maj 24, 2024
nasilnik mu jebe mamu

Odmah sam osetio nervozu i nelagodu kada je moja mama objavila oglas u kojem je promovisala svoje usluge savetnika za studente kojima je bila potrebna dodatna pomoć. Pošto sam i sam bio student, imao sam loš predosećaj o toj ideji. Ali ništa što sam mogao da joj kažem ne bi promenilo njeno mišljenje.

Prva osoba koja se javila na njen oglas bila žena po imenu Jovana. Jovana je delovala sasvim kulturno i fino, ali njen sin je bio momak sa mog faksa po imenu Srđan, neko koga sam previše dobro poznavao pošto me je non stop maltretirao. Srđan je bio perspektivni sportista u našem komšiluku i reklo bi se popularan momak.

Srđan se od prvog trenutka udvarao mojoj majci rekavši da će, dok je na savetovanju sa njom u našoj kući, rado pomoći oko nekog fizičkog posla ako treba da se uradi. Ovo me je posebno uvredilo jer kada je Srđan izneo svoju ideju, pokazao je na mene i rekao: „Očigledno nemate pravog muškarca u kući koji bi se pobrinuo za te stvari.“

Zgrčio sam se gledajući kako moja majka miluje Srđana po ruci dok je govorio. Osmeh koji mi je moj nasilnik uputio dok je majčina ruka milovala njegov biceps sugerisao je loše namere.

**

Prvi put kada je Srđan došao na savetovanje, on i moja mama su bili veoma profesionalni a ja sam pratio njihovo zajedničko vreme iz svoje spavaće sobe. Srđan je tog dana ostao čak i na večeri, i tu su stvari počele da napreduju između njega i moje mame. Razgovarali su, sedeli jedno pored drugog, lično se upoznavali. Kao da ja nisam ni prisutan. Pogledi su im se stalno susretali i jedva su zadržavali osmeh. mama masturbira na klinca

Kada je Srđan otišao tog dana, zahvalio nam se na večeri zagrlivši moju mamu, a kada sam ispružio ruku da se rukujemo, umesto toga me je nekoliko puta lagano udario po obrazu. Kasnije te noći, dok sam ležao u krevetu, bio sam hipnotisan zvukom maminog vibratora u susednoj sobi. Pretvarao sam se da nisam čuo njen orgazam dok vrišti Srđanovo ime.

**

Sledećeg dana nakon predavanja, zatekao sam mamu sa Srđanom na kauču. Hvalio joj se kako je bio najbolji na fudbalskom terenu i postigao je 3 gola. Moja mama je slušala, gledajući ga opčinjenim očima, povremeno spuštajući glavu na njegovo rame. Oboje su me videli kako ulazim, a mama se osmehnula i mahnula mi, dok mi je Srđan klimnuo glavom i nastavio da priča sa mamom.

Pitao sam Srđana da li ostaje na večeri, ali on je rekao da mora da ide u teretanu. Prišao mi je, stisnuo moje mršave ruke i pitao me da li uopšte znam šta je teretana, smejući se. Moja mama mu se nasmešila, prateći ga do ulaznih vrata. Okrenuo sam se i video je kako ga ljubi u obraz.

**

Srđan je sumnjivo izostao sa nastave jednog popodneva, i kada sam se tog dana vratio kući, uhvatio sam Srđana kako izlazi iz moje kuće sa druge strane ulice držeći moju mamu za ruku. Došli su do nekog velikog kamiona iza kojeg su se sakrili. Kada sam oprezno prišao, njena ruka ga je hvatala za grudi; druga ruka je milovala njegovu izbočinu. Srđan se nagnuo i lagano je poljubio u usne. mama sa mojim neprijateljem

Prekinuli su poljubac, nasmešili se jedno drugom i zagrlili se. Njene noge su se trljale o njegovu besnu erekciju koja i i ispod odeće bila vidljiva i impresivna. Srđan je ušao u svoj auto koji je bio parkiran malo dalje niz ulicu dok se moja mama vratila unutra. Srđan je kolima prošao pored mene, ali ne pre nego što mi je drsko namignuo i podigao srednji prst.

Odlučio sam da se suočim sa mamom zbog onoga što sam video, i moj bes je počeo da raste. Pitao sam je kako ide njeno “savetovanje” sa Srđanom. Rekla mi je da stvari idu fantastično i da očekujem da ga češće viđam po kući. Pitao sam se šta je mislila pod tim, ali ubrzo sam zasnao jer samo jedan dan kasnije, došao sam kući posle faksa i čuo tako glasne jauke da se čulo i na ulici.

Otišao sam pravo prema spavaćoj sobi, oprezno otškrinuo vrata, a prizor ispred mene učinio je da mi je kurac skoro probije kroz pantalone. Moja majka je bila na sve četiri, dok se Srđan sa leđa zabijao kurac u njenu pičku! Oboje su bili goli, a vazduh je mirisao na mešavinu znoja i sperme. nasilnik mu jebe mamu

Oba oka bila zatvorena, Srđanova usta su bila širom otvorena i odavala su erotične zvukove. Srđan je bio okrenut leđima prema meni ma sam mogao da vidim njegovo golo snažno dupe kako se grči. Snažno se zabijao u picu moje mame, gotovo životinjski. Moja mama je vrištala ime mog nasilnika između poljubaca, govoreći da mu pripada, da ga želi, da voli da je jebe pravi muškarac!

Stigao sam baš na vreme jer je Srđan trebao da svrši. Zabio se jače i jače, pa vrisnuo dovoljno glasno da probudi komšije. Vrištao je i psovao dok je praznio svoja jaja u rupu moje mame, a ona je zastenjala u ekstazi kao i on.

Oboje su pokušali da dođu do daha, obliveni znojem. Kad je izvukao svoj ogromni penis iz moje MILF mame, mogao sam da vidim da je Srđanov penis jebeno debeo. Jednom rukom je brzo povukao najveći kondom koji sam ikada video sa njegovog ogromnog penisa i bacio ga na uramljenu fotografiju mene kao klinca na noćnom ormariću. Kondom je bio veličine ispumpanog balona, a njegova sperma je ispunila skoro polovinu gumice!

Pobegao sam kad se on okrenuo da legne pored mame. Moja majka se mazila u Srđanovom naručju kao da su ljubavnici. Ubrzo je zavladala tišina. Od tog dana redovno sam nailazio na Srđana koji je žestoko tucao mamu u njenoj sobi i na našem kauču, i svaki put kad bih to uradio, on bi mi se nasmejao, podigao ka meni srednji prst ili mi namignuo.

KRAJ!

Ocenite ovu Priču!
[Ukupno glasova: 30 Prosecna ocena: 4.5]
(Visited 17.719 times, 5 visits today)
Please complete the required fields.
loading
Upoznavanje Srbija

2 thoughts on “Nasilnik i moja Mama

  1. Uhhhh, kako dobra priča. Malo me podseća na moj slučaj. Naime. Mene je maltretirao komšija, koji je inače bio u svađi sa mojima. Moj ćale ga je mrzeo, a mama je bila ravnodušna prema njemu. Jednom sam komšiji napravio sranje i on me je besno doveo kući. Moj ćale je radio, a mama je bila sama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojka za upoznavanje

Don`t copy text!