26 novembra, 2022
jahanje kurca u kolima ljubavnica

Srđanov telefon je zazvonio. Srce mu je ubrzalo. Stigla je, na parkingu je. Srećom, niko drugi nije bio tu. Kancelarija je bila prazna jer su za vreme pauze svi po restoranima. 5.000 kvadratnih metara kancelarije samo za njega. Kao i parking. Njegov džip i stariji opel bila su jedina vozila. Stavio je ključ-karticu u džep od glavnih vrata kancelarije, izašao napolje na hladno februarsko vreme i odšetao dvadeset sekundi do opela. Popeo se na suvozačevu stranu. Tamo ga je čekala. Nasmejala mu se, ispruživši ruku da mu dodirne lice.

“Ima li koga u zgradi?” upitala je.

Odmahnuo je glavom i pitao da li njen muž zna gde je. „Rekla sam mu da sam našla neke zanimljive stvarčice i da idem kupiti“, rekla je, pokazujući na odeću na zadnjem sedištu. Veoma jak dokaz. U međuvremenu se nagnula i povukla njegovo lice prema svom. Ljubili su se, jezici su plesali, a njegove ruke su se zavlačile ispod njenog džempera. Bez grudnjaka. Savršeno.

Zadirkivao je njene bradavice, nežno ih povlačeći, štipajući, hvatajući ih vrhovima prstiju. Izvila je leđa, primoravajući grudi u njegov dodir i krenula da otkopčava šlic na njegovim pantalonama. Nije bilo vremena za tehniku ni predigru. Nagnula se prema dole i njena vlažna usta su klizila na njegov kurac koji je bio spreman još od tog jutra.

Brzo je očvrsnuo i želeo je da je pusti da ona radi taj oralni posao u kojem je bila veoma vešta i detaljna. Voleo je što se ona uvek napali od sisanja njegovog kurca. Ali jebiga, uzdah, vreme je bilo faktor. Ključan faktor.

Pomerio ju je i podigao se sa sedišta. Bio je dovoljno gibak da se namesti na zadnje sedište bez mnogo napora. Pratila ga je, prevlačeći tanke helanke preko bokova i niz noge. Sledeće je bilo njeno crveno donje rublje i bila je gola od struka naniže. Popela se na njega, kolenima sa obe njegove strane, i posegnula iza sebe da zgrabi njegov penis.

On je promenio položaj da bi mu bilo lakše i ona se nabila na njega. Sve provereno, procenjeno, sve u sekundi. Njena pica je bila neverovatno topla. Stegnula ga je, zgrabila ga tada je zastala na trenutak. Pogledala je na sat pored volana i opsovala. Sada je bila trka, sprint. Zaljuljala je kukovima nabijajući se na njega, nagnula se napred da se klitoris trlja o njega. supruga mu jaše kurac

Podigao joj je majicu tek toliko da otkrije njene grudi, i uzeo bradavicu u usta. Sisao ju je, grickao i kotrljao jezikom. Ruke su mu prišle do njenog dupeta i stisnuo njeno meso. Skakala mu je u krilu, jašući njegov kurac, terajući ga na orgazam. Srđan se borio da prestane da ne svrši pre nje. Gubila je kontrolu. Navukla je džemper preko glave i bacila ga iza sebe. Potpuno gola, čak i na praznom parkingu sa zatamnjenim staklima, ponašala se kao droljetina, što je on obožavao kod nje.

„Volim da te jebem dok tvoja žena misli da si na poslu“, šapnula mu je u uho.

„Pa ja i jesam na poslu“, rekao je.

Njeno telo, potpuno otkriveno, sada je bilo njegovo igralište i on je rukama prelazio po njenoj koži, duž njenih butina, grudi, ruku i sa strane. Jedna ruka počivala je na njenom boku dok je jahala njegov penis. Drugom ju je uhvatao za grlo i stisnuo. I on je znao šta ona voli. Oči su joj se napola zatvorile, a disanje ubrzalo, postajući isprekidano.

Srđan bi mogao da izdrži narednih 30 sekundi da bi ona mogla prva da svrši. Nasmejao se u sebi i borio se što je više moguće da zaustavi sopstveni orgazam dok ona nije svršila. Bilo je žestoko. Glasno je uzdahnula i gurnula ga. Njen ljubavnik joj je snažno stisnuo sise i ona je zadrhtala od zadovoljstva. Njeno telo se stegnulo i orgazam je potrajao, a zadovoljstvo joj je strujalo kroz telo.

Srđan više nije mogao da izdrži. Njegova jaja su se iskrcala u njenu čvrstu picu i celo telo mu se ukočilo dok je svršavao. Talas za talasom struje prolazio je kroz njega dok se konačno nije opustio. On je pao i ona se spustila na njega. Minut kasnije, ona ga je povukla i očistila njegov kurac peškirom spremnim baš za tu priliku.

“Odeća je dobra?” konačno je upitao.

„Fermerke mi nisu pristajale onako kako sam želela, vratiću ih“, rekla je. „Moraš da se vratiš sada?“ pitala je. Klimnuo je glavom podižući pantalone.

“Bilo je sjajno. Večera je u šest?”

„Da. Moje knjige iz biblioteke bi tada trebale biti spremne za preuzimanje“, rekla je.

“Pokupiću ih i doneću ih. Vidimo se kod kuće.” Uz to, Srđan je iskočio iz automobila i vratio se na posao. Pauza je bila gotova.

KRAJ!

(Visited 500 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]

Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi

Don`t copy text!