dvije su li polizale kurac

Danju kćeri, navečer majku

Erotske price

To jutro, probudio sam se malo kasnije od jučerašnjeg izlaska. Bila je nedjelja i napokon lijep dan u kolovozu. Nakon ovih oluja krajem srpnja, bilo je već vrijeme za lijepo vrijeme na moru. A bilo je vrijeme i za odlazak doma, stoga sam spakirao prtljagu i odnio ih u automobil. Na recepciju sam se vratio srediti račun i razmišljao sam si „što sada“? Niti je bilo vrijeme za krenuti na povratni put, niti sam želio popustiti ovako lijepu nedjelju…

Kako mi ništa pametnije nije padalo na pamet, odlučio sam prvo popiti kavu. Doručak me malo razbudio, ali ništa bolje od gradske kave u lijepom kafiću mi može oraspoložiti dan. Skočio sam do Zadra, parkirao na poznatim zidinama i otišao do kafića „the Garden“. U tako lijepoj i opuštenoj atmosferi, zajedno sa divnim pogledom na luku, mogao se napokon razbuditi. Bilo je već podne, kada sam se sjetio prijatelja koji je ljetovao blizu. Nazvao sam ga i pitao je li tu, na što me pozvao na poslijepodnevno kupanje. I sam je predložio kako je najbolje ići na put tak oko 22h…

dvije su li polizale kuracKroz manje od sat vremena bio sam kod njega. Tamo je osim njega bila njegova supruga i kćeri, zajedno sa još djecom rođaka koje su mu ostavili na čuvanje. Kako smo živjeli u istom mjestu, upitao me bi li mogao povesti njegovu suprugu natrag? „Naravno, nije nikakav problem! U autu ima još mjesta.“ kažem mu, mada sam bio solo u automobilu. To poslijepodne smo malo popričali, nadoknadili propušteno vrijeme, odmjerivali snage plivanjem, ručali i odmarali. Dan je bio divan, ali i vruć. U kasno poslijepodne odlučih se rashladiti sladoledom, a kako sam već bio u gostima upitam njegove blizanke „jesu li za sladoled“? Pitao bih i djecu, ali ona su spavala poslijepodnevni san, na koje ih je otpravila prijateljeva supruga. Blizanke, Maja i Nina, su se odmah složile kako bi im prijao sladoled, a dobio sam i uputstva gdje ih mogu izvesti, zbog straha njihove majke od salmonele ili nečeg drugog crijevnog. Njih obje, divne su djevojke, visoke, vitke, taman preplanule – ni premalo, ni previše; sa dugom ravnom kosom, lijepim licem sa punijim usnama, plavim očima, od sporta zategnutim tijelima, okruglim guzovima te sisama između B i C košarice – taman kako volim staviti u ruku. Praktički identično su izgledale – osim par madeža po tijelu, taman su navršile 18 godina, obje su se bavile istim sportom, a Nina je bila samo malo kilogram – dva jača od Maje. Baš su se hvalile kako su bez problema upisale fakultete, svaka po svojoj osobnosti, jedna prirodoslovni a druga humanistički. Kako samo tako dva jednaka, jednojajčana blizanca mogu biti tako različitih osobnosti?

Na putu do sladoleda, čavrljali smo o njihovim fakultetima, sportskim aktivnostima, izlascima. Nekako smo završili na razgovoru o ljubavnim vezama i njihovoj ispovjedaonici. Doduše, uz moje zadirkivanje o njihovim dečkima, za koje su mi obje priznale kako ih nemaju. „Kako to?“, priupitao sam, a tako sam dobio i odgovor „Ovi mladi samo misle na sebe, a ne na nas!“ Zapanjio me taj odgovor, ali i zagolicao. „Kako to mislite ‘misle samo na sebe’?“, na što su se obje zarumenjele. „Pa znaš, Marko! Ne misle kako nas zadovoljiti.“, izađe između Majinih napučenih usana i odmah se obje zahihoću. „Stoga nas dvije volimo starije! Ovako, tvojih godina.“ promeškolji Nina između hihotanja. Odgovor me zainteresira, ali u to taman stignemo do slastičarne. Tamo obje naruče sladoled i predlože kupanje na jednoj plažici niže uz obalu, nagovarajući me. Nije me teško nagovoriti, pogotovo ne od strane dvije lijepe dama. Hodajući do tamo, pričali smo o drugim temama, a moje misli samo su se komešale sa informacijama koje su ušle i ne mogu izaći. Gledao sam kako ližu one sladoled i dao bih se zakuniti, kako su namjerno izazovno to radile, kao i miješale guzovima na putu kroz šumu. „To je odmah tu!“ nagovarale su me i ubrzo smo prošli borovu šumu.

Našli smo se na izoliranoj plažici na šljunčanoj plažici okruženom sa obje strane sa stijenama visokim po metar i pol – dva. Sada je ovo dosta izgledalo čudno, jer su me tako osamljeno mjesto odvukle samo ako su imale neku igru već spremljenu. Na samu tu pomisao, ponovno mi se počeo buditi kurac među nogama, a ovaj puta ga nisam mogao obuzdati. Dok su njih dvije postavljale ručnike i skidale pare-e, gledao sam ih zaključan u svom filmu. Probudio me Majin poziv, „Dođi, sjedni između nas na naše ručnike.“ Sjedajući na ručnik, kugla sladoleda mi se omakne i padne na Ninu, točno na njena rebra iznad sisa.

Vrisnula je od hladnoće, ali se i nije smela. Uzela je kuglu rukom i stavila je ponovno na moj kornet, lagano i seksipilno. A zatim se, dok sam sa Majom ju promatrao, lagano prstićem obrisala po rastopljenom sladoledu i polizala prst. To je bilo dovoljno za nepovratnu reakciju mog punoljetnog člana, kojemu su naglo kupaće bokserice postale premalene. To je primijetila Maja i uhvatila me za ukrućeni kurac, sa riječima „A što imamo ovdje?“ Njena ruka tako je ujedno meko i čvrsto uhvatila moj kurac, da sam se zapanjio koliko je to vješto napravila. Pomislio sam „ovo su djeca tvog prijatelja“, ali bilo je već odavno prekasno – i one su željele isto što je u meni bujalo, strast u ovo vruće ljeto! „Skini ga, da vidimo što skriva u kupaćem?“ rekla je Nina, dok se i dalje oblizivala/čistila od sladoleda. Maja je jednim vještim potezom skinula mi bokserice i oblizala se, dok je Nina tepala „Opa, Marko. Pa ti imaš lijep i velik primjerak!“ – a to je bio moj samo punoljetan kurac.

Na to sam se sagnuo i polizao je od udoline između sisa do vrata i sa tim jednim potezom oblizao većinu sladoleda sa njenog tijela. Vanilija sa njenim slanim znojem bila je čarobnog okusa, a osjećaj u međunožju dok je Maja stavila moj kurac u usta, bio je još čarobniji. Lagano se igrala sa njime, kao da je to sladoled koje su isprva došle i polizati. U taj tren Nina podigla i namjestila svoj vrat, kojega sam ljubio, odvezivajući petlju njenog gornjeg dijela badića, pa gore prema licu. Ljubio sam je, kao da sutradan neće svanuti, dok se Maja igrala sa kurcem i jajima. Pogotovo je voljela oblizivati mi jaja i cijelu dužinu kurca, prije nego li ga je duboko gurala u usta. Napokon sam oslobodio Ninu gornjeg dijela badića i preda mnom su se pokazale predivne mlade grudi, sa srednje velikim bradavicama i ne prevelikim / ne premalim bradavicama.

Prizor od kojega zastaje dah, iz kojega me probudila Nina sa serviranjem svoje lijeve sise ravno pred usta. Oblizao sam je u krug, izbjegavajući samu bradavicu, a Nina je samo odahnula „Toooooo!“ Maja je za to vrijeme i dalje drkala moj kurac svojom rukom, imala je ruku kao stvorenu za kurac, a oblizivala ga je sa guštom. Nakon oblizivanja obje Ninine sise, dignuo sam ju rukama i stavio je iznad sebe, predamnom bile su samo njene gačice, ali nisam odmah u njih uronio, premda sam to želio. Prvo sam je počeo ljubiti po lijevoj nozi, po unutrašnjem dijelu, krećući se lagano prema njenim gaćicama i onom što one skrivaju. Ali taman kada sam došao do njih prešao sam na desnu nogu, dok je Nina ludila i uzdisala. Kada sam je napokon poljubio u gačice, duboko je uzdahnula. Osjetio sam njeno uzbuđenje kroz vlažnost kupaćeg kostima, bila je uzbuđena i spremna. Pomakao sam joj gačice na stranu i poljubio je u svaku od usmina, prvo lijevu i onda desnu. Duboko je disala, dok sam joj napokon prišao njenoj nabubrenoj mačkici i polizao je.

Njen okus bio je svjež, slatkasto kiselkast, kao neki umak u tajlandskom restoranu ali bez ljutine – ma bio je totalno očaravajući. Sa guštom sam joj lizao ulaz u vaginu, dok je uzdisala. Čak je i Maja zastala na tren i pogledala prema Nini (barem sam se tako nadao), ali ruku sa kurca nije dizala – drkala ga je i dalje, još žešće, prije nego li se još žešće prionula na posao pušenja kurca. Kunem se, kada ne bi bilo njene sline, sve bi se pušilo od njenog halapljivog pušenja. Nina je polako sve više i više uzdisala – bližila se vrhuncu, a Maja je istom žestinom pojačavala tempo na pušenju. Uskoro se Nina oglasila sa „Svršavam, aaaaaaaa!“, dok se stiskala i vrpoljila nad mojim jezikom. Istovremeno je Maja počela se izvijati (možda blizanke zajedno svršavaju?) i u tom izvijanju odnijela mi svu samokontrolu – počeo sam joj svršavati u usta. Kao iskusna pušačica, Maja je sve pokupila u usta, podigla se i dalje drkajući kurac, prihvatila Ninu – koja je bila sva u transu, te ju poljubila na francuski način. Bio sam siguran kako su tada izmjenjivale moju spermu, a uskoro se Nina oglasila „Mmmmm, kakav divan okus sperme!“ – da, izmjenjivale su spermu u svojem incestuoznom ljubljenju.

Ono što me začudilo bilo je kako mi se nije spustio. Ova mlada tijela i napeti trenutci djelovali su posebno stimulirajuće na mene. Maja se samo oglasila „Ovog moram odmah probati!“, te je već vadila kondome iz svoje torbe za plažu. Znalački je stavila jedan kondom na moj kurac i namjestila se mačkicom iznad njega. Držala ga je rukom, dok se polako spuštala na njega. Trebalo joj je vremena kako bi se navikla, što se osjetilo kako je bila uska. Za to vrijeme i Nina je došla k sebi te mi ponovno ponudila svoju mačkicu na lizanje. Prionuo sam je lizati polagano, je znam kako su žene osjetljive nakon što svrše. A Nina me nagradila sa stenjanjem i divnim nektarom njene mlade mačkice. Maja se već privikla na moj kurac i dobrano se nabijala na njega. Skakala je po kurcu i vrpoljila se uz uzdahe – čudno, za razliku od Nine nije stenjala. Ali svi oni njeni plesni treninzi sada su došli na naplatu, jer je kukovima uvijala kao prava majstorica. Izgubio sam pojam o vremenu u našem zajedničkoj ševi, dok nisam osjetio stezanje Majine vagine oko moga kurca. Sva se ukočila i tresla, dok sam osjećao kako će mi polomit kurac od njenog stiska. U to je i Nina svršila meni po licu – zbilja blizanke zajedno svršavaju! Trebalo im je malo vremena kako bi došle k sebi, pa su se zamijenile. Maja se znalački samo podaprala u moru prije toga, kako bi maknula gorak okus kondoma sa mačkice prije lizanja. Za to vrijeme Nina se namještala na moj kurac, koji je lagano klizio u jednako tako usku rupicu. Polako je malo po malo ulazio u nju, svakim nabijanjem sve više, dok je Nina uživala i stenjala. Maja ju je pogledala i rekla „Stišaj se glupačo, netko će nas čut!“, ali Ninu nije bilo briga. Samo se i dalje nabijala i stenjala, dok ga nije cijelog stavila u mačkicu. A onda je sjela i na tren uživala dok je bio u njoj. Pitao sam se „koja je bolja?“ u sebi, dok je Maja dolazila prema meni. Onaj pogled dok izlazi iz mora, sa crvenom mačkicom od nadraženosti i jebačkim pogledom u očima – nešto neponovljivo i neprocjenjivo. Došla je do mene, sagnula se i Ninu lupila po dupetu, rekla joj „Pokreni se! Jebi ga!“ te se sagnula me poljubiti. Njene pune usne bile su najslađi slatkiš na svijetu tada i ljubio bi se dok ne svršim, ali je Maja imala druge planove. „Vrijeme je da vidim kako to dobro ližeš?“ rekla je Maja i stavila mačkicu meni pod nos. Tada se nagnula prema Nini, koja se vrpoljila na mom kurcu i nabijala, te mislim kako su se opet poljubile. Kako mi je jezik bio na Majinoj mačkici, a oči na njenom dupetu, nisam ništa vidio. Ali sam rukama prelazio po obje, dok se Nina sve zdušnije nabijala i sve glasnije stenjala. Kada bi Nina stala, samo sam nastavio nabijati je odozdo dok bi ona sve glasnije stenjala. Maja ju je nekako utišavala, valjda sa poljupcima, ali nije imalo koristi. Bila je divlja na mom kurcu, sve dok joj nije ispao iz mačkice. Nato je Maja uzela moj kurac u ruku i držala ga, dok se Nina ponovno postavljala. Ovaj put teže je ulazio, a rupica je bila nešto uža. Podigao sam malo Maju i pogledao prema kurcu, te vidio kako Nina nabija moj kurac u guzu. Polako se silazila na njega i potrajalo je dok se nije opustila, ali onda je počela miješati kao iskusna. Siguran sam kako joj ovo nije bio prvi puta u guzu. Kako se Nina nagnula malo prema natrag, onda se i Maja nagnula i sada lizala moja jaja i Nininu mačkicu. Uska rupica je radila svoje i polako sam dolazio ka vrhuncu. Nakon par minuta takve ševe, počeo sam svršavati u Ninu, što je i nju bacilo u orgazam, te naposljetku i Maju. Svi troje smo praktički u isto vrijeme zajedno svršili, te smo tako izmoreni prevalili se na ručnike. Prvi sam došao ka sebi, pa sam obje ljubio po guzama, cicama i usnama. Bile su predivne, ovako pored mora.
Okupali smo se još taj dan i još koji put poševili. Izmorile su me skroz, a očekivao me put za Zagreb. Možda su se htjele izdovoljiti, prije nego li vidimo opet. A obećali smo to ponoviti najesen u Zagrebu. Pokupili smo se sa plaže i krenuli prema doma, dok su obje me uhvatila svaka pod jednu ruku i naslonile glavu na mene. Bile su zadovoljne i pomalo umorne…

(Visited 2.422 times, 3 visits today)
Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 1 Prosecna ocena: 1]
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.