jul 20, 2024

Štreber među Koleginicama Drugi Deo

0
trostruki oral

Dok sam opijen sedeo među njima, ruka je nastavila da me dodiruje. Katarina je šapnula: „Našla sam nešto jako tvrdo ovde. Šta bi to moglo biti? Pogledaj Lidija?” tada se druga ruka zavukla pravo u prednji deo mojih bokserica, izvlačeći mi kurac napolje.

„Šta bi to moglo biti?” Lidija se smejala dok se Danijela preko puta mene nagnula, povukla moje bokserice i spustila ih na pod.

„Pa hajde da se svi raskomotimo“, rekla je Katarina.

Njih tri su ustale i počele da skidaju grudnjake i gaćice. Katarina se prva razgolitila, sise su joj bile lepe, okrugle sa velikim ružičastim bradavicama. Pogledao sam dole i bila je glatka između nogu. Lidija je sada takođe bila gola, njene grudi su bile manje, ali zaista lepe, čvrste sa malim, tamnim bradavicama koje su bile tvrde.

Danijela koja je sada bila ispred mene raširenih očiju držala je svoje velike sise prema meni, bradavice smeđe i uvećane. „Kako ti izgledamo?” upitala je Danijela. Nisam mogao da verujem šta se dešava. Kurac mi je pulsirao kao nikada u životu. Danijela je uhvatila moj kurac.

„Ufff kako je lep… Mogu li i ja?“ Katarina je pitala dok je hvatala moj kurac i par puta ga prodrkala.

„Sjajan je… možemo da ga delimo“, rekla je Lidija i obuhvatila moja osetljiva jaja.

Možda sam popio nekoliko piva do tog trenutka, ali nije bilo sumnje da sam bio budan a ne u perverznom snu, prosto neverovatno, sve tri žene sa kojima sam radio bile su gole i svaka se igrala sa mojom kitom.

„izgleda jebeno ukusno“, rekla je Katarina, a zatim kleknula, uzela moj kurac u usta i počela sisati. Danijela i Lidija su mazile moje telo, grudi i stomak i počele da me naizmenično ljube sa mnogo jezika. Danijela je uzela moju ruku i stavila je na svoje grudi a Lidija je to videla pa je učinila isto.

„Oh, on je tako jebeno tvrd, tako tvrd.” rekla je Katarina, udaljila se malo i raširila noge preda mnom. Danijela je uhvatila moj kurac i povela ga između Katarininih nogu. Trljala je moj kurac gore-dole duž debelih, mokrih usmina njene koleginice.

„Nabij ga u njenu pičku…” iako neiskusan, uradio sam ono što je tražila.

Bilo je to najveće uzbuđenje u mom životu, gledati kako mi kurac klizi u prelepu pičku. A onda se to uzbuđenje umnožilo kada sam počeo da se krećem napred-nazad. Činjenica da su me dve gole žene gledale, dodatno me je uzbudilo. Stenjao sam dok sam ulazio i izlazio iz Katarine. Moje ruke su instinktivno krenule ka njenim lepim, punačkim grudima dok je Danijela stajala iza mene, milovala moja leđa. jebanje četvorka fffm

Osećao sam da se mnogo toga dešavalo sa ove tri ribe pre nego što sam ja došao na scenu. Nije bilo šanse da sprečim svoj orgazam dok sam jebao Katarinu. Njena pica je bila tako zategnuta i klizava. „Svršićuu..”, zastenjao sam kada sam osetio kako mi penis trne pa sam gurnuo napred duboko u nju dok sam oslobađao spermu, štrcajući duboko, duboko. Nisu me sklonile, naprotiv, navijale su da je žestoko i obilno napunim semenom.

„Sad si pravi muškarac”, rekla je Danijela a Lidija se složila, „tvoja prva pička… a ja sam sledeća. Jel ti treba pauza? Nisam se jebala nedeljama.. jebeno sam napaljena..”

Katarina se pomerila a Lidija se naguzila kako bih mogao da joj ga gurnem unutra. Lidijina pica je takođe bila uska i lepa, njene sise najmanje ali su bile zaista lepe, male, čvrste sa malim, tvrdim bradavicama.

„Mmm, nemoj da me maziš kao katarinu… jebi me žestoko i jako. Od prvog dana na poslu poželela sam da mi ga nabiješ i izjebeš me pred ove dve kurve…”

„Ma koga ti nazivaš kurvom, kučko jedna?“ dodala je Danijela kroz osmeh dok je trljala svoju pičku.

„Napuni me. Jače jače jačeee… želim da spavam večeras sa tvojom spermom u svojoj pički. Daj mi je, daj mi svoju devičansku spermu“, vrištala je Lidija. Način na koji je pričala… samo ću reći da me je izluđivala i počeo sam sve jače i grublje da je tucam. Nikada ranije nisam ni čuo devojku da priča prljavo, bilo je vruće i seksi.

„Oh, vidi, on ima taj izraz na licu. Svršiće”, objavila je Katarina i bila je u pravu. Zastenjao sam dok je Lidija omotavala svoje noge oko mene i čvrsto me privukla u sebe dok se tresla u sopstvenom orgazmu.

„Oh, da, da, jeebi mee.. ” – moja sperma obilno je šikljala u usku Lidijinu pičku.

Dok sam se povlačio iz Lidije, Danijela je krenula da zauzme njeno mesto. „Mmm, daj da ga popušim da mi brzo ponovo budeš tvrd.“ trostruki oral

Trebala mi je pauza ali kada su se sve tri smestile ispod mene i počele da sisaju puše i ližu moj kurac i moja jaja – podivljao sam! Njihove usne su klizile preko mog kurca, jezici su kružili oko glavića. Oh, bilo je tako, tako dobro. Nisam ni mogao jasno da vidim šta se dešava, ali nije ni bilo potrebe. Sve sam jasno osećao, svaki jezik, usne, svaki uzdah. U jednom trenutku osetio sam jezik u svom anusu! Tog momenta, samo par minuta posle dva orgazma, ja sam ponovo bio tvrd kao kamen!

Danijela se zatim namestila i gurnula 4 svoja prsta u sebe- „Sada ćeš osetiti najbolju pičku od sve tri…“, rekla je pa sam brže bolje nabio kurac do kraja u nju. Uhvatila me je za kukove i počela da me vuče i gura, odmah je bilo jasno da je ona imala najviše iskustva i najbolju veštinu jebanja.

„Mmm, oh, tvoj kurac je tako dobar. Znala sam da ću ga obožavati”, zastenjala je dok smo krenuli u divlju jebačinu. „Od prvog dana sam želela da te izjebem do ludila.”

Nisam mogao da znam da li su bile iskrene ali nije mi ni bilo bitno, živeo sam san svakog nevinog momka. Malo sam se okrenuo i ugledao druge dve koleginice koje su sada žestoko masturbirale pored nas.

„Sutra ne radimo… ostaješ sa nama večeras“ dahtaa je Danijela dok sam se zabijao u nju.

„Samo ću javiti kući da znaju da sam kod prijateljice“, rekao sam joj.

„Ohhhh, ti si tako sladak i odgovoran. Javićeš svojoj mamici da ne brine…“

Mnoogo sam duže izdržao u jebanju Danijele, pre nego što sam svršio i napunio je. Saznao sam da je ona vrsta žena koja je imala prilično glasne orgazme i nadao sam se da njene komšije nisu otvorile prozore i sve čule. Ja sam, kao dobar sin, zvao kući da kažem roditeljima da provodim noć sa prijateljima. jebanje tri kurvetine

Konačno smo zaspali oko tri ujutru, izgubio sam broj puta koliko smo puta imali seks, ali sam prestao da ejakuliram, mislim negde posle ponoći, i dalje sam se osećao dobro, naravno, samo su me iscedile. Te noći sam spavao sa Danijelom, a Katarina i Lidija su spavale u drugoj sobi.

Tog leta sam prešao iz nevinog u veoma iskusnog. Zabavljali smo se svakog petka uveče, obično celu noć. Takođe sam provodio noći i u Katarininom stanu. Više nisam bio onaj stidljiv štreber kao nekada, naprotiv. Činilo se da sam postao hit među koleginicama na faksu. Srećom, ni ocene nisu trpele. Bio sam dobar u balansiranju između obaveza i seksa.

KRAJ!

Pročitajte PRVI Deo klikom OVDE.

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 4 Prosecna ocena: 4.8]
(Visited 3.493 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!