2 decembra, 2023
trojica studenata jebu milfaru

Bila sam tako uzbuđena što sam videla ime svog sina na svom telefonu. On je na poslednjoj godini fakulteta u inostranstvu i skoro da se više ni ne čujem sa njim. Kući dolazi samo na Božić i ponekada leti na par dana. Ni sada nisam očekivala da će svratiti kući, ali sam se nadala.

„SINE MOJ!” odgovaram oduševljeno.

„Hej mama! Ne mogu dugo da pričam, ali treba mi usluga!” Rekao je u žurbi. „Nekolicina mojih kolega ide po evropi kao neka avantura, ja nažalost ne mogu zbog obaveza ovaj put. Mogu li da prespavaju na noć ili dve čisto dok su u Srbiji?“

Nisam bila oduševljena jer sam znala šta ide uz mlade dvadesetogodišnjake – limenke piva i devojke sumnjivog morala. „Koliko tačno njih?”

„Samo tri ortaka oni su mi jako bliski. Ponašaće se normalno, obećavam.”

„U redu. Ali ako budu pravili sranja ima da lete odavde. Drago mi je da sam te čula sine.“

Ubrzo nakon razgovora počinjem da pripremam kuću za tri odrasla muškarca verovatno sa mozgovima napaljenih tinejdžera.

**

Petak, sunce prži, čujem zvono na vratima. Otvaram vrata trojici mladića, svaki sa velikom torbom. Odmah sam obavijena čvrstim zagrljajima, bili su uzbuđeni što me vide kao da sam im rođena majka. Zaboravljam da neki od ovih momaka ne dolaze često svojim kući. Odvedem ih do njihovih soba i ponudim im ledeno hladno pivo nakon što se smeste.

Prvi momak koji je sišao bio je Oliver. Bio je prosečne visine sa manekenskim crtama lica i imao je snažno telo koje je nastalo usled čestog vežbanja. Tokom ćaskanja saznala sam da je on strastveni zaljubljenik u teretanu. Diplomira psihologiju, ali planira da nakon fakulteta postane lični trener. student kosi travu

Bio je veoma uljudan i čak previše ljubazan. Bacio je jedan pogled na moje dvorište i ponudio mi da mi pokosi travnjak. Moj muž je inače umro kada je naš sin imao 9 godina, a pošto je otišao na fakultet, travnjak se kosi samo kada stignem da pozovem baštovana. Prihvatam ponudu a on eksira pivo i odmah kreće u akciju.

Gledam kroz prozor dok svlači majicu i pokreće kosilicu, a mišići mu se stežu i sijaju na suncu. Taj mladić će jednog dana jako usrećiti neku devojku. Moje prljave misli prekida Dejan. „Hvala što ste nam dozvolili da ostanemo gospođice Marić.” Dejan je visok, vitak, plivačkog tela, svetlo smeđe kose i najsvetlijih smeđih očiju koje sam ikada videla. Sećam se da mi je sin rekao da je bio državni prvak u plivanju u srednjoj školi i da studira za inženjera.

„Molim te, zovi me Ljilja.” Kažem mu i uzimam veliki gutljaj piva. Primetio je da mi Oliver kosi travnjak i odmah je upitao šta može da učini za mene. Kažem mu da je trimer u garaži ako baš želi da pomogne svom kolegi. Skida majicu i baca je sa osmehom. Dozvoljavam sebi kratak pogled na njegov šorc kako ga fino ispunjava njegova čvrsta guza.

Tek kada se on izgubi iz vidokruga, primetim da neko stoji pored mene. Ivan. Gleda me kako sa osmehom posmatram mladiće bez majice u mom dvorištu. Malo mi je neprijatno što me najbolji prijatelj mog sina uhvatio kako odmeravam ove momke kojima mama mogu biti. Nikada nisam upoznala Ivana lično, ali osećala sam se kao da jesam. Moj sin stalno govori o njemu. On je dete iz ozbiljno bogate porodice. Njegov otac je umro kada je bio mlad, što je povezivalo mog sina i njega.

„Vreme je da se i ja ponudim za pomoć. Šta želite da učinim za vas. Velika mi je čast da vas napokon upoznajem. Slušao sam dosta o vama, sve najbolje naravno.“

Zamišljam njegovo lice zakopano između mojih nogu, a prsti mi hvataju njegovu plavu kosu. Izlazim iz prljavog sanjarenja. Njegov osmeh je širok kao da je video istu sliku kao ja. „Dobro bi mi došlo društvo.“ Provlačim ruku kroz njegovu i vodim ga u drugi deo dvorišta kroz zadnja vrata i upućujem ga na veliki kauč na terasi.

Sedam, a on se spušta pored mene. Prebacuje i on majicu preko glave. Šta je sa ovim dečacima i njihovim savršenim telima? Izgledaju kao umetnička dela. „Izvinjavam se.” Kaže kad primeti da mu buljim u trbušnjake. „Samo nisam želeo da budem jedini ovde sa majicom.“ On se smeje i gleda u moju letnju majičicu. „Ou. Izgleda da ipak nisam bio jedini.” ortakova mama i crni bikini

Ispijam limenku piva i na njegovo oduševljenje krećem da se skidam. Nije očekivao da sam imala bikini ispod. „Gospođice Marić. Greota je da skrivate takvo telo.” Podstaknuta divljenjem ovog mladića, ustajem i namerno se saginjem i guzim dok uzimam pivo iz mini frižidera. Ponovo sednem pored njega, moja gola noga dodiruje njegovu, njegove oči su uperene u moje sise, jedva prekrivene crnim gornjim delom bikinija.

„Ne zovi me gospođica Marić. Moje ime je Ljilja.”

Usta mu se pomeraju u osmeh. Njegove plave oči me probijaju, plešu od smeha. „Izvinite, kako da vam se iskupim?“ On zavodljivo šapuće. Osećam kako mi njegovi prsti dodiruju rame, a toplota mi šalje iskre niz ruku. Uzimam gutljaj piva. “Smisliću nešto” šapnem i uđem u kuću po još piva, znajući dobro da me ti momci gledaju u guzu. Vidim u odrazu kliznih staklenih vrata da su Oliver i Dejan zaustavili svoj rad u dvorištu da bi zurili.

Izlazim sa pićem i pozivam momke da nam se pridruže pa oni nestrpljivo napuštaju svoj posao da bi se pridružili zabavi. „Izlazite li vi momci večeras? Siguran sam da vam je moj sin dao imena svih najboljih klubova u kojima možete pokupiti ribe.“

Ivan odmah odgovara: „Jeste, ali mislim da bih radije ostao večeras ovde.” Ostali klimaju glavom u znak slaganja. Ivan se okreće ka njima: „Možete vi ići ako želite? Rado bih ostao i pravio Ljilji društvo večeras.” Polaže ruku na moje koleno, a palac mu se kreće kružnim pokretima po mojoj koži.

Stavljam ruku preko Ivana i gledam pravo u drugu dvojicu. „Mislim da ako žele da ostanu možemo da napravimo malu zabavu, zar ne momci? Zašto vas dvoje ne odete da se istuširate, a ja ću videti kako da vas usrećim.” Oni su oduševljeno potrčali ka vratima, jureći do tuševa, ostavljajući Ivana i mene same u dvorištu. On se naginje, a njegova usta se susreću sa mojim vratom. Njegova ruka se pomera da bi obuhvatila moju dojku, nežno stežući i koristeći palac da izvuče bradavicu iz bikinija. liže pičku ortakovoj mami

Njegova usta se kreću niz moje grudi i usisava bradavicu. Osećam vibraciju njegovog stenjanja u svojim grudima. Nežno gurnem njegovu glavu niže, tražeći da ispunim kratko prljavo sanjarenje koje sam ranije imala o njegovoj glavi između mojih nogu. Želim da svršim po njegovom lepom licu. Kleči između mojih nogu i skida donji deo mog bikinija, puštajući materijal da pada dole otkrivajući moju depiliranu picu.

Spušta lice nadole, jezikom razdvaja nabore, udarajući klitoris. Njegovi prsti upadaju u mene, jebe me njima. Zgrabim njegovu plavu kosu i zabijem mu pičku na lice. Savijam leđa i ispuštam krik. Otvaram oči i vidim drugu dvojicu kako stoje na zadnjim vratima, gledaju Ivana na kolenima između mojih nogu.

„Mislim da se tvoji prijatelji osećaju izostavljeno.” Dala sam im znak da nam se pridruže.

Dva mlada momaka se skidaju dok dotrčavaju a Ivan se povlači, dozvoljavajući jednom od njih da se nasladi na mojoj već natopljenoj pički. Ivan se kreće pored mene, njegov kurac tvrd kao stena bulji pravo u mene, a kap pre-sperme blista na vrhu. Polizala sam ga i uzela njegovu punu dužinu u usta. Agresivno mi je nabijao kurac duboko u grlo dok sam ja drkala kurac momka pored.

„Vreme je da se nabijete na mlad kurac Ljiljo.“ – rekao je Ivan i pokazao momku koji me je klizao da legne na leđa. trojica studenata jebu milfaru

Opkoračila sam ovog mladog muškarca i spustio svoju mokru pičku na njegov pulsirajući kurac. Bilo je tako dobro da sam zaplakala od zadovoljstva. Jahala sam taj penis, moje sise su poskakivale dok je Ivan stajao pozadi i gledao sa osmehom, držeći kitu u ruci. Osetila sam nekoga iza sebe. Osetila sam njegove ruke na svojim ramenima, a vrh njegovog penisa pritisnuto o moje dupe. Polako je prodirao duboko unutra. U tom trenutku je došao i treći i nabio mi kurac u usta!

Sve tri rupe bile su mi ispunjene i u ritmu su me tucala ova tri mlada pastuva. Nisam ni mogla da vrištim koliko sam bila uzbuđena. Oni puni snage i energije, zategnuti od glave do pete, kurčevi iznad prosečne veličine. Da sa, zamišljala i maštala nisam mogla tako da zamislim.

Ljuljajući se napred-nazad, osetila sam kako se orgazam gradi, eksplodiraću. Ali vrjunac je došao tek kada je momak u mojoj pički počeo da svršava. Svršila sam tako intenzivno da mi se telo grčilo a nije prestajalo jer su ubrzo i druga dvojica doživela klimaks. Gutala sam spermu i svršavala u talasima dok su me sva trojica punila! Bio je to tek prvi od dva dana bahanalisanja sa ovim studentima.

Nekoliko dana kasnije zove me sin i zahvaljuje mi što sam dozvolila da njegovi prijatelji ostanu dve noći. Rekli su mu da su se lepo proveli.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 42 Prosecna ocena: 4.7]
(Visited 10.166 times, 2 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Sinovi Drugari u Poseti

  1. svaka mama nekada padne u slicno iskusenje. ja sam samo flertovala sa drugarima od sina i sa jednim se malo ljubila ali nikad vise od toga.. napaljiva prica 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!