30 novembra, 2022

Opet ta Glupa Kiša

sisa mu kurac na kiši

Ona stoji na drvenom podu usred velike sobe njene vikendice. Gleda na slanu močvaru i reku iza nje. Ona drhti, iako je sredina leta. Oseća se vruće i lepljivo; njene bose noge lepe se za uglačano drvo. Nešto nije u redu. Oseća grešnost koja leži negde neposredno ispod carstva njene svesti. Ispred nje je stranac, ali on nije ono što se oseća pogrešno. Deluje poznato, kao da bi trebalo da zna njegovo ime, ali ga se ne seća..

Tišina je ta koja je grešna. On stoji pred njom; njegova kosa mokra. Kiša mu teče u potočićima niz obraze – kap mu visi visi sa vrha nosa. Ispred njene kolibe, letnja oluja besni u punom besu. Ona može da vidi bljeskove munje, ali unutra je sve mirno i neobično tiho. To je tišina koja je toliko pogrešna.

Zašto? Ona se pita. Kada progovori, još jedan drhtaj joj prođe duž kičme, ostavljajući joj ekstremitete u trncima. Strah? Uzbuđenje? Ona ne može biti sigurna.

“Jesam li te uplašio?” Pita on tiho. “Tako mi je žao ako jesam.”

“Ne… ne, ja… dobro sam.” Ona muca. „Samo sam malo zamagljena, izgubljena… to je sve.“

Njegov glas razbija tišinu i ona se iznutra vrti. Soba izgleda nestabilna; čini se da zvuk njegovog govora ugrožava njen zdrav razum. Govorio je na tako nežan način, zapravo umirujuće. Ona vidi zabrinutost u njegovim očima. Nema razloga za strah; na kraju krajeva… zar ga ona ne poznaje? On joj je tako poznat.

„Sav si mokar…“ počinje da govori.

“Dobro sam ja.” Kaže brzo. “Za tebe sam zabrinut.” On zakorači prema njoj, ispruživši ruke.

Ona poseže za njegovim ramenima. Samo da bi se smirila jer soba, koja je maločas počela da se ljulja, počinje da se okreće i uskoro će je oboriti s nogu. Njene ruke osećaju toplinu njegovog golog mesa. Oseća vlagu kiše na njegovim mišićavim ramenima. Njegove snažne ruke hvataju njen struk. Čvrsto je drže. One je umiruju; usidre je na mestu. One je čine sigurnom.

“Ja sam tu za tebe.” On šapuće. “Uvek tu za tebe.”

„Ali gde si…“ Dok ona pokušava da progovori, on se naginje i nežno joj ljubi kapke i njene reči nestaju u jezivoj tišini sobe. Soba je zarobljena silinom oluje, oluje koja besni tako dugo. Bez namere, shvata da ga željno grli i da joj je lice zakopano u sigurnosti njegovog vrata. Njene ruke su čvrsto omotane oko njegovih mišićavih leđa. Ona se drži za njega. Ona se drži za dragi život.

I njene suze se mešaju sa kišom na njegovim golim grudima. O Bože, misli ona – kako je on divan, topao, udoban. Njegove snažne ruke stisnu se oko njenog tankog struka, privlačeći njeno telo njegovim – obavijajući njeno biće u njegovom sigurnom utočištu.

“Ja sam tu za tebe … uvek tu za tebe.” Šapuće joj na uho dok nežno ljubi njenu ušnu resicu. poljupci na kiši

Njegove tople usne prolaze niz njen vrat, a njegov vlažan dah šalje čulne drhtaje kroz celo njeno telo. Ona u tom trenutku zna šta je čekala – želela. Njene ruke klize niz njegova mokra leđa i ona oseća vlažnu tkaninu njegovih plavih farmerki, što je sve što on nosi na sebi. Ona se odgurne iz njegovog zagrljaja i kleči pred njim. Njeni prsti bezumno otkopčavaju gornje dugme njegovih odsečenih farmerki – pipajući rajsferšlus, ona otkriva još dugmadi uz svoje drhtave ruke.

“Daj da ti pomognem.” Kaže i spretno otkopčava preostala metalna dugmad. Čak i pre nego što je uspeo da završi poslednje dugme, ona povuče njegove mokre farmerke na pod. On ništa ne nosi ispod. On je polu uspravljen. Nagnuvši se napred, jednom rukom okružuje osnovu njegove kurčine; druga ruka hvata njegovu toplu vreću dok njena usta klize vlažna preko glave njegovog penisa.

Ona ga okusi. Ona oseti blagi ukus njegovog mesa dok ga uzima duboko u usta. Ona čuje njegov jauk od zadovoljstva kao jedinstven zvuk u njenom inače neobično tihom svetu. Njene oči gledaju u konturu njegovog tvrdog stomaka dok ga gladno sisa. Ona vidi njegovu glavu zabačenu unazad i ona takođe stenje dok joj glava počinje brzo da se kreće po njegovom sada ukočenom kurcu.

Čini joj se tako dobro kada ga čuje, oseća ga u ustima, prelazi jezikom u malim krugovima preko vrha njegovog penisa i čuje ga kako stenje sve glasnije i glasnije. Njene ruke se kreću iza njega i hvataju meko meso njegove guze. Jedan prst pronalazi put do čvrstog naboranog anusa i prodire u njega dok njena glava i usta pojačavaju svoje napore. Iznenada, ona čuje kako mu dah izleće iz pluća; ona oseća kako mu se mišići guze stežu i grče dok on viče: “O Bože!” sisa mu kurac na kiši

Topli sok nadire u njena usta, dolazi u talasima — on joj ispunjava usta karakterističnim slanim ukusom koji nikada ranije nije iskusila. Ona guta. Ona želi više! Želi još! Ona ga pohlepno siše i on ostaje tvrd u njenim grabežljivim ustima. Njeno sopstveno telo reaguje i u njenom stomaku je vrela želja. Između njenih butina je mokra klizavost. Ona je spremna za njega. On je spreman za nju.

Ruke sa strane njenog lica nežno je povlače nagore. Ona stoji pred njim i njegovi prsti spuštaju tanke naramenice njene haljine preko njenih ramena. Delikatna haljina otpada, zaista leprša, na pod. I ona je gola ispod tanke haljine. Ona stavlja ruke oko njegovog vrata dok je on podiže u naručju i ljubi, pre nego je ponovo spušta.

Ruke im se prepliću, noge obavijaju jedna oko druge i teku jedna preko druge u tečnom zagrljaju – stapaju se dok se kišica spaja sa močvarom. Oni postaju jedno i ona zna, kao da je to oduvek znala, da je ona pustinja… a on je kiša.

Dok on ulazi u nju, ona oseća kako prodire u njeno biće, oseća kako je ispunjava svojim natečenim penisom, ona zna da je suša konačno prošla. Ona oseća kako se u njoj gradi bujica ekstaze. Udar grmljavine je tako iznenadan i tako glasan – očigledno blizak jer između bljeska svetlosti i snažnog udara koji potresa čitavu prostoriju ne prolazi ni par sekundi i momentalno oseća kako joj srce lupa. tuanje romantično na kiši

U ušima joj zvoni i opet je izgubljena. Dezorijentisana. Gde je ona? Gde je on? Odjednom se setivši, mahnito gleda oko sebe i ne vidi ništa. On nije tamo. Gleda kroz debele kišne kapi i vidi samo svoju tanku haljinu koja leži u bari. Oblivena je znojem, ali joj jeza obuzima telo i počinje da drhti. Ona drhti toliko da joj zubi cvokoću. Obgrli se golim rukama i čvrsto se drži – ne toliko zbog topline, koliko iz očaja.

Uleće u toplinu svoje spavaće sobe. Ona ponovo gleda u prazan prostor pored sebe. Posegnuvši preko, ona oseti čaršave i jastuk pored sebe. Oni su topli – i vlažni. Ona zatvori oči i položi glavu na jastuk. Oseća slab miris njegovog tela – ili samo želi da veruje da oseća. Još jednom shvata, ona je pustinja – ona čeka kišu.

Suza teče niz njen obraz i pada na jastuk.

Opet ta glupa kiša.

KRAJ!

(Visited 763 times, 1 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 0 Prosecna ocena: 0]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Opet ta Glupa Kiša

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi

Don`t copy text!