6 juna, 2023

Pokori mi Se! 1. Deo

1
zaljubljen bračni par u restoranu

Godinama sam osećala da mi nešto nedostaje u braku. Volela sam svog muža, ali nisam doživela ni jedan orgazam otkad smo se upoznali, nikada ranije nisam dostigla vrhunac i problem je očigledno bio u meni. Zoran je pokušao sve što je znao, ali bezuspešno i počeo je toliko opterećivati naš brak da sam mislila da će me napustiti i otići “normalnijoj” ženi.

Očajnički sam tražila rešenje svog problema, ali činilo se da nema pomoći. Tada je Zoran počeo kasno da se vraća kući, provodio je sate zatvoren u svojoj jazbini i znala sam da se naš brak završava kako se bližila naša godišnjica, postala sam ogorčena i plačljiva zbog čega me Zoran još više izbegavao.

Stigao je dan naše godišnjice i činilo se kao da je Zoran zaboravio. Čim je napustio kuću, briznula sam u plač i povukla se u kuhinju. Deset minuta jecala sam iz srca, pre nego što sam primetila nepoznati paket na stolu. Privukavši ga sebi, videla sam svoje ime napisano na vrhu. Njuškajući otvorila sam ga i zagledala se u pismo koje sam pronašla unutra, ništa drugo nije bilo – samo pismo.

Otvorivši ga, pročitala sam sadržaj, napisao ga je Zoran i ono što je napisao nasmejalo me je s olakšanjem.

„Draga“, započeo je – „Znam koliko se osećaš nisko, ali čitao sam malo proteklih meseci i mislim da imam odgovor na naš problem sa seksom. Volim te i nadam se da i ti mene i dalje voliš i veruješ mi… jer ako mi veruješ učinićeš kako tražim. Gore u ormaru naći ćeš nekoliko kutija u kojima se nalazi tvoj poklon, obuci ono što je u kutijama i naći ćemo se u restoranu “Rialto” u pet večeras. Tvoja najveća ljubav, Tvoj Zoran. ‘

Sa divljim kucanjem srca potrčala sam gore do ormara gde su bile dve kutije. Uzevši kutije, otrčala sam do spavaće sobe gde sam otvorila veću. Unutar paketa pronašla sam haljinu i par cipela. Haljina je bila dužine do kolena, crna, predivnog materijala ali provokativno/elegantna, ako to ima smisla.

Odlažući seksi haljinu sa strane, pogledala sam cipele, bile su crne, visoke potpetice; potpetice su bile toliko visoke da bih morala polako da se krećem da bih održala ravnotežu u njima.

Skrećući pažnju na drugu kutiju, otvorila sam je drhtavim rukama, unutra je bio prozirni grudnjak i jednako prozirne gaćice, a bio je i par prozirnih crnih svilenih čarapa. Sedeći na ivici kreveta, zagledala sam se u stvari i osetila trnce i shvatila da je Zoranu još uvek stalo do mene čim se potrudio da kupi kompletnu odeću u kojoj bi izgledala tako seksi.

slatka kratka crna haljinaIako nisam bila sigurna da će seksi odeća rešiti sve naše probleme, jer već smo ranije pokušali bez rezultata, ali sišla sam s kreveta i uputila se u kupatilo da se pripremim za susret sa suprugom kasnije tog dana.

****
U četiri i trideset izašla sam iz kuće, ispod dugog sakoa nosila sam odeću koju mi je kupio Zoran, osećala sam se seksi, ali toliko sam se puta osećala seksi ranije, pa ništa nije uspelo, ali odlučila sam da radim šta god je Zoran hteo.

Neposredno pre pet, stigla sam u restoran, Zoran me je već čekao i ozračio me pogledima dok sam prilazila do stola, a noge su mi se pokazivale pri svakom koraku.

“Izgledaš fantastično.” Zoran se osmehnuo kad sam sela za sto. Suknja moje haljine odbijala je da ostane zatvorena dok sam sedela okrenuta prema mužu i osećala sam se vrlo svesno svojih nogu ispod stola, ma koliko se trudila da prikrijem provokativne čarape na nogama.

Još je gore bilo to što je prorez na suknji išao sve do pojasa, i bila sam sigurna da se prikazuju moje prozirne gaćice, a Zoran je to sigurno znao, jer mi se znalački osmehnuo.

„Imaš nekih problema?“ upitao.

„Ma ova kratka haljina“, šapnula sam, „stalno se otvara.“

“To je i cilj draga moja.”

Zoran nam je naručio koktel i zatražio jelovnik.

„Srećna godišnjica Andrea“. rekao je podižući čašu. Srećno sam se nasmešila i otpila gutljaj pića, a zatim se Zoran uozbiljio i pitala sam se šta dolazi. „Pre nego što naručimo klopu“, započeo je „moramo da razgovaramo o nama“.

Srce mi je potonulo, sve je to trebalo da ublaži udarac kada zatraži razvod, i osetila sam kako mi suze naviru u očima.

“Volim te Andrea”, nasmešio se Zoran, “ali seksualno nismo bili srećni još otkad smo se upoznali …”

“Zorane, znam da sam ja kriva, ali …” Pokušala sam da ga prekinem.

„Dozvoli mi da završim ljubavi“. rekao je tiho dok mi je srce još više tonulo. “Oboje znamo da je problem u tebi i pokušali smo gotovo sve nastojeći da to promenimo. Do sada nismo imali uspeha. Andrea, naišao sam na jedan film pre nekoliko nedeljai dao mi je ideju pa sam malo čitao na tu temu. Ne zameri ako sam te izbegavao u proteklom periodu ali učiniću sve da te usrećim. .. ” zaljubljen bračni par u restoranu

“Čekaj… Ti onda ne želiš da se razvedeš od mene?”

„Razvedem?? Šta ti je, pobogu, dalo ideju da bih želeo razvod”, zinuo je – “…nemam nameru da se razvedem od tebe, čak i ako ne uspemo da rešimo naš problem, ne želim da te izgubim. A ti želiš razvod Andrea? ”

“Bože ne”, tiho sam dobacila – “Bila sam prestravljena da ćeš me napustiti.”

“E pa to je onda rešeno, nema razvoda.” Zoran se nasmešio, dok sam osećala olakšanje i sreću. “Sad me poslušaj. Nakon što sam pogledao taj film i malo čitao o tome, želim da pokušamo igru dominacije. Pošto si ti ta koje je stidljiva, mislim da bi ti trebala biti pokorna, to bi značilo da bi morala bez pitanja raditi sve što ti kažem. Ako to ne uspe, možemo zameniti uloge i pokušati ponovo. Šta misliš? ”

“Pokušaću sve što želiš. Spremna sam.” Srećno sam uzdahnula.

„Ali zapamti – Bilo šta“. Nasmešio se na moj odgovor, posegnuo za stolom i uhvatio me za ruku, bila sam tako srećna znajući da me neće napustiti da do tog trenutka nisam razmišljala o implikacijama njegovog predloga.

 

KRAJ 1. Dela

(Visited 3.249 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 5]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Pokori mi Se! 1. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!