april 15, 2024

Preplanuli Prosedi Sused

1
sisa kurac svom zgodnom matorom komšiji

Čini se da je ovih dana prilično retko kada se kuća u komšiluku brzo proda nakon što je tek stavljena na tržište. Videli smo čak i neke domove, po veoma razumnim cenama, kako se prodavaju mesecima i mesecima bez ponuda i sa malo aktivnosti. Onda je ova kuća do nas otišla na „pijacu.“ Smatrali smo da je cena bila malo previsoka za ono što tržište trenutno nudi, a ipak smo videli znak „prodato“ koji je dodat nakon otprilike svega mesec dana na tržištu.

Srđan i ja smo vodili nekoliko diskusija o tome ko je mogao platiti, tako brzo, da smo mislili da je cena malo previsoka. Sada je to bila lepa kuća iu dobrom stanju kojoj je bilo potrebno vrlo malo sredstava za rehabilitaciju ili nadogradnju. Ali, ipak, osećali smo da ima bolje kupovine. Zatim je došao kamion i istovario stvari za kuću, kamion iz grada koji je udaljen oko tri stotine km.

Srđan i ja smo se upravo vratili kući sa posla dok se kamion kretao, a naš novi komšija se okretao da uđe u svoju kuću sa potpisanom papirologijom. Mahnuo je dok smo ulazili, a zatim se okrenuo i krenuo prema nama. Pa, sad ćemo upoznati tajanstvenog kupca, pomislila sam. Dok nam se približavao, videla sam čoveka lepog izgleda, možda oko pedesetak godina, tamne kose koja je nalo posedela posebno sa strane, doterana, visok sa divnim osmehom. zgodni stariji komšija

„Zdravo, ja sam Filip, izgleda da smo komšije“, rekao je dok smo se rukovali.

Ćaskali smo nekoliko minuta, saznali da ga ovde prebacuju za direktora proizvodnje u obližnju fabriku i da je samac, oženjenio se u svojim dvadesetima, ali je već duži period razveden. Od tog prvog dana, upoznali smo Filipa prilično dobro, pokazao je Srđanu kako da orezuje drveće i žbunje zajedno sa nekim drugim poslovima po kući, što moj muž nije znao.

Takođe je pomogao da se postave nova svetla u našem glavnom kupatilu i pomogao je da se zameni mehanizam garažnih vrata. Dakle, on je bio dragulj od komšije i uvek sam mu slala neku hranu, poklončić ili tako nešto, kao zahvalnost za njegovu pomoć.

Kako su meseci prolazili, postojali su neki aspekti Filipa koji su me sve više impresionirali. Bio je mišićav i preplanuo, vitak i zgodan. Imao je bazen u prizemlju sa visokom ogradom za privatnost oko njega i često smo ga viđali samo u šorcu za trčanje. Da, bio je stariji, ali prilično fin i… seksi. I, veoma ljubazan i pažljiv.

Jedne večeri sam spomenula Filipa i moj muž Srđan je rekao: “Znaš, on te često odmerava. Znaš to, zar ne?”

“Ma daj, on ima nekih pedesetak, nikad ga ne vidim ni sa jednom ženom. Verovatno ne može ni da se digne bez nekih pomagala.”

“Bogami dušo, samo zato što ima pedeset godina, ne znači da ne može… veruj mi, sviđaš mu se.”

Odbacila sam taj razgovor i nastavila po starom, ali, zapravo, u pozadini mog uma, privukao me je Filip. Njegov preplanuli izgled, njegovo ljupko držanje, njegovo snažno samopouzdanje. On nije bio ljigavac koji ceo vikend sedi i gleda utakmice, bio je u formi, seksi muškarac i bio je odmah pored.

Još u tom šorcu za trčanje, izgledao je dobro. Čak sam i maštala nekada o tome da preduzmem nešto i da prođem kroz njegovu kapiju uz izgovor da mi nešto treba, i da ga uhvatim golog pored bazena. Da, droljaste misli, ali ja sam samo žena, zar ne? Počela sam da se oblačim malo drugačije kada sam znala da ću ga videti i počela sam da biram šta ću da obučem da budem samo malo seksi, malo provokativnija.

Počela sam lično da uviđam da me gleda, i da me gleda na način na koji muškarac gleda ženu koju želi. Kako je vreme prolazilo, činilo se kao da smo svi bili malo otvoreniji sa flertujućom prirodom našeg zezanja. Sad bi me zagrlio kad bih nešto doneo, mali kiss u obraz su prerasli u usne, pa u kratke, meke poljupce.

Srđan je sada počeo da me zadirkuje, “Znaš, daješ mu erekciju u tom šorcu dušo, možda ćeš morati da mu to olakšaš jednog dana, znaš.”

„Srđane, ti vidiš stvari koje ne postoji.“

„Pogledaj mu šorc kad je u tvojoj blizini dušo“, uzvratio je osmehujući se.

Pogledala sam ja… I nema sumnje da sam imala obožavaoca, to je bilo sigurno. Njegova erekcija, kad god sam bila u njegovoj blizini, bila je prilično očigledna i svidela mi se, a i imponovalo mi je. Evo me, imam trideset pet godina, nisam više u tinejdžerskim godinama a i dalje umem da podignem kurac.

Onda sam jedne subote izašla na terasu gde je Srđan sedeo sa pivom. Iznela sam mu večeru, a onda se vratila unutra i iznela tanjir prekriven folijom da ponesem u susedstvo da se zahvalim Filipu što nam je pomogao oko vrata garaže. Nosila sam jednu od Srđanovih majica bez rukava kada me je upitao: “Da li i njemu nosiš desert?”

„Ne, samo večera, nisam napravila ništa za desert.“

„Dođi ovamo dušo“, zamolio je i ja sam prišla do njega, a on je posegnuo i povukao moje gaćice na pod. „Desert, sve lepo pripremljeno i spremno“, rekao je dok me je tapšao po guzi.

“Šališ se?”

“Hej, on živi sam, nikada ga ne vidim sa nekom ženom. Znaš da je zgodan. Treba mu poslastica uz finu večeru koju si napravila”, rekao je i namignuo mi.

Zbunjena, prišla sam i pokucala na vrata. Otvorio ih je, pogledao me ozaren i rekao: „O, ti si… khm, uđi, molim te, uđi“, i odveo me u kuhinju gde sam stavila tanjir na šporet.

„Ukusna večera za tebe Filipe, nadam se da ti se sviđa?“

„Siguran sam da će biti divno, baš kao žena koja ju je tako velikodušno napravila“, rekao je.

Pogledala sam dole i znala da imam željeni efekat u vidu izbočine. Siguran sam da je primetio moj pogled nadole i odlučila sam da nastavim. „Biću srećna da se pobrinem za to pre nego što odem, ako želiš.“

Zakoračio je do mene, sagnuo se, uzeo donji deo moje majice i povukao je sa mene dok sam podizala ruke. Ubrzo sam bila gola ispred njega. Samo je stajao tako nekoliko sekundi i gledao me.

„Uhhhh komšinice, tako si lepa, prosto neverovatna“, promrmljao je dok su me njegove oči proždirale.

Kleknula sam i povukla mu šorc na pod i sretno me dočekao ljupki penis preplanuo boje mahagonija, bio je prelep. Podigla sam ga, osetivši njegovu težinu, a zatim se nagnula napred da ga uzmem u usta.

“Mmmmm…. Kako si seksi, mmm.” sisa kurac svom zgodnom matorom komšiji

Znam koliko dobro pušim, radila sam to od svoje osamnaeste godine i uživala sam u svakom. Bilo ih je dosta i svi su mi pevali hvalospeve. Sisla sam ga još minut, a onda sam ustala, pogledala ga pravo u oči i upitala: “Možeš li mi sada pokazati svoju spavaću sobu?” a on se nasmejao i poveo me nazad niz hodnik u svoju spavaću sobu. Ha, momak koji živi sam i svaki dan namešta krevet. Kakvo čudo.

„Hoću na vrh Filipe, to je moja poslastica“, on se spustio na krevet, taj duboko preplanuli penis, čvrst i spreman, čekajući me dok sam se digla preko njega i čučnula, pružajući ruku ispod da ga držim mirno.

Počela sam da ga jašem umereno, naša tela se nisu dodirivala osim njegovog penisa koji je klizio u meni. Bilo je baš ukusno. Njegove ruke su bile na mojim grudima i gnječile ih, štipao moje otvrdnule bradavice, dok sam ga jebala. Volela sam sve to; imao je petnaestak godina, možda je upravo imao svoj prvi poljubac otprilike u vreme kada sam se ja rodila. A sad, jebala sam ga i uživala u tome.

“Uhhh, bože, tako si zgodna, tako lepa. Mnogo sam maštao o ovome, ali nisam želeo da rizikujem da narušim našu lepu vezu. Ali, uhhhhh, ovo je divno.”

„Aaahhhhh… kako si jebeno tvrd! I ne brini da će Srđan saznati… Skinuo mi je gaćice kada me je poslao ovamo.”

„Ufff… Ne znam šta da kažem. On zna da ovo radimo? I voljan je da te ovako podeli?“

“Mhmmm… Čak ponekad dodamo još jednu osobu u našu zabavu. Ako ste zainteresovani dragi komšija.”

“Da se ​​pridružim vama dvoje? Ja nisam bi.”

Nasmejala sam se, “A ne, on uopšte ne voli muškarce na taj način. Nego biste se vas dvoje lepo brinuli o meni. Kako to zvuči?” – govorila sam u prekidima i jahala ovaj tvrd, iskusan penis.

“To zvuči divno… i jebeno napaljivo!”

“Mmmm.. Sa vas dvoje, sigurna sam da ću biti divno zadovoljena“, prošaputala sam dok sam se ljuljala gore-dole preko njega. jahanje matorog kurca

Ruke su mu bile na mojim grudima i nežno me milovao po klitorisu dok sam ga jebala gore-dole. Bila sam zaista blizu orgazma. “Sada me nateraj da svršim”, šapnula sam dok sam se ljuljala napred-nazad.

Bilo je tako dobro. Ne znam koliko je prošlo od kada je poslednji put imao seks, ali, za razliku od očekivanja, nije odmah svršio. Imao je majstorsku kontrolu nad svojom ejakulacijom koju sam ubrzo naučila da volim i cenim i za kojom žudim.

Počeo je da uzvraća pokretima odozdo i da me tuca dok me je obuzimao talas za talasom ogromnog senzualnog zadovoljstva. Svršila sam žestoko i glasno! Onda sam ga videla kako zatvara oči dok se gurao u mene, “UUH, UUH, UUH, mmmm…” zastenjao je dok sam se spuštala preko njega i ljubila ga iznova i iznova.

“Ovo je samo početak Filipe.”

Kako se ispostavilo, bila sam apsolutno u pravu. Filip je često bio u našoj kući, u našem krevetu, kao moj drugi partner, što je rezultiralo pravom količinom seksa koji odgovara nivou moje želje. Kada god je Srđan putovao, Filip bi svake noći zauzeo svoje mesto pored mene u krevetu i nekoliko puta tokom svake noći, zauzeo Srđanovo mesto u meni.

Prošlo je tri godine, Filip je sada čak i bolji ljubavnik nego ranije. Dakle, možda je malo sede kose na muškarcu dobra stvar. Ubeđena sam u to.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 20 Prosecna ocena: 4.6]
(Visited 4.118 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Preplanuli Prosedi Sused

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!