Poslušna

Dvije godine sam studirao na FER-u i odustao. Dobro sad, nije me to baš pogodilo kao ni moje roditelje. Inače, oba moja roditelja su zaposleni u vrlo dobrim poduzećima i oboje imaju višu stručnu spremu. Upisao sam FER jer sam od malih nogu bio zaokupljen kompjutorima. Vrlo često sam se družio sa susjedom Stjepanom koji je dosta stariji od mene a posjeduje malu tvrtku za servis i održavanje računala. Od njega sam jako puno naučio. Kada sam prestao pohađati fakultet radio sam jedno vrijeme kod Stjepana, kako se ono kaže, u fušu. Potom sam se uortačio s dva prijatelja pa smo pokrenuli vlastiti biznis. I sve u svemu to za sada solidno funkcionira. Ovaj uvod možda i nije toliko bitan ali nije zgorega da vas upoznam s tim da sam, što se kompjutora tiče,  jako dobro potkovan.

Znao sam da moja mama Ema na svom laptopu vodi neku vrstu vlastitog dnevnika. Inače mama se onako amaterski bavi pisanjem. Znam da je svojevremeno pisala pjesme, pa i sad ih piše, eseje, pripovjetke… Surađivala je izvjesno vrijeme s jednim amaterskim kazalištem te je za njih pisala scenarije za predstave. Inače je studirala književnost i strane jezike pa sad jako dobro govori nekoliko jezika što joj omogućuje da honorarno zarađuje kao prevoditeljica.

Nikada nisam imao potrebe a ni želje zavirivati u mamin ili tatin lap top osim ako bi me zamolili da im otklonim neki kvar ili virus. Vjerojatno to nikada ne bi ni učinio da nisam primjetio kako se mama počela nekako drukčije ponašati. Moj tata valjda zbog prezauzetosti poslom ništa nije primjećivao ali ja, koji sam s mamom provodio više vremena nego on, primjetio sam da se u njenom ponašanju nešto promijenilo. Teško mi je opisati što točno ali jednostavno sam osjetio da se s njom nešto događa.

Počeo sam je pozornije promatrati i vrlo brzo sam uočio da sve češće izlazi a često ostaje vani do kasno u noć. Inače mama i tata upoznali su se na planinarenju. Naime, oboje su voljeli planinariti, onako rekreacijski, i negdje na Žumberku su se upoznali, počeli češće viđati i na kraju su prohodali pa se vjenčali. Mama je malo-pomalo, pritisnuta obvezama, taj hobi skroz zapostavila dok je otac i dalje planinario i hodao Medvednicom kada god bi mu to vrijeme dopuštalo. Stoga je rijetko vikendima bio kod kuće.

Znao bi s kolegama planinarima potegnuti čak do Velebita, Biokova a nerijetko su išli i u Sloveniju na druženja s tamošnjim planinarima. Osim toga obavljao je funkciju tajnika jednog malog amaterskog rukometnog kluba pa je i snjima često putovao na utakmice. Inače, on je nekada u mladim danima i sam trenirao rukomet. Mama je sad intezivno koristila ta njegova česta odsustva kako bi izlazila. Ti njeni česti izlasci su u stvari bili prvo što sam uočio.

Svoj mini laptop držala je u ladici svog radnog stola. Ladicu je uredno zaključavala ali bravica na ladici nije bila neki problem. To njeno čudno ponašanje nagnalo me da počenem istraživati što se to točno događa s njom. Najprije sam joj malo prelistao mobitel. Pronašao sam nekoliko poruka pomalo sumnjivog sadržaja. Naime, pisalo je da je poruku primila ili poslala Saši. E sad Saša je mogao biti muškarac ali i žena.

Nije sad u tim porukama bilo nečega posebnoga. Dogovori za odlazak u kupovinu ili na kavu. Kasnije sam shvatio da su to bile u stvari šifre. Mama je bila oprezna pa je čak i prilikom slanja tih poruka nastojala da te poruke, ukoliko ih netko vidi, ništa ne posumnja. Vjerojatno ni ja ne bi nešto posebno sumnjao da se jednog dana dok je bila u kuhinji i stavljala suđe u perilicu nije oglasio mobitel. Tri kratka ali iritirajuća tona bili su znak da joj je stigao SMS. mama dobija sumljive poruke

Uzela je mobitel u ruku i nije primjetila da je pozorno promatram. Pročitala je poruku i nasmiješila se a potom ga odložila na stol. Inače mana joj je bila što nije odmah brisala primljene poruke ali valjda je mislila kako za to nema potrebe jer nikada nitko od nas nije zavirivao u mobitel onoga drugog. Obrisala je ruke kuhinjskom krpom pa potom otišla do toaleta. Iskoristio sam priliku i odmah pogledao poruku koja je maloprije stigla. Pisalo je: “Sviđa mi se tvoja tetovaža i jedva čekam da je ponovo vidim”. kakva sad tetovaža? Znao sam da mama nema nikakve tetovaže.

E sad sam postao još znatiželjniji. I sutradan sam došao u priliku da uzmem njezin mobitel i zavirim u njega. Međutim sad su sve poruke bile izbrisane pa i ona od jučer u kojoj se spominje tetovaža. Tada sam donio odluku da joj pregledam laptop i to je bio pun pogodak. Bila je subota kasno poslije podne. Došao sam kući i mame nije bilo. To je bila prilika da krenem izvršiti svoj naum. Prilično lako sam otvorio bravicu na ladici stola. Nastojao sam da ne mičem stvari na stolu kao i to da ladica ostane ista kakva je bila. Upalio sam laptop i počeo s pregledavanjem. Bilo je unutra svega. Njene pjesme, neke pričice, kopije nekih tekstova s raznih portala… A onda sam pronašao nešto što bi moglo biti neka vrsta ljubavnog pisma.

Sjetio sam se kako mama ima naviku i običaj da kada piše neki dulji e-mail to prvo napiše u wordu pa pročita nekoliko puta i napravi određene preinake te nakon toga to iskopira i stavi u mail pa pošalje. Taj tekst sam po sebi jest mogao biti ljubavno pismo ali mogao je biti i tko zna što drugo.

Ni sam ne znam kako mi je to palo na pamet ali sjetio sam se da s unutarnje strane u ormariću na zidu iznad radnog stola ima zalijepljenih barem desetak listova papira na kojima se nalaze razne bilješke koje je mama tu stavljala. Otvorio sam vrata ormarića i bilo je tu svakavih bilješki i natuknica. Jedna mi je zapela za oko a glasila je: emazgb500xvioro.

Pretpostavio sam da bi to mogla biti lozinka njenog e-maila. I bila je. Otvorio sam njezn mail i počeo čitati. U primljenim porukama koje je naknadno spremila u skice nalazile su se poruke od Saše. Shvatio sam da ima još jedan e-mail račun preko kojeg se dopisuje s njim. No i iz sadržaja tih unutra postojećih poruka shvatio sam je taj stanoviti Saša mamin ljubavnik. U zasebnoj mapi koju je mama naslovila: “moj-dnevnik” nalazile su se priče koje su u stvari bili opisi seksualnih odnosa sa Sašom.

Mama je sve uredno bilježila i vrlo eksplicitno opisivala seks s mlađahnim ljubavnikom. Naime shvatio sam da taj Saša ima godina otprilike kao i ja. Npr. jedna od bilješki koja je objasnila onu tetovažu je glasila:
-Taj mali gad u potpunosti je zagospodario nada mnom. Tražio je od mene da stavim tetovažu po njegovom izboru jer, kako je rekao, želi me obilježiti. Pitala sam ga:-Zar me želiš žigosati kao kravu?- Odgovorio je: -Ne, nego kao svoju kuju, što i jesi!- Naravno, pristala sam jer njemu ne mogu ništa odbiti. Zaljubljena sam u njegovo mlado i čvrsto tijelo… Obožavam njegov veliki tvrdi kurac kojim me doslovce razvaljuje. Uzbuđuje me kada je drzak i bezobrazan pa me naziva pogrdnim imenima, poput: kurvo moja, droljo prljava ili kada kaže:- kujo naguzi se želim te jebati u dupe!- Nisam mogao vjerovati da je mama toliko pervezna pa sam čak pomislio da je to sve možda plod njene mašte.

otopljeni vosak na maminoj guziNadalje, iz ostalih maminih bilješki, tj. svojevrsnog dnevnika druženja sa Sašom, shvatio sam da joj taj mali gad, kako ga je nazvala, čini razne bizarne stvari. Obožava je ispljeskati po dupetu, voli je jebati u usta i traži da mu guta spermu, kapa joj vosak upaljene svijeće po goloj guzi, stavlja štipaljke na bradavice sisa i ono meni najbizarnije, piša po njoj. Čitajući te mamine priče bio sam pomalo šokiran ali sam se i uzbudio jer ona je to vrlo precizno opisivala. Pročitao sam sve i tek nakon završetka čitanja shvatio sam da mi se kurac maksimalno digao. Vratio sam sve na svoje mjesto i zatvorio ladicu.

Morao sam otići do wc-a i izdrkati. Naravno, mama nije imala pojma da sam razotkrio njenu tajnu. Nastojala se i dalje ponašati uobičajno. No sada sam ja vlastitu mamu promatrao posve drugim očima. Kada bi se vratila sa svojih izlazaka promatrao sam je zamišljajući što joj je sve ovaj put radio mladi ljubavnik.

Ja sam se zadovoljavao maštanjima a znajući da je mama negdje s ljubavnikom znao bi iz njene ladice izvaditi njene gaćice i drkati. Vrijeme je prolazilo i samo drkanje sve manje me zadovoljavalo. Želio sam i ja jebati mamu.

Sve češće sam zamišljao kako joj činim iste one stvari koje joj čini i Saša. No kako to sprovesti u djelo? Shvatio sam da nema druge nego udariti, kako se ono kaže, u glavu. Bilo je subotnje ljetno jutro a mama i ja bili smo sami kod kuće. Sjedio sam za stolom u kuhinji dok je mama spremala doručak. Na sebi je imala laganu ljetnu haljinu koja je gotovo bila prozirna. Gledao sam u nju ne skidajući pogled. Uočila je kako je promatram pa se nasmiješila i pitala me zašto je tako gledam? Odlučio sam zaigrati na sve ili ništa pa što bude.

-Pokušavam zamisliti gdje se nalazi tvoja tetovaža.- Rekao sam i šokirao je. Istog trena je problijedila. Naivno je upitala o kakvoj tetovaži pričam ali bila je svjesna da je vrag došao po svoje i to se na njenom licu jasno vidjelo. Objasnio sam joj da mislim na onu tetovažu na koju ju je prisilio njezin mladi ljubavnik. Posve bez riječi netremice je gledala u mene. Pitao sam je ide li i danas na sastanak s mladim ljubavnikom? Nije joj bilo jasno kako znam za njenu vezu sa znatno mlađim muškarcem.

Možda je i sumnjala da sam joj provalio laptop ali to nije glasno rekla. Nervozno je lomila prste na rukama a na licu joj se jasno odražavao stid i strah. Slomljena i postiđena shvatila je da nema druge nego mi otvoreno sve priznati. Ispričala mi je kako ju je njena prijateljica Danira upoznala sa svojim mladim nećakom rodom iz Bosne. Saša mu nije pravo ime ali svi ga tako zovu. Pravo ime mu je Kemal ali on sam ne voli to ime. Saša radi i studira. Vrlo je inteligentan i također ga zanimaju jezici pa je mamu zamolio da mu pomogne u prevođenju jedne knjige sa Španjoloskog. Šarmirao ju je i zaveo tijekom njihovih druženja. Za njihovu vezu zna jedino Danira u čijem se stanu i sastaju. No ponekad ona i Saša odu s maminim autom na neko usamljeno mjesto gdje vode ljubav, kako je ona to rekla.

Napokon je mama završila svoje pričanje sad još više blijeda u licu nego ranije. Šutio sam ali i ona. Čekala je moju reakciju. Ne mogavši izdražati pitala je:-Što sad, kada sve znaš.- Rekoh joj da mi za početak pokaže tetovažu kojom ju je Saša obilježio. Nije ništa govorila ali kao da me je pogledom molila da je poštedim poniženja. -No, pokaži mi tu tetovažu!- Rekao sam prilično glasno i rezolutno. Mama je ustala, okrenula mi se leđima, i zadigla haljinu. Jednom rukom je haljinu pridržavala ispred sebe a drugom je rub gaćica spustila prema dolje.

Odmah iznad guze nalazila se spomenuta tetovaža. Rukom sam prešao preko tetovaže i ona se trgnula. Pitao sam je što će reći tata kada vidi tetovažu. Popravljajući gaćice i spuštajući haljinu, vidno posramljena, rekla je kako je tata prilično staromodan i uglavnom vode ljubav u mraku pa neće tako brzo a ni lako uočiti tetovažu, osim toga već bi mu nešto slagala. Npr. kako je prolazeći pokraj salona za tetovaže došla u iskušenje.

Rekoh joj da sjedne i poslušala me. Pitao sam je što kada tata sazna za mladog ljubavnika i za sve ono što joj taj mladi pastuh čini. Zabezeknuto je pogledala u mene. Stavila je svoju ruku na moju i doslovce zavapila:-Nemoj, molim te, nemoj mu ništa reći… Preklinjem te.- Odgovorio sam joj kako ću razmisliti o svemu no vjerojatno tati ništa neću govoriti ukoliko ona bude ok. Odmah je reagirala govoreći kako će učiniti sve i opet me preklinjala da o svemu šutim. Kako sam šutio vrteći glavom pitala me što točno želim od nje, što želim da učini?

-Za početak si mi sve ispričala a sad za novi početak želim da se skineš.- Kada sam joj to rekao oči su joj se još više raširile od zaprepaštenja. Objasnio sam joj kako smo ionako sami kod kuće pa želim da se skine do gola i tako gola obavlja kućanske poslove i pripremi ručak. Šutjela je netremice me promatrajući dobrih desetak sekundi. Najprije je počela plakati… Molećivo me gledala ali ja sam šutio. Napokon je skrušeno rekla:-Pa dobro… Ako ti tako želiš učinit ću to ali obećaj, stvarno mi obećaj, da tati nećeš ništa govoriti.- Obećao sam pod uvjetom da me sluša i da se ne protivi. Možda je tada i naslutila da se sve neće završiti njenim svlačenjem i golotinjom ali ništa nije rekla. Svukla se do gola i nije joj bilo ugodno, to se na njoj jasno vidjelo. Ostatak prije podneva provela je posve gola a ja sam uživao gledajući je takvu golu i posramljenu. mamina tetovaža iznad guze

Nisam želio sad sve pokvariti a dobro sam znao da vrijeme radi za mene. Poslije ručka rekao sam joj kako idem u grad a od sada pa nadalje želim da bude u mom prisustvu posve gola. Ako me bude slušala ja tati, ali niti bilo kome drugome, neću ništa govoriti. Dodao sam da ako poslije podne bude išla kod svog mladog ljubavnika, iz Bosne, ni ona njemu neka ništa ne spominje o mojim saznanjima. Lagano se zacrvenjela u licu kada sam spomenuo mladog ljubavnika iz Bosne ali obećala je kako mu ništa neće govoriti.

Kako tate ni sljedećeg dana nije bilo kod kuće opet se morala svući do gola. Stekao sam dojam da sada tu vlastitu golotinju lakše podnosi nego dan prije. Oprezno me pitala nemam li uistinu ništa protiv toga da se ona i dalje viđa sa Sašom. Opet sam joj objasnio da dokle god bude slušala što joj kažem nema se čega plašiti.  Na moj nagovor uzela je nekoliko slobodnih dana od godišnjeg odmora. Tati je objasnila kako je preumorna i treba joj nekoliko dana predaha što je on prihvatio ne pitajući ništa više. Te dane do tatinog dolaska s posla provodila je u kući posve gola i sad se jasno vidjelo da je to prihvatila kao nešto normalno.

Od dana kada sam je razotkrio prošla su već dva tjedna. Tata je opet bio odsutan a ja sam mami rekao kako ovu subotu želim da ne ide nikamo. Želio sam da me čeka dok predvečer dođem kući. Nazvao sam je prije povratka rekavši joj da me dočeka posve gola. Dočekala me u dnevnoj sobi sjedeći u fotelji. Bila je, kako sam od nje i tražio, posve gola.

U ruci je držala čašu Merlota i lagano pila. I ja sam sebi natočio čašu. Pitao sam je ima li nešto protiv da na DVD-iu zajednički pogledamo neki pornić. Ošinula me pogledom ali samo je slegnula ramenima shvačajući da ionako nema izbora. Otišao sam do kupaonice i na brzinu se istuširao. Potom sam otišao do svoje sobe i uzeo jedan porno film. S DVD-ijem u ruci, posve gol, ušao sam u sobu. Mama me gledala golog s velikom dozom opreza i znatiželje no šutjela je. Mislim da je shvaćala da će se sad stvari odvijati na način kako je već vrlo vjerojatno naslutila.

Stavio sam film i sjeo na trosjed pozvavši mamu da sjedne pored mene. Film je krenuo a ja sam je zagrlio i privio je k sebi. Šutke smo gledali film neko vrijeme a sadržaj filma kao i dodir maminog golog tijela uvjetovali su time da mi se kurac počne dizati. Primjetio sam da je u nekoliko navrata bacila pogled na moj kurac. Gledajući prema ekranu, naslonjena na moje rame, napokon je pitala zašto je toliko mučim i što zapravo želim od nje?

Nježno sam je poljubio u obraz i nije regirala. Rekoh joj kako joj želim činiti one iste stvari koje joj čini mladi ljubavnik Saša. Sad se trgnula i nagnula u stranu gledajući me u oči. -Nemoj Tibore… Pa ti si mi sin.- Zavapila je. -Baš me briga.- Odgovorio sam, pa potom dodao:-Ti si moja pervezna mama a i ja želim biti pervezan i s tobom raditi sve ono što s tobom čini Saša.- Dlanom ruke prešla je preko lica i jedva čujno rekla kako to nije redu… Pitao sam je bi li željela da sve ispričam tati ali, ne samo tati? -To nikako.-Rekla je.

Bila je nervozna i napeta to se jasno vidjelo i osjećalo. Zato sam joj rekao neka ode do kuhinje i skuha nam kavu. Bez riječi se ustala i otišla u kuhinju. Nekoliko minuta kasnije krenuo sam za njom. Pogledala me rekavši kako će kava uskoro biti gotova. -Dok voda ne zavri ti se osloni rukama o stol i naguzi se.- Naredio sam joj. Šutke me promatrala a u očima joj se mogla isčitati molba da joj to ne činim. Prstom ruke pokazao sam prema stolu. Učinila je kako sam tražio. Ispljuskao sam je po golom dupetu. Najprije sam joj opalio dvije-tri lagane pljuske a potom sam je udarao sve jače. Osim tihog bolnog stenjanja nije izustila niti riječi. Znao sam da ne valja pretjerivati mada sam bio jako narajcan. No, držao sam se one devize, strpljen-spašen. Nisam želio da mama pukne i da sve padne u vodu. Da me je odbila ja ionako vrlo vjerojatno ništa tati ne bi govorio jer to bi bila katastrofa no ona to nije znala. Užasno s ebojala toga da se ne izbrbljam.

Sjedili smo u sobi jedno pored drugoga i ispijali kavu. Film je još trajao. Zagrlio sam je i počeo joj govoriti kako još uvijek izgleda mladoliko. Kako ima lijepo vitko tijelo i kako se uopće ne čudim što se Saša zapalio za nju. Nasmiješila se na te moje riječi. Nježno sam je počeo ljubiti po vratu, pa po licu da bi joj napokon dodirnuo usne. Rukom sam joj trljao gole sise… Napokon je otvorila usta i lagano mi gurnula u usta vrh svog vlažnog jezika. Uzeo sam njenu ruku i stavio je na svoj kurac rekavši joj neka mi ga drka. Ljubili smo se u usta isprepličući vlažne jezike dok mi ga je drkala. Bližio sam se vrhuncu i mama kao da je to osjetila pa je ubrzala drkanje…

svršavanje po maminim sisama i stomakuMlazovi guste sperme zašpricali su je po sisama i trbuhu. Nije ju smetalo. I dalje smo se ljubili dok mi je rukom cijedila kurac istiskujući zadnje kapi sperme iz njega. Ustao sam i otišao do kuhinje donjevši rolu papirnatih ručnika. Doda sam joj rolu kako bi se obrisala od moje sperme.
Film je u međuvremenu završio. Izvadio sam disk i rekao kako je za večeras dosta i idem na spavanje. Mama me promatrala ali sad bez ikakve nelagode. Čak se smiješila.-Znači sad kada si me napalio ideš na spavanje?- E, sad je ona uspjela mene iznenaditi.

Prišao sam joj i uzeo je za ruku. Odveo sam je u njenu spavaću sobu. Polegao sam je na krevet i raširio joj noge. Lizao sam joj vlažnu, obrijanu, pičku i ona je uzvraćala vrteći dupetom i stenjući od zadovoljstva. Gurao sam joj prst duboko u pičku jezikom obrađujući njezin klitoris. Svrašavala je gotovo vrišteći. Sada mi je kurac opet bio spreman a ja sam žarko želio da mi ga mama popuši. Iako mi je kurac još bio dijelom slinav od sperme nije joj ništa smetalo kada sam kleknuo pored njene glave, nagnuo se nad njeno lice i ugurao joj ga u usta. Nježno mi je rukom stiskala jaja dok sam je doslovce jebao u usta. Usta su joj bila puna moga kurca dok sam joj govorio kako želim da bude osim Sašina i moja kuja.

U jednom trenutku malo sam se podigao i izvukao kurac iz maminih usta. Pogledala me začuđeno… Pitao sam je je li čula što sam joj rekao? Trenutak je šutjela gledajući me a ja sam uzeo kurac u ruku i njime je ošamario po licu ponovivši pitanje. Trgnula se kada sam je pljusnuo po licu kurcem ali je odgovorila da je čula. Nastavio sam je jebati u usta. Kada sam ispustio glasan uzdah izvukla je kurac iz ustiju. Za trenutak se željela odmaknuti ali više nije stigla i sperma se razlila po njenom licu i usnama. Ugurao sam joj kurac u usta i ispraznio se do kraja. Kurcem sam joj razmazivao spermu po licu govoreći joj da je uistinu prava drolja.

Ostavio sam je u krevetu i otišao u svoju sobu. Bio sam izuzetno zadovoljan načinom kako su se stvari odvijale. Ujutro sam je zatekao u kuhinji. Mama je bila naspavana, svježa i mirišljava. Pozdravila me nastavljajući spravljati doručak. Prišao sam joj i poljubio je u vrat. Na sebi je imala samo laganu, kratku i prozirnu spavaćicu. Zadigao sam joj spavaćicu i pljusnuo je po dupetu. Nije uopće reagirala. Nastavila je kao da se ništa nije dogodilo. Nisam bio gladan i to sam joj rekao objasnivši joj da ću jesti kasnije.

Poslužila mi je kavu. Tražio sam da mi natoči nešto žestoko. Donijela je iz sobe bocu Stocka i natočila u široku čašu. Pitao sam je zašto nije i sebi natočila. Zaklimala je glavom rekavši kako joj je prerano i ne želi sad piti. Rekoh joj da makar malo mora probati. Ustao sam i kroz prorez na gaćama izvukao sam kurac. Namočio sam glavić kurca u čašu s pićem i ponudio joj da ga uzme u usta.

U momentu se činilo kako da to ne želi učiniti ali onda je ipak otvorila usta primivši moj glavić kurca dodirujući ga jezikom. Pogledala me rekavši mi da sam drzak i bezobrazan, i zašto joj to činim… Opet sam uzeo kurac u ruku i pljusnuo ju po licu. Nagnula se unazad i okrenula glavu stavivši ispred sebe dlanove ruku bojeći se da je opet ne pljusnem a mene je baš ta njena reakcija nagnala da to ponovim.

Naredio sam joj da spusti ruke i okrene se. Gledala me sad već pomalo uplašeno.- Što gledaš droljo?- Rekao sam glasno. Tražio sam da stavi urke iza leđa i ostane tako sjediti. Oklijevajući je učinila što sam tražio. Kurcem sam je pljusnuo po licu još tri puta a potom sam se vratio na svoje mjesto. Istinski sam uživao u svojoj dominaciji nad mamom. Vjerojatno se nadala da je ono drkanje i pušenje mog kurca od prošle noći bilo to što me zadovoljilo.

Vidio sam po njoj da nije očekivala od mene ovakav način ophođenja. Grickala je pomalo nervozno nokat svog malog prsta na ruci kada me pitala hoću li imati što protiv da poslije podne ode do Danire?  Znao sam da to znači sastanak sa Sašom. Nasmiješio sam se i opet ustao. Došao sam do nje a ona me zbunjeno gledala. Malo sam čučnuo kako bi bio u ravnini s njenim licem. Dlanovima ruku primio sam je za svaku stranu lica. Poljubio sam je u usta. Uspravio sam se rekavši kako neću imati ništa protiv, pod dva uvjeta. Prvi je da mi sve detaljno ispriča kada se bude vratila. Obećala je da hoće a potom pitala koji je drugi uvjet. Objasnio sam joj kako je drugi uvjet da me ne ostavi nezadovoljenog.

Spustio sam gaćice i približio joj svoj kurac koji se još nije posve dignuo. Drkala mi ga je prelazeći jezikom po glaviću. Popušila mi je kurac gutajući ga gotovo čitavom dužinom.

Sada mama i ja imamo tajnu koju pažljivo skrivamo od drugih a ponajviše od tate. Posve sam je pokorio i podredio sebi i svojim perveznim željama. Uredno mi priča što su ona i Saša sve činili a onda i ja to s njom prakticiram. Volim je pljuskati po dupetu i nanositi joj bol natežući bradavice njenih sisa. Jebanje u guzu je sad posve normalna stvar a često koristimo umjetni kurac ili vibrator. Znao sam da će najteže pristati na pišanje. I to sam lukavo izveo.

Najprije sam joj zabranio da zaključava vrata toaleta kada ide na pišanje jer ju ponekad želim gledati dok piša. Jednog dana jednostavno sam ušao u wc dok je ona sjedila na wc školjci i pišala. Približio sam joj se i uzeo kurac u ruku. Mlaz mokraće šiknuo je po njenim sisama. Stavila je ruke ispred sebe i doslovce vrisnula iz sveg glasa. Zapišao sam je po sisama, trbuhu, pički a nekoliko mlazova dohvatilo ju je i po licu. Djelovala je jako ljutito ali smirila se kada sam joj rekao da ako joj to može činiti Saša onda mogu i ja. Sada se više ne protivi ni toj bizarnosti. pišanje po maminim sisama

U svakom slučaju uživam tjerajući je na razne perverzije. Volim se naguziti a ona mi jezikom obrađuje šupak dok mi rukom drka kurac. Mama se pomirila sa situacijom. Malo se žena može pohvaliti da se trenutno jebe s trojicom muškaraca kao mama. Sa Sašom, s tatom i samnom. Ne pada njoj to teško. Saša je bio u pravu kada ju je nazvao nezasitnom i perverznom kujom. Mislim da ću vrlo brzo upoznati Sašu. Želja mi je da on i ja istovremeno pojebemo moju dragu mamu Emu. Već sam u detalje isplanirao što ćemo joj sve činiti. Poznavajući Sašu, istina za sada samo preko maminih priča, vjerujem da će vrlo rado pristati.

(Visited 2.238 times, 11 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Post Author: MomLover

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.