joj skupili odeću. Stariji muškarac je rekao: “Želela je gaćice, evo joj”. Umotali su je u peškir i odneli je do našeg broda dok se ona smejala i kihotala.

Mislila je da će je opet svi jebati : „Jednostavno više ne mogu. Barem ne večeras “. Smestili su je na brodić. Ubrzo je zaspala. Rekli su da će je proveriti ujutro i poljubili su je u obraz.

Dragi čitaoci, nadam se da vas ovo neće naterati da mislite loše o njoj. Ponekad se stvari jednostavno dese. Te noći je seksualna energija bila izuzetno velika i ona se potpuno opustila u želji da se dobro provede i da pokaže svoju nevaljalu stranu 😉

 

KRAJ

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 17 Prosecna ocena: 4.5]
(Visited 12.096 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.




loading
Upoznavanje Srbija

4 thoughts on “Supruga Jebana na Žurci 2. Deo

  1. Voleo bih da i moju suprugu neko dooobro istuca i brizga seme u nju. Ona38 god, ja 57,zainteresovani nek ostave mail. SAMO dobri kurčevi, poželjno obrezani ali nije uslov.

  2. Voleo bih da i moju suprugu neko dooobro istuca i brizga seme u nju. Ona38 god, ja 57,zainteresovani nek ostave mail. SAMO dobri kurčevi, poželjno obrezani ali nije uslov. Muz posmatrač.

  3. Znači nema jebača… Moraću ići na neki fakultet da ženi nadjem nekog crnca jer očigledno je da beli neće, nevole ili ne mogu da jebu….

  4. Da li bi voleo da mi je supruga droljetina? da, svako bi to voleo… ali da li bi mogao ici toliko daleko da je par likova jebe predamnom e to nisam siguran :/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!