april 15, 2024

Dominacija je Napaljiva

0
Dominacija je Napaljiva stopala

Možete da pričate šta god hoćete ali jedna stvar je sigurna – Dominacija je Napaljiva. Danas se bavimo različitim tehnikama kojim možete da dominirate nad svojim partnerom. Ovo su samo neki od predloga ali sasvim dovoljnih da započnete svoju dominaciju. Opustite se, sipajte neko piće i uživajte u čitanju.

Dominacija je Napaljiva sa Stopalima.

Ima li išta snažnije i moćnije od partnera koji vam ljubi i liže stopala? Nema! Još ako nosite par seksi čizama do Dominacija je Napaljiva plavušakolena ili lakirane štiklice, dok njegove ruke i usta putuju uz vašu nogu. Ako je previše željan možete ga mučiti i držati na udaljenosti i samo mu povremeno davati svoje stopalo. Osim toga, guranje, udaranje ili gaženje na njega je jedan od načina da bukvalno pokažete ko je glavni! Mnogim muškarcima sa fetišom stopala će se ovo svideti. A ako tome dodate i najlonke kao deo foot fetiša, eto vama zabave do zore.

Sissy Igrice.

Neki momci potajno vole da se oblače u ženske gaćice, čarape, podvezice i drugu žensku odeću. Neki drugi to mrze. U svakom slučaju, možete iskoristiti to u svoju korist tako što ćete ga nagraditi nečim čipkastim ili ga time kazniti! Obavezno ga podsetite koliko je lepa devojčica ili koliko je slabašna curica. Ako ciljate na kaznu, te komentare možete obraditi na negativan način, ali možete ga pohvaliti i za ženstveni izgled. Takođe kupovina tih seksi malih stvari može biti veoma zabavna, i razlikuje se od običnog šopinga. Možete smisliti feminiziranu verziju njegovog imena ili nadimak koji ćete koristiti tokom igre.

Dominacija je Napaljiva posebno kada Boli.

Bez obzira da li više volite staromodno udaranje rukom, bičevanje bičom ili šibanje veslom. Igra boli je definitivno nešto što ćete morati pokušajte bar jednom. Budite oprezni, postavite granice i sigurnosne reči, nabavite kvalitetno oruđe i udrite.

Vezivanje.

Postoji mnogo opcija kada je u pitanju vezivanje sopstvenog ljubavnika. Možete da mu vežete zglobove ruku sa lisicama. Ili kravatom da mu sve četiri povežete iza leđa i zaključate njegovo telo! Sve to može da pretvori vašu spavaću sobu u seksi tamnicu. Ostali uređaji uključuju gegove za usta koji ga sprečavaju da govori. Posebna vrsta gega koja može biti efikasna za erotsko poniženje je u obliku penisa. Takođe možete da isprobate poveze za oči ili stezaljke za bradavice.

Dominacija je Napaljiva jer imate Kontrolu.

Šta je femdom ako ne način da kontrolišete svog muškarca prema želji vašeg srca? Pobrinite se da vaš pokorni partner nauči kako da se ponaša. Trebalo bi da pita i kaže „Smem li..“ pre nego što dodirne sebe ili vas. Pre nego što svrši i pre nego što uradi bilo šta za šta mu niste dali dozvolu. Trebalo bi da vam zahvali za te dozvole. Svaki put kada vas razočara, mora se izviniti i izraziti žaljenje. Konačno, možda ćete zahtevati da vam se obraća na određeni način. Na primer, možda ćete zahtevati da svaku rečenicu počinje i završava sa „Gospodarice“.

Cuckold.

Cuckold je fetiš u kojem muškarci uživaju u gledanju svojih partnera kako se seksaju sa drugima (nabijaju mu Dominacija je Napaljiva sossyrogove). Ako želite da idete do kraja, možete inicirati seks sa drugim muškarcem dok vas vaš pokorni partner posmatra. Učinite to sadističkijim tako što nećete dozvoliti svom muškarcu da sve vreme gleda. Ali ako vam je to previše, mogli biste to jednostavno da uključite u prljave razgovore. Pretvarate se da šaljete poruku drugom momku ili koristite igračku da biste uporedili sa svojim ljubavnikom. Možete čak i otići negde javno i flertovati ili plesati sa drugim momkom. Preuzmite kontrolu tako što ćete ga prisiliti da bude rogonja.

Dominacija je Napaljiva uz Ponižavanje.

Iako ne voli svaki pokorni muškarac da bude ponižavan, to je odlična ideja za dominaciju. Ako tražite ideje, uvek možete da se držite isprobanog ponižavanja penisa. Čak i ako muškarac ima veliki penis, on može da svrši kada mu kažu da je mali ili na neki drugi način loš. Konačno, razmislite o tome da mu naredite da liže sopstvenu spermu nakon orgazma. Možete da piškite po njemu ili da ga pljujete. Možete snimiti slike ili snimke bilo koje od ovih aktivnosti da biste ih upotrebili kao pretnju ako se loše ponaša.

IZVOR: https://www.smsseks.com

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
(Visited 712 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!