februar 26, 2024
jebana na kauču koleginica

Radim u firmi ali ne svoj posao. Ma nek se samo radi,to je važno. Kasnije je došla i Mila. Mi se i upoznamo. Malo smo i pričali. Rođena zavodnica. Kosu farba u plavo. Nije joj kosa prava.

Mogu da kažem da je visoka. Krupna je devojka. Lepo lice. Čisto. Parfemi su joj da od njih u nesvest padneš. Gde ih samo nalazi i kupuje? Sise nisu male. Malo opuštene. Nije sad da vise. A noge su jako lepe. Krupne kosti. Baš krupne. Listovi i sve zategnuto lepo.

Ruke lepe, kažem krupna je. Nije baš da je debela. Popunjena. Ali rad njenih očiju. Desno pa levo. Desno pa levo. Njen smeh. Kurvanjski ponekad. Vatra gori u njoj. Pa njene usne kad se smeje,čudi se nečem. Ne može se opisivati. Treba samo videti. Kad se smeje,zažmiri očima. To nekako seksi. Jebozovna.

Dugonoga. Ja sam se zagrejao. Jako zagrejao. Ponekad se noću probudim,drkam misleći na njene lepe noge,guzu ili sike.

 

U nekom kafiću ja za šankom. Nisam se nadao. Nailazi Mila. Taman sam hteo da je pozovem na piće. Mislim se šta ćemo da ćaskamo. Ona se samo cinično i prezrivo nasmešila. Kao rekla zdravo ali je to nešto neartikulisano. Šokiran sam. Ali lepše i izazovnije nije izgledala. Atraktivan minić.

Gornjak,a maksimalan dekolte. Sise vibriraju pri hodu. A ima šta da se i vidi. Lepše su joj nego što sam mislio. Koliko me očarala lepota toliko me rastužilo ponašanje. Tu nešto smrdi vidim. Da je dobro nije. A bio je razlog jak. E sad da li ranije ili ga je sad našla?. Mila je u vezi sa jednim momkom. Dosta visok. Ne znam ili je i sad ili je bivši košarkaš. Kako čujem,momak dužeg i dobrog “alata”. Mila je tada prošišala pored mene.

Znam da sam se prerano nadao. Ubedio sebe da sam na korak od uspeha. A sad ovo. Ljubomora me kida. Da bar ne radi u mojoj fabrici. Nekako bih zaboravio. Ali videću je kad se najmanje nadam. To će me stalno povređivati. I rastuživati. Posao ni u ludilu ne smem napustiti. Decembar pri kraju. Dan neki zao. Hladno u pičku materinu. Oblak naseo. Kod mene došao neki momčić Bane.

Došao da mu pokažem neke cake na kompu. Znamo se od ranije. On živi u istom ulazu sa Milom. A majka njegova Stana,lokalna radio Mileva. Torokuša najveća ne samo u zgradi toj. Već daleko šire. Nadžak baba. Mislim nije baš baba, mada se dosta kasno udala i rodila decu. Od njega saznajem pikanterije za Milu i njenog momka. Stana ih je videla na “delu”. To se pročulo okolo,a eto i ovaj mali sve zna.

I priča meni on. To je ovako izgledalo: Prošla odavno ponoć. Kasna jesen. Nikog nema u gradu. Mila i momak se ljube u parku. Iza drveta. Slabo je svetlo. Ona napaljena. Hoće kurac. Sva gori. Moli ga. E da bi joj pružio zadovoljstvo ona mora da zaradi. Mora da čučne. On ga vadi i ona ga dudla. On uživa. Ona se smeje ponekad onako kurvanjski.

E sad treba. . . Ali jako je hladno i ona njega povede u ulaz njene zgrade. Baš u njen ulaz gde je stanovala. Prođu staklena vrata. Onda ona skida gaćice. A on raskopčava pantalone. Ona podiže suknju. On je pritisne uza zid i uvali joj budžu. Ona pohotna vrela. Smejulji se. Uživa. Uživa i on. Popalio se. Mlada ženska. Jebe je stojeći. Ona ima do kolena crne čizme. Parfem miriše. To ga popaljuje kao ždrepca.

Mila dobila dobar komad. U tom nailazi Stana. Bila kod slične komšinice. Pretresale ceo svet do kasno u noć. Ona vidi dvoje. U tom jaki farovi nekog auta koji je slučajno prošao tuda. Baš jaki farovi. Stana vidi momka i Milu. Mila tiho ječi i stenje. Produži ona u stan. Dobila temu i materijal. Mila nije ni primetila Stanu. Prija joj. Sva se zažarila. A on taman posla. On gleda da se još opusti i da mu naiđe “ono”. Gura sve sporije. Očekuje. Nailazi mu. Uh. . .

Malog pratim kući. Sneg počinje da pada. Sporo i retke pahulje. Dolazim kući. Večerali smo. Ne znam uopšte šta? Mogao sam i žabe da jedem. Uz TV, roditelji pričaju nešto. Ja ne slušam. Rastužio sam se maksimalno. I živinče pati bez ženke. Za koji dan doček nove.

Praznik meni jako mio. Ostalo iz detinjstva, iz komunističkog vremena. Kada se tih dana samo to slavilo. A šta ću ja?S kim ću ja?Ja ću sa matorima celu noć uz TV. Dosadni program. Gledam druge ljude kako se vesele.

A kad saberem za ovu godinu šta sam radio i šta sam se ponovio i u kući obnovio. Dobro. A ljubav nula. Napolju mećava. Sneg samo trpa. Najavljuje dugu zimu. Ovakav dan se sručio. Eksplodirao. Najviše na moju glavu. Mila će za doček sa momkom negde. Pa negde pri jutru. . . Tucanje.

Napolju vučije vreme. Ja bih sada od bola glasno zavijao kao pravi šumski usamljeni vuk. Rano proleće je promenilo sve. Nabolje. Na svim poljima. Pa i ljubavnom. Sada radim u firmi u struci za koju sam školu učio. Programer. Sin one radio Mileve,Bane. One tetke Stane. . . Javio mi muštuluk. Mila i onaj momak raskinuli. Kupio sam mu jako dobru NVIDIA grafičku karticu.

Saznala sve njegova Stana. Momak onaj,poznat po “alatu”. Dosadila mu Mila. Našao je neku drugu da je opasuje. Ne voli monotoniju. Sad mi je šansa! Mislite, trebalo je posle svega marš da joj kažem? Ipak tako građena cura. Suludo je baciti ovakvu priliku. A ona mene sad čeka. Ja sam joj zlatna rezerva. Dečko sa klupe za rezerve koji obećava. Mislim da se sa Milom dobija vrhunski seks.

Ja ulazim na teren. U fabričkoj menzi ja i ona jedno pored drugog. Čekamo u redu topli obrok. Ona se okreće. Pa se opet okrene i nasmeje se slatko. Oči zažmurila. Ha. . . Ha. . . Ha. . . Aa. Lisičiji osmeh. A što jako volim, ima šiljatu žensku bradicu kao Jennifer Aniston. Probijemo led. Pričamo. Tako više dana. Sretnem je u gradu,čavrljamo o svemu. Muzika. Pita me da li sam na kompu gledao neki film.

Ja onda o filmu. Sretan. U prolazu mi kaže. Kad već idem u Beograd na službeni put. Da joj kupim Cecin novi CD. Za sada ga samo tamo imaju. Volela bi da ga čuje. Pošto su joj roditelji u Igalu. Da ga donesem u njen stan. Popićemo kafu i slušati taj novi CD. Kupio sam ja taj CD. Dolazim i ulazim u njen ulaz. Gledam zid gde su se jeb. . . Trčim uz stepenice i pevam: “Trideset devet sa dva. . . la. . . la. . . laa”.

Otvara srdačna Mila u belom bade mantilu. Ona sedi u fotelji. Ja na kauču. Ispijamo kafu. Servirala kolače. Pićence. Slušamo muziku. Pričamo. Otkriva joj se leva noga do kolena. Noga jaka. Jaki listovi. Oko članaka sve jako i krupno. Skladno. Super. Kao nekad Brena u najboljim danima. Meni počinje da se kruti. Ustajemo moram kući. jebana na kauču koleginica

Ona zapne i padne u moje naručje. Otvori se mantil. Ona samo u brusu i gaćicama. A i to providno. Spontano se ljubimo. Gori vatra. Zapalili smo je. Skidamo se goli. Njen dole crni trougao. Slično kao prelepa Indijska glumica u filmu”Kamasutra”,Mire Nair. Na kauču vodimo ljubav. Žestoko. Poljupci padaju. Miris njenog parfema. Mazim joj lepe sise. Ljubim guzu,listove. Tucam je. Punim.
***
Driiing,driiing,driiing!Ovo je sve samo bio san. Sve sam ovo sanjao. Lep san. Iako nije java, radostan sam. Pun energije. Probudio me alarm mobilnog telefona. Tuširam se i spremam na onaj službeni put u Beograd. Da trčim sa crncima na 100 metara. Ne,na 200 metara. Sve bih prestigao. Uzimam mobilni telefon da vidim imam li SMS poruke. Stigla samo jedna. . . od Mile.

Ona piše:
“Pošto danas ideš u Beograd. Na službeni put. Molim Te, kupi mi novi Cecin CD. Ovde ga još nema. Roditelji su mi otišli u Igalo. Sama sam u stanu. Molim te donesi ga. Slušaćemo ga i popiti kaficu. Pozdrav. Ćao. Vidimo se. . .
Mila”.
Putnik

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 2]
(Visited 812 times, 1 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

1 thought on “Novi Cecin CD

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!